2015 Temmuz Anneleri

Canm babymll bilmyrm e bebekten netten alsvrs yaptm bende dahada yaprm die dsnyrm
Gizemcim bnde e bebekten gogus pedi ve kuvet filesi alacagim kuvetimi ben a 101 den aldim sen de ordan almistin galiba su filelerden 25.90 a olan var ya ici kopuklu mu herneyse o kuvete tam oluyor mu

Ben yine affettim. Geliyor 3 kardeş diyorum anca 5 kardeş yok bende :) napayım elden ne gelir ağladım küstüm yine yaptı yapacağınI. Evi süpürdü filan isare ettik :)
Bnde kusum suan ,perdeyi atalim yikansin as dedim hic orali olmadi sigara iciyor mutfakta koktu hep , evi de kendim supurecem hic ona minnet etmiyecem o kadar sinir oldum yani

Bnde kusum suan ,perdeyi atalim yikansin as dedim hic orali olmadi sigara iciyor mutfakta koktu hep , evi de kendim supurecem hic ona minnet etmiyecem o kadar sinir oldum yani
Bnde hep isimi kndim yapiom sonrada nie bna demedin diuo is coktan bitmis.dun gece sabh 4e kdr bilg.oynamis bnde wcye gityim baktim oturuyo bi kizdim o sinirle uykum kacti tee oglen sonu iki gbi uyndi.surat asincada biz suclu oluyoz .cocuk olunca hic umitli degilim yardimci.olmicak bna.

Bizim oda var tabii. Ben defne o ırmak. Valla arabayı kazandı ama isimde diretiyorum
Benimde kız olsaydı defne olacaktı canım, sen koy, harika bir isim.her yaştan kıza çok yakılıyor, benim bir kaç arkadaşım var ırmak çok sinirler, eminim iyileri de vardır gerçi, bari isim sen dediğin olsun:))

Sorma kizlr babaya cok duskun.oluyo bizimki bide babayada benziyo yandim benn :)

Ay benimkinide ona benzetiyorlar. Ağzı kulaklarında :)

Azıcık bizde varız hepsi bebek değil :) bitti o günler çocuğun anası evinin kadınısın sen :)

Sen perde yıka o sigara içsin bende demedim süpür diye. Yerler kirlendi ben süpüreyim dedi. Ben şok :) affettim ama az öncede çantamdan faturayı çıkarttım kaldırırken çöpe gitti 1200tl diyorum. Niye çöpe gitti ya mis gibi araba diyor. Ben daha çoook laf sokarım. Esas laflar araba kullanılmaya başlayınca. Sabretsin o günler yakın :)

Yardimci olmasi bi yana varligini belli etse yeter ama surat assan da aynilar bunlar biz acaba sabaha kadar pc basinda otursak yada tum gun boyunca otursak ne yaparlar?????

Yardimci olmasi bi yana varligini belli etse yeter ama surat assan da aynilar bunlar biz acaba sabaha kadar pc basinda otursak yada tum gun boyunca otursak ne yaparlar?????
Onlara boyle cvp veriyorum kus oldu beybii :)

Eklentiler

• FB_IMG_1432463594184.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 105
Heralde normal çocuk doğunca şimdiki dişiliğinden daha dişi görücek ozamanda sen kafa bul bi
Erkek milleti kötü niyetli olmadan Ağzına geleni söyleyen tipler. moralini bozma

Di mi ama :) bana zarif geliyor defne ismi. İnşallah ben kazanırım

Kizlar ana kucagi aldiniz mi dusunuyor musunuz ben tereddutte kaldim yengem gecen yil dogum yapti mutlaka al cok ise yariyor diyor,annemler birkac aydan sonra onun ustunde tutamazsin bosuna alma diyor arada kaldim siz ne dusunuyorsunuz

Kizlar ana kucagi aldiniz mi dusunuyor musunuz ben tereddutte kaldim yengem gecen yil dogum yapti mutlaka al cok ise yariyor diyor,annemler birkac aydan sonra onun ustunde tutamazsin bosuna alma diyor arada kaldim siz ne dusunuyorsunuz
Aynı kararsızlıkta ben de kaldım kimisi işe yarar diyor kimisi gereksiz diyor napcamı şaşırdım. Tecrübeli annelerden. Yardım bekliyoruzzz :)

İyi geceler hanımlar. Hayırlı sabahlar da diyebilirim aslında. Sabaha ne kaldı şurada. Fırsat bulup uğrayamıyorum. Geçmişi okuyamıyorum. Umarım hepinizde herşey yolundadır. Biz idare ediyoruz çok şükür. Rabbim mis kokulara sağlıkla ulaşmanızı nasip eder inş sizlere de. Bir uğrayayım dedim. Görüşmek üzere inş.

Aynı kararsızlıkta ben de kaldım kimisi işe yarar diyor kimisi gereksiz diyor napcamı şaşırdım. Tecrübeli annelerden. Yardım bekliyoruzzz :)
Anakucagi su oto tarz olanlardan almistim ben komsuya anneye akrabalara giderken gercekten cok ise yariyo cocugun tasinir besigi gibiydi hem sallanabiliyoda ben iki tane buyuttum kismetse ucuncuyude onla buyutucem bence gerekli bisey

Kızlaaaarrrr günaydın... Çatlaklar için napyosnz bana bi akıl verin kakao yağı vr vazelin kullanyordm fakat karnım çatlıyo :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…