2015 Temmuz Anneleri

Hanımlar...
Hastane odasından tanıdığım arkadaşımdan bahsettim diye hatırlıyorum. preeklampsi vardı hani. Çarşamba günü fenalaşmış ve acil sezeryana alınmış. İdil koymuşlar kızlarının adını. 600 gr'mış. Kendisi taburcu oldu ama bebiş hala hastanede. Dualarınızı esirgemeyin diye yazayım dedim.

Allah şifa versin kuzum daha çok küçük inşallah minik bedeniyle sımsıkı tutunur hayata.

Eki Görüntüle 1544372 kızlaar oğlumun yatagı ve arabası geldi. Çok değişik bi duyguymuş insan hemen içi dolsun kuzusu gelsin istiyor ya
Güle kullan arabanızı inşaallah oğlun çok sever arabasını pusetini:)

Allah şifa versin kuzum daha çok küçük inşallah minik bedeniyle sımsıkı tutunur hayata.

İnşallah canım. 29 haftalıktı. AMa 24te durmuştu gelişimi anlattığına göre. Ptesi çalışır raporu almaya gidicem zyaret edeyim diyodum. Mesaj attım az önce öğrendim ben de.

Allah yardımcısı olsun arkadaşınunda bebegininde. Bir an önce tıparlanırlar inşallah. Pek bi minikmiş kaç haftalık geldi bebiş??

Allah yardımcısı olsun arkadaşınunda bebegininde. Bir an önce tıparlanırlar inşallah. Pek bi minikmiş kaç haftalık geldi bebiş??
29 haftalıktı normalde ama 24.haftada gelişimi durmuş. Öyle anlatmıştı. Dayanabildikleri kadar dayanacaklardı. Son anda alacaklardı öyle de olmuş işte. Küvezdeymiş şimdi.

Allah sifa versin canim.

29 haftalıktı normalde ama 24.haftada gelişimi durmuş. Öyle anlatmıştı. Dayanabildikleri kadar dayanacaklardı. Son anda alacaklardı öyle de olmuş işte. Küvezdeymiş şimdi.

Allah yardımcısı olsun.zor bir süreç pek kucukmus bebis.inş tutunur hayata kavuşur annecine.

Kızlar birşey sorcam, bir pijama-sabahlık takımı aldım da Netten. Bugün geldi denedim üzerime tam oldu hatta poposu biraz dar gibi. Ama ben bu Takım'ı hastanede doğumdan sona giycem ve göbeğim gitmiş olacak biraz. Asıl aklıma takılan doğumdan sonraki aylarda da kullanmak istiyorum, o yüzden çok bol almak istemiyorum. Sizce büyük bedenine değişmeyimmi yoksa şimdi tam olsa sonra zayıflayayacağım için kullanımı daha kolay mı olur? Yardım lütfennn...

Biz imaginarium dan aldik. 2014 yilin oyuncagi odulu olan bir urundu.
Kullanici yorumlari da iyi olunca aldik, umarim bizim ufaklik da sevecek.
http://www.imaginarium.com.tr/bebek-jimnastii-için-oyun-alan-63693.htm

En iyisi beklemek sanırım canım dediğin gibi. Galiba ben de fisher price alıcam. Nette hiç kötü yorum okumadım. Her çeşidine iyi demişler :))

Ayy maşallah canım ne tatlıymış kızın :)) bana da çok güzel geldi aslında. Tekmeleme kısımları falan çok eğlenceli duruo ama hiç gidip bakmadım. Şimdi de fiyatı 230 tl falan. 6 yıl önce sen 200 e aldıysan belki hakketen malzemeyi kötüleştirmiş olabilirler :)) en
İyisi netten almak yerine gidip görüp almak sanırım.

Anladım canım bende normalde m giyerim bunu da m almıştım. O zaman değiştireyim bari L ile. Dediğin gibi altı ayarlanabilir üstü de idare ederiz artık. seboistA

Bende havluyu set aldım hem havlu hem bornoz var ama tülbent yoktu bak, 1-2 tane tülbent alıp hazırlamak lazım... Tırnak makası setini nerden aldın cnm ?

chicco nun da var tırnak makası seti ben ondan aldım. ilk zamanlar kesmek gercekten zor olur heralde minicik parmakları

Bu da emzik konusunda geçmişti. Emzik kutusu almama gerek yokmuş satıcı öyle demişti. Yine de alayım mı bi bakar mısınız?

bence kutu almana gerek yok, bu kapak aynı görevi görür zaten

ben bu tekmele oynayı gördüm. Hic de oyle ince kötü gelmedi bana, hatta kullananlar da gayet iyi yorumlar yapıyordu. Bana ablam verdi yoksa onu alırdım heralde

Evet canim cok agirlastim,birde beni tasinma mahvetti.Yardima gelende olmadi butun isleri kendim yaptim.Esimde yardim etti sag olsun.Birde bulasik makinesini yanlis baglamislardi calistiramadim servis 2 gun sonra geldi ve ben o iki gunde butun mutfak esyalarini elimde yikayip yerlestirdim.Kisacasi o hafta canim cikti.Cok sukur butun islerim bitti.Kizlarin kiyafetlerini yikadim utuledim dun sela vakti valizimizide hazirladim artik dogumu bekliyorum :) 6 ay yattim,dinlenmem gereken zamanda canim cikti :) Sanada zor canim ya hamile hamile kuzunun besinden kosuyosun.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…