- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.621
İnsaAllah yavrusuna saglikla kavusur canim.Rabbim yar ve yardimcisi olsun insaAllahHanımlar...
Hastane odasından tanıdığım arkadaşımdan bahsettim diye hatırlıyorum. preeklampsi vardı hani. Çarşamba günü fenalaşmış ve acil sezeryana alınmış. İdil koymuşlar kızlarının adını. 600 gr'mış. Kendisi taburcu oldu ama bebiş hala hastanede. Dualarınızı esirgemeyin diye yazayım dedim.
Biz imaginarium dan aldik. 2014 yilin oyuncagi odulu olan bir urundu.
Kullanici yorumlari da iyi olunca aldik, umarim bizim ufaklik da sevecek.
http://www.imaginarium.com.tr/bebek-jimnastii-için-oyun-alan-63693.htm
Ah canim zorEvet canim cok agirlastim,birde beni tasinma mahvetti.Yardima gelende olmadi butun isleri kendim yaptim.Esimde yardim etti sag olsun.Birde bulasik makinesini yanlis baglamislardi calistiramadim servis 2 gun sonra geldi ve ben o iki gunde butun mutfak esyalarini elimde yikayip yerlestirdim.Kisacasi o hafta canim cikti.Cok sukur butun islerim bitti.Kizlarin kiyafetlerini yikadim utuledim dun sela vakti valizimizide hazirladim artik dogumu bekliyorum :) 6 ay yattim,dinlenmem gereken zamanda canim cikti :) Sanada zor canim ya hamile hamile kuzunun besinden kosuyosun.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insaAllah.
Hayirli olsun canim,saglikla kullansin kuzucuk :)Eki Görüntüle 1544372 kızlaar oğlumun yatagı ve arabası geldi. Çok değişik bi duyguymuş insan hemen içi dolsun kuzusu gelsin istiyor ya
Hanımlar...
Hastane odasından tanıdığım arkadaşımdan bahsettim diye hatırlıyorum. preeklampsi vardı hani. Çarşamba günü fenalaşmış ve acil sezeryana alınmış. İdil koymuşlar kızlarının adını. 600 gr'mış. Kendisi taburcu oldu ama bebiş hala hastanede. Dualarınızı esirgemeyin diye yazayım dedim.
600Hanımlar...
Hanımlar...
Kızlar birşey sorcam, bir pijama-sabahlık takımı aldım da Netten. Bugün geldi denedim üzerime tam oldu hatta poposu biraz dar gibi. Ama ben bu Takım'ı hastanede doğumdan sona giycem ve göbeğim gitmiş olacak biraz. Asıl aklıma takılan doğumdan sonraki aylarda da kullanmak istiyorum, o yüzden çok bol almak istemiyorum. Sizce büyük bedenine değişmeyimmi yoksa şimdi tam olsa sonra zayıflayayacağım için kullanımı daha kolay mı olur? Yardım lütfennn...
Anladım canım bende normalde m giyerim bunu da m almıştım. O zaman değiştireyim bari L ile. Dediğin gibi altı ayarlanabilir üstü de idare ederiz artık. @seboistA
Tamam canım ozman değişime gidiyor benim pijamalar :) doğumdan sonra veririz canım ya, sdece normal olursa hemen sezaryen olursa zamanla gider heralde kilolar :)Canım ben bu yorumu görmemişim. Eğer m giyiyorsan l alman daha iyi. Ben xs-s giyiyordum şuan bedenim m. Ben m aldım hepsini.şuan tam oluyor. Ama doğumdan sonra kilo almaya kalkarsam muhtemelen olmıycak :))
idrar enfeksiyonundan çektiğim kadar başka bişeyden çekmedim zaten cnm , doğuma kadar bikaç kez daha tekrarlar alıştım artık , bugün kontrolüm vardı 2400 gr .. genetik olarak diyor doktorda zaten ailemizdede ufak yapılı pek yok ,, boylu posluyuz genelde ,, doğumu yine 5 temmuz dedi bugünde ,, 15 gün sonraki kontrolde kesin konuşuruz günü dedi, sedanın bebeği kaç kiloki , beni asıl üzen perşembe mahllemizde başka doktora gitmiştim , 3 kilo demişti , ona çok moralim bozulmuştu ,Canim insallah sen iyi dusun hersey iyi olacak. Su idrar yolu enfeksiyonu ne pis birseymis hic haberim yoktu. Bende sabah son antibiyotigimi ictim bitti ama 7 gunde ancak gecti dun aksam tuvalete kalkmadim ordan anladim:) sonuna kadar bitir ilacini aman. Bebegin kilosu fazla derken kac kiloymus? Su kilo
Meselesi cok karisik konu bence takma hic bosver. Birde mesela hangi kritere gore. Belki sizin genetiginiz iri? Simdi turk bebekleri hollandada dogsa mesela Seda'nin bebegi bile
Ortalamanin altinda kalir:):)
Kizlar sizinde kasiklarinizda artik tam.orasimi bilmiyorumda ama tam gobegimin altinda kemikleriniz agriyomu.yurumek bile istemiyorum
Bende aldim pijama takimi ama normal aldim lohusa almadim hemde xl aldim :) normalde pijamada L giyiyordum :)Tamam canım ozman değişime gidiyor benim pijamalar :) doğumdan sonra veririz canım ya, sdece normal olursa hemen sezaryen olursa zamanla gider heralde kilolar :)
Canim seninle aramizda iki gun var persembe gunu benim bebegim 2 kilo cikti doktor normal diyor seninki de normal takma kafana saglikli olsunlar yeterKızlar bugün öğleden beri kızımın hareketlerini takİp edemedim , tedirgin oldum. Akşama doğru hastaneye gittik.şansıma doktorum da nöbetçiymiş. Nstye girdim. Bebeğin kalp atışları normalmiş. Gelmişken bi bakalım dedi doktor. Suyuna falan baktı. O da çok şükür iyi. Ama bebeğim minik. Normalde 33+3 üm ama kafa çapı karın çapı 32+6yla uyumlu. Kilosu da 1945 gr. Az mı diyorum doktorum hayır normal dio :)) ama bana çok az gelio burdaki kilolara bakınca :)) bir de başından beri başı aşağıda olan kızım bugün makat gelişi dönmüş. İnanamadık :)) belki de ondan hareket az hissetmiş olabilirmişim. %90-95 döner eğer %5lik kısıma denk gelir de dönmezse sezaryen görünür dedi doktor :)) Hayırlısı artık :))
Canim ustumuze tam olsun ki dogumdan sonra kalanlari gorup verelim dimiCanım benim aldıklarım da öyle.Dar değil ama tam oluyor. Sadece bi tanesi bol. Doğumdan sonra zaten göbek gidicek biraz da kilo veririz heralde :)))
Bnmkininde basi asagida canim magnezyum.iciyorumda onunda faydasini gormedimEvet o ağrı bnde bayadır var özellikle oturduğum yerden kalkarken zorluyor biraz yürüyünce geçiyor çatı ağrısı mı yoksa bebeğin başı aşağıda olduğu için mi baskı yapıyor bilemiyorum nedenini bnde ama dr a sordum normal demişti..
bende senin yaptigin gibi yaptm eger cok dar olmadiysa degis ama tam olduysa degisme bence rahat edebiliyosan icindeKızlar birşey sorcam, bir pijama-sabahlık takımı aldım da Netten. Bugün geldi denedim üzerime tam oldu hatta poposu biraz dar gibi. Ama ben bu Takım'ı hastanede doğumdan sona giycem ve göbeğim gitmiş olacak biraz. Asıl aklıma takılan doğumdan sonraki aylarda da kullanmak istiyorum, o yüzden çok bol almak istemiyorum. Sizce büyük bedenine değişmeyimmi yoksa şimdi tam olsa sonra zayıflayayacağım için kullanımı daha kolay mı olur? Yardım lütfennn...
Bende aldim pijama takimi ama normal aldim lohusa almadim hemde xl aldim :) normalde pijamada L giyiyordum :)
Senin adina cok sevindim canim hayirlisyla normal sekilde dogururuz ins karninin altinda bosluk olmustur zatenKızlar bugün öğleden beri kızımın hareketlerini takİp edemedim , tedirgin oldum. Akşama doğru hastaneye gittik.şansıma doktorum da nöbetçiymiş. Nstye girdim. Bebeğin kalp atışları normalmiş. Gelmişken bi bakalım dedi doktor. Suyuna falan baktı. O da çok şükür iyi. Ama bebeğim minik. Normalde 33+3 üm ama kafa çapı karın çapı 32+6yla uyumlu. Kilosu da 1945 gr. Az mı diyorum doktorum hayır normal dio :)) ama bana çok az gelio burdaki kilolara bakınca :)) bir de başından beri başı aşağıda olan kızım bugün makat gelişi dönmüş. İnanamadık :)) belki de ondan hareket az hissetmiş olabilirmişim. %90-95 döner eğer %5lik kısıma denk gelir de dönmezse sezaryen görünür dedi doktor :)) Hayırlısı artık :))
Canim seninle aramizda iki gun var persembe gunu benim bebegim 2 kilo cikti doktor normal diyor seninki de normal takma kafana saglikli olsunlar yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?