- 3 Mayıs 2015
- 395
- 173
- 23
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.401
Ne adı bir adammıs o.hamile bir kadına böyle davranılır mı?insanlar insanlıktan çıkmış gerçekten.Banada dün işyerinde oldu çiftçinin biri geldi işim acil dosyamı girin dedi sırayla giriyorum bu bitsin gireyim 2gibi alırsınız evrağı dedim adamda dengesizmiş erkek olsan sana diyeceğimi bilirim dedi ne diyeceksiniz dedim gözümden yaşlar boşandı o an hiç huyum değildir hormonlar tavan galiba
Okuz adamBanada dün işyerinde oldu çiftçinin biri geldi işim acil dosyamı girin dedi sırayla giriyorum bu bitsin gireyim 2gibi alırsınız evrağı dedim adamda dengesizmiş erkek olsan sana diyeceğimi bilirim dedi ne diyeceksiniz dedim gözümden yaşlar boşandı o an hiç huyum değildir hormonlar tavan galiba
Canim bebek pozisyon degistirmistir gobeginin sekilden sekle girmesi bir tarafinkn daha sis olmasi gocmesi filan normal. Sutu aman diyeyim sakin elleme gogsunu kurcalama. Hel sagmak filan aman diyeyim dogumu tetikler erken doguma sebep olursun. Cok rahatsiz ediyirsa ped koy istersen ama doguma az kala goguslerle oynamak cok tehlikeli. Bu arada anne sutu derin dondurucu kisminda 6 ay saklanabiliyor. Simdiden bu kadar sut geliyorsa sevinmelisin:) herhalde bol bol sutun olacak. Gerci benim kizimda hicbisey gelmedi dogumdan once ama sonrasi 4 cocuk beslerdi, belli olmuyor bu isler hic:)Kızlar bi şeyler oluyor bize bugün. Cuma oldu bitti haftanın yükü omuzlarımıza bindi teker teker döküldük valla. Bel ağrıları,sancılar, kramplar nolıyoruz??? Şimdi size bi soru(özellikle topiğimizin tecrübe kokan kadınlarıSeymasevde ve M maya2013 ): bebişim yine hareket ediyor. Ama göbek deliğim içe çktü ve şişliği indi. Bu normal mi? Ayrıca burda da geçmiş gene konu şu süt gelmesi meselesi. Sütyenimin içi ıpıslak olmuş!!! Bi tanesi sadece. Çok gelmio diye ped koymuyodum. Bi de bi soru daha: hani anne sütleri buzlukta 3ay saklanıomuş ya acaba bu sütü sağsam saklasam aşırı saçma bi hareket yapmış olur muyum?
Valla brnim ne büyüyor ne bi sızıntı hiçbir şey yyok.korkuyorum sütüm olmayacak diyeCanim bebek pozisyon degistirmistir gobeginin sekilden sekle girmesi bir tarafinkn daha sis olmasi gocmesi filan normal. Sutu aman diyeyim sakin elleme gogsunu kurcalama. Hel sagmak filan aman diyeyim dogumu tetikler erken doguma sebep olursun. Cok rahatsiz ediyirsa ped koy istersen ama doguma az kala goguslerle oynamak cok tehlikeli. Bu arada anne sutu derin dondurucu kisminda 6 ay saklanabiliyor. Simdiden bu kadar sut geliyorsa sevinmelisin:) herhalde bol bol sutun olacak. Gerci benim kizimda hicbisey gelmedi dogumdan once ama sonrasi 4 cocuk beslerdi, belli olmuyor bu isler hic:)
Kızlar bi şeyler oluyor bize bugün. Cuma oldu bitti haftanın yükü omuzlarımıza bindi teker teker döküldük valla. Bel ağrıları,sancılar, kramplar nolıyoruz??? Şimdi size bi soru(özellikle topiğimizin tecrübe kokan kadınlarıSeymasevde ve M maya2013 ): bebişim yine hareket ediyor. Ama göbek deliğim içe çktü ve şişliği indi. Bu normal mi? Ayrıca burda da geçmiş gene konu şu süt gelmesi meselesi. Sütyenimin içi ıpıslak olmuş!!! Bi tanesi sadece. Çok gelmio diye ped koymuyodum. Bi de bi soru daha: hani anne sütleri buzlukta 3ay saklanıomuş ya acaba bu sütü sağsam saklasam aşırı saçma bi hareket yapmış olur muyum?
valla benim de hiç bi değişiklik yokValla brnim ne büyüyor ne bi sızıntı hiçbir şey yyok.korkuyorum sütüm olmayacak diye
Canim bebek pozisyon degistirmistir gobeginin sekilden sekle girmesi bir tarafinkn daha sis olmasi gocmesi filan normal. Sutu aman diyeyim sakin elleme gogsunu kurcalama. Hel sagmak filan aman diyeyim dogumu tetikler erken doguma sebep olursun. Cok rahatsiz ediyirsa ped koy istersen ama doguma az kala goguslerle oynamak cok tehlikeli. Bu arada anne sutu derin dondurucu kisminda 6 ay saklanabiliyor. Simdiden bu kadar sut geliyorsa sevinmelisin:) herhalde bol bol sutun olacak. Gerci benim kizimda hicbisey gelmedi dogumdan once ama sonrasi 4 cocuk beslerdi, belli olmuyor bu isler hic:)
Valla brnim ne büyüyor ne bi sızıntı hiçbir şey yyok.korkuyorum sütüm olmayacak diye
6 sında bitecek inşallah canımHersey ustuste gelmis canim olsun kadin profesormus anlamistir :) utanmana hic gerek yok ki:) az kaldi galiba yakinda bitiyor sinavlatin degil mi?
Hic korkma canim, benim ilkinde hamilelikte hic oyle buyumemisti sut filan da gelmedi onceden dogurunca sisti goguslerim ve cok sutum geldi. En kotusu bu konuyu kafaya takmak. Bak o zaman gelmesini engelleyebilirsin . Psikoloji en onemli faktor. Dogunca bebekte kimseyi dinleme sutun az vs. diyenleri kendi annen bile olsa.Valla brnim ne büyüyor ne bi sızıntı hiçbir şey yyok.korkuyorum sütüm olmayacak diye
Oluuur merakvalla benim de hiç bi değişiklik yokne ucunda beyazlanma ne sıvı akması.. inş sütümüz olur doğumdan sonra
Bizde 15 gün önde gidiyoruz. Normal olabiliyo yani.kizlar bugun bobrek icin kontrole gittim ultrasona girdigimse ultrasn doktoru bebegin 35 haftayla uyumlu oldugunu soyledi normalde yarin 33 haftaya giriyorum bu normal mi kendi doktoruma haziranin ikinci haftasinda gidicem
Aaaa aynı tarihler benim hesabıma göre 3 TemmuzBanada ultrason doktoru doğum 28 haziran dedi.kendi doktorun 3 temmuz diyor.bakalımgorcez hangisi ddoğru
Dondurucuya gore de degisiyor sanirim. Burda zaten sanayi tipi derin donducular. 1 sene bile bozulmaz:):) birde bozuk sut aninda belli oluyor. Ben ofisin buzdolabina koymustum bir kac tane 3 ay sonra cozdurdum nasil igrenc bir kokuÇok güzel yazmışsın canım. Sadece birşey düzelticem. Sağlık Bakanlığı her yıl anne sütü eğitimi veriyor. Bende eğitim hemşiresiyim alıyorum ordan biliyorum. Geçen yıl değişti. Dışarda 3 saat buDolabında 3 gün buzlukta 3 ay oldu yeni araştırmalara göre. En azından türkiyede öyle oldu diyim. Belki orda farklıdır
Ne adı bir adammıs o.hamile bir kadına böyle davranılır mı?insanlar insanlıktan çıkmış gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?