2015 Temmuz Anneleri

Yaw kızlar akıntısı olan varmı normal mi yada ben dra sormayı unuttum suyu herşeyi normal de Misti ama abartısız günde beş altı defa çamaşır degistiriyorum ped kullanicam artik
Canım ben ilk günden beri feci akıntım var, işyerinde iççamalır değişmen mümkün değil , hiç hijyenik değil wc ler askı filan bile yok ,o Islaklıkda çok bariz belli oluyor, pantolonda filan , hemde çok rahatsız edici ve günde 6 defa filan günlük ped kullanıyorm, o kadar rahat ki,evde eşofmanla bile kullanıyrm , mecbur yoksa rezil olurum, bazı arkadaşlar idrar kaçırma filan demiş çok şükür hiç olmadı bende öyle mişi

boş ver takma kafana güzelim ya ne anlar kocalar bundan

Canim bende sadece 6 kilo aldim ve senin gibi hamileligim oncesinde zaten biraz kilo sorunum vardi. Doktoruma kilo almadigimi fark edince sordum bi sorun mu var diye dedi. Hic bir sorun yok . Ben de hamilelik oncesi polikistik over vardı. Cok ciddi bir sorun degildi ama dr dediki polikistik over olanlar özellikle az kilo aliyor istediğin kadar dogurabilirsin :) neyse sonuc olarak bi sorun olsa takiplerde dr soyler. Onemli olan bebegin gelisimi ve sukur bebek gelisimlerimiz iyi :)

Aaaa aynı tarihler benim hesabıma göre 3 Temmuz
Doktoruma göre 28 Haziran. Bende büyük ihtimal doktorun dediği tutar diyorum
Bana 17 temmuz diyorlar ya sanki temmuzun basinda gelecekmis gibi hissediyorum ya da oyle istiyorum illa 17 temmuz diyor ya o mu olcak acaba :/^

Ben de ayni senin gibi dusunuyorum doktorlarim illa normal dogum diyorlar suan tansiyonum 8 e 5 geziyorum o sureci yonetememekten ve aniden bayilmaktan ya da bitirememekten cok korkuyorum ki ben kan verirken bile bayiliyorum

doktorum hiç önemsemiyo bu konuyu ben soruyorum ısrarla.37 ye kadar dönebilir.37.haftada hala dönmediyse o zaman sezeryan derim diyo canım
Eskiden ebeler bu sekildede normal yaptriyormus ama simdi sezaryen gbi bir alternatif var canim insikak suresini oku canm ordaki secde ayeti geciyoya secdesini yap dua et Allah buyuk doner kendiliginden

Kizlar birbirimizden mi etkileniyoruz acaba banada sanki temmuz basi gibi geliyo sanki 40 haftayi bekemicez gibi

Bana 17 temmuz diyorlar ya sanki temmuzun basinda gelecekmis gibi hissediyorum ya da oyle istiyorum illa 17 temmuz diyor ya o mu olcak acaba :/^
Yok canım illa o olmuyo çok nadir tam Günü'nde doğan bebek. Belki o tarihten sonrada olabilir öncede. Hayırlı olan vakitte doğsunlar hepimizin ki yeterki hasta olup bi sorunları olmasın kimse Bebeğini hastanede bırakıp eve dönmek zorunda kalmasın. Amin

Bende ayni oyleyim canim ya kaburglarim batardi arkaya yaslanmadan duramzdim smdi batmiyo bosluk oldu gogsumun altinda resmen
Artık yerine yerleşiyo demek :))

Yok kıııız erken daha Haziran'ın 15 inden sonra gelirse gelir bence hiç belli olmaz bakalım kimler dökülcek ilk :)))
Doktorunun dediği gibi hiç merak etme 37. Haftaya kadar yolu var

Ayyy benimde bugun asagiya cok baski var.sanki ordan cikacak gibi canimda acio.
Allah hayirlisinu vere...
Amin inş ordan çıkacak zaten

Oh hadi bakalım gözün Aydın. Bence kendinede vakit ayır çok yorma bu süreçte de sağlıkla kucakla inş

Göbek çökmesi hiç başıma gelmedi. Tünel kazıyo annesi :))

çoook midem bulanıo bebişim de horon tepiyo resmen ....ayyy yatamıyorum
Soluna yat bulantına iyi gelir tabi yatabiliyorsan :))

Canimmm benim hep asagida hic yukari cikmadi oglum hep asagiya baski hep tuvalet hep kazi calismasi
Evet bazı çocuk baştan beri aşağıda olurmuş. Annem bana hamileyken ben öyleymişim 6 aydan sonra eve kapandım yürüyemezdim diyo. Allah yardım etsin hepimize

Bnmkide hep asagiyi kaziyo hatta el atiyodu bna doktora gitiginden beri sag gogsumun altinda totosumu neresiyse ordan vuruyo bi tek .bnde korkuyorum otururkn skstriyomuyum diye .yayvan oturmktan belim agridi :)

Günaydın kızlar. Bugün izin günü ya 6.30 da uyandım. Çalışıyor olsam eşim yataktan kazırdı. Bugün yeğenimin kreşten mezuniyet gösterisi var. Ona gidicem. Anneler günü çok keyifliydi. Onu sahnede izlemek hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…