- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.361
Allah yardım etsin ya bu halde bide sınav stresi üzerine normaldir yaşadığın ağlama. Inş kolayca atlatırsınKızlar başıma geleni bilsenizbugün 2 sınava girdim. İkinci sınavaım çok iyi geçmedi. Dedim gidip hocaya bi sorunun cevabını soruyum. Kadın nasıl geçti diyince ben ağlamaya başladım. Yaa yanına giderken falan hiç ağlama modunda değildim kadın öyle sorunca bi anda.... Allhım ya nasıl utandım anlatamam 10 kere özür diledim kadından Allah tan anaç bi kadın çok hanımefendi. Kadın prof bu arada. Utançtan yerin dibine girdim ağlayınca. Ne bu şimdi hormonal ya, ya da gerçekten artık bu tempoya dayanamıyorum ondan patladım. Yarın sabah yine sınavım var... Haftayada 4 tane.... Nasıl olacak bilmiyorum.
Sağol canım inşallah. Çok zorlanıyorum gerçekten.Allah yardım etsin ya bu halde bide sınav stresi üzerine normaldir yaşadığın ağlama. Inş kolayca atlatırsın
Kızlar başıma geleni bilsenizbugün 2 sınava girdim. İkinci sınavaım çok iyi geçmedi. Dedim gidip hocaya bi sorunun cevabını soruyum. Kadın nasıl geçti diyince ben ağlamaya başladım. Yaa yanına giderken falan hiç ağlama modunda değildim kadın öyle sorunca bi anda.... Allhım ya nasıl utandım anlatamam 10 kere özür diledim kadından Allah tan anaç bi kadın çok hanımefendi. Kadın prof bu arada. Utançtan yerin dibine girdim ağlayınca. Ne bu şimdi hormonal ya, ya da gerçekten artık bu tempoya dayanamıyorum ondan patladım. Yarın sabah yine sınavım var... Haftayada 4 tane.... Nasıl olacak bilmiyorum.
Hayırlı cumalar hepinize biz doktor randevumuzdan geldik bugün 32+6 yız 2233 gr 43 cm olmuşuz biraz tombişmişiz 1 hafta ileride gidiyoruz :* malesef vajinismusluğumdan normal doğum yapamazsın dedi 3 hafta sonra inşallah sezeryan günümüzü alacagız bizden bukadar öpüyorüz sizi :*
Gmiş oldun canım , dişde pek kötü(
Aynen öyle canım sağ salim kucağıma alayim yeter :) tedavi olucam artık doğumdan sonra:) çok hoş bi hamilelik anısı olmuş bence canım. Biz hassasız çok normal. Ben komedi dizisinde saçma sapan bişeye üzülüyorum. Eşim ne o gözlerin doldu diyince hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bazen. Eşim gülmekten ölüyor. İlk kızıyorum sonra bende gülüyorum. Hormonlarımız bizi böyle yapıyor. Ömrümüzün en özel günleri. Komik bence düştüğümüz hal ama bizim açımızdan :) karşı taeafa rezil olmak değil. Erkekler bile biliyor Bunu :)
Ohh maşallah. Hayırlısı olsun. Zor olurdu senin için bencede. Sezaryende gerekli durumlarda kötü bişey değil
Sağol canım. Hepsi birden ağrıyınca daha da kötü
Arkadaşlar son günlerde çok fazla bel ağrısı çekiyorum ve yürümekte, otururken ayağa kalkmakta aşırı zorlanıyorum. Belimde kalçanın üstünde boydan boya şerit şeklinde bir kas oluştu, sürekli orası ağrıyor ve kalçama bacağıma vuruyor ağrısı. Doktora söyledim normal dedi. Benim gibi olan, çözüm önerisi olan var mı? Krem ve sıcak su torbası denedim pek fayda etmedi. Doktorda dinlen dedi ama dinlendiğim halde geçmiyor..
Cnm çoktatlısın bi an olayı sevimli hale getirdin benim için:) çok hoş bi hamilelik anısı olmuş bence canım. Biz hassasız çok normal. Ben komedi dizisinde saçma sapan bişeye üzülüyorum. Eşim ne o gözlerin doldu diyince hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bazen. Eşim gülmekten ölüyor. İlk kızıyorum sonra bende gülüyorum. Hormonlarımız bizi böyle yapıyor. Ömrümüzün en özel günleri. Komik bence düştüğümüz hal ama bizim açımızdan :) karşı taeafa rezil olmak değil. Erkekler bile biliyor Bunu :)
Aynen öyle canım sağ salim kucağıma alayim yeter :) tedavi olucam artık doğumdan sonra
sağ ol canımEvet, agrımı hemen gecirdi. Dogum sonrası da toparlanmaya yardımcı olur diye dusunuyorum. YAnlız, denemeden almamak lazım cok kucuk olabiliyorlar.
Cnm çoktatlısın bi an olayı sevimli hale getirdin benim için
bütün erkeler mi aynı bende bugün çantamız hazır değil daha dedim çanta alalım bakalımda dedim poşet neyine yetmio dediKızlar bugün izin alıp işten erken çıkmak zorunda kaldım.nasıl bi kalça ağrısı çektim bilseniz. Ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyordum. şimdi biraz uzandım da geçti çok şükür. Bi de nasıl acıkmışım evde yemek de yoktu e bende yemek yapacak hal de yok. Eşim de evde uzanmış film izliyor ben çok açım dedim. yemek yap ye diyor. Neyin var nasılsın diye sormadı bile. Ekmek arası peynir yedim ben de. Ondan bşy beklemek hata zaten
Sizlere birsey danismak istiyorum.Benim tuvalet sorunum var fazla bekletemiyorum o yuzden normal dogumun dahada kotu olacagindan sezeryan diye dusunuyorum.Yurtdisindayim ve burda son dakikada onemli birsey oldugunda sezeryan yapiyorlar yani benim istegime gore degil.Gorustum ve sikayetlerimi,endiselerimi soyledim.Daniscaklarini soylediler ve cvp geldi karari bana birakiyorlar.Ayin 10 da gorusmem olucak ve sezeryanin tehlikeli %50 riski oldugunu soylemisler esime telde.Gorusmede bilgi verceklermis.Benim endisem normal yaparsam ikinmadan dolayi kaslarimin tamamen zayiflarsa endisesi var.Sizce ne yapmaliyim yardimci olursaniz sevinirim..
bütün erkeler mi aynı bende bugün çantamız hazır değil daha dedim çanta alalım bakalımda dedim poşet neyine yetmio dedi
mantıklı poşet konusuEşinin cevap çok hoşmuş yani. Sende tatile filan giderken kendine valiz hazırla onunkileri poşete koy. Görsün :)
Canım benim..genelleme yapmak istemem ama birçoğu düşüncesiz bencebütün erkeler mi aynı bende bugün çantamız hazır değil daha dedim çanta alalım bakalımda dedim poşet neyine yetmio dedi
Kızlar bugün izin alıp işten erken çıkmak zorunda kaldım.nasıl bi kalça ağrısı çektim bilseniz. Ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyordum. şimdi biraz uzandım da geçti çok şükür. Bi de nasıl acıkmışım evde yemek de yoktu e bende yemek yapacak hal de yok. Eşim de evde uzanmış film izliyor ben çok açım dedim. yemek yap ye diyor. Neyin var nasılsın diye sormadı bile. Ekmek arası peynir yedim ben de. Ondan bşy beklemek hata zaten
Ay alemsin canımGeçmiş olsun cabım. Bizi güçlü görmeye çok alışmışlar. Her şeyi hallederiz diye düşündüklerinden zahmet etmiyor beyfendiler ama bi grip olmaya görsünler. Aayyy kötüyüm şu yok mu bu yok mu. Allah bilmişte bize vermiş. Yoksa 9 ay eşimi çekmemek için ben ona elimi bile sürmezdim değil hamile bırakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?