- 9 Ocak 2015
- 1.326
- 535
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.461
Istersen bir kovaya az miktarda bebek deterjanindan dok canim sil icin raht etmezse duralarsin hem mobilya kokusu gider hem temiz kokar
Canım ben ilk günden beri feci akıntım var, işyerinde iççamalır değişmen mümkün değil , hiç hijyenik değil wc ler askı filan bile yok ,o Islaklıkda çok bariz belli oluyor, pantolonda filan , hemde çok rahatsız edici ve günde 6 defa filan günlük ped kullanıyorm, o kadar rahat ki,evde eşofmanla bile kullanıyrm , mecbur yoksa rezil olurum, bazı arkadaşlar idrar kaçırma filan demiş çok şükür hiç olmadı bende öyle mişiYaw kızlar akıntısı olan varmı normal mi yada ben dra sormayı unuttum suyu herşeyi normal de Misti ama abartısız günde beş altı defa çamaşır degistiriyorum ped kullanicam artik
Bi de sinir oluyor benimki uzun sürünce poposunu bi sağa bi sola atıyor tekmeler falan çok tatlı ozamanlar yaBenimkini yine hıçkırık tuttu ..bi 20 dk gider böylee pıt pıt yerim ama ben bunu yaaaa
boş ver takma kafana güzelim ya ne anlar kocalar bundanKızlar akşam akşam eşim canımı sıktı. Ben bu güne kadar 5 kilo aldım. Ama kilolu başladığım için bu benim hoşuma gidiyor tabi. Eşimin arkadaşı bugün 9 kilodan az alan annelerin bebekleri kuvöze konuyor demiş . ben beslenmiyormuşumçok saçma bişey değil mi bu doktor her zaman bebek sağlıklı diyor bir hafta da önden gidiyor kuzum..
abooooKızlar midem yanmıyo
Tuvaletede yatak atıcam az kaldı
Bu velet indi aşağı kesin
Kazı çalışmaları var yoğun bişekilde
Canim bende sadece 6 kilo aldim ve senin gibi hamileligim oncesinde zaten biraz kilo sorunum vardi. Doktoruma kilo almadigimi fark edince sordum bi sorun mu var diye dedi. Hic bir sorun yok . Ben de hamilelik oncesi polikistik over vardı. Cok ciddi bir sorun degildi ama dr dediki polikistik over olanlar özellikle az kilo aliyor istediğin kadar dogurabilirsin :) neyse sonuc olarak bi sorun olsa takiplerde dr soyler. Onemli olan bebegin gelisimi ve sukur bebek gelisimlerimiz iyi :)Kızlar akşam akşam eşim canımı sıktı. Ben bu güne kadar 5 kilo aldım. Ama kilolu başladığım için bu benim hoşuma gidiyor tabi. Eşimin arkadaşı bugün 9 kilodan az alan annelerin bebekleri kuvöze konuyor demiş . ben beslenmiyormuşumçok saçma bişey değil mi bu doktor her zaman bebek sağlıklı diyor bir hafta da önden gidiyor kuzum..
Bana 17 temmuz diyorlar ya sanki temmuzun basinda gelecekmis gibi hissediyorum ya da oyle istiyorum illa 17 temmuz diyor ya o mu olcak acaba :/^Aaaa aynı tarihler benim hesabıma göre 3 Temmuz
Doktoruma göre 28 Haziran. Bende büyük ihtimal doktorun dediği tutar diyorum
Ben de ayni senin gibi dusunuyorum doktorlarim illa normal dogum diyorlar suan tansiyonum 8 e 5 geziyorum o sureci yonetememekten ve aniden bayilmaktan ya da bitirememekten cok korkuyorum ki ben kan verirken bile bayiliyorumŞimdilik hiç sancım olmadı.. Sadece o sertleşmelerim var ama yavaş yavaş bunlara alışmalıyım galiba. Boşu boşuna panik yapıyorum... Spinali çok istiyorum. Normal doğuramıyorum ama bebeğimin ilk nefesininde ilk ağlsyışında yanında olmak istiyorum.. Uyumak istemiyoruminşallah becerebilirim beni korkutan sey tansiyonumun düşmesi
Canimmm benim hep asagida hic yukari cikmadi oglum hep asagiya baski hep tuvalet hep kazi calismasiKızlar midem yanmıyo
Tuvaletede yatak atıcam az kaldı
Bu velet indi aşağı kesin
Kazı çalışmaları var yoğun bişekilde
Eskiden ebeler bu sekildede normal yaptriyormus ama simdi sezaryen gbi bir alternatif var canim insikak suresini oku canm ordaki secde ayeti geciyoya secdesini yap dua et Allah buyuk doner kendiligindendoktorum hiç önemsemiyo bu konuyu ben soruyorum ısrarla.37 ye kadar dönebilir.37.haftada hala dönmediyse o zaman sezeryan derim diyo canım
Gizemi bende merak ettim valla. Sancısı vardı hiç yazmadı sonra. Valla bizim günlerimizde aynı onla aman var daha günümüz ya@gizem59 canım iyi misin bu gece yazmadın sanki.sancın vardı galiba
Yok canım illa o olmuyo çok nadir tam Günü'nde doğan bebek. Belki o tarihten sonrada olabilir öncede. Hayırlı olan vakitte doğsunlar hepimizin ki yeterki hasta olup bi sorunları olmasın kimse Bebeğini hastanede bırakıp eve dönmek zorunda kalmasın. AminBana 17 temmuz diyorlar ya sanki temmuzun basinda gelecekmis gibi hissediyorum ya da oyle istiyorum illa 17 temmuz diyor ya o mu olcak acaba :/^
Benimkini yine hıçkırık tuttu ..bi 20 dk gider böylee pıt pıt yerim ama ben bunu yaaaa
Artık yerine yerleşiyo demek :))Bende ayni oyleyim canim ya kaburglarim batardi arkaya yaslanmadan duramzdim smdi batmiyo bosluk oldu gogsumun altinda resmen
Yok kıııız erken daha Haziran'ın 15 inden sonra gelirse gelir bence hiç belli olmaz bakalım kimler dökülcek ilk :)))Her girdiğimde sana bakıyorum canım doğurdu mu diye...İlk senden bekliyoruz bakalım hayırlısını Rabbim bilir ya..Benim sıpamın kafası hala tepede aşağı dönmeüyo bu da rahatı yerinde galiba böyle :)
Amin inş ordan çıkacak zatenAyyy benimde bugun asagiya cok baski var.sanki ordan cikacak gibi canimda acio.
Allah hayirlisinu vere...
Oh hadi bakalım gözün Aydın. Bence kendinede vakit ayır çok yorma bu süreçte de sağlıkla kucakla inşKızlar selamacaip yogun bir hafta gecti bitti ve ben artık izindeyimmmm :))) Tum hazirliklari yapmak icin 5.5 haftam var :)) Gerci benim oglan temmuzu beklemeyecek gibi geliyor bana, bakalim hislerim dogru çıkacak mi ??? Gecmisi okudum, olumsuz bir haber yok sukur :) 15-20 gun sonra baslar hera
Göbek çökmesi hiç başıma gelmedi. Tünel kazıyo annesi :))Benim bebişte kaçış planları yapıyor sanki kazı çalışmaları var aşağıda.Dün çamaşırları makineden çıkarmak için tam eğilmiştim öyle bir canımı yaktı ki Çığlık attım Gözümden yaş geldi sanki elektrik çarpması gibi garip bir histi bu aralar aşağılarda takılıyor benimki de göbek çökmesi de oluyor bazen.
Soluna yat bulantına iyi gelir tabi yatabiliyorsan :))çoook midem bulanıobebişim de horon tepiyo resmen ....ayyy yatamıyorum
aboooo
Evet bazı çocuk baştan beri aşağıda olurmuş. Annem bana hamileyken ben öyleymişim 6 aydan sonra eve kapandım yürüyemezdim diyo. Allah yardım etsin hepimizeCanimmm benim hep asagida hic yukari cikmadi oglum hep asagiya baski hep tuvalet hep kazi calismasi
Bnmkide hep asagiyi kaziyo hatta el atiyodu bna doktora gitiginden beri sag gogsumun altinda totosumu neresiyse ordan vuruyo bi tek .bnde korkuyorum otururkn skstriyomuyum diye .yayvan oturmktan belim agridi :)Benim bebişte kaçış planları yapıyor sanki kazı çalışmaları var aşağıda.Dün çamaşırları makineden çıkarmak için tam eğilmiştim öyle bir canımı yaktı ki Çığlık attım Gözümden yaş geldi sanki elektrik çarpması gibi garip bir histi bu aralar aşağılarda takılıyor benimki de göbek çökmesi de oluyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?