2015 Temmuz Anneleri

aynen canım rapor yazmadı bana kılosunu bıle soyemedı ogleden sonra gel dınlen bıraz dedı hamılelıgım cok rahatı aslınd ama donmus asaya ve sancı var bakalım ne sdıycek gıdınce
valla bende dün biraz akşama doru bişiler oldu ama yorulmuşta olabilirim . dün evdeydim bu gün işteyim yarın gene yatış bana . beni her gören sen daha işe geliyomusun daha doğurmadın mı gibi şeyler sölüyolar çok sivri karnım

ben de araştırdım. yabancı kaynaklara bile baktım hatta. tabii ki %100 organik bişi bulamayız. ama sonuçta en iyilerinden biri bu. konak mücadelesinde zaten en başta akla gelen bu.
evet ben de yabancı sitelere de baktım içinde kimyasal oranı çok düşük.%99 doğal içerikli bence piyasadakilere göre çok iyi

Kızlar bugün öğleden sonra bebeğimi süslerinin stickerlarını hazırladım işyerinde eğer siz de kediniz yapacaksanız özetliyorum :
http://www.zazzle.com diye bir site var..bu siteye giriyorsunuz yukarıda arama kısmında baby sticker,baby shower yazıyorsunuz. Beğendiğiniz figürün altında customize it yazıyor oraya tıklıyorsunuz..yan tarafta düzenlemek istediğiniz terimler yazıyor..istediğiniz türkçe yazıları ekliyorsunuz...sonra klavyede print screen tuşuna basıp paintte stickerin olduğu bölümü kırpıyorsunuz daha sonra word e kopyalayıp renkli fotokopide çıktılarını alıyorsunuz

Eklentiler

• hoşgeldin yaman.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 124
  • KAPI HOŞGELDİN YAZISI.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 118
  • yaman gümüş.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 113
maşallah canmm oğluşna :) ısırırsn yanaklarını :))

ücretli sanırım site üye olmak gerekiyor değil mi?

Maşallah canım. Yanaklarını ye doğunca :))

Maşallah valla uğraşıyonuz negüzel

CANM PAİNTTE YUVARLAK KESEMEDM BEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…