2015 Temmuz Anneleri

C Cnm evdemısın ıstemısın?belki gaz sancısı biraz gaz çıkarmaya çalış.bendede oluyor gaz çıkarınca iyi oluyorum.

Gozu kor olsun bu stresin herseye sebep.canim Allaha emanet bebeklerimiz insallah ciddi bisey yoktur bebeginde sende sagliklica kavusursunuz birbitinize cumagununun hurmetine

geçmiş olsun canım internette şöyle bi araştırdımda haftanda ileri zaten sıkma canını doktorun daha sık takip eder seni birşey olmaz inş.

işteyim canım. gaz değil gibi sanki. yürütmüo ki acı gazsa çıksın...
Cnm ben normalde çalışmıyorum dun bir kaç işimi halletmek için kısa mesafe dısarı çıktım 3 kere çise gittim kasıgıma agrı girdi.demek ayakta durmak yatamamak uzanamamak yapıyor.her zaman diyorum Allah çalışan annelere yardımcı olsun çok zor

Bu durumu yaşamadımama sebebinden biri havasız güneş görmeyen yerde mi çalışıyorsun o etkiliyor. Bebeğin biraz erken doğabilir çünkü plesanta yaşlanınca bebek yeterince beslenmiyor diye biliyorum yanılıyor olabilirim. Zaten maşallah 35. Haftan dolucak artık Bebeğin riskli dönemi atlattı aklına kötü bişey getirme. Allah daha beterinden korusun her halimize hamd etmek lazım herşeymi beni bulur deme çok şükür bak bebişin sağlıklı sıhatli Rabbim kucağına Almayıda nasip edicek inş

ya hamile olduğumu unutmadan gidiyorum geliyorum ama sinirlendim birine ve bıçak gibim saplandı resmen.

kasılma nasıl oluyor herhangi bir ağrım yok kasık bölgemde. pıt pıt atışlar oluyor karnımın altında. bebeğin hareketleri de devam ediyor
O pıt pıtlar hıçkırıktır annesi başı aşağıdaya hkırığını öyle altta hissedersin.
Kasılma bütün karnın sert olur sanki boşluklarından biri sıkıyormuş gibi

1 fincan papatya çayı içmen mümkün mü o hepsine iyi gelir sinirlerinde yatışır. Bi sakıncası yok.

canm rabbm yardmcn olsn ama bak üzme canını bebeğin bayağı büyük doğsada bişey olmaz allah'ın iznyle

Cnm bu kadar riskli bir durum varsa pazartesıne kadar bekleme.Allah korusun bak sonuna geldik hepimiz.

Gozu kor olsun bu stresin herseye sebep.canim Allaha emanet bebeklerimiz insallah ciddi bisey yoktur bebeginde sende sagliklica kavusursunuz birbitinize cumagununun hurmetine

geçmiş olsun canım internette şöyle bi araştırdımda haftanda ileri zaten sıkma canını doktorun daha sık takip eder seni birşey olmaz inş.

İnşallah kızlar sizde dua edin nolur.
Hastaneye gitmekten korkar oldum valla

Kızlar merhaba feci uykusuzum, kafam masaya çarpsak resmen , hiç bu kadar halsiz olmamıştım,eve erken de gidemem, dün gece Yasin ve Meryem süresi okudum, doğumu kolaylaştırıyormuş , sonrada ihlas felak nas, hiç tutmadı uyku bari sabah namazını kılim bu sabah dedim, dökülüyorum ama , uyku tutmadı diye okudum , çok geç başladım zaten bir daha böyle yapmam, makul saatte başlicam(bebek de kımıldamadı bile buğn hiç oynamazsa doktora gitcem bu saate kadar ilk kez hissetmedim

canım bende normal doğum istiyorum.aynen bizde hamilelik boyunca ilişkiye girmedik.bende diyorum eger bu yüzden normal yapamazsam cok cok üzülürüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…