- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.561
bende gıdınce bakıcam bakalım cok merak edıyorum yaAmin canim hepimiz insallah..bizde bi tuhaf olduk esimle az kaldii koyduk odasinda duruyo gider gelir bakarim :))
Bende havluyu set aldım hem havlu hem bornoz var ama tülbent yoktu bak, 1-2 tane tülbent alıp hazırlamak lazım... Tırnak makası setini nerden aldın cnm ?havlu :) İlk etapta çok hassas oldukları için içi tülbentli havulardan tavsiye ediyorlar. bi de ben tırnak makasını filan set şeklinde almıştım. içinde diş fırçası da var. parmağına takıosun fırçalıosun :) ilk etapta şart değil tabi ama almışken set olarak almak hem hesaplıydı hem de çantası filan var diye muhafazası kolay olur diye düşünmüştüm.
Baktım şimdi sevi baby'miş canım.şöyle bişi.burun aspiratörü filan da var. Basic tabi hepsi. Eğer daha kapsamlı bişi gerekirse sonra alıcam.bebişin keyfine bağlı :)Bende havluyu set aldım hem havlu hem bornoz var ama tülbent yoktu bak, 1-2 tane tülbent alıp hazırlamak lazım... Tırnak makası setini nerden aldın cnm ?
Genelde 33-34. haftalarda geliyorlar ama fururlarsa doktorlar 37. haftada aliyorlar.Bizimkilerde durursa 37de alacak doktorumuz insaAllah :)Masallah kizlara canim. Ay hadi hayirlisi:) Ikizler genelde kacinci haftada doguyor acaba. Onlar biraz daha erken doguyorlar degil mi?
Sagol canim sorma artik iyice agirlastim.37. haftamizda alacak insaAllah canim,gununu konusacagiz :)Maşallah canım çok güzel büyümüşler. Senin halini düşünemiyom birtaneyle canımız çıkıyo sende iki tane Allah yardım etsin. 36. Haftan dolunca diye gün verebilirler
Cok iyi yapiyorsunuz canim. Bende aynen sizin gibi yapmistim cunku sonra bebegini evde birakip gitmek cok zor geliyor. 1 gun bile farkediyor. Hamile tek basina evde oturmanin bebeksiz faydasi yok disinizi sikin kizlaaaaar:):)Bende öyle yapıcam Allah nasip ederse. P.tesi alıyorum çalışabilir raporunu. Sanki 1 gün bile kar gibi geliyor. Geçen yıldan 8 gün yıllık iznim kalmıştı. Kardeşimin kınası için 1 gün kullandım boğazım düğümlendi resmen :))
hadi sağlıkla inş canım :) az kalmış bayağıSagol canim sorma artik iyice agirlastim.37. haftamizda alacak insaAllah canim,gununu konusacagiz :)
bende eve gitmek istiyorum artık . bi bayan buldum yerime diye sevidim kadın 48 yaşınd çıktı biikiler istemiyo tamam haftada 3 gün geliyom ama onuda stemiyom evde birsürü işim var benimde bebişimin nevresimlerini ütülicem kıyafetleri ütülencek uykum varKızlar ıs yerındeyım kızımın besıgı ve dıger malzemelerı gelmıs eve gıtmek ıcın sabırsızlanıyorum yaallahım herkese yasatsın bu tatlı sevınclerı
canım senle aramızda birgün var ve bende 70 oldumSon 40 gün ge brn 70 kiloooo oldumm :)
canım az kaldı senın artık benım yerımede kımse bulamadık ya napıcaz bılmıyorumbende eve gitmek istiyorum artık . bi bayan buldum yerime diye sevidim kadın 48 yaşınd çıktı biikiler istemiyo tamam haftada 3 gün geliyom ama onuda stemiyom evde birsürü işim var benimde bebişimin nevresimlerini ütülicem kıyafetleri ütülencek uykum var
Bu da emzik konusunda geçmişti. Emzik kutusu almama gerek yokmuş satıcı öyle demişti. Yine de alayım mı bi bakar mısınız?
canım çatı muayenesini kaçıncı haftada yapıyo?evet canım pembe şeklinde ama o gün ben doktoro gittim çatı muayenesi yaptı gelebilir dedi geldi . 40 haftam dolmuştu zaten . akşam sancı başladı
canım az kaldı senın artık benım yerımede kımse bulamadık ya napıcaz bılmıyorum
Baktım şimdi sevi baby'miş canım.şöyle bişi.burun aspiratörü filan da var. Basic tabi hepsi. Eğer daha kapsamlı bişi gerekirse sonra alıcam.bebişin keyfine bağlı :)
evet öyleymiş. ama almış bulunduk artık işte :) kısmetcanım kutuya pek gerek yok ama emzik konusunda bebekler seçici oluyo hepsini kulllanmıyor.
ben kucağıma almaktan bile korkuyom düşer müşer Allah korusunGuzelmis cnm, hersey var icinde... Bu Tırnak makası korkutuyo beni, nasil kesicem o minnacık ellerdeki mini minicik parmakların tırnaklarını
Bende endiselendim dun ses gelmeyince senden! Iyi olduguna cok sevindim canim. Hormonlar hep boyle ruyalar gordurur birde dogunca surekliKizlar gunaydin gecmisi okudum beni merak etmssnz allah razi olsn hepnzden gece uyudm surekli bakamdm hic doktorumu aradm sancilar ve kaslmalar duzenli deglse ve kanaman veya suyun gelmyrsa sorun yok bunlar olck dedi gerilmssn ve haftanin yorgnlgndan olr dedi o yuzden hastaneye gitmeye gerek gormedk esim biraz belime masaj yapti sonrasnda uyudm zaten okadr yorlmsm ki sadece wc ye ve su icin uyandm gece arasinda suan iyiyz cok sukur birde ruya gordm oglm dogms citi piti bisey emzrmeye calsyrm kimse yardm etmyr esm kaynvldm oylece bakyrlr gogusumu sıkyrm ucunda sutu goryrm verin emzrcm diorm vermyrlr nasl aglyrm oglm ac ne olur vern die degsk bir ruyaydi benden boyle canlar biraz uzun oldu
Busracim Masallah, 32yi bitirmişsin, 37yide görürsün insallahGenelde 33-34. haftalarda geliyorlar ama fururlarsa doktorlar 37. haftada aliyorlar.Bizimkilerde durursa 37de alacak doktorumuz insaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?