2015 Temmuz Anneleri

Bende havluyu set aldım hem havlu hem bornoz var ama tülbent yoktu bak, 1-2 tane tülbent alıp hazırlamak lazım... Tırnak makası setini nerden aldın cnm ?

Bende havluyu set aldım hem havlu hem bornoz var ama tülbent yoktu bak, 1-2 tane tülbent alıp hazırlamak lazım... Tırnak makası setini nerden aldın cnm ?
Baktım şimdi sevi baby'miş canım.şöyle bişi.burun aspiratörü filan da var. Basic tabi hepsi. Eğer daha kapsamlı bişi gerekirse sonra alıcam.bebişin keyfine bağlı :)

Eklentiler

• image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 133
  • image.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 154
  • image.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 134
  • image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 128
  • image.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 132
Bu da emzik konusunda geçmişti. Emzik kutusu almama gerek yokmuş satıcı öyle demişti. Yine de alayım mı bi bakar mısınız?

Eklentiler

• image.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 139
  • image.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 123
  • image.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 149
Cok iyi yapiyorsunuz canim. Bende aynen sizin gibi yapmistim cunku sonra bebegini evde birakip gitmek cok zor geliyor. 1 gun bile farkediyor. Hamile tek basina evde oturmanin bebeksiz faydasi yok disinizi sikin kizlaaaaar:):)

Kızlar ıs yerındeyım kızımın besıgı ve dıger malzemelerı gelmıs eve gıtmek ıcın sabırsızlanıyorum ya allahım herkese yasatsın bu tatlı sevınclerı
bende eve gitmek istiyorum artık . bi bayan buldum yerime diye sevidim kadın 48 yaşınd çıktı biikiler istemiyo tamam haftada 3 gün geliyom ama onuda stemiyom evde birsürü işim var benimde bebişimin nevresimlerini ütülicem kıyafetleri ütülencek uykum var

Slm kizlar ya bugun acayip kasintim yanmam ve cati agri var ayaga kalkmak istiyorum nie olduki acaba

canım az kaldı senın artık benım yerımede kımse bulamadık ya napıcaz bılmıyorum

Bu da emzik konusunda geçmişti. Emzik kutusu almama gerek yokmuş satıcı öyle demişti. Yine de alayım mı bi bakar mısınız?

canım kutuya pek gerek yok ama emzik konusunda bebekler seçici oluyo hepsini kulllanmıyor.

Baktım şimdi sevi baby'miş canım.şöyle bişi.burun aspiratörü filan da var. Basic tabi hepsi. Eğer daha kapsamlı bişi gerekirse sonra alıcam.bebişin keyfine bağlı :)

Guzelmis cnm, hersey var icinde... Bu Tırnak makası korkutuyo beni, nasil kesicem o minnacık ellerdeki mini minicik parmakların tırnaklarını

Guzelmis cnm, hersey var icinde... Bu Tırnak makası korkutuyo beni, nasil kesicem o minnacık ellerdeki mini minicik parmakların tırnaklarını
ben kucağıma almaktan bile korkuyom düşer müşer Allah korusun ama alışıcaz gör bak daha neler başarıcaz bikaç ay sonra onları anlatıo olcaz burda inşallah

Bende endiselendim dun ses gelmeyince senden! Iyi olduguna cok sevindim canim. Hormonlar hep boyle ruyalar gordurur birde dogunca surekli
Emzirme ruyalari goruluyor cocuk hep ac kalmis oluyor ruyalarda:):)

Genelde 33-34. haftalarda geliyorlar ama fururlarsa doktorlar 37. haftada aliyorlar.Bizimkilerde durursa 37de alacak doktorumuz insaAllah :)
Busracim Masallah, 32yi bitirmişsin, 37yide görürsün insallah Bizim şirketten bir arkadas 30. haftasında yaptı doğumunu, ikizdi onunda Masallah cok sagliklilar simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…