- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.301
İlişkiye girmekle normal doğum arasındaki ilişkiyi çözemedim kızlar?yada konuyu kaçırdım?canım bende normal doğum istiyorum.aynen bizde hamilelik boyunca ilişkiye girmedik.bende diyorum eger bu yüzden normal yapamazsam cok cok üzülürüm..
ya valla bende cunku bız esımle dördüncü ayımdan bu yana ilişkiye girmiyoruz dogumum zormu olcak yanıİlişkiye girmekle normal doğum arasındaki ilişkiyi çözemedim kızlar?yada konuyu kaçırdım?
canm yarım saatte bir oluyosa normal deil bunun icin doktora gttim banada normal dediler am icim rahat etmedi doktora gttim ve beni yatrdı 1 gün yattm serum iğne ilac nst dede hafif sancılarım cıkmıstı sende bi doktorunu ara sor yana bi görün derimBendede okadar çok oluyo ki bana göre normal ama ne bilim mesuliyet almim istersen görün doktora. İçin rahat etsin
İlişkiye girmekle normal doğum arasındaki ilişkiyi çözemedim kızlar?yada konuyu kaçırdım?
ay o zaman bızım acılmıycak mı bı garıbıme gıttıgenelde açılmaya felan yardımcı olur diyorlarya o yüzden öyle düşündüm bende
canım bende normal doğum istiyorum.aynen bizde hamilelik boyunca ilişkiye girmedik.bende diyorum eger bu yüzden normal yapamazsam cok cok üzülürüm..
ay o zaman bızım acılmıycak mı bı garıbıme gıttıilk defa duydum dr yasakladı sonucta oyle olsa yasaklamazdı herhalde
canım ilk hamileliğimde bizde girmedik dr yasak demişti ama normal doğum yaptım kolay oldu çok şükür
Bizde ilk zmn dojtor iliskiye girme agrin varsa dedi snra bizde korktuk fln derkn girmedik.bnm ark.biri ggiriyod bir bucuk gune yakin sanci cekti acilmadida sezeryan oldu.bnce cok asiri bi baglntisi oldugunu sanmiyorum.insallh bizimki acilir hmn kolayca bi avazda dogururuz :))ay o zaman bızım acılmıycak mı bı garıbıme gıttıilk defa duydum dr yasakladı sonucta oyle olsa yasaklamazdı herhalde
inşallah bende de öyle olur canım.ilişki normal doğumu kolaylaştırıyor diye duymuştum ve ben çok istiyorum normal doğumucanım ilk hamileliğimde bizde girmedik dr yasak demişti ama normal doğum yaptım kolay oldu çok şükür
inşallah bende de öyle olur canım.ilişki normal doğumu kolaylaştırıyor diye duymuştum ve ben çok istiyorum normal doğumu
bende okuyorum kolaylaştırıyo diye ama ilişki olmayınca zor olcak diye bir şey de yok bence yaniinşallah da öyle olur
Napıyon nasıl oldun? Hareketler ne durumda ihmal etme şüphelendiğin bi durum varsa Bebeğin hareketleri çok önemli artık. Uykusuzluk onuda mı etkiledi acaba? Haber ver olur mu?Kızlar merhaba feci uykusuzum, kafam masaya çarpsak resmen , hiç bu kadar halsiz olmamıştım,eve erken de gidemem, dün gece Yasin ve Meryem süresi okudum, doğumu kolaylaştırıyormuş , sonrada ihlas felak nas, hiç tutmadı uyku bari sabah namazını kılim bu sabah dedim, dökülüyorum ama , uyku tutmadı diye okudum , çok geç başladım zaten bir daha böyle yapmam, makul saatte başlicam(bebek de kımıldamadı bile buğn hiç oynamazsa doktora gitcem bu saate kadar ilk kez hissetmedim
İlişkiye girmekle normal doğum arasındaki ilişkiyi çözemedim kızlar?yada konuyu kaçırdım?
ya valla bende cunku bız esımle dördüncü ayımdan bu yana ilişkiye girmiyoruz dogumum zormu olcak yanı
Uzanma koltuğuda olabilir ikeadaki hafif sallanan Ahşap tekliler var onlarda çok güzel belini destekliyo. Öyle bişey al benceKızlar birşey danışıcam size, bebek odasına emzirme koltuğu almak istiyorum.. sizce divan tarzı birşey mi almak mantıklı, yani gerekirse orada yatmak için yada sallanan koltuk şeklinde mi birşey almak mantıklı? karar veremedim.. sallanan koltukların bazıları çok pahalı ama ikea da uygun fiyatlıları var.. sizce ne yapayım?
genelde açılmaya felan yardımcı olur diyorlarya o yüzden öyle düşündüm bende
Magnezyum eksikliğinden oluyo magnezyum vermedimi? Muz ye aklıma gelen şimdilik bu. Inş geçerArkadaşlar son günlerde çok fazla bel ağrısı çekiyorum ve yürümekte, otururken ayağa kalkmakta aşırı zorlanıyorum. Belimde kalçanın üstünde boydan boya şerit şeklinde bir kas oluştu, sürekli orası ağrıyor ve kalçama bacağıma vuruyor ağrısı. Doktora söyledim normal dedi. Benim gibi olan, çözüm önerisi olan var mı? Krem ve sıcak su torbası denedim pek fayda etmedi. Doktorda dinlen dedi ama dinlendiğim halde geçmiyor..
Arkadaşlar son günlerde çok fazla bel ağrısı çekiyorum ve yürümekte, otururken ayağa kalkmakta aşırı zorlanıyorum. Belimde kalçanın üstünde boydan boya şerit şeklinde bir kas oluştu, sürekli orası ağrıyor ve kalçama bacağıma vuruyor ağrısı. Doktora söyledim normal dedi. Benim gibi olan, çözüm önerisi olan var mı? Krem ve sıcak su torbası denedim pek fayda etmedi. Doktorda dinlen dedi ama dinlendiğim halde geçmiyor..
kız sorma anca kendime geldim. oturduğum yerden belimi zonklattım. bugün ne bu böyle ya? nöbetleşe mübarek!!!canım dunde ben oyleydım ıste dr nstye bagladı ya canım dınlen bıraz arkana yaslan falan bız erkenden dogurucaz galıba
Uzanma koltuğuda olabilir ikeadaki hafif sallanan Ahşap tekliler var onlarda çok güzel belini destekliyo. Öyle bişey al bence
Magnezyum eksikliğinden oluyo magnezyum vermedimi? Muz ye aklıma gelen şimdilik bu. Inş geçer
Kızlar ilişki konusunda koptum yazdıklarınıza
Alemsiniz ilişki olmayınca normal doğum olmaz yada kolay olur diye bişey yok. Günü geçmiş hamilelerin doğumunu başlatmaya yardımcı oluyo. Bide rahmin doğum anında kolay açılmasını sağlıyo diye biliyorjm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?