- 3 Mayıs 2015
- 395
- 173
- 23
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.601
Hayırlı olsun canım...Eki Görüntüle 1544372 kızlaar oğlumun yatagı ve arabası geldi. Çok değişik bi duyguymuş insan hemen içi dolsun kuzusu gelsin istiyor ya
Allah şifa versin kuzum daha çok küçük inşallah minik bedeniyle sımsıkı tutunur hayata.Hanımlar...
Hastane odasından tanıdığım arkadaşımdan bahsettim diye hatırlıyorum. preeklampsi vardı hani. Çarşamba günü fenalaşmış ve acil sezeryana alınmış. İdil koymuşlar kızlarının adını. 600 gr'mış. Kendisi taburcu oldu ama bebiş hala hastanede. Dualarınızı esirgemeyin diye yazayım dedim.
Güle kullan arabanızı inşaallah oğlun çok sever arabasını pusetini:)Eki Görüntüle 1544372 kızlaar oğlumun yatagı ve arabası geldi. Çok değişik bi duyguymuş insan hemen içi dolsun kuzusu gelsin istiyor ya
Allah şifa versin kuzum daha çok küçük inşallah minik bedeniyle sımsıkı tutunur hayata.
Allah yardımcısı olsun arkadaşınunda bebegininde. Bir an önce tıparlanırlar inşallah. Pek bi minikmiş kaç haftalık geldi bebiş??Hanımlar...
Hastane odasından tanıdığım arkadaşımdan bahsettim diye hatırlıyorum. preeklampsi vardı hani. Çarşamba günü fenalaşmış ve acil sezeryana alınmış. İdil koymuşlar kızlarının adını. 600 gr'mış. Kendisi taburcu oldu ama bebiş hala hastanede. Dualarınızı esirgemeyin diye yazayım dedim.
Saol canım. Aman yok yok acele etmiyorum kendi keyfi ne zaman isterse gelsin oğluşum kaldın daha sadece bana aitHayırlı olsun canım...Sağlıkla büyüsün inş. Öyle acele de etme :) O bilir ne zaman geleceğini.
Saolun inşallah :)Allah şifa versin kuzum daha çok küçük inşallah minik bedeniyle sımsıkı tutunur hayata.
Güle kullan arabanızı inşaallah oğlun çok sever arabasını pusetini:)
29 haftalıktı normalde ama 24.haftada gelişimi durmuş. Öyle anlatmıştı. Dayanabildikleri kadar dayanacaklardı. Son anda alacaklardı öyle de olmuş işte. Küvezdeymiş şimdi.Allah yardımcısı olsun arkadaşınunda bebegininde. Bir an önce tıparlanırlar inşallah. Pek bi minikmiş kaç haftalık geldi bebiş??
Allah sifa versin canim.Hanımlar...
Hayirli olsun saglicakla yatsin buyusun insallah :)Eki Görüntüle 1544372 kızlaar oğlumun yatagı ve arabası geldi. Çok değişik bi duyguymuş insan hemen içi dolsun kuzusu gelsin istiyor ya
29 haftalıktı normalde ama 24.haftada gelişimi durmuş. Öyle anlatmıştı. Dayanabildikleri kadar dayanacaklardı. Son anda alacaklardı öyle de olmuş işte. Küvezdeymiş şimdi.
Biz imaginarium dan aldik. 2014 yilin oyuncagi odulu olan bir urundu.kızlaar oyun halısı ve ev tipi ana kucağı önerisi olan var mı ? Ana kucağını eğer kolik olursa mamaroo , rahatbi bebek olursa daha eğlenceli diye fisher pricedan alırım diye düşünmüştüm ama şimdiden alsam mı acaba ?
Oyun halısı da tiny love tekmele oyna düşündüm. Bugün bikaç yorum okudum çok ince , oyuncakları adi gibi yazmışlar. Kararsız kaldım.
Eğer aldıysanız siz ne aldınız ??
Canim bence ana kucagi icin bekle. Birde burada birkac anneden duydum mamaroo filan hicbir ise yaramiyormus. Bende katiliyorum onlara bebegin kolikse yapacak maalesef pek birsey yok. Amuda kalksan ise yaramiyor:) ben koligin ne oldugunu bilmiyordum kizimda varmis megerse aksam ustu 5 ile 7 arasi aglardi catlayana kadar neler yaptik olmadi. Ama
Birkac aya gecti . Umarim olmaz oyle birsey. Ben fisher price'dan cok memnundum. Tavsiye ederim ama ana kucagi zaten ilk aylarda lazim olmuyor beklersin duruma gore karar verirsin.
ben kızımda tiny love tekmele oyna halısını almıştım çok memnun kaldım çok kullandı hala yeni. oğlumda da kullanıcam inşaallah.6 yıl önce aldım 200 tl ye almıştım taa o zaman kızım ne keyifliydi baksana:))şimdiki modeller nasıl bilmiyorum.
Eki Görüntüle 1544318
Kızlar birşey sorcam, bir pijama-sabahlık takımı aldım da Netten. Bugün geldi denedim üzerime tam oldu hatta poposu biraz dar gibi. Ama ben bu Takım'ı hastanede doğumdan sona giycem ve göbeğim gitmiş olacak biraz. Asıl aklıma takılan doğumdan sonraki aylarda da kullanmak istiyorum, o yüzden çok bol almak istemiyorum. Sizce büyük bedenine değişmeyimmi yoksa şimdi tam olsa sonra zayıflayayacağım için kullanımı daha kolay mı olur? Yardım lütfennn...[/
Canim altı ayarli degilmu belden lastikli düğmeli.ben normalde m giyerim hamile pijamasini L aldım üst belki ilerde bol olur ama altı ayarlı giyilir sanırım.
Bende havluyu set aldım hem havlu hem bornoz var ama tülbent yoktu bak, 1-2 tane tülbent alıp hazırlamak lazım... Tırnak makası setini nerden aldın cnm ?
Bu da emzik konusunda geçmişti. Emzik kutusu almama gerek yokmuş satıcı öyle demişti. Yine de alayım mı bi bakar mısınız?
kızlaar oyun halısı ve ev tipi ana kucağı önerisi olan var mı ? Ana kucağını eğer kolik olursa mamaroo , rahatbi bebek olursa daha eğlenceli diye fisher pricedan alırım diye düşünmüştüm ama şimdiden alsam mı acaba ?
Oyun halısı da tiny love tekmele oyna düşündüm. Bugün bikaç yorum okudum çok ince , oyuncakları adi gibi yazmışlar. Kararsız kaldım.
Eğer aldıysanız siz ne aldınız ??
Evet canim cok agirlastim,birde beni tasinma mahvetti.Yardima gelende olmadi butun isleri kendim yaptim.Esimde yardim etti sag olsun.Birde bulasik makinesini yanlis baglamislardi calistiramadim servis 2 gun sonra geldi ve ben o iki gunde butun mutfak esyalarini elimde yikayip yerlestirdim.Kisacasi o hafta canim cikti.Cok sukur butun islerim bitti.Kizlarin kiyafetlerini yikadim utuledim dun sela vakti valizimizide hazirladim artik dogumu bekliyorum :) 6 ay yattim,dinlenmem gereken zamanda canim cikti :) Sanada zor canim ya hamile hamile kuzunun besinden kosuyosun.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insaAllah.Ay cok heyecanli:) az kalmis canim. Sen bizden cok daha agirsin Allah kolaylik versin son zamanlarin cok daha agir geciyordur. Karnim buyudu filan diye dusununce sen aklima geliyorsun hemen diyorum sus ya ikiz olsaydi:):) gerci bende bu hamilelik ozellikle son zamanlar cok
Agir gelmeye basladi 2 yasinda cocugun pesinde kosmak cok zorkizim anlamiyor ki hamileyim yorgunum vs. cok kucuk daha hicbirseyin farkinda degil:) diyorum ilk hamileligin keyfini bool bol surseymisim ne rahatmisim. Sabah 7'de ayaktayiz bir kosturma basliyor aksam 9-10 gibi ancak oturabiliyorum popomun ustune sonrada zaten koltukta uyuyakaliyorum:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?