2015 Temmuz Anneleri

aynen canım dondugunu donerken anlamıstım geldım sımdı ıkıncı ntsde uyudugu ıcın hemsıre tam sonuc alamıyorum dedı dr raporu verdı calısabılır olarak ama cok zorlanıyorum yukardayken boyle degıldı erken dogum olabılır dedı hazırlıklı ol dedı

paintte üst yukarda kırp var onu kullanabiliyorsun sadece...yuvarlak kesilmiyor...kırtasiyede düz kağıda çıkartıyorsun..sonra tek tek keseceksin onları annesi annelik fedakarlık isterr
yaptm canm benm çok sağol çok şeker olyr ben evde incelyp güzellerini bulup yapım çok sevdm bu işi :))

canım valla baya zorlanıcaz galıba

cnm benmde bebeğim uzun zamndr aşağıda ve başını çok fazla dayamş demşti doktom yavaş otr kalk fazla yüürümemeye çalş ozmn sorun olmyr banada dedi doktrm erken doğm die korkma cnm allah'ın iznyle bişey olmaz

ay canım hadi hayırlısı... Sağlıklı olsun da zamanı önemli değil...

amın canım benım ınsallah ya yukardayken bu kadar hıssetmıyodum

O zaman kızlar herkes whats up kullanıyor ise whats up olsun...bu şekilde zor oluyor...hepimiz hem fikiriz...ses çok yoğun olur derseniz zaten grup olduğunda sessize alınabiliyor ..onda da bir sıkıntı olmaz...yarın bir gün bebişler olduğunda bu kadar net başında da kalamayıs

canm bana uyar ben grup kurmayı bilmyrm nasl olyrsa söylyn katlym bende :)

canm sen doğm tarıhı yazckmsn ben şimdi lavanta kokulu magnet yaptm ya doğdktan sonra tarihi yazıp kesp zımbala bebek varken zor olmaz mı ya kararsz kaldm
ben yazmıcam doğum tarihini. Beyfendiciğim gelmeden hazır olsun istiyorum. o gelince zor olur. allah nasip eder de görürsem 1.yaşgününe hazırladığım süste yazarım ama.

ben yazmıcam doğum tarihini. Beyfendiciğim gelmeden hazır olsun istiyorum. o gelince zor olur. allah nasip eder de görürsem 1.yaşgününe hazırladığım süste yazarım ama.
canm bende öyle yapım diorm ama kararsz kaldm doğnca zor olur evet haklsn

slm kızlar bugün kontolümüz vardı bebişimi gördüm.şimdilik herşey normal.ama kilosu kafama takıldı yaaa 33+4 günlük 2075 gr dedi doktor.az mı dedim biraz az dedi.eşim zaten çok takıyo bu konuyu.kilo yapmak için neler yiyip içmem lazım kızlar yardımmmm lütfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…