- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.781
Biliyolar ki hevesliyiz alıcaz şişiriyolar fiyatları ben kızımınkileri degiştirdim olmasaydı gene diktircektimaynen oyle canım bende cumartesı 300 aldım besıkden daha pahalılar
gecmis olsun canm en azindan igneyi yapmis doktorun o ilaci bilmiyorum ama insallah erken gelmez bebegin strese sokma kendiniKızlarr
C.tesi çalışabilir raporunu almak için doktora gittim...doktor raporumu yazmadan önce nst kan idrar istedi..nst de sancı çıktı..ara ara sertleşmelerimin olduğu doğru ancak beni rahatsız eden bir şey yok dedim..doktor bu şekilde gönderemem önce serum,ciğer geliştirici iğne sonra tekrar nst dedi...iğneyi vuruldum..acı eşiğim geniştir ama yaktı o iğne beni..zaten şaşkına dönmüştümserumu yedim bir güzel..bittikten sonra nst de tekrar bakıldı..sonuç serum iyi gelmiş..doktor adalat diye bi ilaç verdi...günde 3, 2 ye bölünmüş şekilde...ilaç erken doğurma riskine karşı imiş..kullanan var mı? garip olan şu ki ben normal hayatıma devam ediyorum..bir sıkıntım yok görünüyor.. doktor çalışabilir raporumu da verdi.2 hafta sonra kontrol dedi, ola ki yoğun kasılmalarım olursa mutlaka gidecekmişim doktora.. bir de bebeğim 2200 gr olmuş...
aynen canım besıgı 400 aldık uyku setını 300 esım bısey demedı ama gercekten pahalı yanıBiliyolar ki hevesliyiz alıcaz şişiriyolar fiyatları ben kızımınkileri degiştirdim olmasaydı gene diktircektim
aynen cnm o şart zaten eşimde bılyr şart oldgunu bakyrdk ama o sen beğen söyle alalm dedi bakyrm ama uygun bişey bulamadm cibinlkte istyrm ben onuda bakmam lazm funnababyde var takım olanları cıbınlkle uyku setı ama pahalı sankı orasıhaklılar ama yapıcak bısey yok canım ama 200 den baslıyo daha uygunu yok benım esımde ıhtıyac ıhtıyac dıyorum karınındakı el kadar sabinın bu kadar seye nasıl ıhtıyacı var meral anlamyorum dıyo sen babasın anlamazsın dıyorum bende
tosn sevyr canm doğrck olana acıyan yook kolay mı cıkar o tosun :)))Biz millet olarak tosun. Çocuk seviyoruz o yüzden:)
Canım ben ordan aldım uyku setını evet pahalı ama pamuklu gercekten urunlerı cok guzelaynen cnm o şart zaten eşimde bılyr şart oldgunu bakyrdk ama o sen beğen söyle alalm dedi bakyrm ama uygun bişey bulamadm cibinlkte istyrm ben onuda bakmam lazm funnababyde var takım olanları cıbınlkle uyku setı ama pahalı sankı orası
Bak bu canım civilden almıştım 3 yıl oldu 60 liraydınormal çatlak şeklinde olanlarda var cnm yada kuçuk kırmızı kurdeşen gibi duranlarda.
evet cnm onlar minik çatlaklarbiz kremlerı kullanalım gerisi Allah Kerim.
cnm bu anadızı nasıl bırsey bir foto eklermısın?senin kullandığını?
Ya ben de öyleyim ama ağrılar felan yoruyo mide yanması bideGunaydin anneciklerr :)
Gece bir uyandim sanki kafamdn asagiya 1 bardak su dokmusler. O kadar terlemistim nasilo kadar terledim anlamadim.
Ben iki hafta oncesine kadar kus gibi hafiftim. Ne olduysa bel agrisindan sonra oldu. Agri bacagima vurdugu icin ayakta durmakta yurumekte cok zorlaniyorum malesef
Ben galiba uykusuzluga fazla dayanikliyim. Gece dogru duzgun uyumamis olmama ragmen gündüz uykum gelmiyor. Üstüne gecede 12 den önce yataga giremiyorum. Bakalim bebis dogunca neler olacak :)
Hamile olmak cok guzel zaten allah herkese nasip etsin :) ben en cok babasına tekme atinca mutlu oluyorum çünkü eşim her seferinde ilk defa tekmeliyormus gibi tepki veriyor :)
evet canım çok pahalı ben o yüzden set içinde olan bir beşik aldım :)yaw kızlar bu uyku setleri neden bukadr pahalı 250 lira beşiği 200 e aldk zaten :))
gecmis olsun canm en azindan igneyi yapmis doktorun o ilaci bilmiyorum ama insallah erken gelmez bebegin strese sokma kendini
Kızlarr
C.tesi çalışabilir raporunu almak için doktora gittim...doktor raporumu yazmadan önce nst kan idrar istedi..nst de sancı çıktı..ara ara sertleşmelerimin olduğu doğru ancak beni rahatsız eden bir şey yok dedim..doktor bu şekilde gönderemem önce serum,ciğer geliştirici iğne sonra tekrar nst dedi...iğneyi vuruldum..acı eşiğim geniştir ama yaktı o iğne beni..zaten şaşkına dönmüştümserumu yedim bir güzel..bittikten sonra nst de tekrar bakıldı..sonuç serum iyi gelmiş..doktor adalat diye bi ilaç verdi...günde 3, 2 ye bölünmüş şekilde...ilaç erken doğurma riskine karşı imiş..kullanan var mı? garip olan şu ki ben normal hayatıma devam ediyorum..bir sıkıntım yok görünüyor.. doktor çalışabilir raporumu da verdi.2 hafta sonra kontrol dedi, ola ki yoğun kasılmalarım olursa mutlaka gidecekmişim doktora.. bir de bebeğim 2200 gr olmuş...
AA çok guzelmıs tam benim kızıma gore bende almalıyım.ne kadarlıktan itibaren kullanmalıyız cnm.sen tecrubeli annesin bizle paylaş lütfen :)Bak bu canım civilden almıştım 3 yıl oldu 60 liraydı
bakyrm cnm oraya bende :)Canım ben ordan aldım uyku setını evet pahalı ama pamuklu gercekten urunlerı cok guzel
bende böyle bişey alcm canm çok kullanşlı dedilerBak bu canım civilden almıştım 3 yıl oldu 60 liraydı
doktorun doğru olaı yapmış bencebende raporu direk aldım ama nst ye baglamak gerek diye düşünüyorum
inş zamanında gelir bebiş hazırlıklı olursun hem sende önceden tedbirini alırsın
cnm ben beşiği aldm netten artk çok geç :) ayrı alcm mecburevet canım çok pahalı ben o yüzden set içinde olan bir beşik aldım :)
Cnm kendini üzme.Allah muhafaza suan bile dogsa bebeklerımız Allah'ın izniyle yaşarlar zaten.o yüzden sıkma kendini cnm.canım inş dediğin gibi zamanında gelir..internette çok araştırdım hafta sonundan beri..benim gibi ilaca başlayıp 41 i dolduran bile var..ama insanoğlu işte hep olumsuz bakıyor...niçin böyle sıkıntılar buluyor anlayamıyorum..gerçi geçen hafta evin temizliği boyası badanası her şey üst üste geldi yoruldum..etkisi olmuş olabilir dedi doktor da..sizler de yormayın kendinizi her şey tam olacak değil..bebişlerimizden daha önemli değil..
canım bulguru tüketmediğim yok. hatta iki öğünde de tüketiyorum. muz da yiyorum ama. bana çekmicek galiba kızım :)canım tahıllı üeünler özellikle bulgur ve muz bebege kılo aldırıyo
Doğunca kullanıyorsun tam yatıyo. 4-5 aydan sonra kemerini takmadan kullanmıyordum hareketlenmeye başlıyorya.AA çok guzelmıs tam benim kızıma gore bende almalıyım.ne kadarlıktan itibaren kullanmalıyız cnm.sen tecrubeli annesin bizle paylaş lütfen :)
cnm üzülme bişey olmaz allah ın iznyle yorma kendını biraz artk işlerini kenera bırak ozmn bişey olmazcanım inş dediğin gibi zamanında gelir..internette çok araştırdım hafta sonundan beri..benim gibi ilaca başlayıp 41 i dolduran bile var..ama insanoğlu işte hep olumsuz bakıyor...niçin böyle sıkıntılar buluyor anlayamıyorum..gerçi geçen hafta evin temizliği boyası badanası her şey üst üste geldi yoruldum..etkisi olmuş olabilir dedi doktor da..sizler de yormayın kendinizi her şey tam olacak değil..bebişlerimizden daha önemli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?