- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.281
Cnm evdemısın ıstemısın?belki gaz sancısı biraz gaz çıkarmaya çalış.bendede oluyor gaz çıkarınca iyi oluyorum.kızlar bi olaya sinirlendim ve 10dkdır karnım gaz sancısı+regl ağrısı+soğuk üşütmesi karışımı bi ağrı var. ve taş gibi semsert oldu. nasıl geçer bu ya? sıcak duş filan da alamam ki şimdi
Gozu kor olsun bu stresin herseye sebep.canim Allaha emanet bebeklerimiz insallah ciddi bisey yoktur bebeginde sende sagliklica kavusursunuz birbitinize cumagununun hurmetineSigara kullanımı, çok stres ve üzüntü sebep oluyormuş.
Birde doğum haftası geçenlerde sık karşılaşılabiliyormuş. Diğer adı plesenta yaşlanması
Bebeğin gelişimi durabilirmiş. Normal doğumda plasenta kanallarından oksijen yeteri kadar geçemediğinden bebek oksijensiz kalabilirmiş. Bu sebeple sezeryana alınabileceğimi söyledi.
C
Cnm evdemısın ıstemısın?belki gaz sancısı biraz gaz çıkarmaya çalış.bendede oluyor gaz çıkarınca iyi oluyorum.
Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese,
Doktor randevumuz kötü geçti. Plasenta kireçlenmesi diye bir şey çıktı. Pazartesi günü dopplerle bakılacak durum ciddi mi diye. Canım acayip sıkıldı her şey mi beni buluyor anlamıyorum.
Aranızda bu durumla karşılaşan var mı?
Cnm ben normalde çalışmıyorum dun bir kaç işimi halletmek için kısa mesafe dısarı çıktım 3 kere çise gittim kasıgıma agrı girdi.demek ayakta durmak yatamamak uzanamamak yapıyor.her zaman diyorum Allah çalışan annelere yardımcı olsun çok zorişteyim canım. gaz değil gibi sanki. yürütmüo ki acı gazsa çıksın...
e bebekten mı aldn cnm ya ben amzk alrken unutmşm onu almayı biberon alrken alym bari birtanede böyle
Bu durumu yaşamadımama sebebinden biri havasız güneş görmeyen yerde mi çalışıyorsun o etkiliyor. Bebeğin biraz erken doğabilir çünkü plesanta yaşlanınca bebek yeterince beslenmiyor diye biliyorum yanılıyor olabilirim. Zaten maşallah 35. Haftan dolucak artık Bebeğin riskli dönemi atlattı aklına kötü bişey getirme. Allah daha beterinden korusun her halimize hamd etmek lazım herşeymi beni bulur deme çok şükür bak bebişin sağlıklı sıhatli Rabbim kucağına Almayıda nasip edicek inşGünaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese,
Doktor randevumuz kötü geçti. Plasenta kireçlenmesi diye bir şey çıktı. Pazartesi günü dopplerle bakılacak durum ciddi mi diye. Canım acayip sıkıldı her şey mi beni buluyor anlamıyorum.
Aranızda bu durumla karşılaşan var mı?
Cnm ben normalde çalışmıyorum dun bir kaç işimi halletmek için kısa mesafe dısarı çıktım 3 kere çise gittim kasıgıma agrı girdi.demek ayakta durmak yatamamak uzanamamak yapıyor.her zaman diyorum Allah çalışan annelere yardımcı olsun çok zor
O pıt pıtlar hıçkırıktır annesi başı aşağıdaya hkırığını öyle altta hissedersin.kasılma nasıl oluyor herhangi bir ağrım yok kasık bölgemde. pıt pıt atışlar oluyor karnımın altında. bebeğin hareketleri de devam ediyor
evet cnm bak eczane aklıma gelmyr :) ordanda alrm dedğin gibiCanm süpermarketlerde bile satılıyor bndr aldım bana yakın happycenter var orda gördm aldm bnde eczanede de vardır.
1 fincan papatya çayı içmen mümkün mü o hepsine iyi gelir sinirlerinde yatışır. Bi sakıncası yok.kızlar bi olaya sinirlendim ve 10dkdır karnım gaz sancısı+regl ağrısı+soğuk üşütmesi karışımı bi ağrı var. ve taş gibi semsert oldu. nasıl geçer bu ya? sıcak duş filan da alamam ki şimdi
cevapların için teşekkürler canım :)O pıt pıtlar hıçkırıktır annesi başı aşağıdaya hkırığını öyle altta hissedersin.
Kasılma bütün karnın sert olur sanki boşluklarından biri sıkıyormuş gibi
aç karna içmiyim diyorum. öğle arasına çıkçam yarım saat sonra yemek yiyim de içerim belki. var yanımda.1 fincan papatya çayı içmen mümkün mü o hepsine iyi gelir sinirlerinde yatışır. Bi sakıncası yok.
canım dunde ben oyleydım ıste dr nstye bagladı ya canım dınlen bıraz arkana yaslan falan bız erkenden dogurucaz galıbaişteyim canım. gaz değil gibi sanki. yürütmüo ki acı gazsa çıksın...
canm rabbm yardmcn olsn ama bak üzme canını bebeğin bayağı büyük doğsada bişey olmaz allah'ın iznyle
Cnm bu kadar riskli bir durum varsa pazartesıne kadar bekleme.Allah korusun bak sonuna geldik hepimiz.
Gozu kor olsun bu stresin herseye sebep.canim Allaha emanet bebeklerimiz insallah ciddi bisey yoktur bebeginde sende sagliklica kavusursunuz birbitinize cumagununun hurmetine
geçmiş olsun canım internette şöyle bi araştırdımda haftanda ileri zaten sıkma canını doktorun daha sık takip eder seni birşey olmaz inş.
Bu durumu yaşamadımama sebebinden biri havasız güneş görmeyen yerde mi çalışıyorsun o etkiliyor. Bebeğin biraz erken doğabilir çünkü plesanta yaşlanınca bebek yeterince beslenmiyor diye biliyorum yanılıyor olabilirim. Zaten maşallah 35. Haftan dolucak artık Bebeğin riskli dönemi atlattı aklına kötü bişey getirme. Allah daha beterinden korusun her halimize hamd etmek lazım herşeymi beni bulur deme çok şükür bak bebişin sağlıklı sıhatli Rabbim kucağına Almayıda nasip edicek inş
Tabi aç karına içme iyi bari yanında varmışaç karna içmiyim diyorum. öğle arasına çıkçam yarım saat sonra yemek yiyim de içerim belki. var yanımda.
canım bende normal doğum istiyorum.aynen bizde hamilelik boyunca ilişkiye girmedik.bende diyorum eger bu yüzden normal yapamazsam cok cok üzülürüm..Bende çok normal doğum istiyorum öncesindede hep yanma acı olurdu şimdide hamileliğim boyunca biç ilişkiye girmedik nasıl doğurucam bilmiyorum eğer normal doğuramazsam hayatım boyunca eşimi suçlayacakmışom gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?