2015 Temmuz Anneleri

Haklısın Allah'dan başka kime sığınacagız zaten hep dua ediyorum hepimiz sağ sağlim kucagımıza alalımm

Güzel canım güle güle kullan. Nasıl olsa 2 yaşına kadar kullanır. Öbürünü gönlüne göre alırsın. Bunlar böyle napalım artık. Altta çekmece var onları kullanırsın. İçine uyku setide aldın mı çok cici olur

Sağol canım benim ama sen benden öndesin :) ben o zamana geldiğimde 15i bulmazsam iyi. Hayırlısı artık :)
Son aylar daha çok alınıyo falan diyolar ya ben önceki aylar gibi alıyorum. Öyle acayip bi fark olmadı. Kendini son aylar hızlı kilo alcam diye şartlama bence

Affettin mi kiz

bizimki de kendi kendine sorup soruşturmuş karar almış, bebek arabası almicakmış seneye anca lazım olacak demişler. benim haberim yok bugün söylüyo bana. ciddiye almadım hala araştırıyorum diye

Evliliğiniz tazecikmiş :) benim eşim tam bir sevgi arsızıdır hep en çok beni sev der. Ama bebiş kız diye heralde rakip görmedi :))

Kızlar şu lanet babymall dan bir şey almayın. Az önce oradaydık çalışanlar o kadar kötü ki. İlgilenmemek için kaçıyolar. Zaten soru soruncada cevap verebilen yok. Ordan e-bebek e gittik çok ilgili bir görevliye denk geldik allahtan. Babymall dan sinir küpü gibi çıktım e-bebekten gülümseyerek. Ayrıca e-bebekde fiyatlar daha uygun bence. Ben babymalldan bin liralık alışveriş yapmıştım. Acayip pişmanım oraya para kazandırdığım için.

Canm siz daha cici evlsnz :)) biz 4 sene oldu yaw bizimki hic oyle demyr dogr hele sen artk dio :))

Canm zaten oda yapcm oglsma sonrasi dedgn gibi ozmn besigi sen begendn buna karsma dicm :) uyku setini mavili biseyler alrm birde cibinlk alym diorm ozmn biseye benzer :)

Canm babymll bilmyrm e bebekten netten alsvrs yaptm bende dahada yaprm die dsnyrm

:) di mi, artık bir iki sene sonra ikinciyi düşünüyorum hemen, kesin ona kadar biz de öyle oluruz.
:)) canm benm esm daha farknda degl gibi gecen knsyrz hani sendeki heycani ben duyamyrm sanki dio babalr genelde kucaklrina alnca anlarlarms baba oldklrni bizjmkide.oyle olck. Senin yasin kac canm biz mi gec kaldk ne :))

:)) canm benm esm daha farknda degl gibi gecen knsyrz hani sendeki heycani ben duyamyrm sanki dio babalr genelde kucaklrina alnca anlarlarms baba oldklrni bizjmkide.oyle olck. Senin yasin kac canm biz mi gec kaldk ne :))
Bizimkide bak bugun besik.icin adami aricakti unuttu .bnde hatrltmadim bakalim aklina ne zmn gelck.ama mac var desem kosa kosa izlemeye gider :)

Sen de bir de iki tane:))Allah kolaylık versin..
o zaman aynı bu kızlar benim kız da 6 da dikilir başımıza gece de gelir mutlaka.Hala başımda şu an çene son gaz devam .
Benim eşim de aynı kızıma hamileyken erkek diyordu kız olduğunu duyunca pek alışamadı.Kıızım doğunca aşık oldu deli gibi düşkün kızım da kızım.Erkeklerin düşüncesi aynı ilk erkek olsun kız kardeşine sahip çıksın.Evet canım 2. bebeğim bu erkek olacak.

Bende almycm canm seneye alcm ama.onada burnunu sokar benmki :)
Bugün eşlerin inatlaşma günüydü galiba Cansununki de öyle yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…