- 30 Kasım 2010
- 720
- 422
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.921
Canım benim de 31. haftada 2100 gramdı oğlum.. dr kilolu dedi, bizi de korkuttu..şekere falan baktılar allahtam sıkıntı çıkmadı.. ama bizimki de iiri olack muhtemelen, napalım sağlıklı olsunlarda sezaryen yaparız napalım :)Insallh cnm.valla bnde hic dedigini anlmadim.nese bn suya dewam ediyorum bol bol icmeye.kilosu biraz fazla tombis olmasin diyoruz ama sanirim suya duscek hayallerimiz :)
Tesekkur ederimm :)) seninkini de bitince gormek isterim kiz mi erkek miÇok güzel olmuş eline sağlık bende kendim yapıyorum. Bitince koyarım
kızlar bebek bakım ürünlerini şampuanı vs hangi marka aldınız içeriği en temiz olan hangisi acaba?
mustela aldım canım. internetten daha uygun. mağazadan alma bence alırsan.
ıslak mendıl uni baby önerdiler.
CANIM BANADA İŞYERİ SSK YA GEREK YTOK DİYOR HASTANE BİLDİRİYOR DEDİ BEN YARIN SORACIĞIM YİNEAmin canım inşallah
Canım SAT tarihiyle buradaki takvim arasında 1 haftalık fark var.
Gelişimine göre yazmıştım ben ondan kaynaklanıyor.
Valla bilemiyorum sabah kalktığımdan beri var
Ayakta da çok durmadım dün artık yürüyüşte yapamıyorum.
Eskiden yarım saat falan yürüyordum ne güzel
Buradan değl canım günaydın bu arada
Ben günde 2 tane alıyorum mide bulantısı yapıyor.
Hoş benim hep vardı ama arttırdı.
Uyumadan önce al yada uyku arası iştah açıcı etkisi olmaz o zaman
Bana doktorum 3 tane verdi biri iş yerine diğeri sskya vereceksin dedi.
Bir tane fazla veriyorum kaybediyorlar sonra sorun olmasın uğraştırmasınlar seni dedi.
Sskyada toplu olarak doğum kağıdıyla birlikte verirsin dedi.
evet ıslak mendil unibaby alıcamda bu şampuan ve bakım ürünlerine kafam takıldı mustelanın içeriğinde çok kimyasal varmış
Insallh cnm.valla bnde hic dedigini anlmadim.nese bn suya dewam ediyorum bol bol icmeye.kilosu biraz fazla tombis olmasin diyoruz ama sanirim suya duscek hayallerimiz :)
Bnde bide bayburta guvenemiyorum o yizden kilolu olsun hoc istemm.bakalim Allah buyuk. Canimaynen canım, sağlıklı olsunda,kilosu aşırı olmasın.
fazla tombiş bende istemem ama alırsa karnmzdayken ona da yapacak birşey yok :)). doğumda nasıl olur onu düşünüyorum :))
Bazı hastaneler sanal ortamda iletiyor ssk kabul ediyormuş. Bazı ssk müdürlükleri ise illa kağıt istiyormuş.CANIM BANADA İŞYERİ SSK YA GEREK YTOK DİYOR HASTANE BİLDİRİYOR DEDİ BEN YARIN SORACIĞIM YİNE
Kızlar minnoşumun odasınıda tamamladım bi tek beşiğin içine yatak kaldı buda fotoları son halinin
Ben şampuan dalin aldım cnm, arkadaşlarda kullanıyor,ıslak mendil uni baby, pişik kremi bepanthol...kızlar bebek bakım ürünlerini şampuanı vs hangi marka aldınız içeriği en temiz olan hangisi acaba?
Canım aynen öyle ama nasıl desem zaten herkes hayran ve saygı duyar, sonuçta o da benimkiler artık neden kıskanim ki kaldı ki, beni çok mutlu eder hep,bizimde gelinlerimiz var canım, büyük yengem özellikle annem ve babamı çok yoruyorlarne güzel canım. bazı kişilerde bu durumu sindiremez. kayınvalidesinin kültürlü olmasını filan kıskanır. seninde kalbin ne kadar güzel ki bununla gurur duyuyorsun
tahminler doğru çıktı dönmüş demek. rapor bitince işe döenecek miydin canım? artık hayırlısı neyse o olsun. sen gönlünü ferak tutmaya çalış
Hadi ya:))aşiret ha:) bizim aile bana çok kalabalık geliyor aslında, eşim gil daha tutkun,annem hangi birimizle alakalı olsun garip, büyüyene kadar neler çekmişler maddi maneviTRT spekirine koptum. Negüzel hem kültürlü hem huzurlu az öz dediğin gibi Rabbim bozmasın inş senin ailende öyle huzur dolu olur bebişinle
Sorma benimkiler eşiminkilerde öyle tam Aşiretizaksiyon bitmez bi araya gelince kim ne konuşuyo bilmez
merhaba çok güzel olmus odası bebeğinin
avize ve abajuru nereden aldın??
Mustela aldık canım biz. Doktor öyle dedi.kızlar bebek bakım ürünlerini şampuanı vs hangi marka aldınız içeriği en temiz olan hangisi acaba?
Aaa niye ki? Ben de tam tersi yorumlar aldım hep.mustelanın içeriği çok kötüymüş ya bende mustela alırım diyodumda vazgeçtim o yüzden
Ayy nasıl güzel bir kv miş o ya, maşallah bu kadar modern olması süper... benimki de sağolsun iyidir çok cefakar tam bir anaç ruhludur.. herşeye koşar kendini feda eder, özveri vere vere kendine yazık etmiştir hattaCanım aynen öyle ama nasıl desem zaten herkes hayran ve saygı duyar, sonuçta o da benimkiler artık neden kıskanim ki kaldı ki, beni çok mutlu eder hep,bizimde gelinlerimiz var canım, büyük yengem özellikle annem ve babamı çok yoruyorlarne istediklerini biliyorum.hep kusur arıyorlar sanki kimi zaman ne yapsa bizimkiler yaranmasa sanki bazan, çok kızıyorum , benimde oğlum olacakmdğşünsene ne zor doğurup büyütüyoruz, ( hep emek hep emek
yok canım ben araştırdım içeriğinde zararlı bi madde yokAaa niye ki? Ben de tam tersi yorumlar aldım hep.
Maşallah canım valla çok takdir ettim. Benimde hayalim öyle bi kayınvalide olmak.Hadi ya:))aşiret ha:) bizim aile bana çok kalabalık geliyor aslında, eşim gil daha tutkun,annem hangi birimizle alakalı olsun garip, büyüyene kadar neler çekmişler maddi maneviartık kafa kalırmıyır.kayınvalidem gitti, ve yeri öok belli inan ki düzenli yemek kahvaltı haırlardı, film filan seçer alır akşamları izleyedik:) öyle yani,o varken hep bakımlı olmam gerek, bu beni yorar bazan. Kendisi manikürsüz filan asla gezmez, bana da der, çıkıp bir fön mü çektirsek:) düşün yani, :)) arkadaşlarım aslında çok kıskanıyor inş bende onun gibi olurum gelinimlle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?