- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.761
canım gördüm partini :)) çok güzel olmuşsunnn.masanda çok güzel olmuş
aynen oyle canım bende cumartesı 300 aldım besıkden daha pahalılaryaw kızlar bu uyku setleri neden bukadr pahalı 250 lira beşiği 200 e aldk zaten :))
canım tahıllı üeünler özellikle bulgur ve muz bebege kılo aldırıyogünaydın kızlar, hafta sonu giremedim. ne çok konuşmuşsunuz. fotolar süper :). doktora gittik bizde hafta sonu çalışabilir raporumu aldım. prensesim 1800 gr. doktorm biraz küçük dedi. bebeğin kilo alması için ne yemek gerek acaba?
normal çatlak şeklinde olanlarda var cnm yada kuçuk kırmızı kurdeşen gibi duranlarda.Günaydınnn
çatladığımızda gözle görülüyormu doğumdan sonra ortaya çıkar diyorlar belirtisi nasıl oluyorr
evet cnm onlar minik çatlaklarMustela & Lierac birlikte kullanıyorum, sabah lierac aksam mustela... Simdilik çatlamadım gibi duruyor, bir tek belimin her iki tarafında da minik minik kırmızılıklar var, alerji gibi, oralara sürmüyordum düzenli, sanirim onlar minik çatlaklar...
cnm bu anadızı nasıl bırsey bir foto eklermısın?senin kullandığını?Günaydın kızlar güzel bi hafta olsun hepimiz için.
Ana kucağı konusu geçmiş puset olanı diyorsanız arabanız varsa mutlaka alınmalı araba koltuğu olarak kullanılıyo
Ana dizi diye bilinen var eskiden hoppalada derlermiş onuda ucuz 60 liralık olandan alsanız işinize çok yarar mutfakta odada balkonda Yanınızda taşırsınız bebiş içinde rahat yatıyo bide en ucuzunu bile Kademeli yapmışlar ek besine geçince yani 6 aydan sonra onun üzerinde biraz dikleştirip yediriyordum. Yani ben çok kullandım çok işime yaradı alın derim. Ama gidip çok pahalı OLMASINA gerek yok bence aynı işi ucuzuda hallediyo
cnm senınde mı. ben ne cektm o durumdn eşlere anlatlmyr ben boolca et yemeye çalşyrm şimdigünaydın kızlar, hafta sonu giremedim. ne çok konuşmuşsunuz. fotolar süper :). doktora gittik bizde hafta sonu çalışabilir raporumu aldım. prensesim 1800 gr. doktorm biraz küçük dedi. bebeğin kilo alması için ne yemek gerek acaba?
Bnde kilolu hamile kaldigim.icin hantallasiyorum giderek .surekli yatayim bos tembel durayim istiyorum bebek.olunca boyle olmm insallh ya
bendeeeeeeee geceler kabus oluyo bebişler gelincede çok rahat yatamıycaz ama 5 dk bile yatabilsek hiç olmazsa rahat yatıcaz
Bende doğum yaklaştıkça hem çok heyecanlanıyorum bebeğim doğacak diye hem de çok buruluyorum hamileliğim bitecek diye... Sanırım sevdim ben hamile olmayı :) Kıpır kıpır onu içerde hissetmeyi :)
evet canm ya bakyrm nettende alcz mecbr artk ama çok şeker olanlar var :)aynen oyle canım bende cumartesı 300 aldım besıkden daha pahalılar
ultrasonda kilo tahmini çok yanlış çıkabiliyor kızlar benim arkadaşına 4500 kilo doğar bebek demiş doktoru çocuk 3500 kilo doğdu.cnm senınde mı. ben ne cektm o durumdn eşlere anlatlmyr ben boolca et yemeye çalşyrm şimdi
aynen canım bende aldım ama gercekten besıkden daha pahalılarevet canm ya bakyrm nettende alcz mecbr artk ama çok şeker olanlar var :)
yani suni sancı zorla doğum yaptırılma şekli bence çünkü ben sancım başladıgında evde beklemek yerine hastaneye gittim onlarda yatış yaptı baktı ki doğum bailamamış suni sancı ile doğum yaptırmayı tercih ettiler beklemediler yaniiCnm Suni sanci alip almamak elimizde olan bir sey mi. Ne zaman suni sanciya ihtiyac duyuluyor.epidural aneztesi altinda normal dogursak suni sanciyi hisseder miyiz
evet cnm değişyr bende artık takmyrm zaten sağlklı olsn yeter eşim biraz takıntılı sadeceultrasonda kilo tahmini çok yanlış çıkabiliyor kızlar benim arkadaşına 4500 kilo doğar bebek demiş doktoru çocuk 3500 kilo doğdu.
:) evet eşime desem 300 civarı dalga mı gecyrsn der:))aynen canım bende aldım ama gercekten besıkden daha pahalılar
cnm suni sancı açılmayı hızlandryr mu ?yani suni sancı zorla doğum yaptırılma şekli bence çünkü ben sancım başladıgında evde beklemek yerine hastaneye gittim onlarda yatış yaptı baktı ki doğum bailamamış suni sancı ile doğum yaptırmayı tercih ettiler beklemediler yanii
haklılar ama yapıcak bısey yok canım ama 200 den baslıyo daha uygunu yok benım esımde ıhtıyac ıhtıyac dıyorum karınındakı el kadar sabinın bu kadar seye nasıl ıhtıyacı var meral anlamyorum dıyo sen babasın anlamazsın dıyorum bende:) evet eşime desem 300 civarı dalga mı gecyrsn der:))
Biz millet olarak tosun. Çocuk seviyoruz o yüzden:)evet cnm değişyr bende artık takmyrm zaten sağlklı olsn yeter eşim biraz takıntılı sadece
Canım bende bu günlerde aşırı terlemeye başladım gece bel agrıları başladıı belki evde iş çok yoruldüm ama ben bu sefer son haftaya kalmıycagını düşünüyorum en fazla 2hafta sonra gelir bu bebişGunaydin anneciklerr :)
Gece bir uyandim sanki kafamdn asagiya 1 bardak su dokmusler. O kadar terlemistim nnkü eşim her seferinde ilk defa tekmeliyormus gibi tepki veriyor :)
maşallah canm bebeğine dıkkat et kendıne yorma anı otrup kalkma rabbm korsn hepımızıKızlarr
C.tesi çalışabilir raporunu almak için doktora gittim...doktor raporumu yazmadan önce nst kan idrar istedi..nst de sancı çıktı..ara ara sertleşmelerimin olduğu doğru ancak beni rahatsız eden bir şey yok dedim..doktor bu şekilde gönderemem önce serum,ciğer geliştirici iğne sonra tekrar nst dedi...iğneyi vuruldum..acı eşiğim geniştir ama yaktı o iğne beni..zaten şaşkına dönmüştümserumu yedim bir güzel..bittikten sonra nst de tekrar bakıldı..sonuç serum iyi gelmiş..doktor adalat diye bi ilaç verdi...günde 3, 2 ye bölünmüş şekilde...ilaç erken doğurma riskine karşı imiş..kullanan var mı? garip olan şu ki ben normal hayatıma devam ediyorum..bir sıkıntım yok görünüyor.. doktor çalışabilir raporumu da verdi.2 hafta sonra kontrol dedi, ola ki yoğun kasılmalarım olursa mutlaka gidecekmişim doktora.. bir de bebeğim 2200 gr olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?