2015 Temmuz Anneleri

Aynen öyle sağlık olsun.Babalar kızlarına kıyamaz genelde böyle.Eşim mesela çok abartı derecede düşkün gerçi ben de öyle :))Evlat çok seviliyor önceden dediğin şunu yaparım bunu yaparım dediklerini hiç yapamıyorsun

ben ne oldugunu hatırlamıyorum bile ama benim arkadaşın ablası var hamileliğin başından bitiriyolar ilişkiyi kanka oluyolar.
Ya benim zoruma gidiyo öyle de:) kendimi işe yaramaz hissediyorum. Eşim bişey demiyo hatta bişey olur diye yabaşmıyo bile. Doğumdan sora yorgunluktan uykusuzluktan da kanka olcaz bari şimdiden olmayalım diyorum.

Sağol canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah

Ay sorma o çeneyi bugün abartmıyorum sabah 6 da tepemizdelerdi zaten gece yatamıyorum eşimle beni uyutmadılar en sonunda 9 da kalktım onları aldım aşağı indim eşim uyusun bari dedim oda 1 saat uyudu anca. Yok bitmiyo mevzuları. Akşam Allah'tan erken yatıyorlar biz iki çift laf ediyoruz kafamıza göre.

Erkekler oğlu olsun istesede kızlarına daha düşkün oluyor. Benim kocam ilk kız oldu diye üzüldü gibi. Sonra çıkardı baklayı. Meğer ilki erkek olacakmış kız kardeşine sahip çıkacakmış. Bende tam tersini istiyordum. Yoksa oğlum kızıma rahat vermezdi babasına benzerse :) senin 2. Erkek di mi

Ya benim zoruma gidiyo öyle de:) kendimi işe yaramaz hissediyorum. Eşim bişey demiyo hatta bişey olur diye yabaşmıyo bile. Doğumdan sora yorgunluktan uykusuzluktan da kanka olcaz bari şimdiden olmayalım diyorum.
Yok öyle Düşünme işe yaramaz ne demek ya seninde cinselliğe ihtiyacın var onu işe yaramaz olarak Gör
Doğumdan sonra hiç öyle olmuyo herşey daha aksiyonlu yaşanıyor ne demek istediğimi doğurunca anlarsın

o yaşta başlıyoruz işte :) whatsappta biz kızlar ve eşlerimiz kendi aramızda grubumuz var. Kızlar 1 saat girmiyorsun 216 msj eşim 3 gün girmiyor 8 mesaj :)) 7 ayda 4768;sayfa yazmışız :)

Aynen öyle bi oğlum olsun hep dediği laftı ama şimdiden ben onu hissediyorum kızlarına çok düşkün anlatamam. Oğlan olunca ben ondan kopucakmışım öyle düşünüyo bende mahsus he tabi oğlum var daha seni napayım diyorum deli oluyo

Bende yaptım ama içimde korkuyla nazar felan diye
İnş ikinciye yaparsın ya istiyosan
Ama baya zorladı beni ayakta durmaktan hafif şiştim
Aman canım, nazar varya olacaksa inan ki hastanede sıra da iken de olabiliyor,kalbi sağlam tutup Allah'a sığınmak en güzeli ,dolmuşda otobğste markette , her taraf insan, insanlar hiç umulmadık şeylere göz koyuyor sonu yok malesef

5 tane vay be :),'canım bizim gelinelerde misal, benden büyükler zaten ablamlarla yaşlar yakın, ama ikisini de severim gerçekten ama, büyük yengem misal aşırı alıngandır, tamam mı, herşeye alınır kırılır, abime ve hatta yeğenlerime de öyle küser günlerce, niçin küstüğünü kimse bilemez.bence aile içinde küslük olmamalı.bizde isteriz ki bişeye alındı ise bunu güzelce, suçlayacak şekilde değilde söylesin,o sebeple diğer gelinimiz ne yalan söyleyim annem için babam için bizim için daha değerlidir, herşeye hemen cevap vermez, agresif değildir, sakin ılımlı güler yüZlü ve saygılıdır, büyük olan kıskanır ama kendi şini de sorgulasa iyi olur.o hep dik dik konuşur.üstelik canım büyük olan annemin uzak akrabası, annem istedi, tanıştırdı filan, küçük de abimden 2 yaş büyüktü, bizimkiler karşı çıkmıştı, Abi'm karşı çıkıp evlenmişti , şimdi en çok onu seviyor herkes ,abimde de çok mutlular, insan çok seviniyor, kuru ekmek ollsa Abi'mi mahcup etmezzamanında darlık çok çektiler, diğeri of mahveder eksik olsa bişiyi abimi de çok yorar, Annemler ondan biraz içerler , anacım da kendisini Sıçlar ha
Ta ben yavruma sebep oldum diye öyle işte zor iş kalabalık aile (

Canm skma canini guzelms gule gule kullanin olsn dedgn gibi alrsn sonrsnda ne yapcksn inatci olyr bazi erkekler iste

Canm ailesiyle mi gittnz keske ikinz gitsydnz ozmn daha rahat olrdu ben bisey alcksm hayatta ne benm ailem ne onun ailesni istemem yanmda

Hafiften kıskançlık başlamış. Ee yıllarca evin tek erkeğiymiş :) sen kızlarla paylaşıyorsun azıcık oda oğluyla paylaşacak sevgiyi :))

Canm skma canini guzelms gule gule kullanin olsn dedgn gibi alrsn sonrsnda ne yapcksn inatci olyr bazi erkekler iste

Sağol canım. Öyle tuttu damarı. Eve gelince evi filan süpürdü ağladım diye. Beğenmezsen en pahalısını alırkm sana diyor. Affettim :)

Canm ailesiyle mi gittnz keske ikinz gitsydnz ozmn daha rahat olrdu ben bisey alcksm hayatta ne benm ailem ne onun ailesni istemem yanmda

Evet canım 4müz gittik. Kayınpederimin hediyesi oldu. Yoksa bende başbaşa olmayı tercih ederim hep. Gerçi onlar benden yana oldu haklarını yemiyim

İyi yapmssn canm supurt gitsn belese af yok :)) benmkide.dun besik aldi hepsiburadadan benm istedgm.olamdi mesela yarim saat bakti netten tamm bu olsn dedi aldi ama yeni eve tv alcz 1 aydr bakyr arstryr omrumu yedi. Kendi isleri olunca akan sular duryr maalesef

Aynen canım. Benimkide sallamıyor çok ama bugün hırs yaptı :) ben bi sende fikrini söyle desem ben ne anlarım Cansu bak işte derdi :))

:) işte ne bileyim, görücez inşallah dediğin gibi olur. eşim de endişeleniyo sen beni eskisi kadar sevemeyeceksin hep bebekle ilgileneceksin sevgin azalacak vs vs. diyor ama hiç sanmıyorum. daha 9 aylık evliyiz kanamadım bile :))

Haklısın Allah'dan başka kime sığınacagız zaten hep dua ediyorum hepimiz sağ sağlim kucagımıza alalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…