2015 Temmuz Anneleri

Doğunca da çok sık hıçkırık tutuyor ve hıçkırık tuttuğunda çok sinirleniyor bizim kız.

Tam tahmin ettiğim gibi :) bizimki de hıçkırık tutunca garip garip hareket edio, delirio resmen :) ben de doğunca da kesin ağlar, sinirlenir diye düşünüyordum yerim ben o miniklerin sinirli hallerini :)) Maşallah ona annesi. Sizden güzel haberler geldikçe çok seviniyorum

1 hafta sonra 37 olucam bir hafta daha beklese bebeğim ona bişe olur diye cok korkuyorum rabbm korusun meleklerimizi

hayırlısı canım o kendini hazır hissediyor demekki . tarih ne olursa olsun herşey tahminii bizimde tmmuz 15 ti ilk şimdi bakıyoruz ki oğlan 27 28 hazirana yetişiçek.

Günaydın kızlaaar :) keyifler iyidir inşallah :) biz çok şükür iyiyiz. Haftaya kontrolümüz var sabırsızlıkla bekliyoruz :) Ben de hafif hafif bel ağrısı başladı. Doktorum hala magnezyum vermedi ondan olabilir mi acaba ?
Bir de bugün idrarda hafif yanma var. Bikaç gündür su içmeyi ihmal ediyorum, tahmin etmiştim zaten. Umarım bol suyla atlatabilirim .
Bebişin hareketleri iyice sertleşti artık. Sabah 6 da uyandırdı beni :) eğer o uyanıkken yatarsam yukarıya doğru kayıp kaburgama vuruo mecbur ben de kalkıyorum , ruh gibi geziniyorum evin içinde
Bir de bana artık karnım büyümüyor gibi geliyor ( biraz aşağıya indi zaten , iyice küçüldü gibi. Son aylarda iyice şişmesi gibi gerekmiyor mu

oooh maşallah :) nerde bu kadar hareket etmek .yürüme mesafem 20 -30 adım sonra dinlenme şeklinde .ilk aylar düşük riskin var diye 16. haftaya kadar yattım. sonra zaten kıştı hiç hareket etmeden geçirdim .bide aldığım 12 kilo üstümde bi ağırlık. yani anlıycağın hiç kıpırdayamıyorum. normal doğum yapmıycağım için hareketli olmak şart mı bilmiyorum .inşallah doğumdan sonra düzelirim .yoksa bende hiç memnun değilim bu halimden .temizlik yapmayı özledim diyorum eşime , oda bende senin yapmanı özledim diyor yazık :))

vallla canım sen 2 tane doğum yapmışsın daha tecrübelisin ama ben son sancılra kadar beklemeyi düşünyorum . çünkü ne suni sancı nede o hastane ortamını istemiyorum görmek .

Günaydın herkese...
Doğuma 1 gün daha yaklastik.Rabbim kolay doğumlar versin.
2 gündür geceleri uyuyor bebisim
Bende rahat ediyorum.zaten hareketlerimiz sertleşti.hopluyorum tekmeyi yeyince

hayırlısı canım o kendini hazır hissediyor demekki . tarih ne olursa olsun herşey tahminii bizimde tmmuz 15 ti ilk şimdi bakıyoruz ki oğlan 27 28 hazirana yetişiçek.
Aslnda bana göre 34+6 haftalğım doktorum göre 35+6haftalıgım Rabbimin dedigi olur o nezamn uygungördüyse herseyin hayrlısı sennde pmbe kucuk leke seklindemi gelmisti nişanın

Bildiğim kadarıyla erken gelecek diyec bir şey yok. Yani endişelenecek hiç bir durum yok. Sadece kilolu olacağı için normal doğum zor olur. Benim doktorumla konuştuklarım böyle
bende gittigimde konusucam kilo almiyorum zaten 8 ay bitcek nerdeyse 7 kilo aldm bebek kilolu olursa normal yapamam od bana cok agir olur

Aminn canim insallah vakitlice ve hayirlisiyla gelsinler..

yani canım sen genede hareket etmeye çalış . biraz çünkü vicudun bu tempoya alışır .sonrasında çabuk yorulursun

Bende hiç yerimde durmuyorum ya bugun dinleneyim dedim kahvaltı temizlik yeni oturdum şimdide dışarı çıkasım var bi sn boş duramıyorum önceden böyle değildim

MagnezyumU neden vermezki? Biz kızımı onun sayesinde tuttuk biraz daha içeride.

ay allahım ya... Ben de geceden beri girmemiştim şimdi geçmişi okuyodum nerde bu kız diom... doğurdun sandım yaaa

nasıl olmuş kızzlar mevlüt ve hastanede kullanılcak

Eklentiler

• IMG-20150530-WA0014.webp
    18 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG-20150530-WA0015.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 109
Bende hiç yerimde durmuyorum ya bugun dinleneyim dedim kahvaltı temizlik yeni oturdum şimdide dışarı çıkasım var bi sn boş duramıyorum önceden böyle değildim
valla ben hamile değilken akşam eve gelip ayağımı uzatıyodum şimdi geliyom yemek bulaşık bütün mutfagı siliyom çamaşır yıkıyom hemen katlıyom ütülencekleri ütülüom eşim inanmıyo bunun ben olduguma saat 1 kadar iş yapıyom sonrada 7.de kalkıp kavaltı hazırlıyom bennnn

Aslnda bana göre 34+6 haftalğım doktorum göre 35+6haftalıgım Rabbimin dedigi olur o nezamn uygungördüyse herseyin hayrlısı sennde pmbe kucuk leke seklindemi gelmisti nişanın

evet canım pembe şeklinde ama o gün ben doktoro gittim çatı muayenesi yaptı gelebilir dedi geldi . 40 haftam dolmuştu zaten . akşam sancı başladı

Canımcım bu ara sen gergin ve duygusalsın ama inan o da öyle. Biz bi de içimizde taşıyoruz filan onların iyice eli kolu bağlı öyle haybeye beklio gibiler. Belki gün içerisinde canı bişeye sıkılmıştır filan. Üstnde durup da kendini daha fazla üzme bence.
Bi ara biz de tartışmıştık saçma şekilde. Geceleri de horlar benim goncam. Salona yollamıştım ne göresim ne dokunasım vardı. Ama öyle de olmadıydı özlemiştim sonra. Bence evden gitmek için erken yani onu demek istedim. Olay soğumadan donmuş olur, toparlamanız sancılı olur.

Magnezyum bel ağrısındansa kasığımızdaki kasılmalar ve yırtılma hissi için fayda sağlar canım. ya da bacaklardaki tutulmalar iin. Bel ağrısından ben de ağlıyorum nerdeyse her akşam. Ama o üzerimize binen ağırlıktan kaynaklanıyor. Omurgamız şekil değiştiriyor ondan oluyor. Uzun süre ayakta kalmak filan tetiikliyor.

sen yine de çok koyverme bence canım. Hareket iyidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…