2015 Temmuz Anneleri

Allah yardım etsin ya bu halde bide sınav stresi üzerine normaldir yaşadığın ağlama. Inş kolayca atlatırsın

:) çok hoş bi hamilelik anısı olmuş bence canım. Biz hassasız çok normal. Ben komedi dizisinde saçma sapan bişeye üzülüyorum. Eşim ne o gözlerin doldu diyince hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bazen. Eşim gülmekten ölüyor. İlk kızıyorum sonra bende gülüyorum. Hormonlarımız bizi böyle yapıyor. Ömrümüzün en özel günleri. Komik bence düştüğümüz hal ama bizim açımızdan :) karşı taeafa rezil olmak değil. Erkekler bile biliyor Bunu :)

Ohh maşallah. Hayırlısı olsun. Zor olurdu senin için bencede. Sezaryende gerekli durumlarda kötü bişey değil

Gmiş oldun canım , dişde pek kötü (

Sağol canım. Hepsi birden ağrıyınca daha da kötü

Aynen öyle canım sağ salim kucağıma alayim yeter :) tedavi olucam artık doğumdan sonra

Canim bende yaklasik 1,5 ay once sol kalca agrisi cektim cok agriyordu topalliyordum is yapamiyordum.Netten arastirmistim magnezyum eksikligi olabilir diye muz yedim sut ictim ama yine agriyordu yurtdisindayim ebeye soyledim fizik tedaviye gonderdi ve bazi hamilelerde olabiliyor dedi ve kalcaya kemer verdi.Biraz kullandim sol kalcama gecti agri ve daha sonra gecti.Suan kalca agrilarim gecti.Bende sicak su torbasi cok koydum ama fayda etmiyordu.Cok muz yedim,sut ictim.Bu arada ebeye magnezyum eksikliginden olabilir mi dedim hayir dedi.Hic ilac vermedi turkiyede olsak sanirim hemen ilac verirlerdi. Gecmis olsun canim dert etme gecer agrilarin..

Cnm çoktatlısın bi an olayı sevimli hale getirdin benim için

Sizlere birsey danismak istiyorum.Benim tuvalet sorunum var fazla bekletemiyorum o yuzden normal dogumun dahada kotu olacagindan sezeryan diye dusunuyorum.Yurtdisindayim ve burda son dakikada onemli birsey oldugunda sezeryan yapiyorlar yani benim istegime gore degil.Gorustum ve sikayetlerimi,endiselerimi soyledim.Daniscaklarini soylediler ve cvp geldi karari bana birakiyorlar.Ayin 10 da gorusmem olucak ve sezeryanin tehlikeli %50 riski oldugunu soylemisler esime telde.Gorusmede bilgi verceklermis.Benim endisem normal yaparsam ikinmadan dolayi kaslarimin tamamen zayiflarsa endisesi var.Sizce ne yapmaliyim yardimci olursaniz sevinirim..

Kızlar bugün izin alıp işten erken çıkmak zorunda kaldım.nasıl bi kalça ağrısı çektim bilseniz. Ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyordum. şimdi biraz uzandım da geçti çok şükür. Bi de nasıl acıkmışım evde yemek de yoktu e bende yemek yapacak hal de yok. Eşim de evde uzanmış film izliyor ben çok açım dedim. yemek yap ye diyor. Neyin var nasılsın diye sormadı bile. Ekmek arası peynir yedim ben de. Ondan bşy beklemek hata zaten

bütün erkeler mi aynı bende bugün çantamız hazır değil daha dedim çanta alalım bakalımda dedim poşet neyine yetmio dedi

İdrarı mı tutamıyorsun tam anlamadım canım ama bunun için kegel egzersizleri var. Bunları yapa bilirsin doğum sonrası. Doğum etkiler mi bilemiyorum ama heralde ihtimal var ki sezaryen seçeneğini aana bırakmışlar. Sezaryen öcü değil sonuçta. Sana ya da bebeğe zararı olacak durumlarda normal doğuma süper bir alternatif. Sen doktorunla ihtimalleri yüz yüze görüş. Bu kaslar genellikle egzersiz ile kontrol altına alınıyor

bütün erkeler mi aynı bende bugün çantamız hazır değil daha dedim çanta alalım bakalımda dedim poşet neyine yetmio dedi

Eşinin cevap çok hoşmuş yani. Sende tatile filan giderken kendine valiz hazırla onunkileri poşete koy. Görsün :)

Bakim de bugun bende ve oglumda neler oluyomus :) dogurmadigimiz surece iyiyiz kizlar relax olun :) :)

Geçmiş olsun cabım. Bizi güçlü görmeye çok alışmışlar. Her şeyi hallederiz diye düşündüklerinden zahmet etmiyor beyfendiler ama bi grip olmaya görsünler. Aayyy kötüyüm şu yok mu bu yok mu. Allah bilmişte bize vermiş. Yoksa 9 ay eşimi çekmemek için ben ona elimi bile sürmezdim değil hamile bırakmak

Ay alemsin canım doğru valla

Yaw kızlar akıntısı olan varmı normal mi yada ben dra sormayı unuttum suyu herşeyi normal de Misti ama abartısız günde beş altı defa çamaşır degistiriyorum ped kullanicam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…