- 27 Mayıs 2014
- 469
- 296
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.801
ben düzenli yemek yiyorum. kahvaltım da yumurta tahin pekmez peynir süt fix vitamin ilacı bile kullanmıyorum 6 aydır. doktor gerek yok diyor. eşim bişey demedi çok şükür deseydi daha kötü olurdum heralde :)cnm senınde mı. ben ne cektm o durumdn eşlere anlatlmyr ben boolca et yemeye çalşyrm şimdi
Aynen bide Bulunduğunuz yerde ara sokaklarda bebek eşyaları satan yerlerde bunları çok ucuza bulursunuz belli bi markadan almanıza gerek yok.bende böyle bişey alcm canm çok kullanşlı dediler
Canım ya stres yapma bebişin sağlıkla gelir inş sen çok yoruldun bu aracanım inş dediğin gibi zamanında gelir..internette çok araştırdım hafta sonundan beri..benim gibi ilaca başlayıp 41 i dolduran bile var..ama insanoğlu işte hep olumsuz bakıyor...niçin böyle sıkıntılar buluyor anlayamıyorum..gerçi geçen hafta evin temizliği boyası badanası her şey üst üste geldi yoruldum..etkisi olmuş olabilir dedi doktor da..sizler de yormayın kendinizi her şey tam olacak değil..bebişlerimizden daha önemli değil..
Cnm bitkisel diye herşey masum degil.öksürme sebebin bir hastalık olabilir bence doktora git.kızlar şu öksürük için acil yardım lütfenöksürmekten helak oldum. öksürük erken doğumu tetikliyomuş Allah korusun.zencefilli bal yiyemiyorum şeker var ne yapmalıyım?
Cnm gecmis olsun.bnmkide cok toparlaniyo bi yere Ozellikle sirt ustu yatinca.acaba bndede varmiki sanci.iki hfta snra olabiliraem muayeene olcam.Kızlarr
C.tesi çalışabilir raporunu almak için doktora gittim...doktor raporumu yazmadan önce nst kan idrar istedi..nst de sancı çıktı..ara ara sertleşmelerimin olduğu doğru ancak beni rahatsız eden bir şey yok dedim..doktor bu şekilde gönderemem önce serum,ciğer geliştirici iğne sonra tekrar nst dedi...iğneyi vuruldum..acı eşiğim geniştir ama yaktı o iğne beni..zaten şaşkına dönmüştümserumu yedim bir güzel..bittikten sonra nst de tekrar bakıldı..sonuç serum iyi gelmiş..doktor adalat diye bi ilaç verdi...günde 3, 2 ye bölünmüş şekilde...ilaç erken doğurma riskine karşı imiş..kullanan var mı? garip olan şu ki ben normal hayatıma devam ediyorum..bir sıkıntım yok görünüyor.. doktor çalışabilir raporumu da verdi.2 hafta sonra kontrol dedi, ola ki yoğun kasılmalarım olursa mutlaka gidecekmişim doktora.. bir de bebeğim 2200 gr olmuş...
cnm kahvaltımı bende yapyrm evde ve iş yerınde süreklı bıseyker atştryrm ama biraz eksktı yınede ilosu ne güzel eşin bişey dememş benmki takıntılı besleyemyrz oğlanı deyıp besiye çekti beni :)) et yemekten bıkacm en sonundaben düzenli yemek yiyorum. kahvaltım da yumurta tahin pekmez peynir süt fix vitamin ilacı bile kullanmıyorum 6 aydır. doktor gerek yok diyor. eşim bişey demedi çok şükür deseydi daha kötü olurdum heralde :)
cnm kuzenm almş benm en çok bunda ytyr dedi bana al cok rahat edersn demşti 50 liraya falan almş o bakcm bende çokta güzel duryrlarAynen bide Bulunduğunuz yerde ara sokaklarda bebek eşyaları satan yerlerde bunları çok ucuza bulursunuz belli bi markadan almanıza gerek yok.
canm ılık su iç hatta ılıktan bıraz sıcak içine limon sık bu havada kötü olck ama boğazını yumuşatr doktoruna sordn mu öksrk içinkızlar şu öksürük için acil yardım lütfenöksürmekten helak oldum. öksürük erken doğumu tetikliyomuş Allah korusun.zencefilli bal yiyemiyorum şeker var ne yapmalıyım?
o bendede var cnm sırt üstü yatınca şişyr bir yeri sert olyr bende totişi falan dorm ama birde buaralar midemn sag alt tarafında sertlk olyr ayaklrımı acaba yoksa bunlar kasılmamı bılmyrm hiçCnm gecmis olsun.bnmkide cok toparlaniyo bi yere Ozellikle sirt ustu yatinca.acaba bndede varmiki sanci.iki hfta snra olabiliraem muayeene olcam.
gnydn canm benm maşallah oğlşuna yerm onun yanaklarını :) catı muayenesı yaptı mı cnm ?Günaydın güzel anneler
Ben de doktordan geldim çok şükür her şey yolunda.Oğluşum 2.410 gr olmuş dr ne iri ne de zayıf bir bebek normal kiloda dedi.Tombiş yanaklı,saçları da çıkmış keyfi yerinde.3 hafta sonra çağırdı.Normal doğum olabilir dedi ama kesin değil.Bizden haberler böyle
canım eşim doktor zatenCnm bitkisel diye herşey masum degil.öksürme sebebin bir hastalık olabilir bence doktora git.
kadın doğum doktoruma ulaşamadımcanm ılık su iç hatta ılıktan bıraz sıcak içine limon sık bu havada kötü olck ama boğazını yumuşatr doktoruna sordn mu öksrk için
Canım benim çatı muaynesi yapmadı daha erken galiba.37.haftada çağırdı bir daha o zaman yapar zannedersem öff onu da yaptırmak istemiyorum kızımdayken çok acımıştı.gnydn canm benm maşallah oğlşuna yerm onun yanaklarını :) catı muayenesı yaptı mı cnm ?
Canım ya stres yapma bebişin sağlıkla gelir inş sen çok yoruldun bu ara
3 haftayı atlatsan sonra doğsada hiç sorun olmaz.kilosu 2 yi geçmişse solunum yolları iyiyse 34-35 haftada bile doğsa küveze sokmuyorlar artık
canım açılma olunca mecbur kalmadıkça sezeryana almıyolar diye biliyorum. çünkü yola girmiş oluyomuş o zaman. ama sen doktoruna danış yine de istersenKızlar ben planlı epıdural sezeryan olucam bazı sağlık sorunlarım sebebi ile.doktorum 20 temmuz gibi planlı yapabileceğimizi söyledi.yanı normal doğum tarihinden 8 gun önce.peki kızlar normal sancıları beklesem o zaman doğum yapsam olmazmı sezeryan?
Bnmde sagimda dedigin gibi sertlik var gobegim oyle bicimsiz duruyoki :) iki sertlik oluyo biri dotuu digeri kafasi sanirim ama yan duruyo bazen.kafadi asagiya donmustu geri yukarimi cikti nediro bendede var cnm sırt üstü yatınca şişyr bir yeri sert olyr bende totişi falan dorm ama birde buaralar midemn sag alt tarafında sertlk olyr ayaklrımı acaba yoksa bunlar kasılmamı bılmyrm hiç
Yanı bebek doğum yoluna girerse sezeryana alamıyorlar öyle mı? Doğrudur ya bende öyle düşündüm.yoksa neden planlı olsun sezeryan Dımı?birde ben clexane kullanıyorum doktorum 2 gun önceden bıraktırcak.öyle doğuma alıcakmıs.canım açılma olunca mecbur kalmadıkça sezeryana almıyolar diye biliyorum. çünkü yola girmiş oluyomuş o zaman. ama sen doktoruna danış yine de istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?