- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.261
Cnm çok geçmiş olsun neden hemen bakamıyorlar kı?renkli doopler tüm hastanelerde var hemen anlık bakıyorlar neden seni pazartesıne aldılar?Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese,
Doktor randevumuz kötü geçti. Plasenta kireçlenmesi diye bir şey çıktı. Pazartesi günü dopplerle bakılacak durum ciddi mi diye. Canım acayip sıkıldı her şey mi beni buluyor anlamıyorum.
Aranızda bu durumla karşılaşan var mı?
Sigara ıcmıyorsun inşallah???Bakalım bende bilmiyorum.
Evet canım diğer adı plasenta yaşlanmasıymış.
Sigara, üzüntü gibi nedenlerle oluyormuş.
plesanta yaşlanması geciken durumlarda oluyor diye biliyorum arkadaş 42. haftasındaydı bu durumla karşılaşınca birkaç gün daha bekllettiler normal doğum olmayınca sezaryana aldılar sana böyle bir teklifte bulunmadılar mı özele mi gidiyorsun devlete miBakalım bende bilmiyorum.
Evet canım diğer adı plasenta yaşlanmasıymış.
Sigara, üzüntü gibi nedenlerle oluyormuş.
evet ya nasıl olacak bende bilmiyorum. doktorum da erkekYırttım şimdilik yani iyi bakalım eninde sonunda olacak gerçi ama korkunç ya
sebebiumut canım hiç duymadım ya geçmiş olsun az zamanın kalmış zaten bişey olmaz bence rahat ol
canım çok geçmiş olsun. hiç duymadım daha önce. inşallah ters bir durum oluşturacak bişey değildirGünaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese,
Doktor randevumuz kötü geçti. Plasenta kireçlenmesi diye bir şey çıktı. Pazartesi günü dopplerle bakılacak durum ciddi mi diye. Canım acayip sıkıldı her şey mi beni buluyor anlamıyorum.
Aranızda bu durumla karşılaşan var mı?
Bendede okadar çok oluyo ki bana göre normal ama ne bilim mesuliyet almim istersen görün doktora. İçin rahat etsingünaydın canım. sen tecrübelisin. benim dünden beri toplanma karın çevremde sertleşme çok fazla oluyor sabahtan beri de devam ediyor normal mi ki
Ya işte tecrübe konuşuyor arkadaş!!!
Yok canım ya bebek hareketi felan aynı çok şükür. Doğum sancılarında hareketlerinde azalma olur kanala Girdiği için kasılmalar olduğu için. Ya gerçek Sancı olsa şimdi doğurmuştum suyum gelmişti yada. Benim günüm daha var Haziran'ın 15 inden sonra gelir benim oğlumİlle düzenli mi olması gerekio canım? Belki gerçek sancıdır olamaz mı? Gidip bi nst ye bağlansan mı ki
yarın yine kontrolüm var cnm bakalım ne diyecek , doğmadan önce belli olmuyor , bütün önlemleri alıyor ama en iyisini Rabbim bilir.evet canm aynen öyle rabbm saglk versn doktor ne dior peki ya inş sorunsz olr cnm belkı gerek kalmaz küveze
Özele gitmene gerek yok pazartesi buradan ücretsiz yaptırabilirsin dedi. Ondan bekliyorum.Cnm çok geçmiş olsun neden hemen bakamıyorlar kı?renkli doopler tüm hastanelerde var hemen anlık bakıyorlar neden seni pazartesıne aldılar?
Yok canım normalde de kullanmam sigaraSigara ıcmıyorsun inşallah???
Ben özele gidiyorum canımplesanta yaşlanması geciken durumlarda oluyor diye biliyorum arkadaş 42. haftasındaydı bu durumla karşılaşınca birkaç gün daha bekllettiler normal doğum olmayınca sezaryana aldılar sana böyle bir teklifte bulunmadılar mı özele mi gidiyorsun devlete mi
İnşallah dua edin olur mu?canım çok geçmiş olsun. hiç duymadım daha önce. inşallah ters bir durum oluşturacak bişey değildir
Kasıklarda sertleşme baskı belden vuran Sancı ortaya karışık yani seninde Öyledir artık az kaldı.ben uzanamadım diye düşşündüm ama sadece bel degil kasıklarımdada oldu
düzenli kullan canım , kasılmalarına da faydalı, ben günde 3 kez alıyorummagnezyumu düzenli kullanmıyorum canım. bacaklarıma kramp girdiği zaman kullanıyorum.
inşallah cnm cümlesiyle ,, Allah razı olsungeçmiş olsun canım...inşallah sıkıntı çekmeden kucağına alırsın oğluşunu..dua edelim bol bol bundan sonra
Hic duymdim canim.neden.oluyomus demedilermi.insallh ciddi bisey degildir
canım geçmiş olsun...bilgim yok dr un bi açıklama yaptı mı neye sebep oluypmuş? sen yine de sıkma canını inşallah düzelir hiç belli olmuyo
allah allah sigara kullanyrmydn cnm hem üzme kdnı bak daha zor olyr sonra
aynen cnm dua et sen bolbolyarın yine kontrolüm var cnm bakalım ne diyecek , doğmadan önce belli olmuyor , bütün önlemleri alıyor ama en iyisini Rabbim bilir.
canm rabbm yardmcn olsn ama bak üzme canını bebeğin bayağı büyük doğsada bişey olmaz allah'ın iznyleSigara kullanımı, çok stres ve üzüntü sebep oluyormuş.
Birde doğum haftası geçenlerde sık karşılaşılabiliyormuş. Diğer adı plesenta yaşlanması
Bebeğin gelişimi durabilirmiş. Normal doğumda plasenta kanallarından oksijen yeteri kadar geçemediğinden bebek oksijensiz kalabilirmiş. Bu sebeple sezeryana alınabileceğimi söyledi.
Cnm bu kadar riskli bir durum varsa pazartesıne kadar bekleme.Allah korusun bak sonuna geldik hepimiz.Sigara kullanımı, çok stres ve üzüntü sebep oluyormuş.
Birde doğum haftası geçenlerde sık karşılaşılabiliyormuş. Diğer adı plesenta yaşlanması
Bebeğin gelişimi durabilirmiş. Normal doğumda plasenta kanallarından oksijen yeteri kadar geçemediğinden bebek oksijensiz kalabilirmiş. Bu sebeple sezeryana alınabileceğimi söyledi.
kasılma nasıl oluyor herhangi bir ağrım yok kasık bölgemde. pıt pıt atışlar oluyor karnımın altında. bebeğin hareketleri de devam ediyorBendede okadar çok oluyo ki bana göre normal ama ne bilim mesuliyet almim istersen görün doktora. İçin rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?