- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.441
bana hastane çantasında koy bulunsun diye tavsiye ettiler ama hiç alıştırmamak mı lazım sizce emziğe ne yapsak?Bende cok ugrastim kiZimda alsin diye neler yaptim almadi her iste bir hayir varmis iyikide almamis. Bunda da kullanmaya hiiic niyetim yok, birde onunla ugrasaman dedigin gibi temizligi biraktirmasi vs. bir dert eksik olsun:)
Oh maşallah böyle bilgilendirici yazılar okumak seninde toparlandığını gösteriyorMerhaba hanımlar. Nasılsınız? Bizler idare ediyoruz çok şükür. 10 günlük olduk bilegeçmişe çok fazla göz atamıyorum. Okuduğum kadarıyla aşırı hassaslıklar var eşlere karşı. Lohusa iken bin kat artıyor haberiniz olsun. Sakin olmaya çalılın o yüzden. EMziği de kan alan Hemşiremiz yanında bulundursan rahat edersin dedi. Emziremeyeceğin yerde sakinleştirmeye yardimci olur diye. Başka Hemşiremiz ise sakin vermeyin dedi. Bende vermedim. Zaten benim mememe alışmamışken emziğe alışsın istemedim. Birde çoğunlukla kasılmalar ağrılar başlamış görünüyor. Aman dikkat edin kendinize. Çok yormayın. Dinlenin. Aman erken gelmesin bebişler. Birde kızıma primanın yenidoğan bir numarasını almıştık. Elbette kullanamadık. Ardından prematüre yani sıfır nnumarasını aldık, onu kullandık. Ardından Prima bulamadık ve molfixe geçtik. Göbek oyuntusu daha uygun geldi kıızma. Primayı göbek oyuntusu olduğu halde kıvırmak Zorunda kalıyorduk. Molfixi çok daha rahat kullanıyoruz. Ve primadan daha ince. Pişik falanda yapmadı. Rahatız şimdilik şükür. Göbek bağımızda 7.Günde düştü. Bir sıkıntı yaşamadık çok şükür. Neyse kızlar bbenden bu kadar. Sağlıklı doğum haberlerinizi alırız inş.
Yürüsün gitsin kim diyorsa onu bu insanlar negatif enerji vermeye çok meraklı. Bak kuzum ben ikinci gebeliğimde 6 kilo alarak tamamladım bebeğimin hiç bi sorunu yoktu. Doktorun bişey demediyse demekki herşey yolunda. Bu gebeliğimde 10 kilo aldım aynı doktorum kilo Alman lazım diye üsteliyor çünkü benim bünyemde eksiklik Zayıflık görüyo. Yani anlıycağın kötü bi durumda olsanız doktorun uyarır. Milleti salla şimdi ağızlılarKızlar akşam akşam eşim canımı sıktı. Ben bu güne kadar 5 kilo aldım. Ama kilolu başladığım için bu benim hoşuma gidiyor tabi. Eşimin arkadaşı bugün 9 kilodan az alan annelerin bebekleri kuvöze konuyor demiş . ben beslenmiyormuşumçok saçma bişey değil mi bu doktor her zaman bebek sağlıklı diyor bir hafta da önden gidiyor kuzum..
Kızlar akşam akşam eşim canımı sıktı. Ben bu güne kadar 5 kilo aldım. Ama kilolu başladığım için bu benim hoşuma gidiyor tabi. Eşimin arkadaşı bugün 9 kilodan az alan annelerin bebekleri kuvöze konuyor demiş . ben beslenmiyormuşumçok saçma bişey değil mi bu doktor her zaman bebek sağlıklı diyor bir hafta da önden gidiyor kuzum..
masallah o zman bizim bebislere onden gidiyolar da erken gelmeseler bari :)Bizde 15 gün önde gidiyoruz. Normal olabiliyo yani.
Bende illa alıştırcam demiyorum ama aldım çantayada koydum. Yeri geldiğinde Rahatlık oluyo 7 aydan sonra sorun işte hijyen açısından. Benim iki kuzum da 1.5 yaşında Bıraktı zor olmadı bigünde unuttular. Yani çocuğa bağlı biraz doğsun bakalım huyuna suyuna göre veririm gerekli görürsembana hastane çantasında koy bulunsun diye tavsiye ettiler ama hiç alıştırmamak mı lazım sizce emziğe ne yapsak?
Bende ayni oyleyim canim ya kaburglarim batardi arkaya yaslanmadan duramzdim smdi batmiyo bosluk oldu gogsumun altinda resmenKızlar midem yanmıyo
Tuvaletede yatak atıcam az kaldı
Bu velet indi aşağı kesin
Kazı çalışmaları var yoğun bişekilde
Her girdiğimde sana bakıyorum canım doğurdu mu diye...İlk senden bekliyoruz bakalım hayırlısını Rabbim bilir ya..Kızlar midem yanmıyo
Tuvaletede yatak atıcam az kaldı
Istersen bir kovaya az miktarda bebek deterjanindan dok canim sil icin raht etmezse duralarsin hem mobilya kokusu gider hem temiz kokarBayanlar bişey sorucam, bebeğinizin kıyafetlerini koyacağınız dolap olsun şifonyer olsun onları neyle temizlediniz deterjanlı bezle mi sade ıslak bezle mi,ben yeni aldım da neyle temizlesem bilemedim...
Doktorun ne diyo canim doner miymis bas asagiHer girdiğimde sana bakıyorum canım doğurdu mu diye...İlk senden bekliyoruz bakalım hayırlısını Rabbim bilir ya..Benim sıpamın kafası hala tepede aşağı dönmeüyo bu da rahatı yerinde galiba böyle :)
doktorum hiç önemsemiyo bu konuyu ben soruyorum ısrarla.37 ye kadar dönebilir.37.haftada hala dönmediyse o zaman sezeryan derim diyo canımDoktorun ne diyo canim doner miymis bas asagi
Ben moby wrap sling kullandim inanilmaz memnun kaldim. Aynen arkadasin gibi evde bile takiyordum kizimi onume yada arkama yemegimi her isimi yapiyordum. Yolda yururken onun icinde emzirmisligim bile vardir. Babamiz da kendisine cybex marka kanguru almisti ondanda cok memnunduk. Cok guzel bir bas destegi sagliyor bebek icin. Yalniz su yan tasinan slinglerden sakin almayin. Bebegin kalca gelisimine hic uygun degil ve sadece bir kac ay kullanabilirsiniz cok kucuk bebekken. Bilmem kac yasina kadar kullanilir deseler bile inanmayin kullanilmiyor. Tecrubeyle sabit. bircok arkadasim aldi pisan oldu.
Kızlar akşam akşam eşim canımı sıktı. Ben bu güne kadar 5 kilo aldım. Ama kilolu başladığım için bu benim hoşuma gidiyor tabi. Eşimin arkadaşı bugün 9 kilodan az alan annelerin bebekleri kuvöze konuyor demiş . ben beslenmiyormuşumçok saçma bişey değil mi bu doktor her zaman bebek sağlıklı diyor bir hafta da önden gidiyor kuzum..
Seymas 1185047 .!.:Kızlar midem yanmıyo
Tuvaletede yatıcam az kaldı
çok saçma tabi ki canım hiç takma kafana.benim görümcem hamileliği boyunca 6 kilo almıştı 3. çocuğunda 2. gün çıktı hastaneden küveze falan da konmadı hiç merak etme canım.hiç de takma kafana.ay herkes çok biliyo ağzı olan konuşuyo hamile psikolojisini düşünmeden sinirlendim şimdi
Yani bazi insanlar var ya tam
Dayaklik haaaa! Peki bu profesor doktor hanim kadin dogumun hangi alaninda yapmis acaba egitimini??? Oyle birsey yok canim. Sen hic kafana takma. Doktorun ne diyorsa o. Ve az kilo aldigin icin tebrik ederim:)
Çok saolun kızlar içimi rahatlattınız. İnandırıcı gelmese bile insan endişe ediyor bu psikolojiyle. Dengesiz insan çok. Eşler zaten aklı karışıcak suçluycak yer arıyor...Yürüsün gitsin kim diyorsa onu bu insanlar negatif enerji vermeye çok meraklı. Bak kuzum ben ikinci gebeliğimde 6 kilo alarak tamamladım bebeğimin hiç bi sorunu yoktu. Doktorun bişey demediyse demekki herşey yolunda. Bu gebeliğimde 10 kilo aldım aynı doktorum kilo Alman lazım diye üsteliyor çünkü benim bünyemde eksiklik Zayıflık görüyo. Yani anlıycağın kötü bi durumda olsanız doktorun uyarır. Milleti salla şimdi ağızlılar
Aynen öyle kendileri biraz üşütse ölüp bitiyorlar ama kadın olmak gerçekten zor bizim ülkemizde :/Geçmiş olsun cabım. Bizi güçlü görmeye çok alışmışlar. Her şeyi hallederiz diye düşündüklerinden zahmet etmiyor beyfendiler ama bi grip olmaya görsünler. Aayyy kötüyüm şu yok mu bu yok mu. Allah bilmişte bize vermiş. Yoksa 9 ay eşimi çekmemek için ben ona elimi bile sürmezdim değil hamile bırakmak
Neko sling aldım ben markafoniye gelmişti kullanmak için can atıyorum bağlamasını Öğrenmek için oyuncak ayı koymuştum göğsüme öyle bağlamıştım o bile ne kadar mutlu ediyor insanı Bebeğini kendine sarıyorsun çok güzel :)Kizlar kanguru ya da sling alacak misiniz ya da aldiniz mi? Kafam karisti modellere bakinca.
Hadi gözün aydın canım bol bol dinlen yorma kendiniKızlar selamacaip yogun bir hafta gecti bitti ve ben artık izindeyimmmm :))) Tum hazirliklari yapmak icin 5.5 haftam var :)) Gerci benim oglan temmuzu beklemeyecek gibi geliyor bana, bakalim hislerim dogru çıkacak mi ??? Gecmisi okudum, olumsuz bir haber yok sukur :) 15-20 gun sonra baslar hera
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?