2015 Temmuz Anneleri

Günaydın anneler sizlere bir sorum olacak , doğum iznine 31+1 olunca mı çıkabiliyoruz yoksa 32+1 de mi çıkabiliyoruz ?

masallah o zman bizim bebislere onden gidiyolar da erken gelmeseler bari :)
Bildiğim kadarıyla erken gelecek diyec bir şey yok. Yani endişelenecek hiç bir durum yok. Sadece kilolu olacağı için normal doğum zor olur. Benim doktorumla konuştuklarım böyle

Gunaydın kızlar nasılısnız bu gece yıne uykusuz gectı artık gecelerı adet sancısı gıbı keskın ve şidetli ağrılarım oluyo kızımda hıckırdı durdu kıyamam bızden boyle sızler nasılsınız

Çok erken değil mi yav? Bence sağlığınız iyiyse azcık daha dayanıp doğum sonrasına atsanız. Çünkü bebişi hiç bırakmak istemeyeceksiniz.
günaydın canım aynen sana katılıyorum bencede ben 32 de aldım ama gıdebıldıgım yere kadar gıdıcem dogum sonrasına kalsın ıstıyorum hepsını 37 kadar calısmak ıstıyorum ama bakalım

Çok erken değil mi yav? Bence sağlığınız iyiyse azcık daha dayanıp doğum sonrasına atsanız. Çünkü bebişi hiç bırakmak istemeyeceksiniz.
Cnm bn okuldan snra seminerler var ve okdr cok.is var ki biktrdilr simdiden oyle soyleyeyim.bide bn ucretsiz izne ayrilcam pek fark etmiyo bnm icin.

günaydın canım aynen sana katılıyorum bencede ben 32 de aldım ama gıdebıldıgım yere kadar gıdıcem dogum sonrasına kalsın ıstıyorum hepsını 37 kadar calısmak ıstıyorum ama bakalım

Bende öyle yapıcam Allah nasip ederse. P.tesi alıyorum çalışabilir raporunu. Sanki 1 gün bile kar gibi geliyor. Geçen yıldan 8 gün yıllık iznim kalmıştı. Kardeşimin kınası için 1 gün kullandım boğazım düğümlendi resmen :))

dogrudur canım ya benım de 13 gun var dogum sonrasına eklıycem ucretsız ızın vermıyo ıs yerım malesef o yuzden calısıcam cok zorlanıyorum bu hafta ama yapıcak bısey yok kızım ıcın

Kizlar gunaydin gecmisi okudum beni merak etmssnz allah razi olsn hepnzden gece uyudm surekli bakamdm hic doktorumu aradm sancilar ve kaslmalar duzenli deglse ve kanaman veya suyun gelmyrsa sorun yok bunlar olck dedi gerilmssn ve haftanin yorgnlgndan olr dedi o yuzden hastaneye gitmeye gerek gormedk esim biraz belime masaj yapti sonrasnda uyudm zaten okadr yorlmsm ki sadece wc ye ve su icin uyandm gece arasinda suan iyiyz cok sukur birde ruya gordm oglm dogms citi piti bisey emzrmeye calsyrm kimse yardm etmyr esm kaynvldm oylece bakyrlr gogusumu sıkyrm ucunda sutu goryrm verin emzrcm diorm vermyrlr nasl aglyrm oglm ac ne olur vern die degsk bir ruyaydi benden boyle canlar biraz uzun oldu

canım cok gecmıs olsun ıyıce sıkıstırıyo bakalım yorgunluk stres atkılıyo boyle galıba dıkkat et dınlen ruyanda hayra cıkar meraketme ne dusundun de gordun acaba

uzun uzun yazmışsın sağol canım inş çok güzel geçer hepimiizn doğumu

canım cok gecmıs olsun ıyıce sıkıstırıyo bakalım yorgunluk stres atkılıyo boyle galıba dıkkat et dınlen ruyanda hayra cıkar meraketme ne dusundun de gordun acaba
Sagol cnm dikkat etmek lazm evet artk. Ruyama bende sevndm uzuldm.degsk bisey oldu hayir olur ins.

canım hadi güzel haberler al inşallah hazır iş bitmişken sıcağı sıcağına taşınırsın rahat edersin doğuma kadar ne çok kişi taşındı ya 8. ayda Allah kolaylık versin sana
paşam iyi şükür canlarım.2 kg olmuş.dr şimdi normal doğuma müsait gibi ama değişebilir dedi.inş kolayca taşınırız çok tşkr ederim

hayırlı cumalar canım oh bende dun aldım raporu ama çalısmaya devam bakalım yenı evınde hayırlı olsun kuzum gıt gor bakalım bebegıbnı bızede haber ver
sgl canım benim bebişim iyi şükür.herşey normal dedi dr.ellerim ayaklarım çok şişiyor dedim idrar testi yaptırdı.bebiş 2 kg olmuş durumlar böyle bizde.dua edin olur mu yarın kolayca bitsin işler

sgl canım benim bebişim iyi şükür.herşey normal dedi dr.ellerim ayaklarım çok şişiyor dedim idrar testi yaptırdı.bebiş 2 kg olmuş durumlar böyle bizde.dua edin olur mu yarın kolayca bitsin işler
maasallah kuzuna canım dualarımız senınle allah yardımcın olsun canım cok yorma kendını canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…