2015 Temmuz Anneleri

Bende cok ugrastim kiZimda alsin diye neler yaptim almadi her iste bir hayir varmis iyikide almamis. Bunda da kullanmaya hiiic niyetim yok, birde onunla ugrasaman dedigin gibi temizligi biraktirmasi vs. bir dert eksik olsun:)
bana hastane çantasında koy bulunsun diye tavsiye ettiler ama hiç alıştırmamak mı lazım sizce emziğe ne yapsak?

Oh maşallah böyle bilgilendirici yazılar okumak seninde toparlandığını gösteriyor
Ya vakit ne çabuk geçti 10 gün oldu demek maşallah Rabbim yaşatsın Allah huzurlu sağlıklı uzun Ömür versin Dünya'ya gelen büyüyor işte darısı bize inş. Bez olarak bende aynısından aldım molfix tercih ettim. Terslik olursa başka marka denerim.

Yürüsün gitsin kim diyorsa onu bu insanlar negatif enerji vermeye çok meraklı. Bak kuzum ben ikinci gebeliğimde 6 kilo alarak tamamladım bebeğimin hiç bi sorunu yoktu. Doktorun bişey demediyse demekki herşey yolunda. Bu gebeliğimde 10 kilo aldım aynı doktorum kilo Alman lazım diye üsteliyor çünkü benim bünyemde eksiklik Zayıflık görüyo. Yani anlıycağın kötü bi durumda olsanız doktorun uyarır. Milleti salla şimdi ağızlılar

Yok artık. Bizim burada bi doktor baya kilolu hamile kaldı. Diyetisyen eşliğinde 1 kilo vermiş olarak 9. Aya girdi. Bebekte gayet iyiydi. Düşün doğum yaptığında eski halinden 7 kg filan daha zayıftı

bana hastane çantasında koy bulunsun diye tavsiye ettiler ama hiç alıştırmamak mı lazım sizce emziğe ne yapsak?
Bende illa alıştırcam demiyorum ama aldım çantayada koydum. Yeri geldiğinde Rahatlık oluyo 7 aydan sonra sorun işte hijyen açısından. Benim iki kuzum da 1.5 yaşında Bıraktı zor olmadı bigünde unuttular. Yani çocuğa bağlı biraz doğsun bakalım huyuna suyuna göre veririm gerekli görürsem

Bayanlar bişey sorucam, bebeğinizin kıyafetlerini koyacağınız dolap olsun şifonyer olsun onları neyle temizlediniz deterjanlı bezle mi sade ıslak bezle mi,ben yeni aldım da neyle temizlesem bilemedim...

Kızlar midem yanmıyo
Tuvaletede yatak atıcam az kaldı
Bu velet indi aşağı kesin
Kazı çalışmaları var yoğun bişekilde
Her girdiğimde sana bakıyorum canım doğurdu mu diye...İlk senden bekliyoruz bakalım hayırlısını Rabbim bilir ya.. Benim sıpamın kafası hala tepede aşağı dönmeüyo bu da rahatı yerinde galiba böyle :)

Bayanlar bişey sorucam, bebeğinizin kıyafetlerini koyacağınız dolap olsun şifonyer olsun onları neyle temizlediniz deterjanlı bezle mi sade ıslak bezle mi,ben yeni aldım da neyle temizlesem bilemedim...
Istersen bir kovaya az miktarda bebek deterjanindan dok canim sil icin raht etmezse duralarsin hem mobilya kokusu gider hem temiz kokar

cook tesekkür ederim, bakayım biraz nerede satılıyormuş

çok komik yaaa anne hic kilo almasa da bebek aliyorsa dogdugunda da baska bir sorunu yoksa niye kalsin ki kuvezde
inanma hatta dinleme sen boylelerini

Seymas 1185047 .!.:
Kızlar midem yanmıyo
Tuvaletede yatıcam az kaldı
Bu velet indi aşağı kesin
Kazı çalışmaları var yoğun bişekilde

Ayyy benimde bugun asagiya cok baski var.sanki ordan cikacak gibi canimda acio.
Allah hayirlisinu vere...

Yani bazi insanlar var ya tam
Dayaklik haaaa! Peki bu profesor doktor hanim kadin dogumun hangi alaninda yapmis acaba egitimini??? Oyle birsey yok canim. Sen hic kafana takma. Doktorun ne diyorsa o. Ve az kilo aldigin icin tebrik ederim:)

Çok saolun kızlar içimi rahatlattınız. İnandırıcı gelmese bile insan endişe ediyor bu psikolojiyle. Dengesiz insan çok. Eşler zaten aklı karışıcak suçluycak yer arıyor...

Kızlar selam acaip yogun bir hafta gecti bitti ve ben artık izindeyimmmm :))) Tum hazirliklari yapmak icin 5.5 haftam var :)) Gerci benim oglan temmuzu beklemeyecek gibi geliyor bana, bakalim hislerim dogru çıkacak mi ??? Gecmisi okudum, olumsuz bir haber yok sukur :) 15-20 gun sonra baslar hera

Aynen öyle kendileri biraz üşütse ölüp bitiyorlar ama kadın olmak gerçekten zor bizim ülkemizde :/

Kizlar kanguru ya da sling alacak misiniz ya da aldiniz mi? Kafam karisti modellere bakinca.
Neko sling aldım ben markafoniye gelmişti kullanmak için can atıyorum bağlamasını Öğrenmek için oyuncak ayı koymuştum göğsüme öyle bağlamıştım o bile ne kadar mutlu ediyor insanı Bebeğini kendine sarıyorsun çok güzel :)

Benim bebişte kaçış planları yapıyor sanki kazı çalışmaları var aşağıda.Dün çamaşırları makineden çıkarmak için tam eğilmiştim öyle bir canımı yaktı ki Çığlık attım Gözümden yaş geldi sanki elektrik çarpması gibi garip bir histi bu aralar aşağılarda takılıyor benimki de göbek çökmesi de oluyor bazen.

Hadi gözün aydın canım bol bol dinlen yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…