2015 Temmuz Anneleri

:)) cnm benmki dün aldı bugn tv için çıktık ama beğenp alamdı ben hiç karşmam mesela öyle işlere ama oda beşik için karşmsydı ne olrdu yani

Son aylar daha çok alınıyo falan diyolar ya ben önceki aylar gibi alıyorum. Öyle acayip bi fark olmadı. Kendini son aylar hızlı kilo alcam diye şartlama bence

Ben 2.trimestrda aldım kilo. İlk 3 ay 2kg verdim. Son 2 haftada ben 600gr almışım bebek 300gr. Rahim amniyon sıvısı filan hesap edersek ben hiç almamışım. Son trimester benim kendime aldığım kilo olmadı

Ben yine affettim. Geliyor 3 kardeş diyorum anca 5 kardeş yok bende :) napayım elden ne gelir ağladım küstüm yine yaptı yapacağınI. Evi süpürdü filan isare ettik :)

bizimki de kendi kendine sorup soruşturmuş karar almış, bebek arabası almicakmış seneye anca lazım olacak demişler. benim haberim yok bugün söylüyo bana. ciddiye almadım hala araştırıyorum diye

Çok biliyorlar ya. Bu bilmişliklerini doğunca bebek bakımundada bekliyoruz

Canm zaten oda yapcm oglsma sonrasi dedgn gibi ozmn besigi sen begendn buna karsma dicm :) uyku setini mavili biseyler alrm birde cibinlk alym diorm ozmn biseye benzer :)

Öyle devtabi. Bu atıştırmalık sen ana yemeği yersin :) açık mavili beyazlı filan hoşuma gidiyor. Güzel olur. Bide oğlun girdi mi içine güzel olmama ihtimali mi var

cinsiyetle alakalaı da değil bizimki, tamamen üçüncü bi kişinin aramıza girecek olması sanırım :))

Alışacak mecbuur :) aranıza alır yersiniz onu

aynen cnm :) bende mavılı beyazlı çok karşk olmyn şeyleri beğenyrm tabıı oğlşm en güzelii en tatlısı :)

aynen cnm :) bende mavılı beyazlı çok karşk olmyn şeyleri beğenyrm tabıı oğlşm en güzelii en tatlısı :)

Bencede sade olsun. bu arada geçen sormuştun alıntım silindi yazamadım. Bence grubu facete kuralım. Sadece üyeler girebilsin. Whatsapp hiç durmadan öter telefon. Biz hastane içinde whatsapp üzerinden yazışıyoruz. O yüzden cepte hep internet açık. Yazışma durmaz çok zor olur. Face en azından açınca görürsün

Bnmkinin.idrak yollari iltihapli :) hala farkinda degil :)anca kizim dogsun oakli erson ozmn ona oyuncaklr alcamki herseyini bnm aldigimi sansin beni senden cok sewsin diyo hiyar :)

Yok yaaa. Ohh ne ala... gerçi bizimkiler kız. Sanırım onlar kazanacak bu savaşı

Kızlar ya akşam akşam gülsem mi ağlasam mı karar veremediğim bişi oldu. Babamla kocam GS-BJK maçı izliodu. Bi ara balkondan içeri girdim ne alamde skor bakayım diye. Tv'nim önünden geçtim. Kocam da gülerek "hahaha ekranda ürün yerleştirme yaptılar. Arada Çınar (oğlumuzun alacağı isim) boy verdi" dedi. Adam beni değil oğlunu görüo bakınca yahu! Sordum bi de bana bakınca oğlanı mı görüon die. Evet dedi. Kötü niyetle yapmadığını biliom ama ciddi ciddi kadınlığım dişiliğin gitti adam anne modunda görüo beni sırf ya.

Bugun eslerin sorun cikarma gunu erkek milleti olarak tersler mubarekler sinir oluyorum herseyine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…