- 19 Eylül 2014
- 1.109
- 738
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.961
canım grupları sessize alıveriosun oluo. acaba her telefonda mı olmuo ki? neyse farketmiyo benim için decnm bazı arkdşlrda öter durur die iş yerinde falan rahat olmyz dediler bilemedm valla :) benm için hiç frketmz
allah kanlı canlı kucağına da koysun kuzum. Gözün aydın :)kızlarrr merhabaaa dün kontrolum vardı. sıpam 2,200 gr, 42 cm olmuş. yüzünü resmen gösterdi ağzını burnunu net şekilde gördum. tombiş yanaklı bide anası gibi :) bide saçları var doktor baya saçlı doğcak dedi :)
valla bende dün biraz akşama doru bişiler oldu ama yorulmuşta olabilirim . dün evdeydim bu gün işteyim yarın gene yatış bana . beni her gören sen daha işe geliyomusun daha doğurmadın mı gibi şeyler sölüyolar çok sivri karnımaynen canım rapor yazmadı bana kılosunu bıle soyemedı ogleden sonra gel dınlen bıraz dedıhamılelıgım cok rahat ı aslınd ama donmus asaya ve sancı var bakalım ne sdıycek gıdınce
Allah razı olsun canım hepimiz hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallahhhallah kanlı canlı kucağına da koysun kuzum. Gözün aydın :)
evet ben de yabancı sitelere de baktım içinde kimyasal oranı çok düşük.%99 doğal içerikli bence piyasadakilere göre çok iyiben de araştırdım. yabancı kaynaklara bile baktım hatta. tabii ki %100 organik bişi bulamayız. ama sonuçta en iyilerinden biri bu. konak mücadelesinde zaten en başta akla gelen bu.
maşallah canmm oğluşna :) ısırırsn yanaklarını :))kızlarrr merhabaaa dün kontrolum vardı. sıpam 2,200 gr, 42 cm olmuş. yüzünü resmen gösterdi ağzını burnunu net şekilde gördum. tombiş yanaklı bide anası gibi :) bide saçları var doktor baya saçlı doğcak dedi :)
cnm benm ondn bılgm yok wahtsp yazması rahat olrdu evet çoğnlğa uyrm ben kararı verelm neyse onu yapalmcanım grupları sessize alıveriosun oluo. acaba her telefonda mı olmuo ki? neyse farketmiyo benim için de
Öyle şeyler olsa uğraşırım şuan ama malzeme alıcak yer lazımcanım böyle bebek şekeri keçe uğraşları filan yaptın mı? onlarla mı oyalansan acaba?
ücretli sanırım site üye olmak gerekiyor değil mi?Kızlar bugün öğleden sonra bebeğimi süslerinin stickerlarını hazırladım işyerindeeğer siz de kediniz yapacaksanız özetliyorum :
http://www.zazzle.com diye bir site var..bu siteye giriyorsunuz yukarıda arama kısmında baby sticker,baby shower yazıyorsunuz. Beğendiğiniz figürün altında customize it yazıyor oraya tıklıyorsunuz..yan tarafta düzenlemek istediğiniz terimler yazıyor..istediğiniz türkçe yazıları ekliyorsunuz...sonra klavyede print screen tuşuna basıp paintte stickerin olduğu bölümü kırpıyorsunuz daha sonra word e kopyalayıp renkli fotokopide çıktılarını alıyorsunuz
Maşallah canım. Yanaklarını ye doğunca :))kızlarrr merhabaaa dün kontrolum vardı. sıpam 2,200 gr, 42 cm olmuş. yüzünü resmen gösterdi ağzını burnunu net şekilde gördum. tombiş yanaklı bide anası gibi :) bide saçları var doktor baya saçlı doğcak dedi :)
Maşallah valla uğraşıyonuz negüzelKızlar bugün öğleden sonra bebeğimi süslerinin stickerlarını hazırladım işyerindeeğer siz de kediniz yapacaksanız özetliyorum :
http://www.zazzle.com diye bir site var..bu siteye giriyorsunuz yukarıda arama kısmında baby sticker,baby shower yazıyorsunuz. Beğendiğiniz figürün altında customize it yazıyor oraya tıklıyorsunuz..yan tarafta düzenlemek istediğiniz terimler yazıyor..istediğiniz türkçe yazıları ekliyorsunuz...sonra klavyede print screen tuşuna basıp paintte stickerin olduğu bölümü kırpıyorsunuz daha sonra word e kopyalayıp renkli fotokopide çıktılarını alıyorsunuz
canım bi seferlik çık kırtasiyenin birine. sonra yaptıkça ettikçe daha çok heveslenceksin zaten :)Öyle şeyler olsa uğraşırım şuan ama malzeme alıcak yer lazımüşeniyorum çok bisürü iş var hiçbişey yapasım yok
CANM PAİNTTE YUVARLAK KESEMEDM BENKızlar bugün öğleden sonra bebeğimi süslerinin stickerlarını hazırladım işyerindeeğer siz de kediniz yapacaksanız özetliyorum :
CANM BEN NETTEN ALDM BEBEK SÜSÜ İÇİN KEÇE NERDE VAR BİLMYRM BİRMAXTAN ALDMÖyle şeyler olsa uğraşırım şuan ama malzeme alıcak yer lazımüşeniyorum çok bisürü iş var hiçbişey yapasım yok
ücretli sanırım site üye olmak gerekiyor değil mi?
CANM PAİNTTE YUVARLAK KESEMEDM BEN
cnm benm ondn bılgm yok wahtsp yazması rahat olrdu evet çoğnlğa uyrm ben kararı verelm neyse onu yapalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?