- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.661
Ben de çok ara verdim gerçi, sonra da ara verdim diye mi oldu diye düşündm. BilemedimBilmiyom ki bunda bayadır ara verdim öyle bişey olmadı hiç
Aynen öyle sağlık olsun.Babalar kızlarına kıyamaz genelde böyle.Eşim mesela çok abartı derecede düşkün gerçi ben de öyle :))Evlat çok seviliyor önceden dediğin şunu yaparım bunu yaparım dediklerini hiç yapamıyorsunÖyle canım sağlık olsun. Bebeğimi hayırlısıyla kucağıma alayımda gerekirse boşa giden bi araba parası olsun. Eşimde kızına kıyamaz gibi geliyor. Dün yiğenimi odanın dışına koltukla birlikte taşımak istesede :))
Ya benim zoruma gidiyo öyle de:) kendimi işe yaramaz hissediyorum. Eşim bişey demiyo hatta bişey olur diye yabaşmıyo bile. Doğumdan sora yorgunluktan uykusuzluktan da kanka olcaz bari şimdiden olmayalım diyorum.ben ne oldugunu hatırlamıyorum bile ama benim arkadaşın ablası var hamileliğin başından bitiriyolar ilişkiyi kanka oluyolar.
Sağol canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahCanım üzme kendini benim eşimde aynısı yaptı kızımda o da aynı pierre cardin araba aldı hiç memnun kalmadım yolda yana yalpalıyor emniyet kilidi pat açılıyordu kullanırken kilo veriyordum resmen.Oğlumda kullanmıcam o arabayı.inşaallah sen memnun kalırsın inat adamla uğraşmak zor.
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine yorulma.
Ay sorma o çeneyi bugün abartmıyorum sabah 6 da tepemizdelerdi zaten gece yatamıyorum eşimle beni uyutmadılar en sonunda 9 da kalktım onları aldım aşağı indim eşim uyusun bari dedim oda 1 saat uyudu anca. Yok bitmiyo mevzuları. Akşam Allah'tan erken yatıyorlar biz iki çift laf ediyoruz kafamıza göre.kızların çenesi fena düşük oluyor seninki gelince konuşamazsınız.Eşimle konuşturmuyor benim kızım şu an laf yetiştiriyor onun istediği şarkıları dinleyecekmişiz Bruno Mars a taktı uptown fank şarkısını dinlecek sürekli
Araba konusunda senin ahın tutmuşiyi de olmuş insafa de değişiri inşaallah
Aynen öyle sağlık olsun.Babalar kızlarına kıyamaz genelde böyle.Eşim mesela çok abartı derecede düşkün gerçi ben de öyle :))Evlat çok seviliyor önceden dediğin şunu yaparım bunu yaparım dediklerini hiç yapamıyorsun
Yok öyle Düşünme işe yaramaz ne demek ya seninde cinselliğe ihtiyacın var onu işe yaramaz olarak GörYa benim zoruma gidiyo öyle de:) kendimi işe yaramaz hissediyorum. Eşim bişey demiyo hatta bişey olur diye yabaşmıyo bile. Doğumdan sora yorgunluktan uykusuzluktan da kanka olcaz bari şimdiden olmayalım diyorum.
Ay sorma o çeneyi bugün abartmıyorum sabah 6 da tepemizdelerdi zaten gece yatamıyorum eşimle beni uyutmadılar en sonunda 9 da kalktım onları aldım aşağı indim eşim uyusun bari dedim oda 1 saat uyudu anca. Yok bitmiyo mevzuları. Akşam Allah'tan erken yatıyorlar biz iki çift laf ediyoruz kafamıza göre.
Aynen öyle bi oğlum olsun hep dediği laftı ama şimdiden ben onu hissediyorum kızlarına çok düşkün anlatamam. Oğlan olunca ben ondan kopucakmışım öyle düşünüyo bende mahsus he tabi oğlum var daha seni napayım diyorum deli oluyoErkekler oğlu olsun istesede kızlarına daha düşkün oluyor. Benim kocam ilk kız oldu diye üzüldü gibi. Sonra çıkardı baklayı. Meğer ilki erkek olacakmış kız kardeşine sahip çıkacakmış. Bende tam tersini istiyordum. Yoksa oğlum kızıma rahat vermezdi babasına benzerse :) senin 2. Erkek di mi
o yaşta başlıyoruz işte :) whatsappta biz kızlar ve eşlerimiz kendi aramızda grubumuz var. Kızlar 1 saat girmiyorsun 216 msj eşim 3 gün girmiyor 8 mesaj :)) 7 ayda 4768;sayfa yazmışız :)
Aman canım, nazar varya olacaksa inan ki hastanede sıra da iken de olabiliyor,kalbi sağlam tutup Allah'a sığınmak en güzeli ,dolmuşda otobğste markette , her taraf insan, insanlar hiç umulmadık şeylere göz koyuyorBende yaptım ama içimde korkuyla nazar felan diye
İnş ikinciye yaparsın ya istiyosan
Ama baya zorladı beni ayakta durmaktan hafif şiştim
5 tane vay be :),'canım bizim gelinelerde misal, benden büyükler zaten ablamlarla yaşlar yakın, ama ikisini de severim gerçekten ama, büyük yengem misal aşırı alıngandır, tamam mı, herşeye alınır kırılır, abime ve hatta yeğenlerime de öyle küser günlerce, niçin küstüğünü kimse bilemez.bence aile içinde küslük olmamalı.bizde isteriz ki bişeye alındı ise bunu güzelce, suçlayacak şekilde değilde söylesin,o sebeple diğer gelinimiz ne yalan söyleyim annem için babam için bizim için daha değerlidir, herşeye hemen cevap vermez, agresif değildir, sakin ılımlı güler yüZlü ve saygılıdır, büyük olan kıskanır ama kendi şini de sorgulasa iyi olur.o hep dik dik konuşur.üstelik canım büyük olan annemin uzak akrabası, annem istedi, tanıştırdı filan, küçük de abimden 2 yaş büyüktü, bizimkiler karşı çıkmıştı, Abi'm karşı çıkıp evlenmişti , şimdi en çok onu seviyor herkes ,abimde de çok mutlular, insan çok seviniyor, kuru ekmek ollsa Abi'mi mahcup etmezzamanında darlık çok çektiler, diğeri ofBenim 5 tanede görümcem var hepsiyle aram iyi. Eltilerimlede problem yok uzağım çünkü senede 1-2 defa görüyorum o gördüğümdede yetiyorlar Allah'tan uzağız. Çok ilginçler normal bişey söylüyorum onun üstüne bi sürü laf katıp çarpıtıp kaynanama saçma sapan dedikodu yapmışlar oda ayrı bi cahil Allah'tan görümcelerim var.
Canm skma canini guzelms gule gule kullanin olsn dedgn gibi alrsn sonrsnda ne yapcksn inatci olyr bazi erkekler isteKızlar bugün bebek arabamızı aldık. Eşimle birbirimize giritorduk. O Pierre Cardin ben perego si switch diye tutturdum. Çünkü çok ama çok hafifti ve travel olmasına rağmen baston puset gibiydi. O kadar çok inat ettiki eşim anlatamam. Sonunda onun dediği oldu. kayınvalidem kayınpederim herkes ısrar etti öbürü daha kullanışlı diye çok anlarmış gibi tipine bakarak araba aldık geldik. Bagaja zor sığdırdık. Bana diyorki sanki bensiz markete bile gittiğin var. Aravayı zaten brn kullancamçalışan bi kadınım her yere kendim giderim. Sırf dediği olsun diye saçmalamaya başlayıbca ben arabaya oturdum o aldı getirdi. Şurayada yazıyorum en fazla 1 sene sonra baston puset alur geliriz biz
http://www.civilim.com/pierre-cardi...basi-kirmizi?gclid=CPzZiMLE2sUCFWoJwwodOJoAQw
Canm ailesiyle mi gittnz keske ikinz gitsydnz ozmn daha rahat olrdu ben bisey alcksm hayatta ne benm ailem ne onun ailesni istemem yanmdaBende ağladım canım. Bide ablamın 2 kızı var. O demişti hafif olsun filan rahat edersin. Diyorki ablanın aklıyla iş yapma. Oeda annesbabasınada benim dediğimi söylüyor ama onlara laf yok. Ablam iyi niyetiyle fikir veriyor. Verdiği cevaba bak. Dediğinide yaptırdı. Beni gönlüm buruk getirdi eve
Aynen öyle bi oğlum olsun hep dediği laftı ama şimdiden ben onu hissediyorum kızlarına çok düşkün anlatamam. Oğlan olunca ben ondan kopucakmışım öyle düşünüyo bende mahsus he tabi oğlum var daha seni napayım diyorum deli oluyo
Canm skma canini guzelms gule gule kullanin olsn dedgn gibi alrsn sonrsnda ne yapcksn inatci olyr bazi erkekler iste
Canm ailesiyle mi gittnz keske ikinz gitsydnz ozmn daha rahat olrdu ben bisey alcksm hayatta ne benm ailem ne onun ailesni istemem yanmda
İyi yapmssn canm supurt gitsn belese af yok :)) benmkide.dun besik aldi hepsiburadadan benm istedgm.olamdi mesela yarim saat bakti netten tamm bu olsn dedi aldi ama yeni eve tv alcz 1 aydr bakyr arstryr omrumu yedi. Kendi isleri olunca akan sular duryr maalesefHafiften kıskançlık başlamış. Ee yıllarca evin tek erkeğiymiş :) sen kızlarla paylaşıyorsun azıcık oda oğluyla paylaşacak sevgiyi :))
Sağol canım. Öyle tuttu damarı. Eve gelince evi filan süpürdü ağladım diye. Beğenmezsen en pahalısını alırkm sana diyor. Affettim :)
Evet canım 4müz gittik. Kayınpederimin hediyesi oldu. Yoksa bende başbaşa olmayı tercih ederim hep. Gerçi onlar benden yana oldu haklarını yemiyim
İyi yapmssn canm supurt gitsn belese af yok :)) benmkide.dun besik aldi hepsiburadadan benm istedgm.olamdi mesela yarim saat bakti netten tamm bu olsn dedi aldi ama yeni eve tv alcz 1 aydr bakyr arstryr omrumu yedi. Kendi isleri olunca akan sular duryr maalesef
Yok öyle Düşünme işe yaramaz ne demek ya seninde cinselliğe ihtiyacın var onu işe yaramaz olarak Gör
Doğumdan sonra hiç öyle olmuyo herşey daha aksiyonlu yaşanıyorne demek istediğimi doğurunca anlarsın
Aman canım, nazar varya olacaksa inan ki hastanede sıra da iken de olabiliyor,kalbi sağlam tutup Allah'a sığınmak en güzeli ,dolmuşda otobğste markette , her taraf insan, insanlar hiç umulmadık şeylere göz koyuyorsonu yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?