- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.381
Geçmiş olsun cabım. Bizi güçlü görmeye çok alışmışlar. Her şeyi hallederiz diye düşündüklerinden zahmet etmiyor beyfendiler ama bi grip olmaya görsünler. Aayyy kötüyüm şu yok mu bu yok mu. Allah bilmişte bize vermiş. Yoksa 9 ay eşimi çekmemek için ben ona elimi bile sürmezdim değil hamile bırakmak
Sen vermeye kararlisinda canim insallah bebegin alir:) benim kiza neler yaptim 10 cesit emzik, pekmezlere sokup vermeler neler neler almadi ama iyi olmus. Ben emzik olayini begenmiyorum. Bebegin beslenmesine bir katkisi oldugu yada vermessen parmak emmeyi arttiracaginida dusunmuyorum. Kizim parmakta emmedi hic . Yine de her bebek farkli bakalim bunda neler gorecegiz:):) canim bebek doyinca kafasini cekiyor memeden ordan anlarsin hic merak etme.Günaydın kızlar.hayırlı cumalar.emzik verme konusu konuşulmuş.benim kız anne karnında bile parmağını emıyor o yüzden ben emzik vericem:) nuk ve chıcco emzik aldım 3 tane.birde bebekler aç değilken bile annelerini emmeye emme reflekslerınden dolayı devam ediyormuş yanı doysada bırakmama sebebi emme reflekslerıymıs Buda kusmaya sebp oluyormuş o yüzden emzik vermek mantıklı.birde bebegın doydugunu nasıl anlarız.
Yaw kızlar akıntısı olan varmı normal mi yada ben dra sormayı unuttum suyu herşeyi normal de Misti ama abartısız günde beş altı defa çamaşır degistiriyorum ped kullanicam artik
Benimkide grip olmuş hamile olmasam başında nöbet tuttururdu baktı benden hayır yok hiç sesini çıkarmadıbi baktım bitki çayı demlemiş içiyo zencefilli süt yaptı içti. Sabahta kal gitme dedim yok gideyim dedi normalde olsa kalır ogün beni yoğun bakım hemşiresine çevirirdi.
Kızlar başıma geleni bilsenizbugün 2 sınava girdim. İkinci sınavaım çok iyi geçmedi. Dedim gidip hocaya bi sorunun cevabını soruyum. Kadın nasıl geçti diyince ben ağlamaya başladım. Yaa yanına giderken falan hiç ağlama modunda değildim kadın öyle sorunca bi anda.... Allhım ya nasıl utandım anlatamam 10 kere özür diledim kadından Allah tan anaç bi kadın çok hanımefendi. Kadın prof bu arada. Utançtan yerin dibine girdim ağlayınca. Ne bu şimdi hormonal ya, ya da gerçekten artık bu tempoya dayanamıyorum ondan patladım. Yarın sabah yine sınavım var... Haftayada 4 tane.... Nasıl olacak bilmiyorum.
Yaw kızlar akıntısı olan varmı normal mi yada ben dra sormayı unuttum suyu herşeyi normal de Misti ama abartısız günde beş altı defa çamaşır degistiriyorum ped kullanicam artik
Ya aynen zaten son 3 ayda hormonlar ilk 3 ay gibi oluyomuş. Ya inan ben varya kadının yanına o kadar normal gittim kiBanada dün işyerinde oldu çiftçinin biri geldi işim acil dosyamı girin dedi sırayla giriyorum bu bitsin gireyim 2gibi alırsınız evrağı dedim adamda dengesizmiş erkek olsan sana diyeceğimi bilirim dedi ne diyeceksiniz dedim gözümden yaşlar boşandı o an hiç huyum değildir hormonlar tavan galiba
Hersey ustuste gelmis canim olsun kadin profesormus anlamistir :) utanmana hic gerek yok ki:) az kaldi galiba yakinda bitiyor sinavlatin degil mi?Sağol canım inşallah. Çok zorlanıyorum gerçekten.
Canım göğüsten gelen sıvı kolestum denilen bebeğin ilk aldığı besin değeri yüksek bir sıvı. 8. Aydan itibaren olabiliyomuş ama sakın sıkma. Bebeğin ona ihtiyacı var. Akıtıyım bitsin diye sağma sakın.Kızlar ya bugün benimde aşırı kasılmam var sancılı Hemde. Doktor saatte 6 kere olursa geliyosun demişti. Zaten erken doğum riskinden yattım hastanede nst de Sancı çıkınca. Saydım oturup 4 kere oldu baya sancılı. Bide bunun üstüne göğsüm sızlamaya kaşınmaya başladı bi bakıyım dedim tuttum sarı Sıvı akmaya bi başladı şok oldumbunun doğumun yakında başlamasıyla ilgisi olabilir mi korkuyorum yine
Kızlar ya bugün benimde aşırı kasılmam var sancılı Hemde. Doktor saatte 6 kere olursa geliyosun demişti. Zaten erken doğum riskinden yattım hastanede nst de Sancı çıkınca. Saydım oturup 4 kere oldu baya sancılı. Bide bunun üstüne göğsüm sızlamaya kaşınmaya başladı bi bakıyım dedim tuttum sarı Sıvı akmaya bi başladı şok oldumbunun doğumun yakında başlamasıyla ilgisi olabilir mi korkuyorum yine
Canım sıkmadım ama tuttuğum gibi akmaya başladı sızladı çok zaten şimdi yok Bişey ama baya aktıCanım göğüsten gelen sıvı kolestum denilen bebeğin ilk aldığı besin değeri yüksek bir sıvı. 8. Aydan itibaren olabiliyomuş ama sakın sıkma. Bebeğin ona ihtiyacı var. Akıtıyım bitsin diye sağma sakın.
Canım geçmiş olsun. Resmi rapordansa şifaen izin alabilme sansın var mı? 32haftadan sonra aldığımız her rapor doğım iznimizden düşülüo çünküSağol canım , hastaneye gittim , benek çok şükür iyi,ama doğum kanalına inmiş, doktorum ayakta kalma yorulma ve günde en az 10 hareket sat dedi bebek için ,eve geldim rapor aldım bir gün uzamıyorum,Pazartesi geçmezse bira dHa Alcam 37 yü görsem tahatlicam
O Sıvı korkuttu canım ya normalse bi oh çektim şuan. Kasılmaları sayıyorum sabahtan beri saatte 4 ü geçmedi henüz. Biraz şiddetlenirse hemen gidicez tekrar. Sağol canımKolostrum denilen o sarı sıvının bu günlerde gelmesi normal canım ama sen kasılmalarını takip et. Yat dinlen geçer belki. Ilık duşta alabilirsşn.
Kizlar kanguru ya da sling alacak misiniz ya da aldiniz mi? Kafam karisti modellere bakinca.
Canım geçmiş olsun. Resmi rapordansa şifaen izin alabilme sansın var mı? 32haftadan sonra aldığımız her rapor doğım iznimizden düşülüo çünkü
O Sıvı korkuttu canım ya normalse bi oh çektim şuan. Kasılmaları sayıyorum sabahtan beri saatte 4 ü geçmedi henüz. Biraz şiddetlenirse hemen gidicez tekrar. Sağol canım
sensizz01 41182571 .!.:kizlar bugun bobrek icin kontrole gittim ultrasona girdigimse ultrasn doktoru bebegin 35 haftayla uyumlu oldugunu soyledi normalde yarin 33 haftaya giriyorum bu normal mi kendi doktoruma haziranin ikinci haftasinda gidicem
Dağ yürüyüşlerinde de güvenle kullanabilelim diye storke aldı kocam canım. Sağlammışmış dayanıklıymışmış filan. O konuyu ben incelemedim ne desem yalan olur şimdi. Ama bence gerekli diye düşünüyorum.Kizlar kanguru ya da sling alacak misiniz ya da aldiniz mi? Kafam karisti modellere bakinca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?