- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 43
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.501
hayır canım 31+7 de verilir ben dün aldım 31+6 birgün fark etmez dedi drGünaydın anneler sizlere bir sorum olacak , doğum iznine 31+1 olunca mı çıkabiliyoruz yoksa 32+1 de mi çıkabiliyoruz ?
amin canımmm allah razı olsunmaasallah kuzuna canım dualarımız senınle allah yardımcın olsun canım cok yorma kendını canım
Canım uzulme bosver valla bızde dun yemekte tartısdık sımdı ısdeyım hıc bısey olmamıs gıbı aradı canını sıkma ya eger dogumdan sonra calısıcaksan sınırle hareket etme bekle canım calısmaya devam et bosver duzelır ya ınsanın zoruna gıdıyo hamılelıkte daha duygusalız bıde uzme canını bebegınde uzuluyoKızlar günaydın..moralim öyle bozuk ki. Dün akşam eşimle tartıştık sesini yükseltti bana. Tam da yemek yiyoruz yemeğe devam edemedim ağladım yarım bıraktım başka odaya geçtim. Bu tavırlarına anlam veremiyorum sanki hamile olan o. Benim psikolojimden zerre anlamıyo. Hamileyim diye bi gün olsun bana özel ilgi gösterdiğini hatırlamıyorum. Doğumu annemin yanında yapıcam normalde rapor da aldım beş hafta daha çalışacaktım ama evde böyle huzursuzluk olunca acaba bu haftadan gitsem mi diyorum. Zaten eşim de tartışma esnasında bu tarz bi laf etti gitsen de kurtulsam gibisinden. Tüm psikolojim alt üst olmuş durumda anlayacağınız
Kasıklarda sertleşme baskı belden vuran Sancı ortaya karışık yani seninde Öyledir artık az kaldı.
Kızlar günaydın..moralim öyle bozuk ki. Dün akşam eşimle tartıştık sesini yükseltti bana. Tam da yemek yiyoruz yemeğe devam edemedim ağladım yarım bıraktım başka odaya geçtim. Bu tavırlarına anlam veremiyorum sanki hamile olan o. Benim psikolojimden zerre anlamıyo. Hamileyim diye bi gün olsun bana özel ilgi gösterdiğini hatırlamıyorum. Doğumu annemin yanında yapıcam normalde rapor da aldım beş hafta daha çalışacaktım ama evde böyle huzursuzluk olunca acaba bu haftadan gitsem mi diyorum. Zaten eşim de tartışma esnasında bu tarz bi laf etti gitsen de kurtulsam gibisinden. Tüm psikolojim alt üst olmuş durumda anlayacağınız
kızlar günaydın dün gece wc kalktım peceteye baktıgımda 2 nokta kadar pembe leke vardı napcamı bilemedim korkudan dogurcam diyesabaha kadar uyuyamadım eşimi uyandrdım söledim uyku sersemi anlamadı bile sabah gelmiş dogur artık diyo bana ama daha yarın 36 haftalık oluyorum sizce nişanımmı geldi bugunde hftasonu bebeğimin hareketleri nrmal agrımda yok sadece alt tarafta bi agrı var birz okadar
yok canım ilişki 4. aydan beri grmiyoruz catı muayeneside olmadım galiba dogum yaklasıyocanım ilişkiye devam ediyosan ondan da olabilir. yada çatı muayenesinden sonrada olabiliyo ..
Kızlar günaydın..moralim öyle bozuk ki. Dün akşam eşimle tartıştık sesini yükseltti bana. Tam da yemek yiyoruz yemeğe devam edemedim ağladım yarım bıraktım başka odaya geçtim. Bu tavırlarına anlam veremiyorum sanki hamile olan o. Benim psikolojimden zerre anlamıyo. Hamileyim diye bi gün olsun bana özel ilgi gösterdiğini hatırlamıyorum. Doğumu annemin yanında yapıcam normalde rapor da aldım beş hafta daha çalışacaktım ama evde böyle huzursuzluk olunca acaba bu haftadan gitsem mi diyorum. Zaten eşim de tartışma esnasında bu tarz bi laf etti gitsen de kurtulsam gibisinden. Tüm psikolojim alt üst olmuş durumda anlayacağınız
Kizlar gunaydin gecmisi okudum beni merak etmssnz allah razi olsn hepnzden gece uyudm surekli bakamdm hic doktorumu aradm sancilar ve kaslmalar duzenli deglse ve kanaman veya suyun gelmyrsa sorun yok bunlar olck dedi gerilmssn ve haftanin yorgnlgndan olr dedi o yuzden hastaneye gitmeye gerek gormedk esim biraz belime masaj yapti sonrasnda uyudm zaten okadr yorlmsm ki sadece wc ye ve su icin uyandm gece arasinda suan iyiyz cok sukur birde ruya gordm oglm dogms citi piti bisey emzrmeye calsyrm kimse yardm etmyr esm kaynvldm oylece bakyrlr gogusumu sıkyrm ucunda sutu goryrm verin emzrcm diorm vermyrlr nasl aglyrm oglm ac ne olur vern die degsk bir ruyaydi benden boyle canlar biraz uzun oldu
yok canım ilişki 4. aydan beri grmiyoruz catı muayeneside olmadım galiba dogum yaklasıyo
Günaydın hamişler , uzun zamandır yazamadım ve tabi neler yazdığınızı da okuyamadım .1000 sayfa olmuş yazılanlar :) umarım herkes iyidir. bizde herşey aynı .bol bol dinleniyoruz .adım köşe yastığı oldu .artık yürümek , gezmek ne mümkün .mutfağa tuvalete bile giderken düşünüyorum . Allah yardım etsin hepimize ve bütün hamişlere .hayırlısıyla zamanında sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah.
gizemcim geçmiş olsun ,iyi olduğuna sevindim.son zamanlar bunlar .Allah yardımcımız olsun :)
Hafif sancılarm var vardıda zaten pzartesi randevum var bi aksilik olmazsa beklicem pzartesiyi evde tekim heran dogum baslicak diyede korkuyorumo zaman sancıların yavaş yavaş başlar yada suyuna da dikkat et yine bişey olmazsa pazartesi git bir muayene ol derim
Sagolsn canm benm seninde iyi olmana sevindm arada yaz bize merak edyrzGünaydın hamişler , uzun zamandır yazamadım ve tabi neler yazdığınızı da okuyamadım .1000 sayfa olmuş yazılanlar :) umarım herkes iyidir. bizde herşey aynı .bol bol dinleniyoruz .adım köşe yastığı oldu .artık yürümek , gezmek ne mümkün .mutfağa tuvalete bile giderken düşünüyorum . Allah yardım etsin hepimize ve bütün hamişlere .hayırlısıyla zamanında sağlıkla kolaylıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah.
gizemcim geçmiş olsun ,iyi olduğuna sevindim.son zamanlar bunlar .Allah yardımcımız olsun :)
yok benimde pembe leke öglen geldi akşam sancılar başladı ertei sabah hiç bişey yoktu suyu patlatıp suni sancı verdiler acele etme panik yapma.Hafif sancılarm var vardıda zaten pzartesi randevum var bi aksilik olmazsa beklicem pzartesiyi evde tekim heran dogum baslicak diyede korkuyorum
1 hafta sonra 37 olucam bir hafta daha beklese bebeğim ona bişe olur diye cok korkuyorum rabbm korusun meleklerimiziyok benimde pembe leke öglen geldi akşam sancılar başladı ertei sabah hiç bişey yoktu suyu patlatıp suni sancı verdiler acele etme panik yapma.
Arap sabunuyla silmiştim ben cnm.Bayanlar bişey sorucam, bebeğinizin kıyafetlerini koyacağınız dolap olsun şifonyer olsun onları neyle temizlediniz deterjanlı bezle mi sade ıslak bezle mi,ben yeni aldım da neyle temizlesem bilemedim...
Doğunca da çok sık hıçkırık tutuyorBenimkini yine hıçkırık tuttu ..bi 20 dk gider böylee pıt pıt yerim ama ben bunu yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?