2015 Temmuz Anneleri

Doktorlarımızın dediğini dinlemek lazım o zaman canım :)) tombik olmıycak sanırım bizimkiler :)) sağlıklı olsunlar inşallah doğduktan sonra aldırırız biz de :))
Evet canim benim kizimda 3.030 dogmustu bacaklari incecikti sanki ama sonradan hic kilo vermeden kisa surede toparladi saglikla gelsinlerde ins

Senin adina cok sevindim canim hayirlisyla normal sekilde dogururuz ins karninin altinda bosluk olmustur zaten

Canım benim malesef makat gelişedönmüş yaramaz :)) bu durumda sezaryen :)) ama doktorum büyük ihtimal döner diyor çünkü başından beri hep baş aşağı pozisyondaydı kızım. Bugün nasıl olduysa dönmüş. Görünce doktor da ben de şok olduk :))

Evet canim benim kizimda 3.030 dogmustu bacaklari incecikti sanki ama sonradan hic kilo vermeden kisa surede toparladi saglikla gelsinlerde ins

Doktorum da 3 kilo civarı doğar dedi bana canım. Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da anneleri besler inşallah onları :))

Doktorum da 3 kilo civarı doğar dedi bana canım. Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da anneleri besler inşallah onları :))

Kizlar 3 kilo az mi yaa.
2.5 kilo ustu dogsun yeter naaapcaniz tombisleri

Kizlar 3 kilo az mi yaa.
2.5 kilo ustu dogsun yeter naaapcaniz tombisleri

Canım 3kilo bana yeter de artar bile :)) benim korkum hep erken gelirse o zaman zayıf olursa diye. Zayıf bebekler sarılığa falan daha yatkın oluomuş ondan korkuyorum inşallah zamanında gelir miniklerimiz.

Doktorlarımızın dediğini dinlemek lazım o zaman canım :)) tombik olmıycak sanırım bizimkiler :)) sağlıklı olsunlar inşallah doğduktan sonra aldırırız biz de :))
Herkes hem fikir yani genel olarak duydugum şu; 3 kilo civari dogan cocuklar daha cabuk toparlaniyormus bide normal dogum olursa daha rahat dogacak miniklerimiz ne mukemmel :)

[QUOTE nefesinannesi, post: 41195358, member: 165822"]Canım 3kilo bana yeter de artar bile :)) benim korkum hep erken gelirse o zaman zayıf olursa diye. Zayıf bebekler sarılığa falan daha yatkın oluomuş ondan korkuyorum inşallah zamanında gelir miniklerimiz.[/QUOTE]
Saglikli olsunlarda varsin zayif olsunlar.
35 haftadan sonra merak etme demisti doktor bana.hele 37 yi gorursek tamamdir

Herkes hem fikir yani genel olarak duydugum şu; 3 kilo civari dogan cocuklar daha cabuk toparlaniyormus bide normal dogum olursa daha rahat dogacak miniklerimiz ne mukemmel :)
Valla bnde soyle 3200 fln olsa yeter diyorumda bnm ki biraz haftasindan.onde gidiyo insallh istedigim.kiloda dogar. iri bebek.olsun.hic istemiyorum ama kismet tabi nokck bakalim :)

Valla bnde soyle 3200 fln olsa yeter diyorumda bnm ki biraz haftasindan.onde gidiyo insallh istedigim.kiloda dogar. iri bebek.olsun.hic istemiyorum ama kismet tabi nokck bakalim :)
Olur insallah canim . Ben şimdi iki kilo bir bebek tasiyorum ve hic gozumde canlandiramiyorum inanamiyorum bazen dogunca 3 kilo olacaklar simdi boyle hareketli canimi acitiyor bazen o zaman o etli ayaklarini isiracam :)

Günaydn kızlar ben son zamanlarda fena baş ağrısı çekiyorum doktora da sormadm normalmi Acep

Günaydn kızlar ben son zamanlarda fena baş ağrısı çekiyorum doktora da sormadm normalmi Acep
Gnydn cnm normalde olyrmydu basagrin migren yada.sinuzit benm migrenm var.mesela ama allahma sukurlr olsn bir veya iki kere tuttu oda.ilk zamnlrdi minoset iceblrsn demsti bana doktoruna sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…