- 3 Mayıs 2015
- 395
- 173
- 23
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.321
öyleymiş ben de öyle duydum. ptesi sorcam işe doktora. çalışabişlir raporu almaya gittiğimde.genelde açılmaya felan yardımcı olur diyorlarya o yüzden öyle düşündüm bende
ben de çok müzdaribim aynı konudan canım. şu anda da çekiyorum hatta. 1den bu saate kadar aralıksız ayaktaydımArkadaşlar son günlerde çok fazla bel ağrısı çekiyorum ve yürümekte, otururken ayağa kalkmakta aşırı zorlanıyorum. Belimde kalçanın üstünde boydan boya şerit şeklinde bir kas oluştu, sürekli orası ağrıyor ve kalçama bacağıma vuruyor ağrısı. Doktora söyledim normal dedi. Benim gibi olan, çözüm önerisi olan var mı? Krem ve sıcak su torbası denedim pek fayda etmedi. Doktorda dinlen dedi ama dinlendiğim halde geçmiyor..
hoş geldin canım. hayırlı olsun bebeğin. doğum tarihlerimiz aynı seninle :) tabi bebişler planda değişiklik yapmazsamerhaba kizlar bende 33 haftalik hamileyim dogumum temmuzun 17 18 gibi olacak tahminen :)
bahsettiğin bu mu canım?Hamile destek kemeri bende çok işe yaradı. Hatta takmadan evden çıkmıyorum. thuasne diye bir marka kifidis ten almıştım. ebebek te de var ama hep M beden. M bana olmuyordu bunu almak zorunda kaldım.
hoş geldin canım. hayırlı olsun bebeğin. doğum tarihlerimiz aynı seninle :) tabi bebişler planda değişiklik yapmazsa
geçen hafta gittim ben canım. birazdan gidicem tekrar karnımda sertleşme çok fazla sabahtan beri, ters bi durum yoktur inşhosbulduk canim :) saol seninde hayirli olsun :) senin kontrolun ne zaman ben en son 11 mayista gitmistim 4hafta slnra gel dediler haziran 9 da gidicem tekrar
geçen hafta gittim ben canım. birazdan gidicem tekrar karnımda sertleşme çok fazla sabahtan beri, ters bi durum yoktur inş
çalışıyorum canım ben geçen hafta rapor almak için gitmiştim. rutin kontrol bi de. kasılma yok sadece sertleşme var herhangi bir ağrı da yok.him gecen hafta gittiginde naptilar yani ne icin cagiriyorlar ki .. git tabi insAllah biseyyoktur kaislman falanda varmi
çalışıyorum canım ben geçen hafta rapor almak için gitmiştim. rutin kontrol bi de. kasılma yok sadece sertleşme var herhangi bir ağrı da yok.
bahsettiğin bu mu canım?
http://www.e-bebek.com/babyjem-hamile-bel-destek-bandi_BJE-12490-B
Çok teşekkürler deneyeceğim.canım ben üye olmadım sen siteyi aç beğendiğinin altındaki customize it dediğinde istediğin gibi düzenleyebiliyorsun orada kayıt yapmıyorsun yaptığını kopyalıyorsun o kdr.
Canim dogurmadin dimi:):):) aksamAaa valla he sen Temmuz sonuymuşun. Benim 3 temmuzdu kendi hesabıma göre sonra doktor 28 Haziran dedi. Ama genede Allah bilir ya vakti zamanını evdeki hesap çarşıya uymuyo çoğu zaman sağlıkla gelsin de bebişler
Aynen canim ya dogum kilosu hicbirsey ifade etmiyor o zaman premature bebeklerin hepsi minnacik ciliz cocuklar olmaliydi:) benim kizimda 46 cm kisacik dogdu simdi dalyan gibi sinifinin en uzunu 2 yasinda 3 yas kiyafetlerine zor sigiyor. Genetik neyse cocuk ona gore buyuyor biy ve kilo olarak yoksa anne karninda 5 kilo bile dogsa sonra ozune geri donuyor.Kizlar kilolari cok takmissiniz ya saglikli ve uc kilo olmalari yeterli hele ki normal dogum dusunenler benim arkadasim 4kilo doguruyo ama dgdktan snra cocuklar hep zayif normalin altinda oluyo yani kilolu dogup hep zayif olabilir zayif olup kilolu olabilir benim kizim 3030dogdu cok idealdi normal icin kisa zamanda yanaklari dolmustu
inşallah canımbende okuyorum kolaylaştırıyo diye ama ilişki olmayınca zor olcak diye bir şey de yok bence yaniinşallah da öyle olur
Dun nasil olduysa bende ilk defa tuvalete kalkmadim sansima kizimda kalkmadi deliksiz uyudum ilk defa son 4,5 ay icinde. Kalkinca aglayacaktim nerdeyse:):):)Günaydın herkese... Nasıl oldu da deliksiz uyudum bilmiom. Demir hapımı içmemişim. Çişe bile kalkmamışım hatta. Ama dayak yemiş gibiyim. Belim çok ağrıyo. Çorap çekmecesine eğilemedim yahu. Allahtan bugün cuma da iki gin dinlencez inş yarın...
aynen canım benimde kuzenim doğum yaptı daha yeni.onlarda hamilelik boyunca ilişki oldu.ve kuzenim kolay doğum yaptı maşallah.belki bir alakası yoktur ama insan yinede aklına getiriyo haliyle.o doğum yapınca benide bir telaş sardı vallayani bu saatten sonra zaten yapacak bişey yok yakın arkadaşımda doğum yapınca bi telaş aldı beni nasıl doğurcam diye düşünüyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?