- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.701
bencede ve kendıde itiraf etti geçen günBabalar geç anlıyor ya
:)) cnm benmki dün aldı bugn tv için çıktık ama beğenp alamdı ben hiç karşmam mesela öyle işlere ama oda beşik için karşmsydı ne olrdu yaniSen de bir de iki tane:))Allah kolaylık versin..
o zaman aynı bu kızlar benim kız da 6 da dikilir başımıza gece de gelir mutlaka.Hala başımda şu an çene son gaz devam .
Benim eşim de aynı kızıma hamileyken erkek diyordu kız olduğunu duyunca pek alışamadı.Kıızım doğunca aşık oldu deli gibi düşkün kızım da kızım.Erkeklerin düşüncesi aynı ilk erkek olsun kız kardeşine sahip çıksın.Evet canım 2. bebeğim bu erkek olacak.
Bugün eşlerin inatlaşma günüydü galiba Cansununki de öyle yapmış
Bnmkinin.idrak yollari iltihapli :) hala farkinda degil :)anca kizim dogsun oakli erson ozmn ona oyuncaklr alcamki herseyini bnm aldigimi sansin beni senden cok sewsin diyo hiyar :)Babalar geç anlıyor ya
ahh karışmasa iyi de benimki de beşiği almadı hala doğum yapınca alacak herhalde..:)) cnm benmki dün aldı bugn tv için çıktık ama beğenp alamdı ben hiç karşmam mesela öyle işlere ama oda beşik için karşmsydı ne olrdu yani
Son aylar daha çok alınıyo falan diyolar ya ben önceki aylar gibi alıyorum. Öyle acayip bi fark olmadı. Kendini son aylar hızlı kilo alcam diye şartlama bence
Affettin mi kiz
bizimki de kendi kendine sorup soruşturmuş karar almış, bebek arabası almicakmış seneye anca lazım olacak demişler. benim haberim yok bugün söylüyo bana. ciddiye almadım hala araştırıyorum diye
Canm zaten oda yapcm oglsma sonrasi dedgn gibi ozmn besigi sen begendn buna karsma dicm :) uyku setini mavili biseyler alrm birde cibinlk alym diorm ozmn biseye benzer :)
cinsiyetle alakalaı da değil bizimki, tamamen üçüncü bi kişinin aramıza girecek olması sanırım :))
:))) erkek milletiiBnmkinin.idrak yollari iltihapli :) hala farkinda degil :)anca kizim dogsun oakli erson ozmn ona oyuncaklr alcamki herseyini bnm aldigimi sansin beni senden cok sewsin diyo hiyar :)
gevsklk dizboyu okyr cnm ben basının rtını yedmde öyle aldı ama kurmyckmş bu evde tasınınca kurulck doğrmzsm tasınana kadrahh karışmasa iyi de benimki de beşiği almadı hala doğum yapınca alacak herhalde..
E-bebeğin ankarada 3 tane mağazası var bende oralardan alıyorum. Çok memnunum.Canm babymll bilmyrm e bebekten netten alsvrs yaptm bende dahada yaprm die dsnyrm
aynen cnm :) bende mavılı beyazlı çok karşk olmyn şeyleri beğenyrm tabıı oğlşm en güzelii en tatlısı :)Ben 2.trimestrda aldım kilo. İlk 3 ay 2kg verdim. Son 2 haftada ben 600gr almışım bebek 300gr. Rahim amniyon sıvısı filan hesap edersek ben hiç almamışım. Son trimester benim kendime aldığım kilo olmadı
Ben yine affettim. Geliyor 3 kardeş diyorum anca 5 kardeş yok bende :) napayım elden ne gelir ağladım küstüm yine yaptı yapacağınI. Evi süpürdü filan isare ettik :)
Çok biliyorlar ya. Bu bilmişliklerini doğunca bebek bakımundada bekliyoruz
Öyle devtabi. Bu atıştırmalık sen ana yemeği yersin :) açık mavili beyazlı filan hoşuma gidiyor. Güzel olur. Bide oğlun girdi mi içine güzel olmama ihtimali mi var
Alışacak mecbuur :) aranıza alır yersiniz onu
aynen cnm :) bende mavılı beyazlı çok karşk olmyn şeyleri beğenyrm tabıı oğlşm en güzelii en tatlısı :)
Amaaan erkek milletiiiii benimkune de isim beğendiremiyorum.
Bebisim doğacak daha ismi yok.pehhh.
Bnmkinin.idrak yollari iltihapli :) hala farkinda degil :)anca kizim dogsun oakli erson ozmn ona oyuncaklr alcamki herseyini bnm aldigimi sansin beni senden cok sewsin diyo hiyar :)
http://www.hepsiburada.com/m/swing-2-cekmeceli-besik-p-MBBANSW701 bunu aldi bende yanda cekmeceli.istemstm yatak odasina sigmazms ne isi varms kocamn seyin odada 10 tane laf soyledi bende carsiya cikcktm ne halin varsa gor dedm.ciktm sonra aldm.dio birde bana en iyisi bu arstrdm.dio yedim.bende 1 saat bakmstr en fazlaa neyse aldk bunu nasil size ?
Sorma kizlr babaya cok duskun.oluyo bizimki bide babayada benziyo yandim benn :)Yok yaaa. Ohh ne ala... gerçi bizimkiler kız. Sanırım onlar kazanacak bu savaşı
Ayni günde doğum yapicaz seninle arkadaşımanladım canım çok teşekkür ederim iyi gelir inş
Bugun eslerin sorun cikarma gunu erkek milleti olarak tersler mubarekler sinir oluyorum herseyineSen de bir de iki tane:))Allah kolaylık versin..
o zaman aynı bu kızlar benim kız da 6 da dikilir başımıza gece de gelir mutlaka.Hala başımda şu an çene son gaz devam .
Benim eşim de aynı kızıma hamileyken erkek diyordu kız olduğunu duyunca pek alışamadı.Kıızım doğunca aşık oldu deli gibi düşkün kızım da kızım.Erkeklerin düşüncesi aynı ilk erkek olsun kız kardeşine sahip çıksın.Evet canım 2. bebeğim bu erkek olacak.
Bugün eşlerin inatlaşma günüydü galiba Cansununki de öyle yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?