- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.481
canım bnde haftaya ayrılcm inş.31+6da ayrılıyorum.doktorun yanındaki sekreter öyle hesapladıGünaydın anneler sizlere bir sorum olacak , doğum iznine 31+1 olunca mı çıkabiliyoruz yoksa 32+1 de mi çıkabiliyoruz ?
Bildiğim kadarıyla erken gelecek diyec bir şey yok. Yani endişelenecek hiç bir durum yok. Sadece kilolu olacağı için normal doğum zor olur. Benim doktorumla konuştuklarım böylemasallah o zman bizim bebislere onden gidiyolar da erken gelmeseler bari :)
Anladım canım , teşekkürlercanım bnde haftaya ayrılcm inş.31+6da ayrılıyorum.doktorun yanındaki sekreter öyle hesapladı
Çok erken değil mi yav? Bence sağlığınız iyiyse azcık daha dayanıp doğum sonrasına atsanız. Çünkü bebişi hiç bırakmak istemeyeceksiniz.canım bnde haftaya ayrılcm inş.31+6da ayrılıyorum.doktorun yanındaki sekreter öyle hesapladı
günaydın canım aynen sana katılıyorum bencede ben 32 de aldım ama gıdebıldıgım yere kadar gıdıcem dogum sonrasına kalsın ıstıyorum hepsını 37 kadar calısmak ıstıyorum ama bakalımÇok erken değil mi yav? Bence sağlığınız iyiyse azcık daha dayanıp doğum sonrasına atsanız. Çünkü bebişi hiç bırakmak istemeyeceksiniz.
Cnm bn okuldan snra seminerler var ve okdr cok.is var ki biktrdilr simdiden oyle soyleyeyim.bide bn ucretsiz izne ayrilcam pek fark etmiyo bnm icin.Çok erken değil mi yav? Bence sağlığınız iyiyse azcık daha dayanıp doğum sonrasına atsanız. Çünkü bebişi hiç bırakmak istemeyeceksiniz.
Günaydın anneler sizlere bir sorum olacak , doğum iznine 31+1 olunca mı çıkabiliyoruz yoksa 32+1 de mi çıkabiliyoruz ?
günaydın canım aynen sana katılıyorum bencede ben 32 de aldım ama gıdebıldıgım yere kadar gıdıcem dogum sonrasına kalsın ıstıyorum hepsını 37 kadar calısmak ıstıyorum ama bakalım
dogrudur canım ya benım de 13 gun var dogum sonrasına eklıycem ucretsız ızın vermıyo ıs yerım malesef o yuzden calısıcam cok zorlanıyorum bu hafta ama yapıcak bısey yok kızım ıcınBende öyle yapıcam Allah nasip ederse. P.tesi alıyorum çalışabilir raporunu. Sanki 1 gün bile kar gibi geliyor. Geçen yıldan 8 gün yıllık iznim kalmıştı. Kardeşimin kınası için 1 gün kullandım boğazım düğümlendi resmen :))
canım cok gecmıs olsun ıyıce sıkıstırıyo bakalım yorgunluk stres atkılıyo boyle galıba dıkkat et dınlenKizlar gunaydin gecmisi okudum beni merak etmssnz allah razi olsn hepnzden gece uyudm surekli bakamdm hic doktorumu aradm sancilar ve kaslmalar duzenli deglse ve kanaman veya suyun gelmyrsa sorun yok bunlar olck dedi gerilmssn ve haftanin yorgnlgndan olr dedi o yuzden hastaneye gitmeye gerek gormedk esim biraz belime masaj yapti sonrasnda uyudm zaten okadr yorlmsm ki sadece wc ye ve su icin uyandm gece arasinda suan iyiyz cok sukur birde ruya gordm oglm dogms citi piti bisey emzrmeye calsyrm kimse yardm etmyr esm kaynvldm oylece bakyrlr gogusumu sıkyrm ucunda sutu goryrm verin emzrcm diorm vermyrlr nasl aglyrm oglm ac ne olur vern die degsk bir ruyaydi benden boyle canlar biraz uzun oldu
uzun uzun yazmışsın sağol canım inş çok güzel geçer hepimiizn doğumuYa o sancıyı anlarsın okadar düzenli gelip gidiyo ki bu normal hamilelikte heran bizimle olan ağrılar kramplar gibi değil. Nişanda koyu akıntı gibi kanlı ama tamamen kan pıhtısıda değil. Suyumda hiç önceden gelmedi doğumdan önce doktorum patlattı bilmiyom nasıl olur.
Emin ol öyle lap diye doğuramazsın evde felanmerak etme anlıyorsun yani. Bide çok erken gitmeyin hastaneye. Ilk Doğumlar uzun sürüyo mesela ben ilk gebeliğimde gittim sancılarım başladı 2 cm Açıklık vardı Pazartesi 16:30 da yatışım yapıldı hiç suni Sancı taktırmadım salı günü 15:55 te Doğdu kızım esas sıklaşan sancılarda salı günü 12 de başladı erken gittiğim için hastanede sıkıldım yoruldum. O yüzden tavsiyem çok sıklaşınca ağrı Şiddeti artınca gitmek hastanede geçirilen vakti kısaltır. Insan kendi evinde daha rahat çeker sancıyı.
Sagol cnm dikkat etmek lazm evet artk. Ruyama bende sevndm uzuldm.degsk bisey oldu hayir olur ins.canım cok gecmıs olsun ıyıce sıkıstırıyo bakalım yorgunluk stres atkılıyo boyle galıba dıkkat et dınlenruyanda hayra cıkar meraketme ne dusundun de gordun acaba
hayır olur canım sürekli doğum üzerine konusuyoruz ya etkılenıyoruz ondandırSagol cnm dikkat etmek lazm evet artk. Ruyama bende sevndm uzuldm.degsk bisey oldu hayir olur ins.
paşam iyi şükür canlarım.2 kg olmuş.dr şimdi normal doğuma müsait gibi ama değişebilir dedi.inş kolayca taşınırız çok tşkr ederimcanım hadi güzel haberler al inşallah hazır iş bitmişken sıcağı sıcağına taşınırsın rahat edersin doğuma kadar ne çok kişi taşındı ya 8. ayda Allah kolaylık versin sana
sgl canım benim bebişim iyi şükür.herşey normal dedi dr.ellerim ayaklarım çok şişiyor dedim idrar testi yaptırdı.bebiş 2 kg olmuş durumlar böyle bizde.dua edin olur mu yarın kolayca bitsin işlerhayırlı cumalar canım oh bende dun aldım raporu ama çalısmaya devam bakalım yenı evınde hayırlı olsun kuzum gıt gor bakalım bebegıbnı bızede haber ver
maasallah kuzuna canım dualarımız senınle allah yardımcın olsun canım cok yorma kendını canımsgl canım benim bebişim iyi şükür.herşey normal dedi dr.ellerim ayaklarım çok şişiyor dedim idrar testi yaptırdı.bebiş 2 kg olmuş durumlar böyle bizde.dua edin olur mu yarın kolayca bitsin işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?