2015 Temmuz Anneleri

ben de araştırdım. yabancı kaynaklara bile baktım hatta. tabii ki %100 organik bişi bulamayız. ama sonuçta en iyilerinden biri bu. konak mücadelesinde zaten en başta akla gelen bu.
Bende çok araştırdım yüzde 100 doğal değil elbette ancak cilde iyi gelip yüzde yüz doğalını ben bulamadım zaten hem göz yakmıcak hem Konak önlicek hemde tam doğal olacak böyle bir ürün varsa mustelayı atalım çöpe

Kızlar ya böyle takip etmekte zorluk yaşayan tek ben miyim? Sabahtan belediyedeydim şimdi klinikteyim. Bi ara bilgisayardaydım şimdi tlf... Okuyom cvp yazcak oluom olmuo filan. Bi facebook ya da whatsapp grubu açsak nasıl olur?

Offfff canım hiçbişey yapmak istemiyo havada nasıl kapalı rüzgârlı
Ağzımın TADI yok değişik bişeyler yapmak istiyom ya gezmek istiyom

face grubu demştk aslnda canm ama öyle kaldı hatta ben demştm :))

face grubu demştk aslnda canm ama öyle kaldı hatta ben demştm :))
benim için farketmez. Ama kimliğini açıklamak istemeyenler için sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. whatsap için içimizden birine herkes numarasını özel mesaj atabilir. ulu orta cep tlf numarası da açıklamamış oluruz böylece.

cnm bazı arkdşlrda öter durur die iş yerinde falan rahat olmyz dediler bilemedm valla :) benm için hiç frketmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…