2015 Temmuz Anneleri

Cnm çok geçmiş olsun neden hemen bakamıyorlar kı?renkli doopler tüm hastanelerde var hemen anlık bakıyorlar neden seni pazartesıne aldılar?

Bakalım bende bilmiyorum.

Evet canım diğer adı plasenta yaşlanmasıymış.

Sigara, üzüntü gibi nedenlerle oluyormuş.
plesanta yaşlanması geciken durumlarda oluyor diye biliyorum arkadaş 42. haftasındaydı bu durumla karşılaşınca birkaç gün daha bekllettiler normal doğum olmayınca sezaryana aldılar sana böyle bir teklifte bulunmadılar mı özele mi gidiyorsun devlete mi

canım çok geçmiş olsun. hiç duymadım daha önce. inşallah ters bir durum oluşturacak bişey değildir

günaydın canım. sen tecrübelisin. benim dünden beri toplanma karın çevremde sertleşme çok fazla oluyor sabahtan beri de devam ediyor normal mi ki
Bendede okadar çok oluyo ki bana göre normal ama ne bilim mesuliyet almim istersen görün doktora. İçin rahat etsin

İlle düzenli mi olması gerekio canım? Belki gerçek sancıdır olamaz mı? Gidip bi nst ye bağlansan mı ki
Yok canım ya bebek hareketi felan aynı çok şükür. Doğum sancılarında hareketlerinde azalma olur kanala Girdiği için kasılmalar olduğu için. Ya gerçek Sancı olsa şimdi doğurmuştum suyum gelmişti yada. Benim günüm daha var Haziran'ın 15 inden sonra gelir benim oğlum

Cnm çok geçmiş olsun neden hemen bakamıyorlar kı?renkli doopler tüm hastanelerde var hemen anlık bakıyorlar neden seni pazartesıne aldılar?
Özele gitmene gerek yok pazartesi buradan ücretsiz yaptırabilirsin dedi. Ondan bekliyorum.
Sigara ıcmıyorsun inşallah???
Yok canım normalde de kullanmam sigara
Ben özele gidiyorum canım
canım çok geçmiş olsun. hiç duymadım daha önce. inşallah ters bir durum oluşturacak bişey değildir
İnşallah dua edin olur mu?

Hic duymdim canim.neden.oluyomus demedilermi.insallh ciddi bisey degildir
canım geçmiş olsun...bilgim yok dr un bi açıklama yaptı mı neye sebep oluypmuş? sen yine de sıkma canını inşallah düzelir hiç belli olmuyo

allah allah sigara kullanyrmydn cnm hem üzme kdnı bak daha zor olyr sonra

Sigara kullanımı, çok stres ve üzüntü sebep oluyormuş.
Birde doğum haftası geçenlerde sık karşılaşılabiliyormuş. Diğer adı plesenta yaşlanması
Bebeğin gelişimi durabilirmiş. Normal doğumda plasenta kanallarından oksijen yeteri kadar geçemediğinden bebek oksijensiz kalabilirmiş. Bu sebeple sezeryana alınabileceğimi söyledi.

canm rabbm yardmcn olsn ama bak üzme canını bebeğin bayağı büyük doğsada bişey olmaz allah'ın iznyle

kızlar bi olaya sinirlendim ve 10dkdır karnım gaz sancısı+regl ağrısı+soğuk üşütmesi karışımı bi ağrı var. ve taş gibi semsert oldu. nasıl geçer bu ya? sıcak duş filan da alamam ki şimdi

Cnm bu kadar riskli bir durum varsa pazartesıne kadar bekleme.Allah korusun bak sonuna geldik hepimiz.

Bendede okadar çok oluyo ki bana göre normal ama ne bilim mesuliyet almim istersen görün doktora. İçin rahat etsin
kasılma nasıl oluyor herhangi bir ağrım yok kasık bölgemde. pıt pıt atışlar oluyor karnımın altında. bebeğin hareketleri de devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…