2015 Temmuz Anneleri

cnm senınde mı. ben ne cektm o durumdn eşlere anlatlmyr ben boolca et yemeye çalşyrm şimdi
ben düzenli yemek yiyorum. kahvaltım da yumurta tahin pekmez peynir süt fix vitamin ilacı bile kullanmıyorum 6 aydır. doktor gerek yok diyor. eşim bişey demedi çok şükür deseydi daha kötü olurdum heralde :)

Canım ya stres yapma bebişin sağlıkla gelir inş sen çok yoruldun bu ara
3 haftayı atlatsan sonra doğsada hiç sorun olmaz.kilosu 2 yi geçmişse solunum yolları iyiyse 34-35 haftada bile doğsa küveze sokmuyorlar artık

kızlar şu öksürük için acil yardım lütfen öksürmekten helak oldum. öksürük erken doğumu tetikliyomuş Allah korusun.zencefilli bal yiyemiyorum şeker var ne yapmalıyım?

Cnm gecmis olsun.bnmkide cok toparlaniyo bi yere Ozellikle sirt ustu yatinca.acaba bndede varmiki sanci.iki hfta snra olabiliraem muayeene olcam.

ben düzenli yemek yiyorum. kahvaltım da yumurta tahin pekmez peynir süt fix vitamin ilacı bile kullanmıyorum 6 aydır. doktor gerek yok diyor. eşim bişey demedi çok şükür deseydi daha kötü olurdum heralde :)
cnm kahvaltımı bende yapyrm evde ve iş yerınde süreklı bıseyker atştryrm ama biraz eksktı yınede ilosu ne güzel eşin bişey dememş benmki takıntılı besleyemyrz oğlanı deyıp besiye çekti beni :)) et yemekten bıkacm en sonunda

Günaydın güzel anneler
Ben de doktordan geldim çok şükür her şey yolunda.Oğluşum 2.410 gr olmuş dr ne iri ne de zayıf bir bebek normal kiloda dedi.Tombiş yanaklı,saçları da çıkmış keyfi yerinde.3 hafta sonra çağırdı.Normal doğum olabilir dedi ama kesin değil.Bizden haberler böyle

kızlar şu öksürük için acil yardım lütfen öksürmekten helak oldum. öksürük erken doğumu tetikliyomuş Allah korusun.zencefilli bal yiyemiyorum şeker var ne yapmalıyım?
canm ılık su iç hatta ılıktan bıraz sıcak içine limon sık bu havada kötü olck ama boğazını yumuşatr doktoruna sordn mu öksrk için

Cnm gecmis olsun.bnmkide cok toparlaniyo bi yere Ozellikle sirt ustu yatinca.acaba bndede varmiki sanci.iki hfta snra olabiliraem muayeene olcam.
o bendede var cnm sırt üstü yatınca şişyr bir yeri sert olyr bende totişi falan dorm ama birde buaralar midemn sag alt tarafında sertlk olyr ayaklrımı acaba yoksa bunlar kasılmamı bılmyrm hiç

gnydn canm benm maşallah oğlşuna yerm onun yanaklarını :) catı muayenesı yaptı mı cnm ?

Kızlar ben planlı epıdural sezeryan olucam bazı sağlık sorunlarım sebebi ile.doktorum 20 temmuz gibi planlı yapabileceğimizi söyledi.yanı normal doğum tarihinden 8 gun önce.peki kızlar normal sancıları beklesem o zaman doğum yapsam olmazmı sezeryan?

gnydn canm benm maşallah oğlşuna yerm onun yanaklarını :) catı muayenesı yaptı mı cnm ?
Canım benim çatı muaynesi yapmadı daha erken galiba.37.haftada çağırdı bir daha o zaman yapar zannedersem öff onu da yaptırmak istemiyorum kızımdayken çok acımıştı.

inşallah canım 3 hafta daha görsem kafam rahatlayacak...o zaman en azından 3 kiloyu bulur diye düşünüyorum..küçücük daha yavrucuğum..

canım açılma olunca mecbur kalmadıkça sezeryana almıyolar diye biliyorum. çünkü yola girmiş oluyomuş o zaman. ama sen doktoruna danış yine de istersen

o bendede var cnm sırt üstü yatınca şişyr bir yeri sert olyr bende totişi falan dorm ama birde buaralar midemn sag alt tarafında sertlk olyr ayaklrımı acaba yoksa bunlar kasılmamı bılmyrm hiç
Bnmde sagimda dedigin gibi sertlik var gobegim oyle bicimsiz duruyoki :) iki sertlik oluyo biri dotuu digeri kafasi sanirim ama yan duruyo bazen.kafadi asagiya donmustu geri yukarimi cikti nedir

canım açılma olunca mecbur kalmadıkça sezeryana almıyolar diye biliyorum. çünkü yola girmiş oluyomuş o zaman. ama sen doktoruna danış yine de istersen
Yanı bebek doğum yoluna girerse sezeryana alamıyorlar öyle mı? Doğrudur ya bende öyle düşündüm.yoksa neden planlı olsun sezeryan Dımı?birde ben clexane kullanıyorum doktorum 2 gun önceden bıraktırcak.öyle doğuma alıcakmıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…