2015 Temmuz Anneleri

Günaydın kızlar... Uyuyodum ne güzel eşimin telefonunun calmasina uyandım o hala fosur fosur... Eskiden olsa tepinir filan uyandırırdım şimdi nerde.....

merhaba anneler 31+2 gunluğum.bebeğim daha donmedi.bundan sonra donermi acaba.yan duruyo neyapmam gerek dönmesi için normal doğum istiyorum
Donmesi icin daha cok zaman var telas yapma bence :) son ana kadar bekliyor doktor donebilir diye 38. Haftada falan kontrolde anlasilir! benim arkadasimin bebegi normal dogum pozisyonundaydi doguma gitti ki bebek ters donmus mecbur sezeryana aldilar :/

herkese günaydınlar... benim şu mksürük geçmedi hala ilaçlarımı da alıyorum ama înş geçer artık dua edin bana ben öksürdükçe bebiş rahatsız oluyo korkuyorum ona bişey olacak diye. zaten sanırım yer değiştirdi başı aşağıdaydı ama şimdi yan döndü

İyi pazarlar kizlar .....artik ayaklarimin sistigi yetmiyormus gibi ellerim ve yuzumde sisiyor ...ellerimi yumruk yapamiyorum kocaman burnum oldu allahim daha 6-7 haftam var yaaaaa boyle kalmaktan korkuyorum

İyi pazarlar kizlar .....artik ayaklarimin sistigi yetmiyormus gibi ellerim ve yuzumde sisiyor ...ellerimi yumruk yapamiyorum kocaman burnum oldu allahim daha 6-7 haftam var yaaaaa boyle kalmaktan korkuyorum
böyle kalmazsın canım mrk etme doğumdan sonra zamanla atılıyo o şişlik. yine de ara ara tansiyon ölçümlrerini falan yap ihmal etme

Canım ben 30 haftalıkken doktora gittiğimde bebeğim dönmüştü ben çok sevinmiştim doktorun sevinme hiç belli olmaz 35 kadar pozisyonlar değişebilir dedi yani anlayacağın 35 kadar dönme ihtimali var demek oluyor bu canm
merhaba anneler 31+2 gunluğum.bebeğim daha donmedi.bundan sonra donermi acaba.yan duruyo neyapmam gerek dönmesi için normal doğum istiyorum

Canmngecer ins. Biran once

hayırlı günler kızlar nasılsınız?? artık günler git gide yaklaşıyor inşallah sorunsuz bir şekilde şu günleri atlatırız.. kardeşim gitti 1 hafta çok kısa geldi neyseki bebek doğduktan bir iki ay sonra gene gelecek o zaman daha uzun kalabilir.

ay evet benimde bi tanidiğimda öyle oldu 2 çoçuğu vardi 3cuye doğuma giderken bi bakmışlarki ters dönmüş sezeryanla almışlar bide ben sol yanima yatamiyorum bebişin başı o tarafda altimda kaliyomuş gibi bi hiss oluyo nasil yaticağımı şaşırdım canim

yok cANIBU GÜNDE GELDİM DE DAHA GELEMİYCEM . valla sancılarım düzensizde olsa başladı.

benim bebişde 28 de dönmüşdü ama şimdi yan duruyo ya dönmezse kesinlikle sezeryan istemiyorum nolcak benim doğum

1 ay mı benim doktorum 3 hafta diyo da ben yda 1 gdiyom .zaten 35 tesin 2 hafta sonra çagırması lazım

aynen benım kıde oyle kımseyı begenmıyo dıger kıza kalıcak hersey napıyım bu arada pıt pıt kızım sureklı hıckırıyo normal mı ya yankı yapıyo ıcımde uzuluyorum gecede cok yogundu

hıçkırık anlamıyorum ben süreklii tekmeliyo şuan çok sancım varrr inşallah geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…