2015 Temmuz Anneleri

Olur canm ama birkac kisi yazdi istersn kuralm birimz arkdslr gordkce gelirler

Gunydn kizlar naslsnz ya ben iki gundr sabahlari ishal olyrm ise gec kalyrm cikamyrm wcden birde sadece sabahlari sonrasnda bisey yok nedr yaw bu

Kizlar ana kucagi aldiniz mi dusunuyor musunuz ben tereddutte kaldim yengem gecen yil dogum yapti mutlaka al cok ise yariyor diyor,annemler birkac aydan sonra onun ustunde tutamazsin bosuna alma diyor arada kaldim siz ne dusunuyorsunuz

Ben alacaktım. Faydalı olduğunu düşümüyorum. Ama almama gerek kalmadı. Bi arkadaşımın oğluğuna kullandığı boşa çıktı bize verdi :) hani böyle şarkılı türkülü kendi başına sallananlardan olmamak kaydıyla almak gerek bence canım

Günaydın anne adaylari, berbat bir pazar gününden sonra gUzel bir hafta olsun. benim gibi alerjik riniti olanlar varsa ne yapıyorlar bana bir akıl versinler.
Cumartesi akşamı arkadaşlar bizdeyDi, hava sıcak diye balkonda oturduk. ilerleyen saatlerde benim alerji nurs etti başladı burnu akmaya tikanmaya. Gece pek uyuyaMadim. PAzar günü hapsirik krizlerimde eklendi şikayetlere. Duş aldım, kıyafetleri değiştirdim ama yok olmuyor olmuyor. O kadar şiddetli üst üste hApsiriyorum ki en sonunda bebegin olduğu yer kas ağrısı gibi ağrı yapmaya başladı. Apar Topar fakülteye gittik. Ben diyorum agrim var kas ağrısı gibi onlar diyor kasilmaya bakalım. Ilk defa nst ye girdik. 4-5 dk arayla kasılma çıktı, ama ben hiç anlamiyorum. hemşireye göre kasılma dediği şeyler bana göre bebegin hareketleri doğursam anlamicam. Neyse serum verdiler alttan muayene ettiler. Rahim uzunluğu normal açılma çıkmadı zavallı eşim dogumhane kapısında beklerken haber vermişler kasılmalar var serum taşıyoruz diye. Panik olmuş doğum mu başladı demiş serum verdik bekliyoruz demişler, o panikle annesini aramış ki ikimizin de ailesi şehir dışında , annesi onu rahatlatmis.
Tosunum 2 haftada 400 Gr almış 2400 bulmuş .
bana acilde bir iğne yaptılar alerji için ama 1 hafta anca rahatlaTirmis. nefes bile alamazken doğurmam hiç beklenemez bu sebeple bugün KBB ye gidicem. Inşallah bana bir çözüm bulabilir. Dua edin benim için.

Canım en güzel telaş seninki şimdi inş bize de nasip olur :)

Striacare diye bir jel kullanıyorum yatmadan önce 35.hAftadayim maşallah hic Catlagim yok. Ama günde 2,5 litre mutlaka şu içiyorum.
Nerde satılıyo bu canım?? Acaba engellito mu sadece iyileştirir mi
Cnm ben mustela kullanıyorum en basından beri ama catlıyorum.yınede suuruyorum daha fazla catlamamak için.
Bende duydum mustela ama yorunları pek ii yapmamışlar napacamı şaşırdım (

Kızlaaaarrrr günaydın... Çatlaklar için napyosnz bana bi akıl verin kakao yağı vr vazelin kullanyordm fakat karnım çatlıyo :

Cnm ben mustela kullanıyorum en basından beri ama catlıyorum.yınede suuruyorum daha fazla catlamamak için.

Mustela & Lierac birlikte kullanıyorum, sabah lierac aksam mustela... Simdilik çatlamadım gibi duruyor, bir tek belimin her iki tarafında da minik minik kırmızılıklar var, alerji gibi, oralara sürmüyordum düzenli, sanirim onlar minik çatlaklar...

Kizlar ana kucagi aldiniz mi dusunuyor musunuz ben tereddutte kaldim yengem gecen yil dogum yapti mutlaka al cok ise yariyor diyor,annemler birkac aydan sonra onun ustunde tutamazsin bosuna alma diyor arada kaldim siz ne dusunuyorsunuz
cnm anadizi die bişey var ben ondan alcm biraz daha büyük bişey hem içinde rahatca uyuyadabılyrmş

kızlar nasılsınız hafta sonu yogun gectı bebegın besıgı ve odası ıcın son alısverısı yaptık herseyını aldım hıc bıseyı kalmadı ama bende bitim hafta sonuda çantasını hazırlıycam sonrada artık kızımı beklıycem sızler nasılsınız bebıklerınızle mutlu haftalar hepınıze

mrb canm :) fırsat olmyrdr tabıı meleği bırakp bize bakmaya sen kuzuya bak annesi öp benm için kocamanda kokla :) iyi bakın kendınıze arada haber et bizleri merak ederz grşrz

cnm geçmş olsn gecer inş.

canım gördüm partini :)) çok güzel olmuşsunnn.masanda çok güzel olmuş

Günaydın kızlar güzel bi hafta olsun hepimiz için.
Ana kucağı konusu geçmiş puset olanı diyorsanız arabanız varsa mutlaka alınmalı araba koltuğu olarak kullanılıyo
Ana dizi diye bilinen var eskiden hoppalada derlermiş onuda ucuz 60 liralık olandan alsanız işinize çok yarar mutfakta odada balkonda Yanınızda taşırsınız bebiş içinde rahat yatıyo bide en ucuzunu bile Kademeli yapmışlar ek besine geçince yani 6 aydan sonra onun üzerinde biraz dikleştirip yediriyordum. Yani ben çok kullandım çok işime yaradı alın derim. Ama gidip çok pahalı OLMASINA gerek yok bence aynı işi ucuzuda hallediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…