2015 Temmuz Anneleri

Cnm bn okuldan snra seminerler var ve okdr cok.is var ki biktrdilr simdiden oyle soyleyeyim.bide bn ucretsiz izne ayrilcam pek fark etmiyo bnm icin.
Anladım canım. Tabi madem öyle kullan.dinlen. Benımde dinlenmeme 1 hafta kaldı inşallah.

MagnezyumU neden vermezki? Biz kızımı onun sayesinde tuttuk biraz daha içeride.

Bilmiyorum ki canım kramp kasılma pek olmuyor diye sanırım. Ama bu gittiğimde konuşup istiycem , korkular başladı çünkü :) bir de bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. Muz yiyorum, soda içiyorum artık :)

Kızlar, banyo gereçleri başlığı altında neler lazım=)
Küvetini ve küvet içi desteğini aldık, şampuan krem vs tamam ama banyo süngeri, burun aspiratörü, tırnak makası, tarak vs henüz almadım. Başka alınması gereken var mı ???

havlu :) İlk etapta çok hassas oldukları için içi tülbentli havulardan tavsiye ediyorlar. bi de ben tırnak makasını filan set şeklinde almıştım. içinde diş fırçası da var. parmağına takıosun fırçalıosun :) ilk etapta şart değil tabi ama almışken set olarak almak hem hesaplıydı hem de çantası filan var diye muhafazası kolay olur diye düşünmüştüm.

Güzel hafta sonları olsun hepimiz için.Benim oğluş geceleri çok hareketli uyandırıyor zırt pırt wc deyim bir susuyorum.Gündüz çok uykum oluyor hep uyusam sesim çıkmayacak.Evi derli toplu tutmaya özen gösteriyorum nolur nolmaz dr 36.haftadan sonra gelebilir gibi konuştu.yarın 36. haftaya giriyoruz.

Nispet mi yapıonuz bakem

Şaka maka git gel doğurcaksınız inş ya... Allahım hepimize sağlıklı huzurlu kolay doğum nasip etsin inş...

Heheee nispet yapar gibi olmuşuz gerçekten
hepimize, Pazartesi haziran başlıyor heralde 10-15 gün sonra almaya başlarız haberleri... haziran annelerine baktımda 20 kişi doğum yapmış bileeee... Hepimiz hayalimizdeki gibi doğumlar yaşayıp sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize...

Havlu lazım banyo sonrası krem ya da bebe yağı.Tarak ve makas lazım oluyor.Başka da bişeye gerek yok:))

Buda bizim besigimiz teyzeleri..saglicakla yatmak buyutmk nasip etsin Allah
aminn güle güle büyüsün içinde çok heyecanlı kızımda beşiğini aldığımda sürekli bakıyordum burda yatacak büyüyecek ağlıyordum:))şimdi 6 yaşına geldi su gibi aktı zaman.Sıra oğlumda artık:)

Bnde simdi ayni durumdayim gidip grlip bakiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…