- 28 Ekim 2014
- 478
- 372
- 43
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.721
Aynen yaa!!Amaaan erkek milletiiiii benimkune de isim beğendiremiyorum.
Bebisim doğacak daha ismi yok.pehhh.
Gizemcim bnde e bebekten gogus pedi ve kuvet filesi alacagim kuvetimi ben a 101 den aldim sen de ordan almistin galiba su filelerden 25.90 a olan var ya ici kopuklu mu herneyse o kuvete tam oluyor muCanm babymll bilmyrm e bebekten netten alsvrs yaptm bende dahada yaprm die dsnyrm
Bnde kusum suan ,perdeyi atalim yikansin as dedim hic orali olmadi sigara iciyor mutfakta koktu hep , evi de kendim supurecem hic ona minnet etmiyecem o kadar sinir oldum yaniBen yine affettim. Geliyor 3 kardeş diyorum anca 5 kardeş yok bende :) napayım elden ne gelir ağladım küstüm yine yaptı yapacağınI. Evi süpürdü filan isare ettik :)
Bnde hep isimi kndim yapiom sonrada nie bna demedin diuo is coktan bitmis.dun gece sabh 4e kdr bilg.oynamis bnde wcye gityim baktim oturuyo bi kizdim o sinirle uykum kacti tee oglen sonu iki gbi uyndi.surat asincada biz suclu oluyoz .cocuk olunca hic umitli degilim yardimci.olmicak bna.Bnde kusum suan ,perdeyi atalim yikansin as dedim hic orali olmadi sigara iciyor mutfakta koktu hep , evi de kendim supurecem hic ona minnet etmiyecem o kadar sinir oldum yani
Selam kızlar beşiği için Cibinlik alan var mi arıyorum bulamıyorum
Benimde kız olsaydı defne olacaktı canım, sen koy, harika bir isim.her yaştan kıza çok yakılıyor, benim bir kaç arkadaşım var ırmak çok sinirler, eminim iyileri de vardır gerçi, bari isim sen dediğin olsun:))Bizim oda var tabii. Ben defne o ırmak. Valla arabayı kazandı ama isimde diretiyorum
Sorma kizlr babaya cok duskun.oluyo bizimki bide babayada benziyo yandim benn :)
Kızlar ya akşam akşam gülsem mi ağlasam mı karar veremediğim bişi oldu. Babamla kocam GS-BJK maçı izliodu. Bi ara balkondan içeri girdim ne alamde skor bakayım diye. Tv'nim önünden geçtim. Kocam da gülerek "hahaha ekranda ürün yerleştirme yaptılar. Arada Çınar (oğlumuzun alacağı isim) boy verdi" dedi. Adam beni değil oğlunu görüo bakınca yahu! Sordum bi de bana bakınca oğlanı mı görüon die. Evet dedi. Kötü niyetle yapmadığını biliom ama ciddi ciddi kadınlığım dişiliğin gitti adam anne modunda görüo beni sırf ya.
Bnde kusum suan ,perdeyi atalim yikansin as dedim hic orali olmadi sigara iciyor mutfakta koktu hep , evi de kendim supurecem hic ona minnet etmiyecem o kadar sinir oldum yani
Yardimci olmasi bi yana varligini belli etse yeter ama surat assan da aynilar bunlar biz acaba sabaha kadar pc basinda otursak yada tum gun boyunca otursak ne yaparlar?????Bnde hep isimi kndim yapiom sonrada nie bna demedin diuo is coktan bitmis.dun gece sabh 4e kdr bilg.oynamis bnde wcye gityim baktim oturuyo bi kizdim o sinirle uykum kacti tee oglen sonu iki gbi uyndi.surat asincada biz suclu oluyoz .cocuk olunca hic umitli degilim yardimci.olmicak bna.
Onlara boyle cvp veriyorum kus oldu beybii :)Yardimci olmasi bi yana varligini belli etse yeter ama surat assan da aynilar bunlar biz acaba sabaha kadar pc basinda otursak yada tum gun boyunca otursak ne yaparlar?????
Heralde normal çocuk doğunca şimdiki dişiliğinden daha dişi görücek ozamanda sen kafa bul biKızlar ya akşam akşam gülsem mi ağlasam mı karar veremediğim bişi oldu. Babamla kocam GS-BJK maçı izliodu. Bi ara balkondan içeri girdim ne alamde skor bakayım diye. Tv'nim önünden geçtim. Kocam da gülerek "hahaha ekranda ürün yerleştirme yaptılar. Arada Çınar (oğlumuzun alacağı isim) boy verdi" dedi. Adam beni değil oğlunu görüo bakınca yahu! Sordum bi de bana bakınca oğlanı mı görüon die. Evet dedi. Kötü niyetle yapmadığını biliom ama ciddi ciddi kadınlığım dişiliğin gitti adam anne modunda görüo beni sırf ya.
Benimde kız olsaydı defne olacaktı canım, sen koy, harika bir isim.her yaştan kıza çok yakılıyor, benim bir kaç arkadaşım var ırmak çok sinirler, eminim iyileri de vardır gerçi, bari isim sen dediğin olsun:))
yekruye, post: 41102488, member: 541184"]Onlara boyle cvp veriyorum kus oldu beybii :)
Aynı kararsızlıkta ben de kaldımKizlar ana kucagi aldiniz mi dusunuyor musunuz ben tereddutte kaldim yengem gecen yil dogum yapti mutlaka al cok ise yariyor diyor,annemler birkac aydan sonra onun ustunde tutamazsin bosuna alma diyor arada kaldim siz ne dusunuyorsunuz
Bu anakucagi denilen sey nassil birsey bilemedim simdi ben ya :)Aynı kararsızlıkta ben de kaldımkimisi işe yarar diyor kimisi gereksiz diyor napcamı şaşırdım. Tecrübeli annelerden. Yardım bekliyoruzzz :)
Anakucagi su oto tarz olanlardan almistim ben komsuya anneye akrabalara giderken gercekten cok ise yariyo cocugun tasinir besigi gibiydi hem sallanabiliyoda ben iki tane buyuttum kismetse ucuncuyude onla buyutucem bence gerekli biseyAynı kararsızlıkta ben de kaldımkimisi işe yarar diyor kimisi gereksiz diyor napcamı şaşırdım. Tecrübeli annelerden. Yardım bekliyoruzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?