- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.821
Cnm çatı muaynesı bana biraz tehlikeli geliyor.forumda okumuştum bir arkadaşın nişanını açmış doktor doğum yapmıştı.Canım benim çatı muaynesi yapmadı daha erken galiba.37.haftada çağırdı bir daha o zaman yapar zannedersem öff onu da yaptırmak istemiyorum kızımdayken çok acımıştı.
Cnm gecmis olsun.bnmkide cok toparlaniyo bi yere Ozellikle sirt ustu yatinca.acaba bndede varmiki sanci.iki hfta snra olabiliraem muayeene olcam.
Hani böyle kırmızımsı morumsu lekeler :) şimdiden belli edio kendini. Bende de çok var. Bio oil kullanıorum en başından beri ama kar etmedi.Günaydınnn
çatladığımızda gözle görülüyormu doğumdan sonra ortaya çıkar diyorlar belirtisi nasıl oluyorr
cnm dedğimi dene istersn bana iyi gelyr oksrk tutncakadın doğum doktoruma ulaşamadım
normal doğm demş ya cnm ondn sordm . deme yaw acyr mu ama ne yaplm okdrına katlncz normal doğm yapcz daha :)Canım benim çatı muaynesi yapmadı daha erken galiba.37.haftada çağırdı bir daha o zaman yapar zannedersem öff onu da yaptırmak istemiyorum kızımdayken çok acımıştı.
Onları biliyorum canım. Ama sakın onda uyutma bebişi. İskelet sistemini bozaniliyor onlar. Aynı şey pusetler port bebeler için de geçerli.cnm anadizi die bişey var ben ondan alcm biraz daha büyük bişey hem içinde rahatca uyuyadabılyrmş
Ilk gebelik.olunca bn hic bisey anlamiyorum.insallh erknden.gelmezker canim senin icin tedbir alinmis Allah buyuktur.ya toplanma zaten var...bebeğin hareketleriyle ilgili bir şey arkadaşım...ama sertleşme farklı bişi..böyle bir kısım semsert oluyor...5 dk aralıklarla varsa sıkıntı...ben de o kdr sık yok...gerçi ayırt edemez de oldum...
cnm totişi ve ayaklarıdr belkı benmkınınde başı aşağda bayağıdır zaten benm sağ taraf şiş olyr komık :))Bnmde sagimda dedigin gibi sertlik var gobegim oyle bicimsiz duruyoki :) iki sertlik oluyo biri dotuu digeri kafasi sanirim ama yan duruyo bazen.kafadi asagiya donmustu geri yukarimi cikti nedir
Canım ben ondan aldım ama ev tipi ana kucaklarından da almama gerek var mı acaba ona karar veremedim.. bebek, oto tarzı olanlarda rahat edebiliyormu? yani evde uzun süre kullanılıyor sonuçta.Anakucagi su oto tarz olanlardan almistim ben komsuya anneye akrabalara giderken gercekten cok ise yariyo cocugun tasinir besigi gibiydi hem sallanabiliyoda ben iki tane buyuttum kismetse ucuncuyude onla buyutucem bence gerekli bisey
cnm sonuçta doktorlar bunu hep yapyr ilkkez bize yapmyck kı birde nasl anlyck nasl doğm olcgnı.Cnm çatı muaynesı bana biraz tehlikeli geliyor.forumda okumuştum bir arkadaşın nişanını açmış doktor doğum yapmıştı.
canım kendin yapmayı dene kenarlıkları falan daha ucuza mal olur nevresim takımları da 40 tl yede var yorgan alır geçirirsin içine çok dahha ucuza mal olur benim kızımın kiler olmasa idi ben öle yapçaktım arkadaşımda öle yaptı daha önce ben paylaşmıştım yaptıklarımızı uygun kumaşçı bulursan çok daha ucuza mal olur ben 35 tl kenarlıkları mal ettim 70 tl ye de nevresim takımını aldım .yaw kızlar bu uyku setleri neden bukadr pahalı 250 lira beşiği 200 e aldk zaten :))
Canım ben şunları kastediyprum http://www.mutlubebe.com/chicco-i-feel-ana-kucagi-blueBu anakucagi denilen sey nassil birsey bilemedim simdi ben ya :)
öyleyse uyutmam canm yanımda uyankken kalsn onda :)Onları biliyorum canım. Ama sakın onda uyutma bebişi. İskelet sistemini bozaniliyor onlar. Aynı şey pusetler port bebeler için de geçerli.
Cnm Suni sanci alip almamak elimizde olan bir sey mi. Ne zaman suni sanciya ihtiyac duyuluyor.epidural aneztesi altinda normal dogursak suni sanciyi hisseder miyiz
gnydn cnm afyt olsn size :) bende uyanrm artık lavobaya sık sık ama sabahta işe gelyrm mecburr keyf yapamyrm yaniGünaydın kızlar...
Bebisimle kalktik kahvaltı yapiyoz.
Gece WC nöbetlerinde erken kalkamiyorum.
Herkes iyidir inş.
sakin ol telas ypma bende ayni durumdaydm sancisindan artik gelsn diye dua ediyodum bende hastaneye yattim 29 haftalikken bana da igne yaptilar cigerleri icin doktorun dedigi sancn cogalirsa kasilmalarin duzenli okur 5 dk kadar duserse kanaman suyun geldiginde veya lekelrnmen oldugunda mutlaka gel dedi benm de 2 gundur lekelenmem oluyodu ogleden sonra randevm var bakalm ne olacak doktor ne dicek. sende ayni sekilde kasilmalarn 5 dk kadar dustugunde suyun geldiginde veya lekelenmen oldugunda mutlaka git vok saglikliymisin gibi dusun inan daha rahat oluyosun biliyorum zor ama bebeklermz etkileniyo unutma o yuzden sakn ol kasilmalara odaklanmaYa inan o kdr rahat bir hamilelik geçirdim ki...sanki hep böyle geçecek gibiydi..stres beni bitirdi..insan düşünmeden,odaklanmadan edemiyor..c.tesiden beri uyku tutmuyor..bir hışım bebişimin çantasını da hazırladım artık..her karnımın sertleşmesinde işte sıkıntı buymuş diyorum..
Canım ben şunları kastediyprum http://www.mutlubebe.com/chicco-i-feel-ana-kucagi-blue
Cnım bende bunu almak istiyorum kararsız kaldımCanım ben şunları kastediyprum http://www.mutlubebe.com/chicco-i-feel-ana-kucagi-blue
Ay maşallah canım oğluna. Ya benimki 2 haftada 500 gr alıyo bu gidişle nasıl doğurucam bilmiyorum şimdi 3 kilo olmuştur heraldeGünaydın güzel anneler
Ben de doktordan geldim çok şükür her şey yolunda.Oğluşum 2.410 gr olmuş dr ne iri ne de zayıf bir bebek normal kiloda dedi.Tombiş yanaklı,saçları da çıkmış keyfi yerinde.3 hafta sonra çağırdı.Normal doğum olabilir dedi ama kesin değil.Bizden haberler böyle
vajinada varis nasıl oluyor belki bende de vardır çünkü bu ara çok ciddi baskı var tualete gidiyorum hala baskı var gergin dün gece de çok bel agrım vardı . kızımda sabah anne kardeşimin gelmesine ne kadra kaldı dedi merak etme senin kadar çok beklemiycek dedim . boya bitmiş ama evde çok iş var yapamıyorum nasıl olcaak bilmiyorum.seni çok iyi anlıyorum inş sağlıkla gelsinler. Benim varis bacaklarda değil vajinamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?