- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.881
Aynen öyle valla:) canım benim kayınvalidem emekli öğretmen, kayınbabamda noter, okumuş yazmış, entel insanlar, her sene yurt dışına filan giderler, her ikiside çok eğlencelidirler,misal her kadınlar gününde Kayınbabam bana , kızına ve kayınvalideme,çiçek yollar mutlaka:)) bnim ailemden farklılar doğrusu, az öz birbirine düşkün çekirdek aileler bizimkisi harala gürele biraz, arkadaşlarım diyor kayınvaliden o kadar Hanfendi ki insan karşısında TRT sipikerleri gibi konuşmak istiyor:))çok okulamalarına filan bağlıyorum her tür ve tarzı okurlar . Valla bende hayranım:))Ay valla öyle bi kayınvaliden kayınpederin olduğu için asıl kıskandım ben senibizde nerdeeeeeeeeeeee öyle
Eşim sağolsun Hakk'ını yemiyim
Maşallah nazar değmesin size
Hastanıza Allah şifa versin
Ohh sana o zaman bi haberim var 4 kg a yakın doğacak bebişKizlar gunaydin.bugun randevu icin baska sehirdeki ozelde dontora gittik.bizim kiz 1800 gr olmus boyub43 cm haftasina gore bi hfta ileri. Dedi verdigi kagida baktim.kafasinin gelisimi de 2 hfta onden gozukuyo. Doktor bi sknti yok dedi ama genede hmn kafama baska seyler geliyor.bide hareketlerini hep kasiklrimda hissediyorum dedim.enfeksiyon vardr dedi.ama tahlilde cikmamisti dedim.herzmn cikmiyomus tahlillerde.bizimkivyuzunude gostermedi salladi etti ama tik yok sonrada zorlamayayim basima is acikir snra bebekler raht degil dedi :)
Cuma mı?? Canım bugün perşembeHerkese hayrlı Cumalar hamişlerr ya ben mantar enfeksiyonu oldum galiba 4 5 gündür afedersiniz alt tarafta kasıntım ve akıntım var temzlige okadar dikkat etsemde gecmiyo kontrolümde pazartesi günü napsam bilemedim
Kizlar gunaydin.bugun randevu icin baska sehirdeki ozelde dontora gittik.bizim kiz 1800 gr olmus boyub43 cm haftasina gore bi hfta ileri. Dedi verdigi kagida baktim.kafasinin gelisimi de 2 hfta onden gozukuyo. Doktor bi sknti yok dedi ama genede hmn kafama baska seyler geliyor.bide hareketlerini hep kasiklrimda hissediyorum dedim.enfeksiyon vardr dedi.ama tahlilde cikmamisti dedim.herzmn cikmiyomus tahlillerde.bizimkivyuzunude gostermedi salladi etti ama tik yok sonrada zorlamayayim basima is acikir snra bebekler raht degil dedi :)
Ayy ben bugün cuma biliyorum pardonn günleride karştırır oldum nyse hamilelim boyunca hep enfeksiyonla ugrasiyorum ama ilk defa kasinti oluyo 3gündaha beklim bise olmaz heraldeCuma mı?? Canım bugün perşembemantar içinde endişelenme krem veririler geçer 3 güne.
cicisko .!.:Yekruye nst demişken, ben hiç girmedim giren var mı aranızda? Kaçıncı haftada yapılıyor ki?
Aynen öyle valla:) canım benim kayınvalidem emekli öğretmen, kayınbabamda noter, okumuş yazmış, entel insanlar, her sene yurt dışına filan giderler, her ikiside çok eğlencelidirler,misal her kadınlar gününde Kayınbabam bana , kızına ve kayınvalideme,çiçek yollar mutlaka:)) bnim ailemden farklılar doğrusu, az öz birbirine düşkün çekirdek aileler bizimkisi harala gürele biraz, arkadaşlarım diyor kayınvaliden o kadar Hanfendi ki insan karşısında TRT sipikerleri gibi konuşmak istiyor:))çok okulamalarına filan bağlıyorum her tür ve tarzı okurlar . Valla bende hayranım:))
canım çok geçmiş olsun inşallah sarılığı geçer bebişinin sen içini rahat tut allah yarıdm eder sen stres yapmaki sütün gelsin elinden geldiğince emzir sağ göğüsünüKızlar destekleriniz için çok teşekkürler. Bugün hastanede çok yorukduktan sonra burada yazmıştım. Çok gergindim ve bu da yansımış. Şükür şimdi sakinledim. Daha iyi olacak inş herşey. Evladım kucağımda ya, sağlıpı da şükür yerinde. Daha ne isterim. Sarılıktır geçer gidr Allahın izniyle. Fazla uykusuz kaldım ve gerildim. Kızımla birlikte yazıyoruz size :)
bence berat meriç çok güzel :)KIZLAR "BERAT MERİÇ" Mİ "ERŞAN MERİÇ" Mİ ? :) GECE GECE İKİ İSİM BULDUK
Kız o kaşıntı delirtir insanı. Tek bi fitille bi gecede geçti benimde olmuştu 2-3 hafta önce.tlfla açıp sorman mümkünse ara sor. Ben öyle yaptım duramıyordum. Hijyene ne kadar dikkat etsende bu haftalarda oluyo gebelikte. Sebamedin genital bölge temizliği için jeli var bide onu kullan günde 1 defa yıka kaşıntı geçene kadar onuda vermişti bana. Bitanede krem verdi ama kreme gerek kalmadı fitil kesti. Külotunu ütüle giy. Birazda hava alması lazım elbise gibi bişey giy rahat evde çamaşırsız dolaş oda iyi geliyo. Ama kaşıma kaşınınca yıkaAyy ben bugün cuma biliyorum pardonn günleride karştırır oldum nyse hamilelim boyunca hep enfeksiyonla ugrasiyorum ama ilk defa kasinti oluyo 3gündaha beklim bise olmaz heralde
kızlar merhaba bugun rapor almak ıcın dr gıttım dr rapor vermedı on gun onden odu on bes gun olmuş nstye bagladılar sancı varmıstam tahmın ettıgım gıbı bası asaya donmus ogleden sonra bı daha gıdıcem bakalım
Hayırlı günler canım sen nasılsın biz iyiyiz çok şükürhayırlı günler fıstık anneler nasılsınız??
aynen canım rapor yazmadı bana kılosunu bıle soyemedı ogleden sonra gel dınlen bıraz dedıAyyyyy heycanlı
Berat güzelmişTŞKR CANLAR SANRM BERAT OLCK ÇOĞNLK BERAT EŞİMDE BERATI BEĞENDİSONUNDA İSİM BULYRZ GALİBA :)
aynen canım rapor yazmadı bana kılosunu bıle soyemedı ogleden sonra gel dınlen bıraz dedıhamılelıgım cok rahat ı aslınd ama donmus asaya ve sancı var bakalım ne sdıycek gıdınce
çok saskınım dırek raor ıstedım rapor mapor yok dedı ogleden sonra bı daha bakılıcak eger normalse verıcem ama yoksa rapor yok dedı senın yaklastı canım ya ne guzelHaber ver bende bu heycanla doğururum belkim
bir iki eksik malzemem daha kaldi alim en kisa zamanda yapip paylasacagim. Yaramaz kizima guvenemiyorum belki gelmekte acele eder diye en kisa sürede bütün işlerimi tamamlayacagim. :)Çok iyi yapmışın yapınca paylaş burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?