- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #48.981
aynen canım dondugunu donerken anlamıstım geldım sımdı ıkıncı ntsde uyudugu ıcın hemsıre tam sonuc alamıyorum dedı dr raporu verdı calısabılır olarak ama cok zorlanıyorum yukardayken boyle degıldı erken dogum olabılır dedı hazırlıklı ol dedıne güzel canım. bazı kişilerde bu durumu sindiremez. kayınvalidesinin kültürlü olmasını filan kıskanır. seninde kalbin ne kadar güzel ki bununla gurur duyuyorsun
tahminler doğru çıktı dönmüş demek. rapor bitince işe döenecek miydin canım? artık hayırlısı neyse o olsun. sen gönlünü ferak tutmaya çalış
yaptm canm benm çok sağolpaintte üst yukarda kırp var onu kullanabiliyorsun sadece...yuvarlak kesilmiyor...kırtasiyede düz kağıda çıkartıyorsun..sonra tek tek keseceksin onları annesiannelik fedakarlık isterr
canım valla baya zorlanıcaz galıbavalla bende dün biraz akşama doru bişiler oldu ama yorulmuşta olabilirim . dün evdeydim bu gün işteyim yarın gene yatış bana . beni her gören sen daha işe geliyomusun daha doğurmadın mı gibi şeyler sölüyolar çok sivri karnım
cnm benmde bebeğim uzun zamndr aşağıda ve başını çok fazla dayamş demşti doktom yavaş otr kalk fazla yüürümemeye çalş ozmn sorun olmyr banada dedi doktrm erken doğm die korkma cnm allah'ın iznyle bişey olmazaynen canım dondugunu donerken anlamıstım geldım sımdı ıkıncı ntsde uyudugu ıcın hemsıre tam sonuc alamıyorum dedı dr raporu verdı calısabılır olarak ama cok zorlanıyorum yukardayken boyle degıldı erken dogum olabılır dedı hazırlıklı ol dedı
canım sımdı geldım ıkıncı nstde uyudugu ıcın tam sonuc alamadım dedı sancıların bıraz sebebıde idarar yollarım olabılırmıs erken dogum beklıyorum sende hazırlıklı ol dedı canımmmeerraall ne durumdasın? ses ver...
ay canım hadi hayırlısı... Sağlıklı olsun da zamanı önemli değil...aynen canım dondugunu donerken anlamıstım geldım sımdı ıkıncı ntsde uyudugu ıcın hemsıre tam sonuc alamıyorum dedı dr raporu verdı calısabılır olarak ama cok zorlanıyorum yukardayken boyle degıldı erken dogum olabılır dedı hazırlıklı ol dedı
amın canım benım ınsallah ya yukardayken bu kadar hıssetmıyodumcnm benmde bebeğim uzun zamndr aşağıda ve başını çok fazla dayamş demşti doktom yavaş otr kalk fazla yüürümemeye çalş ozmn sorun olmyr banada dedi doktrm erken doğm die korkma cnm allah'ın iznyle bişey olmaz
aynen valla canım ya hayırlısı artık yoruldum vallaay canım hadi hayırlısı... Sağlıklı olsun da zamanı önemli değil...
cnm ben uzun zamndr hissdyrm ayakları resmen midemde nasl kasıyor bir bilsen yürürken çok hissedersn küçük admlarla yüryrm hep :)amın canım benım ınsallah ya yukardayken bu kadar hıssetmıyodum
yaptm canm benm çok sağolçok şeker olyr ben evde incelyp güzellerini bulup yapım çok sevdm bu işi :))
canm bana uyar ben grup kurmayı bilmyrm nasl olyrsa söylyn katlym bende :)O zaman kızlar herkes whats up kullanıyor ise whats up olsun...bu şekilde zor oluyor...hepimiz hem fikiriz...ses çok yoğun olur derseniz zaten grup olduğunda sessize alınabiliyor ..onda da bir sıkıntı olmaz...yarın bir gün bebişler olduğunda bu kadar net başında da kalamayıs
valla oyle canım benım acayıp yanı yukardayken boyle degıldıcnm ben uzun zamndr hissdyrm ayakları resmen midemde nasl kasıyor bir bilsen yürürken çok hissedersn küçük admlarla yüryrm hep :)
canm sen doğm tarıhı yazckmsn ben şimdi lavanta kokulu magnet yaptm ya doğdktan sonra tarihi yazıp kesp zımbala bebek varken zor olmaz mı ya kararsz kaldmcidden ben de çok sevdim..çokta şeker modeller var..
tamam o zaman herkes bana özelden telefon numarasını yazsın madem. ben açarım grup.canm bana uyar ben grup kurmayı bilmyrm nasl olyrsa söylyn katlym bende :)
ben yazmıcam doğum tarihini. Beyfendiciğim gelmeden hazır olsun istiyorum. o gelince zor olur. allah nasip eder de görürsem 1.yaşgününe hazırladığım süste yazarım ama.canm sen doğm tarıhı yazckmsn ben şimdi lavanta kokulu magnet yaptm ya doğdktan sonra tarihi yazıp kesp zımbala bebek varken zor olmaz mı ya kararsz kaldm
tamm canm yazym ben bakalm ne kadr toplancaz :)tamam o zaman herkes bana özelden telefon numarasını yazsın madem. ben açarım grup.
canm bende öyle yapım diorm ama kararsz kaldm doğnca zor olur evet haklsnben yazmıcam doğum tarihini. Beyfendiciğim gelmeden hazır olsun istiyorum. o gelince zor olur. allah nasip eder de görürsem 1.yaşgününe hazırladığım süste yazarım ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?