- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.741
Cnm ben mustela kullanıyorum en basından beri ama catlıyorum.yınede suuruyorum daha fazla catlamamak için.Kızlaaaarrrr günaydın... Çatlaklar için napyosnz bana bi akıl verin kakao yağı vr vazelin kullanyordm fakat karnım çatlıyo :
Striacare diye bir jel kullanıyorum yatmadan önce 35.hAftadayim maşallah hic Catlagim yok. Ama günde 2,5 litre mutlaka şu içiyorum.Kızlaaaarrrr günaydın... Çatlaklar için napyosnz bana bi akıl verin kakao yağı vr vazelin kullanyordm fakat karnım çatlıyo :
Olur canm ama birkac kisi yazdi istersn kuralm birimz arkdslr gordkce gelirlerBencede sade olsun. bu arada geçen sormuştun alıntım silindi yazamadım. Bence grubu facete kuralım. Sadece üyeler girebilsin. Whatsapp hiç durmadan öter telefon. Biz hastane içinde whatsapp üzerinden yazışıyoruz. O yüzden cepte hep internet açık. Yazışma durmaz çok zor olur. Face en azından açınca görürsün
Oluyor canm ben ondan aldmGizemcim bnde e bebekten gogus pedi ve kuvet filesi alacagim kuvetimi ben a 101 den aldim sen de ordan almistin galiba su filelerden 25.90 a olan var ya ici kopuklu mu herneyse o kuvete tam oluyor mu
Kizlar ana kucagi aldiniz mi dusunuyor musunuz ben tereddutte kaldim yengem gecen yil dogum yapti mutlaka al cok ise yariyor diyor,annemler birkac aydan sonra onun ustunde tutamazsin bosuna alma diyor arada kaldim siz ne dusunuyorsunuz
Canım en güzel telaş seninki şimdi inş bize de nasip olur :)İyi geceler hanımlar. Hayırlı sabahlar da diyebilirim aslında. Sabaha ne kaldı şurada. Fırsat bulup uğrayamıyorum. Geçmişi okuyamıyorum. Umarım hepinizde herşey yolundadır. Biz idare ediyoruz çok şükür. Rabbim mis kokulara sağlıkla ulaşmanızı nasip eder inş sizlere de. Bir uğrayayım dedim. Görüşmek üzere inş.
Nerde satılıyo bu canım?? Acaba engellito mu sadece iyileştirir miStriacare diye bir jel kullanıyorum yatmadan önce 35.hAftadayim maşallah hic Catlagim yok. Ama günde 2,5 litre mutlaka şu içiyorum.
Bende duydum mustela ama yorunları pek ii yapmamışlar napacamı şaşırdımCnm ben mustela kullanıyorum en basından beri ama catlıyorum.yınede suuruyorum daha fazla catlamamak için.
hahaha :))Onlara boyle cvp veriyorum kus oldu beybii :)
Cnm ben mustela kullanıyorum en basından beri ama catlıyorum.yınede suuruyorum daha fazla catlamamak için.
Kızlaaaarrrr günaydın... Çatlaklar için napyosnz bana bi akıl verin kakao yağı vr vazelin kullanyordm fakat karnım çatlıyo :
Cnm ben mustela kullanıyorum en basından beri ama catlıyorum.yınede suuruyorum daha fazla catlamamak için.
cnm anadizi die bişey var ben ondan alcm biraz daha büyük bişey hem içinde rahatca uyuyadabılyrmşKizlar ana kucagi aldiniz mi dusunuyor musunuz ben tereddutte kaldim yengem gecen yil dogum yapti mutlaka al cok ise yariyor diyor,annemler birkac aydan sonra onun ustunde tutamazsin bosuna alma diyor arada kaldim siz ne dusunuyorsunuz
ben funnababy den aldım oraya bakabılırsın hem guzel hem kalıtelı urunlerıSelam kızlar beşiği için Cibinlik alan var mi arıyorum bulamıyorum
mrb canm :) fırsat olmyrdr tabıı meleği bırakp bize bakmaya sen kuzuya bak annesi öp benm için kocamanda kokla :) iyi bakın kendınıze arada haber et bizleri merak ederz grşrzİyi geceler hanımlar. Hayırlı sabahlar da diyebilirim aslında. Sabaha ne kaldı şurada. Fırsat bulup uğrayamıyorum. Geçmişi okuyamıyorum. Umarım hepinizde herşey yolundadır. Biz idare ediyoruz çok şükür. Rabbim mis kokulara sağlıkla ulaşmanızı nasip eder inş sizlere de. Bir uğrayayım dedim. Görüşmek üzere inş.
cnm geçmş olsn gecer inş.Günaydın anne adaylari, berbat bir pazar gününden sonra gUzel bir hafta olsun. benim gibi alerjik riniti olanlar varsa ne yapıyorlar bana bir akıl versinler.
Cumartesi akşamı arkadaşlar bizdeyDi, hava sıcak diye balkonda oturduk. ilerleyen saatlerde benim alerji nurs etti başladı burnu akmaya tikanmaya. Gece pek uyuyaMadim. PAzar günü hapsirik krizlerimde eklendi şikayetlere. Duş aldım, kıyafetleri değiştirdim ama yok olmuyor olmuyor. O kadar şiddetli üst üste hApsiriyorum ki en sonunda bebegin olduğu yer kas ağrısı gibi ağrı yapmaya başladı. Apar Topar fakülteye gittik. Ben diyorum agrim var kas ağrısı gibi onlar diyor kasilmaya bakalım. Ilk defa nst ye girdik. 4-5 dk arayla kasılma çıktı, ama ben hiç anlamiyorum. hemşireye göre kasılma dediği şeyler bana göre bebegin hareketleridoğursam anlamicam. Neyse serum verdiler alttan muayene ettiler. Rahim uzunluğu normal açılma çıkmadı zavallı eşim dogumhane kapısında beklerken haber vermişler kasılmalar var serum taşıyoruz diye. Panik olmuş doğum mu başladı demiş serum verdik bekliyoruz demişler, o panikle annesini aramış ki ikimizin de ailesi şehir dışında , annesi onu rahatlatmis.
Tosunum 2 haftada 400 Gr almış 2400 bulmuş.
bana acilde bir iğne yaptılar alerji için ama 1 hafta anca rahatlaTirmis.nefes bile alamazken doğurmam hiç beklenemez bu sebeple bugün KBB ye gidicem. Inşallah bana bir çözüm bulabilir. Dua edin benim için.
canım gördüm partini :)) çok güzel olmuşsunnn.masanda çok güzel olmuşCanım herkes geldi pasta içtik yeme içme felan sonra illa annemler kızları oynat dedi oynamayanın hediyesini açmıyorum dedim baya eglenceliydi
Sonra göbek çevremi iple tahmin etme oyunu oynadık birinci hediye felan
Bide kumaş kalemiyle zıbınlara resim çizdiler baya yoğun dolu dolu geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?