- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.681
Aman canım, nazar varya olacaksa inan ki hastanede sıra da iken de olabiliyor,kalbi sağlam tutup Allah'a sığınmak en güzeli ,dolmuşda otobğste markette , her taraf insan, insanlar hiç umulmadık şeylere göz koyuyorsonu yok malesef
http://www.hepsiburada.com/m/swing-2-cekmeceli-besik-p-MBBANSW701 bunu aldi bende yanda cekmeceli.istemstm yatak odasina sigmazms ne isi varms kocamn seyin odada 10 tane laf soyledi bende carsiya cikcktm ne halin varsa gor dedm.ciktm sonra aldm.dio birde bana en iyisi bu arstrdm.dio yedim.bende 1 saat bakmstr en fazlaa neyse aldk bunu nasil size ?
Son aylar daha çok alınıyo falan diyolar ya ben önceki aylar gibi alıyorum. Öyle acayip bi fark olmadı. Kendini son aylar hızlı kilo alcam diye şartlama benceSağol canım benim ama sen benden öndesin :) ben o zamana geldiğimde 15i bulmazsam iyi. Hayırlısı artık :)
Affettin mi kizHafiften kıskançlık başlamış. Ee yıllarca evin tek erkeğiymiş :) sen kızlarla paylaşıyorsun azıcık oda oğluyla paylaşacak sevgiyi :))
Sağol canım. Öyle tuttu damarı. Eve gelince evi filan süpürdü ağladım diye. Beğenmezsen en pahalısını alırkm sana diyor. Affettim :)
Evet canım 4müz gittik. Kayınpederimin hediyesi oldu. Yoksa bende başbaşa olmayı tercih ederim hep. Gerçi onlar benden yana oldu haklarını yemiyim
İyi yapmssn canm supurt gitsn belese af yok :)) benmkide.dun besik aldi hepsiburadadan benm istedgm.olamdi mesela yarim saat bakti netten tamm bu olsn dedi aldi ama yeni eve tv alcz 1 aydr bakyr arstryr omrumu yedi. Kendi isleri olunca akan sular duryr maalesef
:) işte ne bileyim, görücez inşallah dediğin gibi olur. eşim de endişeleniyo sen beni eskisi kadar sevemeyeceksin hep bebekle ilgileneceksin sevgin azalacak vs vs. diyor ama hiç sanmıyorum. daha 9 aylık evliyiz kanamadım bile :))
Cok guzel canim bosver yanda da cekmecesi olmasin SagliK olsunhttp://www.hepsiburada.com/m/swing-2-cekmeceli-besik-p-MBBANSW701 bunu aldi bende yanda cekmeceli.istemstm yatak odasina sigmazms ne isi varms kocamn seyin odada 10 tane laf soyledi bende carsiya cikcktm ne halin varsa gor dedm.ciktm sonra aldm.dio birde bana en iyisi bu arstrdm.dio yedim.bende 1 saat bakmstr en fazlaa neyse aldk bunu nasil size ?
Canm siz daha cici evlsnz :)) biz 4 sene oldu yaw bizimki hic oyle demyr dogr hele sen artk dio :)):) işte ne bileyim, görücez inşallah dediğin gibi olur. eşim de endişeleniyo sen beni eskisi kadar sevemeyeceksin hep bebekle ilgileneceksin sevgin azalacak vs vs. diyor ama hiç sanmıyorum. daha 9 aylık evliyiz kanamadım bile :))
Canm zaten oda yapcm oglsma sonrasi dedgn gibi ozmn besigi sen begendn buna karsma dicm :) uyku setini mavili biseyler alrm birde cibinlk alym diorm ozmn biseye benzer :)Güzel canım güle güle kullan. Nasıl olsa 2 yaşına kadar kullanır. Öbürünü gönlüne göre alırsın. Bunlar böyle napalım artık. Altta çekmece var onları kullanırsın. İçine uyku setide aldın mı çok cici olur
Evliliğiniz tazecikmiş :) benim eşim tam bir sevgi arsızıdır hep en çok beni sev der. Ama bebiş kız diye heralde rakip görmedi :))
Canm siz daha cici evlsnz :)) biz 4 sene oldu yaw bizimki hic oyle demyr dogr hele sen artk dio :))
Bende almycm canm seneye alcm ama.onada burnunu sokar benmki :)bizimki de kendi kendine sorup soruşturmuş karar almış, bebek arabası almicakmış seneye anca lazım olacak demişler. benim haberim yok bugün söylüyo bana. ciddiye almadım hala araştırıyorum diye
Oyle oldu artk canm en azndqn mobilya olandn begenms benmkine yakin :)) demonte gelck kurarken soylenrse laf sokcm bende :)))Cok guzel canim bosver yanda da cekmecesi olmasin SagliK olsun
Canm babymll bilmyrm e bebekten netten alsvrs yaptm bende dahada yaprm die dsnyrmKızlar şu lanet babymall dan bir şey almayın. Az önce oradaydık çalışanlar o kadar kötü ki. İlgilenmemek için kaçıyolar. Zaten soru soruncada cevap verebilen yok. Ordan e-bebek e gittik çok ilgili bir görevliye denk geldik allahtan. Babymall dan sinir küpü gibi çıktım e-bebekten gülümseyerek. Ayrıca e-bebekde fiyatlar daha uygun bence. Ben babymalldan bin liralık alışveriş yapmıştım. Acayip pişmanım oraya para kazandırdığım için.
:)) canm benm esm daha farknda degl gibi gecen knsyrz hani sendeki heycani ben duyamyrm sanki dio babalr genelde kucaklrina alnca anlarlarms baba oldklrni bizjmkide.oyle olck. Senin yasin kac canm:) di mi, artık bir iki sene sonra ikinciyi düşünüyorum hemen, kesin ona kadar biz de öyle oluruz.
Bizimkide bak bugun besik.icin adami aricakti unuttu .bnde hatrltmadim bakalim aklina ne zmn gelck.ama mac var desem kosa kosa izlemeye gider :):)) canm benm esm daha farknda degl gibi gecen knsyrz hani sendeki heycani ben duyamyrm sanki dio babalr genelde kucaklrina alnca anlarlarms baba oldklrni bizjmkide.oyle olck. Senin yasin kac canmbiz mi gec kaldk ne :))
Sen de bir de iki tane:))Allah kolaylık versin..Ay sorma o çeneyi bugün abartmıyorum sabah 6 da tepemizdelerdi zaten gece yatamıyorum eşimle beni uyutmadılar en sonunda 9 da kalktım onları aldım aşağı indim eşim uyusun bari dedim oda 1 saat uyudu anca. Yok bitmiyo mevzuları. Akşam Allah'tan erken yatıyorlar biz iki çift laf ediyoruz kafamıza göre.
Benim eşim de aynı kızıma hamileyken erkek diyordu kız olduğunu duyunca pek alışamadı.Kıızım doğunca aşık oldu deli gibi düşkün kızım da kızım.Erkeklerin düşüncesi aynı ilk erkek olsun kız kardeşine sahip çıksın.Evet canım 2. bebeğim bu erkek olacak.Erkekler oğlu olsun istesede kızlarına daha düşkün oluyor. Benim kocam ilk kız oldu diye üzüldü gibi. Sonra çıkardı baklayı. Meğer ilki erkek olacakmış kız kardeşine sahip çıkacakmış. Bende tam tersini istiyordum. Yoksa oğlum kızıma rahat vermezdi babasına benzerse :) senin 2. Erkek di mi
Bugün eşlerin inatlaşma günüydü galiba Cansununki de öyle yapmışBende almycm canm seneye alcm ama.onada burnunu sokar benmki :)
ahh cnm erkklern hepsi mi aynı olur ya :) bizde kendı işlrmze koştrcz cnm artık ne yaplmBizimkide bak bugun besik.icin adami aricakti unuttu .bnde hatrltmadim bakalim aklina ne zmn gelck.ama mac var desem kosa kosa izlemeye gider :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?