2015 Temmuz Anneleri

Bendede okadar çok oluyo ki bana göre normal ama ne bilim mesuliyet almim istersen görün doktora. İçin rahat etsin
canm yarım saatte bir oluyosa normal deil bunun icin doktora gttim banada normal dediler am icim rahat etmedi doktora gttim ve beni yatrdı 1 gün yattm serum iğne ilac nst dede hafif sancılarım cıkmıstı sende bi doktorunu ara sor yana bi görün derim

Kızlar birşey danışıcam size, bebek odasına emzirme koltuğu almak istiyorum.. sizce divan tarzı birşey mi almak mantıklı, yani gerekirse orada yatmak için yada sallanan koltuk şeklinde mi birşey almak mantıklı? karar veremedim.. sallanan koltukların bazıları çok pahalı ama ikea da uygun fiyatlıları var.. sizce ne yapayım?

Arkadaşlar son günlerde çok fazla bel ağrısı çekiyorum ve yürümekte, otururken ayağa kalkmakta aşırı zorlanıyorum. Belimde kalçanın üstünde boydan boya şerit şeklinde bir kas oluştu, sürekli orası ağrıyor ve kalçama bacağıma vuruyor ağrısı. Doktora söyledim normal dedi. Benim gibi olan, çözüm önerisi olan var mı? Krem ve sıcak su torbası denedim pek fayda etmedi. Doktorda dinlen dedi ama dinlendiğim halde geçmiyor..

ay o zaman bızım acılmıycak mı bı garıbıme gıttı ilk defa duydum dr yasakladı sonucta oyle olsa yasaklamazdı herhalde
Bizde ilk zmn dojtor iliskiye girme agrin varsa dedi snra bizde korktuk fln derkn girmedik.bnm ark.biri ggiriyod bir bucuk gune yakin sanci cekti acilmadida sezeryan oldu.bnce cok asiri bi baglntisi oldugunu sanmiyorum.insallh bizimki acilir hmn kolayca bi avazda dogururuz :))

bende okuyorum kolaylaştırıyo diye ama ilişki olmayınca zor olcak diye bir şey de yok bence yani inşallah da öyle olur

yani bu saatten sonra zaten yapacak bişey yok yakın arkadaşımda doğum yapınca bi telaş aldı beni nasıl doğurcam diye düşünüyorum sürekli

Napıyon nasıl oldun? Hareketler ne durumda ihmal etme şüphelendiğin bi durum varsa Bebeğin hareketleri çok önemli artık. Uykusuzluk onuda mı etkiledi acaba? Haber ver olur mu?

İlişkiye girmekle normal doğum arasındaki ilişkiyi çözemedim kızlar?yada konuyu kaçırdım?

ya valla bende cunku bız esımle dördüncü ayımdan bu yana ilişkiye girmiyoruz dogumum zormu olcak yanı

Uzanma koltuğuda olabilir ikeadaki hafif sallanan Ahşap tekliler var onlarda çok güzel belini destekliyo. Öyle bişey al bence

genelde açılmaya felan yardımcı olur diyorlarya o yüzden öyle düşündüm bende

Magnezyum eksikliğinden oluyo magnezyum vermedimi? Muz ye aklıma gelen şimdilik bu. Inş geçer

Kızlar ilişki konusunda koptum yazdıklarınıza
Alemsiniz ilişki olmayınca normal doğum olmaz yada kolay olur diye bişey yok. Günü geçmiş hamilelerin doğumunu başlatmaya yardımcı oluyo. Bide rahmin doğum anında kolay açılmasını sağlıyo diye biliyorjm

Hamile destek kemeri bende çok işe yaradı. Hatta takmadan evden çıkmıyorum. thuasne diye bir marka kifidis ten almıştım. ebebek te de var ama hep M beden. M bana olmuyordu bunu almak zorunda kaldım.

cahillik işte insan korkunca herşeyi kurup kafasında büyütüyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…