- 3 Mayıs 2015
- 395
- 173
- 23
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.941
ben de araştırdım. yabancı kaynaklara bile baktım hatta. tabii ki %100 organik bişi bulamayız. ama sonuçta en iyilerinden biri bu. konak mücadelesinde zaten en başta akla gelen bu.yok canım ben araştırdım içeriğinde zararlı bi madde yok
Bende çok araştırdım yüzde 100 doğal değil elbette ancak cilde iyi gelip yüzde yüz doğalını ben bulamadım zaten hem göz yakmıcak hem Konak önlicek hemde tam doğal olacak böyle bir ürün varsa mustelayı atalım çöpeben de araştırdım. yabancı kaynaklara bile baktım hatta. tabii ki %100 organik bişi bulamayız. ama sonuçta en iyilerinden biri bu. konak mücadelesinde zaten en başta akla gelen bu.
Herkesde bi macera bugünayy kızlar şifremi kaç kez yanlş girdm hesabım bloke oldu şifre unuttm dedm sıfırlanmdı şifre mail attmda düzeldi :) gdyr zanntm
:)) cnm nasl çene yapardm sonra burdan çatlardm hem :))Herkesde bi macera bugün
allah korumuşayy kızlar şifremi kaç kez yanlş girdm hesabım bloke oldu şifre unuttm dedm sıfırlanmdı şifre mail attmda düzeldi :) gdyr zanntm
ben de işteyim sıkılıyorumOfffff canım hiçbişey yapmak istemiyohavada nasıl kapalı rüzgârlı
Ağzımın TADI yok değişik bişeyler yapmak istiyom ya gezmek istiyom
gez bea canımm bazen banada gelir öyle bunaltıOfffff canım hiçbişey yapmak istemiyohavada nasıl kapalı rüzgârlı
Ağzımın TADI yok değişik bişeyler yapmak istiyom ya gezmek istiyom
:))) aynen yahu gitsydi ne yaparm vayy başıma gelenlerallah korumuş
face grubu demştk aslnda canm ama öyle kaldı hatta ben demştm :))Kızlar ya böyle takip etmekte zorluk yaşayan tek ben miyim? Sabahtan belediyedeydim şimdi klinikteyim. Bi ara bilgisayardaydım şimdi tlf... Okuyom cvp yazcak oluom olmuo filan. Bi facebook ya da whatsapp grubu açsak nasıl olur?
Bende diyorum Gizem in bugün sesi çıkmıyor diye..ayy kızlar şifremi kaç kez yanlş girdm hesabım bloke oldu şifre unuttm dedm sıfırlanmdı şifre mail attmda düzeldi :) gdyr zanntm
benim için farketmez. Ama kimliğini açıklamak istemeyenler için sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. whatsap için içimizden birine herkes numarasını özel mesaj atabilir. ulu orta cep tlf numarası da açıklamamış oluruz böylece.face grubu demştk aslnda canm ama öyle kaldı hatta ben demştm :))
ben de işteyim sıkılıyorum
Nasıl gezeyim yaaaa iki çocukla çok üşeniyom yolda yürümeye bile normal insana dönmek istiyom yagez bea canımm bazen banada gelir öyle bunaltı
dimi canm çenesi düşük nasl durur :)))Bende diyorum Gizem in bugün sesi çıkmıyor diye..
canım böyle bebek şekeri keçe uğraşları filan yaptın mı? onlarla mı oyalansan acaba?Öf Allah kolaylık versin işte çekilmez valla
Nasıl gezeyim yaaaa iki çocukla çok üşeniyom yolda yürümeye bile normal insana dönmek istiyom ya
cnm bazı arkdşlrda öter durur die iş yerinde falan rahat olmyz dediler bilemedm valla :) benm için hiç frketmzbenim için farketmez. Ama kimliğini açıklamak istemeyenler için sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. whatsap için içimizden birine herkes numarasını özel mesaj atabilir. ulu orta cep tlf numarası da açıklamamış oluruz böylece.
all bendende okadr cnm nasl özledm gezmyi rahat rahat sen hamılesın otr diorlr hep kızıyrm bazen yaÖf Allah kolaylık versin işte çekilmez valla
Nasıl gezeyim yaaaa iki çocukla çok üşeniyom yolda yürümeye bile normal insana dönmek istiyom ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?