- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.521
Doğunca da çok sık hıçkırık tutuyorve hıçkırık tuttuğunda çok sinirleniyor bizim kız.
1 hafta sonra 37 olucam bir hafta daha beklese bebeğim ona bişe olur diye cok korkuyorum rabbm korusun meleklerimizi
oooh maşallah :) nerde bu kadar hareket etmek .yürüme mesafem 20 -30 adım sonra dinlenme şeklinde .ilk aylar düşük riskin var diye 16. haftaya kadar yattım. sonra zaten kıştı hiç hareket etmeden geçirdim .bide aldığım 12 kilo üstümde bi ağırlık. yani anlıycağın hiç kıpırdayamıyorum. normal doğum yapmıycağım için hareketli olmak şart mı bilmiyorum .inşallah doğumdan sonra düzelirim .yoksa bende hiç memnun değilim bu halimden .temizlik yapmayı özledim diyorum eşime , oda bende senin yapmanı özledim diyor yazık :))canım neden bu kadar ağırlaştın yada kendinimi saldın valla ben işe gelmiyorum eskisi gibi haftada3 gün ama onun haricinde evde bir temizlk yaptım dün anlatamam hala 5 kat çıkabiliyorum bırakma bu kadar kendini. dün kayınvalieme gittim sabah yürüyerek 5 km falan var aramızda orda kahvaltı falan eve geldim temizlik yaptım 5 te de akrabalara çaya gititk ordan alışverşe eve hiç te oturamadım . sende biraz hareket et doğum rahat olur.
Seymasevde daha bende birine sormak istiyordum bende ilk doğumda sabah 8 civarinda nişanın geldi Dr gittik suni sancı ve dikişli bi doğum oolmuştu ikindi vakti bebeğimi kucağıma aldim ikincide ise sabah 6 da nişanım geldi 11 de dra gittim Dr hemen suyunu patlattı aksam 7 gibi doğdu bende simdi tereddutteyim nnişanın geldiği gibi mi gitsem yoksa bi dört beş saat sonraki çok dusunuyom bu aralar bide drlar nisan geldikten sonra 12 saat içinde doğum olabiliyomus diyorlar ne yapsam ne zaman gitsem diye düşünüyorum
Aslnda bana göre 34+6 haftalğım doktorum göre 35+6haftalıgım Rabbimin dedigi olur o nezamn uygungördüyse herseyin hayrlısı sennde pmbe kucuk leke seklindemi gelmisti nişanınhayırlısı canım o kendini hazır hissediyor demekki . tarih ne olursa olsun herşey tahminii bizimde tmmuz 15 ti ilk şimdi bakıyoruz ki oğlan 27 28 hazirana yetişiçek.
bende gittigimde konusucam kilo almiyorum zaten 8 ay bitcek nerdeyse 7 kilo aldm bebek kilolu olursa normal yapamam od bana cok agir olurBildiğim kadarıyla erken gelecek diyec bir şey yok. Yani endişelenecek hiç bir durum yok. Sadece kilolu olacağı için normal doğum zor olur. Benim doktorumla konuştuklarım böyle
Aminn canim insallah vakitlice ve hayirlisiyla gelsinler..Yok canım illa o olmuyo çok nadir tam Günü'nde doğan bebek. Belki o tarihten sonrada olabilir öncede. Hayırlı olan vakitte doğsunlar hepimizin ki yeterki hasta olup bi sorunları olmasın kimse Bebeğini hastanede bırakıp eve dönmek zorunda kalmasın. Amin
oooh maşallah :) nerde bu kadar hareket etmek .yürüme mesafem 20 -30 adım sonra dinlenme şeklinde .ilk aylar düşük riskin var diye 16. haftaya kadar yattım. sonra zaten kıştı hiç hareket etmeden geçirdim .bide aldığım 12 kilo üstümde bi ağırlık. yani anlıycağın hiç kıpırdayamıyorum. normal doğum yapmıycağım için hareketli olmak şart mı bilmiyorum .inşallah doğumdan sonra düzelirim .yoksa bende hiç memnun değilim bu halimden .temizlik yapmayı özledim diyorum eşime , oda bende senin yapmanı özledim diyor yazık :))
canım neden bu kadar ağırlaştın yada kendinimi saldın valla ben işe gelmiyorum eskisi gibi haftada3 gün ama onun haricinde evde bir temizlk yaptım dün anlatamam hala 5 kat çıkabiliyorum bırakma bu kadar kendini. dün kayınvalieme gittim sabah yürüyerek 5 km falan var aramızda orda kahvaltı falan eve geldim temizlik yaptım 5 te de akrabalara çaya gititk ordan alışverşe eve hiç te oturamadım . sende biraz hareket et doğum rahat olur.
MagnezyumU neden vermezki? Biz kızımı onun sayesinde tuttuk biraz daha içeride.Günaydın kızlaaar :) keyifler iyidir inşallah :) biz çok şükür iyiyiz. Haftaya kontrolümüz var sabırsızlıkla bekliyoruz :) Ben de hafif hafif bel ağrısı başladı. Doktorum hala magnezyum vermedi ondan olabilir mi acaba ?
Bir de bugün idrarda hafif yanma var. Bikaç gündür su içmeyi ihmal ediyorum, tahmin etmiştim zaten. Umarım bol suyla atlatabilirim .
Bebişin hareketleri iyice sertleşti artık. Sabah 6 da uyandırdı beni :) eğer o uyanıkken yatarsam yukarıya doğru kayıp kaburgama vuruomecbur ben de kalkıyorum , ruh gibi geziniyorum evin içinde
Bir de bana artık karnım büyümüyor gibi geliyor( biraz aşağıya indi zaten , iyice küçüldü gibi. Son aylarda iyice şişmesi gibi gerekmiyor mu
31+lı günler bittikten sonra canım. 32den gün almış olman gerekGünaydın anneler sizlere bir sorum olacak , doğum iznine 31+1 olunca mı çıkabiliyoruz yoksa 32+1 de mi çıkabiliyoruz ?
ay allahım ya... Ben de geceden beri girmemiştim şimdi geçmişi okuyodum nerde bu kız diom... doğurdun sandım yaaaKizlar gunaydin gecmisi okudum beni merak etmssnz allah razi olsn hepnzden gece uyudm surekli bakamdm hic doktorumu aradm sancilar ve kaslmalar duzenli deglse ve kanaman veya suyun gelmyrsa sorun yok bunlar olck dedi gerilmssn ve haftanin yorgnlgndan olr dedi o yuzden hastaneye gitmeye gerek gormedk esim biraz belime masaj yapti sonrasnda uyudm zaten okadr yorlmsm ki sadece wc ye ve su icin uyandm gece arasinda suan iyiyz cok sukur birde ruya gordm oglm dogms citi piti bisey emzrmeye calsyrm kimse yardm etmyr esm kaynvldm oylece bakyrlr gogusumu sıkyrm ucunda sutu goryrm verin emzrcm diorm vermyrlr nasl aglyrm oglm ac ne olur vern die degsk bir ruyaydi benden boyle canlar biraz uzun oldu
valla ben hamile değilken akşam eve gelip ayağımı uzatıyodum şimdi geliyom yemek bulaşık bütün mutfagı siliyom çamaşır yıkıyom hemen katlıyom ütülencekleri ütülüom eşim inanmıyo bunun ben olduguma saat 1 kadar iş yapıyom sonrada 7.de kalkıp kavaltı hazırlıyom bennnnBende hiç yerimde durmuyorum ya bugun dinleneyim dedim kahvaltı temizlik yeni oturdum şimdide dışarı çıkasım varbi sn boş duramıyorum önceden böyle değildim
Aslnda bana göre 34+6 haftalğım doktorum göre 35+6haftalıgım Rabbimin dedigi olur o nezamn uygungördüyse herseyin hayrlısı sennde pmbe kucuk leke seklindemi gelmisti nişanın
Kızlar günaydın..moralim öyle bozuk ki. Dün akşam eşimle tartıştık sesini yükseltti bana. Tam da yemek yiyoruz yemeğe devam edemedim ağladım yarım bıraktım başka odaya geçtim. Bu tavırlarına anlam veremiyorum sanki hamile olan o. Benim psikolojimden zerre anlamıyo. Hamileyim diye bi gün olsun bana özel ilgi gösterdiğini hatırlamıyorum. Doğumu annemin yanında yapıcam normalde rapor da aldım beş hafta daha çalışacaktım ama evde böyle huzursuzluk olunca acaba bu haftadan gitsem mi diyorum. Zaten eşim de tartışma esnasında bu tarz bi laf etti gitsen de kurtulsam gibisinden. Tüm psikolojim alt üst olmuş durumda anlayacağınız
Günaydın kızlaaar :) keyifler iyidir inşallah :) biz çok şükür iyiyiz. Haftaya kontrolümüz var sabırsızlıkla bekliyoruz :) Ben de hafif hafif bel ağrısı başladı. Doktorum hala magnezyum vermedi ondan olabilir mi acaba ?
Bir de bugün idrarda hafif yanma var. Bikaç gündür su içmeyi ihmal ediyorum, tahmin etmiştim zaten. Umarım bol suyla atlatabilirim .
Bebişin hareketleri iyice sertleşti artık. Sabah 6 da uyandırdı beni :) eğer o uyanıkken yatarsam yukarıya doğru kayıp kaburgama vuruomecbur ben de kalkıyorum , ruh gibi geziniyorum evin içinde
Bir de bana artık karnım büyümüyor gibi geliyor( biraz aşağıya indi zaten , iyice küçüldü gibi. Son aylarda iyice şişmesi gibi gerekmiyor mu
oooh maşallah :) nerde bu kadar hareket etmek .yürüme mesafem 20 -30 adım sonra dinlenme şeklinde .ilk aylar düşük riskin var diye 16. haftaya kadar yattım. sonra zaten kıştı hiç hareket etmeden geçirdim .bide aldığım 12 kilo üstümde bi ağırlık. yani anlıycağın hiç kıpırdayamıyorum. normal doğum yapmıycağım için hareketli olmak şart mı bilmiyorum .inşallah doğumdan sonra düzelirim .yoksa bende hiç memnun değilim bu halimden .temizlik yapmayı özledim diyorum eşime , oda bende senin yapmanı özledim diyor yazık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?