- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.341
Canim insallah sen iyi dusun hersey iyi olacak. Su idrar yolu enfeksiyonu ne pis birseymis hic haberim yoktu. Bende sabah son antibiyotigimi ictim bitti ama 7 gunde ancak gecti dun aksam tuvalete kalkmadim ordan anladim:) sonuna kadar bitir ilacini aman. Bebegin kilosu fazla derken kac kiloymus? Su kilogünaydın annişler , hayırlı cumalar, dün ağrım vardı yakın bir doktora gittim , idrar enfeksiyonum çok yükselmiş yine , kendi doktorumu aradım augmentin 1000mg başlattı , nst de sancım çıktı , birde bebek iri gidiyor dediler , moralim çok bozuldu ,, herkes bebeğim kilo almıyor diye üzülür bende önden gidiyor diye üzülüyorum , kızımda yaşadığım sorunları oğlumda yaşamam inşallah , oğluşum küveze girmeden sağlıkla gelir yanıma inşallah ,, Allahım en iyisini sen bilirsin , hayırlı sağlıklı doğumlar nasip et Allahım ..
daha ne olsun canım önemli olan da rahmin doğum anında kolay açılması değilmiUzanma koltuğuda olabilir ikeadaki hafif sallanan Ahşap tekliler var onlarda çok güzel belini destekliyo. Öyle bişey al bence
Magnezyum eksikliğinden oluyo magnezyum vermedimi? Muz ye aklıma gelen şimdilik bu. Inş geçer
Kızlar ilişki konusunda koptum yazdıklarınıza
Alemsiniz ilişki olmayınca normal doğum olmaz yada kolay olur diye bişey yok. Günü geçmiş hamilelerin doğumunu başlatmaya yardımcı oluyo. Bide rahmin doğum anında kolay açılmasını sağlıyo diye biliyorjm
Yok canım doğurmadım :)) gece sancıdan hiç uyumadım ya. Hayır olsun diyelim :))Canim dogurmadin dimi:):):) aksam
Ruyama girdin dogurmussun!!!! Hayirdir insallah:):)
Arkadaşlar son günlerde çok fazla bel ağrısı çekiyorum ve yürümekte, otururken ayağa kalkmakta aşırı zorlanıyorum. Belimde kalçanın üstünde boydan boya şerit şeklinde bir kas oluştu, sürekli orası ağrıyor ve kalçama bacağıma vuruyor ağrısı. Doktora söyledim normal dedi. Benim gibi olan, çözüm önerisi olan var mı? Krem ve sıcak su torbası denedim pek fayda etmedi. Doktorda dinlen dedi ama dinlendiğim halde geçmiyor..
aynıyız canım seninle temmuzun kaçı dedi doktor?merhabalar bende 31 haftalık hamileyim. Kızım temmuz sonu gibi dünyaya gelecek inşallah....
merhabalar bende 31 haftalık hamileyim. Kızım temmuz sonu gibi dünyaya gelecek inşallah....
Bende cok ugrastim kiZimda alsin diye neler yaptim almadi her iste bir hayir varmis iyikide almamis. Bunda da kullanmaya hiiic niyetim yok, birde onunla ugrasaman dedigin gibi temizligi biraktirmasi vs. bir dert eksik olsun:)kızımı 4 aydan sonra zorla alıştırdım emzige ,parmagını emiyor diye , ama sonradan çok pişman oldum , emeklemeye yürümeye başlamadan bıraktırmak lazım ,, sonra yerlere düşüyor ağzına koyuyor , çok çok dikkat etsende hepsine yetişemiyorsun , ki ben 3 emzikle gezerdim çantamda biri düşerse biri yedek bulunsun diye ,, ve sürekli kaynatırdım , belki ben fazla pimpirikliyimdir bilemiyorum , bıraktırmakta ayrı dertti tabii, bunda hiç niyetim yok .
Mrb cnm aynitiz seninlee .Allah hayirlisiyla kavusmayi nasip etsinnmerhabalar bende 31 haftalık hamileyim. Kızım temmuz sonu gibi dünyaya gelecek inşallah....
Sağol canım , hastaneye gittim , benek çok şükür iyi,ama doğum kanalına inmiş, doktorum ayakta kalma yorulma ve günde en az 10 hareket sat dedi bebek için ,eve geldim rapor aldım bir gün uzamıyorum,Napıyon nasıl oldun? Hareketler ne durumda ihmal etme şüphelendiğin bi durum varsa Bebeğin hareketleri çok önemli artık. Uykusuzluk onuda mı etkiledi acaba? Haber ver olur mu?
Canım bi doktoruna görüş istersen. Haberdar et bizi de. İnşallah bi problem yoktur . .kızlar ya benm çok kasılmam var karnm çok sert saat 1 den beri böyle sancıda yapyr neden böyle oldu nefes alamyrm sanki
CokGünaydın kızlar
Hayırlı Cumalar herkese,
Doktor randevumuz kötü geçti. Plasenta kireçlenmesi diye bir şey çıktı. Pazartesi günü dopplerle bakılacak durum ciddi mi diye. Canım acayip sıkıldı her şey mi beni buluyor anlamıyorum.
Aranızda bu durumla karşılaşan var mı?
ya cnm sinirden oldu sanrm bir beik aldm 5 km yerden 3 gün oldu yurtiçi kargo getremdı ya şimdi aradm benm kargpmu almadan dağıtıma çıkmşlr bir insan kokoca beşiği unutmru ya kockoca paket bu iyice gerildm yaa sinlrm tavan yaptıCanım bi doktoruna görüş istersen. Haberdar et bizi de. İnşallah bi problem yoktur . .
Tek derdin bu olsun canım sıkma canını. Gelir bugün yarın. Bizde çarşamba günü aldık beşiği arabamızı haftaya veya diğer hafta gelir dediler. Bende hemen gelsin istedim sanki yurtdışından geliyor ama eşimde ne gerek var evde kalabalığa daha doğuma var dedi sinir etti beni orda. Ama takmadım sende takma bebişi de üzme tatlım :)ya cnm sinirden oldu sanrm bir beik aldm 5 km yerden 3 gün oldu yurtiçi kargo getremdı ya şimdi aradm benm kargpmu almadan dağıtıma çıkmşlr bir insan kokoca beşiği unutmru ya kockoca paket bu iyice gerildm yaa sinlrm tavan yaptı
kızlar ya benm çok kasılmam var karnm çok sert saat 1 den beri böyle sancıda yapyr neden böyle oldu nefes alamyrm sanki
Sağol canım , hastaneye gittim , benek çok şükür iyi,ama doğum kanalına inmiş, doktorum ayakta kalma yorulma ve günde en az 10 hareket sat dedi bebek için ,eve geldim rapor aldım bir gün uzamıyorum,Pazartesi geçmezse bira dHa Alcam 37 yü görsem tahatlicam
ya cnm sinirden oldu sanrm bir beik aldm 5 km yerden 3 gün oldu yurtiçi kargo getremdı ya şimdi aradm benm kargpmu almadan dağıtıma çıkmşlr bir insan kokoca beşiği unutmru ya kockoca paket bu iyice gerildm yaa sinlrm tavan yaptı
Hayırlısı olsun canım ya çok şükür. Vaktinde gelsin.Sağol canım , hastaneye gittim , benek çok şükür iyi,ama doğum kanalına inmiş, doktorum ayakta kalma yorulma ve günde en az 10 hareket sat dedi bebek için ,eve geldim rapor aldım bir gün uzamıyorum,Pazartesi geçmezse bira dHa Alcam 37 yü görsem tahatlicam
Aaaa gittin mi doktorakızlar ya benm çok kasılmam var karnm çok sert saat 1 den beri böyle sancıda yapyr neden böyle oldu nefes alamyrm sanki
Gmiş oldun canım , dişde pek kötüSelam herkese. Bugün anca girebildimçok şükür bugün cuma. Tüm ağrıları, sızıları olanlara diğer sıkıntıları olanlara Rabbim şifasını versin inşallah. Bende diş teli kullanıyorum. Dün kontrolüm vardı. Telimi kalınlaştırıp dişleri daha fazla gerdiler. Konuşurken bile tüm dişlerim ağrıyor. O kadar zor yemek yiyorum ki anlatamam. Eve gidince yoğurt çorbası yapıcam. Hiç olmazsa içinde yumurta var kalsiyum var. 4-5 gün çeketim böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?