2015 Temmuz Anneleri

günaydın kızlar, hafta sonu giremedim. ne çok konuşmuşsunuz. fotolar süper :). doktora gittik bizde hafta sonu çalışabilir raporumu aldım. prensesim 1800 gr. doktorm biraz küçük dedi. bebeğin kilo alması için ne yemek gerek acaba?

canım tahıllı üeünler özellikle bulgur ve muz bebege kılo aldırıyo

Günaydınnn
çatladığımızda gözle görülüyormu doğumdan sonra ortaya çıkar diyorlar belirtisi nasıl oluyorr
normal çatlak şeklinde olanlarda var cnm yada kuçuk kırmızı kurdeşen gibi duranlarda.

evet cnm onlar minik çatlaklar biz kremlerı kullanalım gerisi Allah Kerim.

cnm bu anadızı nasıl bırsey bir foto eklermısın?senin kullandığını?

cnm senınde mı. ben ne cektm o durumdn eşlere anlatlmyr ben boolca et yemeye çalşyrm şimdi

Gunaydin anneciklerr :)
Gece bir uyandim sanki kafamdn asagiya 1 bardak su dokmusler. O kadar terlemistim nasilo kadar terledim anlamadim.

Bnde kilolu hamile kaldigim.icin hantallasiyorum giderek .surekli yatayim bos tembel durayim istiyorum bebek.olunca boyle olmm insallh ya

Ben iki hafta oncesine kadar kus gibi hafiftim. Ne olduysa bel agrisindan sonra oldu. Agri bacagima vurdugu icin ayakta durmakta yurumekte cok zorlaniyorum malesef

bendeeeeeeee geceler kabus oluyo bebişler gelincede çok rahat yatamıycaz ama 5 dk bile yatabilsek hiç olmazsa rahat yatıcaz

Ben galiba uykusuzluga fazla dayanikliyim. Gece dogru duzgun uyumamis olmama ragmen gündüz uykum gelmiyor. Üstüne gecede 12 den önce yataga giremiyorum. Bakalim bebis dogunca neler olacak :)

Bende doğum yaklaştıkça hem çok heyecanlanıyorum bebeğim doğacak diye hem de çok buruluyorum hamileliğim bitecek diye... Sanırım sevdim ben hamile olmayı :) Kıpır kıpır onu içerde hissetmeyi :)

Hamile olmak cok guzel zaten allah herkese nasip etsin :) ben en cok babasına tekme atinca mutlu oluyorum çünkü eşim her seferinde ilk defa tekmeliyormus gibi tepki veriyor :)

Cnm Suni sanci alip almamak elimizde olan bir sey mi. Ne zaman suni sanciya ihtiyac duyuluyor.epidural aneztesi altinda normal dogursak suni sanciyi hisseder miyiz
yani suni sancı zorla doğum yaptırılma şekli bence çünkü ben sancım başladıgında evde beklemek yerine hastaneye gittim onlarda yatış yaptı baktı ki doğum bailamamış suni sancı ile doğum yaptırmayı tercih ettiler beklemediler yanii

Kızlarr
C.tesi çalışabilir raporunu almak için doktora gittim...doktor raporumu yazmadan önce nst kan idrar istedi..nst de sancı çıktı..ara ara sertleşmelerimin olduğu doğru ancak beni rahatsız eden bir şey yok dedim..doktor bu şekilde gönderemem önce serum,ciğer geliştirici iğne sonra tekrar nst dedi...iğneyi vuruldum..acı eşiğim geniştir ama yaktı o iğne beni..zaten şaşkına dönmüştüm serumu yedim bir güzel..bittikten sonra nst de tekrar bakıldı..sonuç serum iyi gelmiş..doktor adalat diye bi ilaç verdi...günde 3, 2 ye bölünmüş şekilde...ilaç erken doğurma riskine karşı imiş..kullanan var mı? garip olan şu ki ben normal hayatıma devam ediyorum..bir sıkıntım yok görünüyor.. doktor çalışabilir raporumu da verdi.2 hafta sonra kontrol dedi, ola ki yoğun kasılmalarım olursa mutlaka gidecekmişim doktora.. bir de bebeğim 2200 gr olmuş...

cnm suni sancı açılmayı hızlandryr mu ?

:) evet eşime desem 300 civarı dalga mı gecyrsn der:))
haklılar ama yapıcak bısey yok canım ama 200 den baslıyo daha uygunu yok benım esımde ıhtıyac ıhtıyac dıyorum karınındakı el kadar sabinın bu kadar seye nasıl ıhtıyacı var meral anlamyorum dıyo sen babasın anlamazsın dıyorum bende

Gunaydin anneciklerr :)
Gece bir uyandim sanki kafamdn asagiya 1 bardak su dokmusler. O kadar terlemistim nnkü eşim her seferinde ilk defa tekmeliyormus gibi tepki veriyor :)
Canım bende bu günlerde aşırı terlemeye başladım gece bel agrıları başladıı belki evde iş çok yoruldüm ama ben bu sefer son haftaya kalmıycagını düşünüyorum en fazla 2hafta sonra gelir bu bebiş

maşallah canm bebeğine dıkkat et kendıne yorma anı otrup kalkma rabbm korsn hepımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…