2015 Temmuz Anneleri

gecmis olsun canm en azindan igneyi yapmis doktorun o ilaci bilmiyorum ama insallah erken gelmez bebegin strese sokma kendini

aynen cnm o şart zaten eşimde bılyr şart oldgunu bakyrdk ama o sen beğen söyle alalm dedi bakyrm ama uygun bişey bulamadm cibinlkte istyrm ben onuda bakmam lazm funnababyde var takım olanları cıbınlkle uyku setı ama pahalı sankı orası

Canım ben ordan aldım uyku setını evet pahalı ama pamuklu gercekten urunlerı cok guzel

Bak bu canım civilden almıştım 3 yıl oldu 60 liraydı

Eklentiler

• image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 92
Ya ben de öyleyim ama ağrılar felan yoruyo mide yanması bide yoksa alışkınım uykusuzluğa. Allah yardım eder.

gecmis olsun canm en azindan igneyi yapmis doktorun o ilaci bilmiyorum ama insallah erken gelmez bebegin strese sokma kendini

Ya inan o kdr rahat bir hamilelik geçirdim ki...sanki hep böyle geçecek gibiydi..stres beni bitirdi..insan düşünmeden,odaklanmadan edemiyor..c.tesiden beri uyku tutmuyor..bir hışım bebişimin çantasını da hazırladım artık..her karnımın sertleşmesinde işte sıkıntı buymuş diyorum..

doktorun doğru olaı yapmış bencebende raporu direk aldım ama nst ye baglamak gerek diye düşünüyorum
inş zamanında gelir bebiş hazırlıklı olursun hem sende önceden tedbirini alırsın

doktorun doğru olaı yapmış bencebende raporu direk aldım ama nst ye baglamak gerek diye düşünüyorum
inş zamanında gelir bebiş hazırlıklı olursun hem sende önceden tedbirini alırsın

canım inş dediğin gibi zamanında gelir..internette çok araştırdım hafta sonundan beri..benim gibi ilaca başlayıp 41 i dolduran bile var..ama insanoğlu işte hep olumsuz bakıyor...niçin böyle sıkıntılar buluyor anlayamıyorum..gerçi geçen hafta evin temizliği boyası badanası her şey üst üste geldi yoruldum..etkisi olmuş olabilir dedi doktor da..sizler de yormayın kendinizi her şey tam olacak değil..bebişlerimizden daha önemli değil..

Cnm kendini üzme.Allah muhafaza suan bile dogsa bebeklerımız Allah'ın izniyle yaşarlar zaten.o yüzden sıkma kendini cnm.

AA çok guzelmıs tam benim kızıma gore bende almalıyım.ne kadarlıktan itibaren kullanmalıyız cnm.sen tecrubeli annesin bizle paylaş lütfen :)
Doğunca kullanıyorsun tam yatıyo. 4-5 aydan sonra kemerini takmadan kullanmıyordum hareketlenmeye başlıyorya.

cnm üzülme bişey olmaz allah ın iznyle yorma kendını biraz artk işlerini kenera bırak ozmn bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…