2015 Temmuz Anneleri

İnsaAllah yavrusuna saglikla kavusur canim.Rabbim yar ve yardimcisi olsun insaAllah

Ah canim zor
Olmus cok ama gecmis gitmis atlatmissiniz tasinma isini. Artik iyice bir dinlen kizlar gelene kadar:) fazla fazla hakettin:):)

Allah yardımcıları olsun canım.inşallah sağ salim atlatırlar bu günleri.

600
Gr bebek dogdu ve yasiyor ne kadar guzel bir haber. Umarim hemen toparlar bebek. Herhalde birkac ay kalir kuvezde degilmi?

Allah anneninde bebeğinde yardımcısı olsun inşallah hemen toparlanırlar.

Canım benim aldıklarım da öyle.Dar değil ama tam oluyor. Sadece bi tanesi bol. Doğumdan sonra zaten göbek gidicek biraz da kilo veririz heralde :)))

Anladım canım bende normalde m giyerim bunu da m almıştım. O zaman değiştireyim bari L ile. Dediğin gibi altı ayarlanabilir üstü de idare ederiz artık. @seboistA

Canım ben bu yorumu görmemişim. Eğer m giyiyorsan l alman daha iyi. Ben xs-s giyiyordum şuan bedenim m. Ben m aldım hepsini.şuan tam oluyor. Ama doğumdan sonra kilo almaya kalkarsam muhtemelen olmıycak :))

Kızlar bugün öğleden beri kızımın hareketlerini takİp edemedim , tedirgin oldum. Akşama doğru hastaneye gittik.şansıma doktorum da nöbetçiymiş. Nstye girdim. Bebeğin kalp atışları normalmiş. Gelmişken bi bakalım dedi doktor. Suyuna falan baktı. O da çok şükür iyi. Ama bebeğim minik. Normalde 33+3 üm ama kafa çapı karın çapı 32+6yla uyumlu. Kilosu da 1945 gr. Az mı diyorum doktorum hayır normal dio :)) ama bana çok az gelio burdaki kilolara bakınca :)) bir de başından beri başı aşağıda olan kızım bugün makat gelişi dönmüş. İnanamadık :)) belki de ondan hareket az hissetmiş olabilirmişim. %90-95 döner eğer %5lik kısıma denk gelir de dönmezse sezaryen görünür dedi doktor :)) Hayırlısı artık :))

Canım ben bu yorumu görmemişim. Eğer m giyiyorsan l alman daha iyi. Ben xs-s giyiyordum şuan bedenim m. Ben m aldım hepsini.şuan tam oluyor. Ama doğumdan sonra kilo almaya kalkarsam muhtemelen olmıycak :))
Tamam canım ozman değişime gidiyor benim pijamalar :) doğumdan sonra veririz canım ya, sdece normal olursa hemen sezaryen olursa zamanla gider heralde kilolar :)

idrar enfeksiyonundan çektiğim kadar başka bişeyden çekmedim zaten cnm , doğuma kadar bikaç kez daha tekrarlar alıştım artık , bugün kontrolüm vardı 2400 gr .. genetik olarak diyor doktorda zaten ailemizdede ufak yapılı pek yok ,, boylu posluyuz genelde ,, doğumu yine 5 temmuz dedi bugünde ,, 15 gün sonraki kontrolde kesin konuşuruz günü dedi, sedanın bebeği kaç kiloki , beni asıl üzen perşembe mahllemizde başka doktora gitmiştim , 3 kilo demişti , ona çok moralim bozulmuştu ,

Kizlar sizinde kasiklarinizda artik tam.orasimi bilmiyorumda ama tam gobegimin altinda kemikleriniz agriyomu.yurumek bile istemiyorum

Evet o ağrı bnde bayadır var özellikle oturduğum yerden kalkarken zorluyor biraz yürüyünce geçiyor çatı ağrısı mı yoksa bebeğin başı aşağıda olduğu için mi baskı yapıyor bilemiyorum nedenini bnde ama dr a sordum normal demişti..

Canim seninle aramizda iki gun var persembe gunu benim bebegim 2 kilo cikti doktor normal diyor seninki de normal takma kafana saglikli olsunlar yeter

Bnmkininde basi asagida canim magnezyum.iciyorumda onunda faydasini gormedim

bende senin yaptigin gibi yaptm eger cok dar olmadiysa degis ama tam olduysa degisme bence rahat edebiliyosan icinde

Bende aldim pijama takimi ama normal aldim lohusa almadim hemde xl aldim :) normalde pijamada L giyiyordum :)
Senin adina cok sevindim canim hayirlisyla normal sekilde dogururuz ins karninin altinda bosluk olmustur zaten

Canim seninle aramizda iki gun var persembe gunu benim bebegim 2 kilo cikti doktor normal diyor seninki de normal takma kafana saglikli olsunlar yeter

Doktorlarımızın dediğini dinlemek lazım o zaman canım :)) tombik olmıycak sanırım bizimkiler :)) sağlıklı olsunlar inşallah doğduktan sonra aldırırız biz de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…