2015 Temmuz Anneleri

ben de çok müzdaribim aynı konudan canım. şu anda da çekiyorum hatta. 1den bu saate kadar aralıksız ayaktaydım bengay ve sıcak su torbası dedi dr bana. ama bengayı haftada bir yapıyorum. o da cumaları oluo genelde. çok da faydalı bişi değil neticede ama dayanılcak gibi bi ağrı da değil napiim

hoş geldin canım. hayırlı olsun bebeğin. doğum tarihlerimiz aynı seninle :) tabi bebişler planda değişiklik yapmazsa

hosbulduk canim :) saol seninde hayirli olsun :) senin kontrolun ne zaman ben en son 11 mayista gitmistim 4hafta slnra gel dediler haziran 9 da gidicem tekrar

hosbulduk canim :) saol seninde hayirli olsun :) senin kontrolun ne zaman ben en son 11 mayista gitmistim 4hafta slnra gel dediler haziran 9 da gidicem tekrar
geçen hafta gittim ben canım. birazdan gidicem tekrar karnımda sertleşme çok fazla sabahtan beri, ters bi durum yoktur inş

him gecen hafta gittiginde naptilar yani ne icin cagiriyorlar ki .. git tabi insAllah biseyyoktur kaislman falanda varmi

geçen hafta gittim ben canım. birazdan gidicem tekrar karnımda sertleşme çok fazla sabahtan beri, ters bi durum yoktur inş

him gecen hafta gittiginde naptilar yani ne icin cagiriyorlar ki .. git tabi insAllah biseyyoktur kaislman falanda varmi

çalışıyorum canım ben geçen hafta rapor almak için gitmiştim. rutin kontrol bi de. kasılma yok sadece sertleşme var herhangi bir ağrı da yok.

Aaa valla he sen Temmuz sonuymuşun. Benim 3 temmuzdu kendi hesabıma göre sonra doktor 28 Haziran dedi. Ama genede Allah bilir ya vakti zamanını evdeki hesap çarşıya uymuyo çoğu zaman sağlıkla gelsin de bebişler
Canim dogurmadin dimi:):):) aksam
Ruyama girdin dogurmussun!!!! Hayirdir insallah:):)

Aynen canim ya dogum kilosu hicbirsey ifade etmiyor o zaman premature bebeklerin hepsi minnacik ciliz cocuklar olmaliydi:) benim kizimda 46 cm kisacik dogdu simdi dalyan gibi sinifinin en uzunu 2 yasinda 3 yas kiyafetlerine zor sigiyor. Genetik neyse cocuk ona gore buyuyor biy ve kilo olarak yoksa anne karninda 5 kilo bile dogsa sonra ozune geri donuyor.

Dun nasil olduysa bende ilk defa tuvalete kalkmadim sansima kizimda kalkmadi deliksiz uyudum ilk defa son 4,5 ay icinde. Kalkinca aglayacaktim nerdeyse:):):)

kızlar ya benm çok kasılmam var karnm çok sert saat 1 den beri böyle sancıda yapyr neden böyle oldu nefes alamyrm sanki

yani bu saatten sonra zaten yapacak bişey yok yakın arkadaşımda doğum yapınca bi telaş aldı beni nasıl doğurcam diye düşünüyorum sürekli
aynen canım benimde kuzenim doğum yaptı daha yeni.onlarda hamilelik boyunca ilişki oldu.ve kuzenim kolay doğum yaptı maşallah.belki bir alakası yoktur ama insan yinede aklına getiriyo haliyle.o doğum yapınca benide bir telaş sardı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…