2015 Temmuz Anneleri

kızlar günaydın dün gece wc kalktım peceteye baktıgımda 2 nokta kadar pembe leke vardı napcamı bilemedim korkudan dogurcam diyesabaha kadar uyuyamadım eşimi uyandrdım söledim uyku sersemi anlamadı bile sabah gelmiş dogur artık diyo bana ama daha yarın 36 haftalık oluyorum sizce nişanımmı geldi bugunde hftasonu bebeğimin hareketleri nrmal agrımda yok sadece alt tarafta bi agrı var birz okadar

Seymasevde daha bende birine sormak istiyordum bende ilk doğumda sabah 8 civarinda nişanın geldi Dr gittik suni sancı ve dikişli bi doğum oolmuştu ikindi vakti bebeğimi kucağıma aldim ikincide ise sabah 6 da nişanım geldi 11 de dra gittim Dr hemen suyunu patlattı aksam 7 gibi doğdu bende simdi tereddutteyim nnişanın geldiği gibi mi gitsem yoksa bi dört beş saat sonraki çok dusunuyom bu aralar bide drlar nisan geldikten sonra 12 saat içinde doğum olabiliyomus diyorlar ne yapsam ne zaman gitsem diye düşünüyorum

Kızlar günaydın..moralim öyle bozuk ki. Dün akşam eşimle tartıştık sesini yükseltti bana. Tam da yemek yiyoruz yemeğe devam edemedim ağladım yarım bıraktım başka odaya geçtim. Bu tavırlarına anlam veremiyorum sanki hamile olan o. Benim psikolojimden zerre anlamıyo. Hamileyim diye bi gün olsun bana özel ilgi gösterdiğini hatırlamıyorum. Doğumu annemin yanında yapıcam normalde rapor da aldım beş hafta daha çalışacaktım ama evde böyle huzursuzluk olunca acaba bu haftadan gitsem mi diyorum. Zaten eşim de tartışma esnasında bu tarz bi laf etti gitsen de kurtulsam gibisinden. Tüm psikolojim alt üst olmuş durumda anlayacağınız

Canım uzulme bosver valla bızde dun yemekte tartısdık sımdı ısdeyım hıc bısey olmamıs gıbı aradı canını sıkma ya eger dogumdan sonra calısıcaksan sınırle hareket etme bekle canım calısmaya devam et bosver duzelır ya ınsanın zoruna gıdıyo hamılelıkte daha duygusalız bıde uzme canını bebegınde uzuluyo

Kasıklarda sertleşme baskı belden vuran Sancı ortaya karışık yani seninde Öyledir artık az kaldı.

slm canım giremedim kaç gündür telefndan girmek sıkıntı oluyoo . işe gelince giriyom . dün gene saancım tuttu bide bebek inanılmaz hareketlendi. herkez oturdu göbeğimi izliyoo . şaşırdık kaldık normlde bu kadar hareket etmezdi eve gidemedim kv de yattım eşim eve gitti.

alallala bende eim iş dolayısı ile bu ara sinirli bağırıyo ben de hemen ağlıyorum ben naptım şimdi diyo o zamanda . sakin ol canım hazırlıklarını yap . takma onu çok fazla . doğumuna daha çok var 45 günün var . sakin olmaya çalış canım

canım ilişkiye devam ediyosan ondan da olabilir. yada çatı muayenesinden sonrada olabiliyo ..

Canım tartışma esnasında hepimiz aslında düşünmediğimiz şeyleri söyleyebiliyoruz... Eşinde bir anlık sinirle söylemiştir, çok az kaldı bebeklerimizin doğmasına ve artık daha fazla etkileniyorlar, algıları daha açık... Raporu yeni aldığına göre 8 hafta var doğuma, bu eşinden uzak geçirmek için uzun bir süre bence, hem sonuçta bebek doğduğunda da tartışacaksınız... Bence sakinleş ve hamileliğin son demlerinin tadını çıkar :)

Günaydın hamişler , uzun zamandır yazamadım ve tabi neler yazdığınızı da okuyamadım .1000 sayfa olmuş yazılanlar :) umarım herkes iyidir. bizde herşey aynı .bol bol dinleniyoruz .adım köşe yastığı oldu .artık yürümek , gezmek ne mümkün .mutfağa tuvalete bile giderken düşünüyorum . Allah yardım etsin hepimize ve bütün hamişlere .hayırlısıyla zamanında sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah.

gizemcim geçmiş olsun ,iyi olduğuna sevindim.son zamanlar bunlar .Allah yardımcımız olsun :)

canım neden bu kadar ağırlaştın yada kendinimi saldın valla ben işe gelmiyorum eskisi gibi haftada3 gün ama onun haricinde evde bir temizlk yaptım dün anlatamam hala 5 kat çıkabiliyorum bırakma bu kadar kendini. dün kayınvalieme gittim sabah yürüyerek 5 km falan var aramızda orda kahvaltı falan eve geldim temizlik yaptım 5 te de akrabalara çaya gititk ordan alışverşe eve hiç te oturamadım . sende biraz hareket et doğum rahat olur.

o zaman sancıların yavaş yavaş başlar yada suyuna da dikkat et yine bişey olmazsa pazartesi git bir muayene ol derim
Hafif sancılarm var vardıda zaten pzartesi randevum var bi aksilik olmazsa beklicem pzartesiyi evde tekim heran dogum baslicak diyede korkuyorum

Sagolsn canm benm seninde iyi olmana sevindm arada yaz bize merak edyrz

Hafif sancılarm var vardıda zaten pzartesi randevum var bi aksilik olmazsa beklicem pzartesiyi evde tekim heran dogum baslicak diyede korkuyorum
yok benimde pembe leke öglen geldi akşam sancılar başladı ertei sabah hiç bişey yoktu suyu patlatıp suni sancı verdiler acele etme panik yapma.

yok benimde pembe leke öglen geldi akşam sancılar başladı ertei sabah hiç bişey yoktu suyu patlatıp suni sancı verdiler acele etme panik yapma.
1 hafta sonra 37 olucam bir hafta daha beklese bebeğim ona bişe olur diye cok korkuyorum rabbm korusun meleklerimizi

Bayanlar bişey sorucam, bebeğinizin kıyafetlerini koyacağınız dolap olsun şifonyer olsun onları neyle temizlediniz deterjanlı bezle mi sade ıslak bezle mi,ben yeni aldım da neyle temizlesem bilemedim...
Arap sabunuyla silmiştim ben cnm.

Benimkini yine hıçkırık tuttu ..bi 20 dk gider böylee pıt pıt yerim ama ben bunu yaaaa
Doğunca da çok sık hıçkırık tutuyor ve hıçkırık tuttuğunda çok sinirleniyor bizim kız.

Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Bir dünya alıntu yapmıştım ama silmişim sanırım. Aklıma gelince yazarım inş. Gazla ilgili bulduğum çözümü yazayım. Anne çayı var aktarda. 6 çeşit baharatın karıştığı. Hem kendiniz içiyorsunuz, hemde bebeğe kaşıkla verebiliyorsunuz. Hem kabızına hemde gazına iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…