- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.641
Canim ustumuze tam olsun ki dogumdan sonra kalanlari gorup verelim dimi
Evet canim benim kizimda 3.030 dogmustu bacaklari incecikti sanki ama sonradan hic kilo vermeden kisa surede toparladi saglikla gelsinlerde insDoktorlarımızın dediğini dinlemek lazım o zaman canım :)) tombik olmıycak sanırım bizimkiler :)) sağlıklı olsunlar inşallah doğduktan sonra aldırırız biz de :))
Senin adina cok sevindim canim hayirlisyla normal sekilde dogururuz ins karninin altinda bosluk olmustur zaten
Evet canim benim kizimda 3.030 dogmustu bacaklari incecikti sanki ama sonradan hic kilo vermeden kisa surede toparladi saglikla gelsinlerde ins
Canm cok sagolsn :)Canim cok gecmis olsun,simdi iyi olmana sevindim :)
Evet canim benim kizimda 3.030 dogmustu bacaklari incecikti sanki ama sonradan hic kilo vermeden kisa surede toparladi saglikla gelsinlerde ins
Doktorum da 3 kilo civarı doğar dedi bana canım. Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da anneleri besler inşallah onları :))
Kizlar 3 kilo az mi yaa.
2.5 kilo ustu dogsun yeter naaapcaniz tombisleri
Herkes hem fikir yani genel olarak duydugum şu; 3 kilo civari dogan cocuklar daha cabuk toparlaniyormus bide normal dogum olursa daha rahat dogacak miniklerimiz ne mukemmel :)Doktorlarımızın dediğini dinlemek lazım o zaman canım :)) tombik olmıycak sanırım bizimkiler :)) sağlıklı olsunlar inşallah doğduktan sonra aldırırız biz de :))
Valla bnde soyle 3200 fln olsa yeter diyorumda bnm ki biraz haftasindan.onde gidiyo insallh istedigim.kiloda dogar. iri bebek.olsun.hic istemiyorum ama kismet tabi nokck bakalim :)Herkes hem fikir yani genel olarak duydugum şu; 3 kilo civari dogan cocuklar daha cabuk toparlaniyormus bide normal dogum olursa daha rahat dogacak miniklerimiz ne mukemmel :)
Olur insallah canim . Ben şimdi iki kilo bir bebek tasiyorum ve hic gozumde canlandiramiyorum inanamiyorum bazen dogunca 3 kilo olacaklar simdi boyle hareketli canimi acitiyor bazen o zaman o etli ayaklarini isiracam :)Valla bnde soyle 3200 fln olsa yeter diyorumda bnm ki biraz haftasindan.onde gidiyo insallh istedigim.kiloda dogar. iri bebek.olsun.hic istemiyorum ama kismet tabi nokck bakalim :)
İyi pazarlaaar
İki gündür diz kapagımdan aşagısı hem ağrıyo hem uyusuyo hem yanıyor anlamadım ya öyle bi yürüme falan da yapmadım yat kalk anca bu vücudum isyanlardaaaa
günaydın güzel anneler
Günaydın kızlar sizedeGunaydinn kizlarr :) nbrsnz
merhaba anneler 31+2 gunluğum.bebeğim daha donmedi.bundan sonra donermi acaba.yan duruyo neyapmam gerek dönmesi için normal doğum istiyorumGünaydn kızlar ben son zamanlarda fena baş ağrısı çekiyorum doktora da sormadm normalmi Acep
Ilk aylarda duymuştum baş ağrısı ama son aylarda bilmiyorum. Bi sor doktoruna.Günaydn kızlar ben son zamanlarda fena baş ağrısı çekiyorum doktora da sormadm normalmi Acep
Gnydn cnm normalde olyrmydu basagrin migren yada.sinuzit benm migrenm var.mesela ama allahma sukurlr olsn bir veya iki kere tuttu oda.ilk zamnlrdi minoset iceblrsn demsti bana doktoruna sor istersenGünaydn kızlar ben son zamanlarda fena baş ağrısı çekiyorum doktora da sormadm normalmi Acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?