- 31 Ağustos 2014
- 665
- 567
- 323
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.701
Ben de gece hiç uyuyamadım. Bi sağa bi sola döndüm durdum artık dönmek de sıkıntılı oluyo bacaklarım belim nasıl ağrıyo dönerken. Bugün de evdeyim vallansıkıntıdan patladım yapcak bşi bulamıyorum dün full ev temizliği yaptım. Bugüne bşy kalmadı. Hamilelikten midir nedir bu ara herşeyden çok çabuk sıkılıyorum herşeye ağlıyorum psikolojim bozuldu iyiceBen ne saga ne sola mumkun degil yatamiyorum rahatsiz oluyo beyfendi illa sirt ustu yatacam :)
offff canım aynı durum bende de var ellerim ayaklarım şiş.ellerim sabahları fena halde uyuşukİyi pazarlar kizlar .....artik ayaklarimin sistigi yetmiyormus gibi ellerim ve yuzumde sisiyor ...ellerimi yumruk yapamiyorum kocaman burnum oldu allahim daha 6-7 haftam var yaaaaa boyle kalmaktan korkuyorum
canım benimki de öyle dedi yaa bir ay sonra görüşürüz bende dedim doğururum ozaman diye.sonra daha erken gel dedi.anlamadım yani kafam karıştı ben mi hatırlatıcam yaa.normalde son ayında nerdeyse haftada bir gel diyo doktorlar..Mayıs'ın 12 sinde gittim 1 ay sonra gelirsin acil bişey olmazsa dedi 38. Haftam oluyo belki doğuma giderim
Ilk gebelikte 36 dan sonra her hafta çağırmıştı. gözetim altında olmak iyidir ilk gebelikte
Canimidrar enfeksiyonundan çektiğim kadar başka bişeyden çekmedim zaten cnm , doğuma kadar bikaç kez daha tekrarlar alıştım artık , bugün kontrolüm vardı 2400 gr .. genetik olarak diyor doktorda zaten ailemizdede ufak yapılı pek yok ,, boylu posluyuz genelde ,, doğumu yine 5 temmuz dedi bugünde ,, 15 gün sonraki kontrolde kesin konuşuruz günü dedi, sedanın bebeği kaç kiloki , beni asıl üzen perşembe mahllemizde başka doktora gitmiştim , 3 kilo demişti , ona çok moralim bozulmuştu ,
Merak etmeyin sezeryanda da pat diye gidiyor :) Biraz bunye meselesi kilonun ne kadar zamanda gittigi galiba.Tamam canım ozman değişime gidiyor benim pijamalar :) doğumdan sonra veririz canım ya, sdece normal olursa hemen sezaryen olursa zamanla gider heralde kilolar :)
Umarim doner canim. Daha zamani var zaten yeri de var:)Canım benim malesef makat gelişedönmüş yaramaz :)) bu durumda sezaryen :)) ama doktorum büyük ihtimal döner diyor çünkü başından beri hep baş aşağı pozisyondaydı kızım. Bugün nasıl olduysa dönmüş. Görünce doktor da ben de şok olduk :))
Yahu zaten 3 kilo civari normal olan:):) oyle yazmissinki 3 kilo civari sanki dusuk kilolu:):):) 2500 alti az kilolu olarak geciyor onlar da daha hizli toparliyor. Kilo meselesi ve ultrason olcumleri gercekten benim icin hicbirsey ifade etmiyor. Cocugun genetigi neyse tipi o sekilde oluyor. Kizimi hep ornek veriyorum ya:) kizimi gorseniz herhalde bu kiz 4,5 kilo dogmus dersiniz halbuki 3200 dogdu gayet normal kiloda sonra dalyan oldu kendisi Hollanda tarafina cekmis:) sizde hic dusunmeyin bu kiloHerkes hem fikir yani genel olarak duydugum şu; 3 kilo civari dogan cocuklar daha cabuk toparlaniyormus bide normal dogum olursa daha rahat dogacak miniklerimiz ne mukemmel :)
Daha donmesi icin zaman var ama internette spinningbabies diye bir site var orada cok detayli egzersizler var yapilabilecek.onlari yapabilirsin ama koca gobekle biraz zor oluyor yaninda biri olsun hep tansiyonu filan dusurebilir. Basasagi duruyorsun cunku cogunda. Ise yariyormu dersen bende yaramadi ilk kizimda. Ben egzersizlerim yaninda akapunktur, homeopath filan nerelere gittim bazi bebekte donmeyecekse sen ne yapsan donmuyor. Fakat dedigim gibi senin daha zamanin var 34'u bekle baktin hala yan duruyor denersin elinden gelen herseyi yinede:)merhaba anneler 31+2 gunluğum.bebeğim daha donmedi.bundan sonra donermi acaba.yan duruyo neyapmam gerek dönmesi için normal doğum istiyorum
Allah kavustursun canim!hayırlı günler kızlar nasılsınız?? artık günler git gide yaklaşıyor inşallah sorunsuz bir şekilde şu günleri atlatırız.. kardeşim gitti1 hafta çok kısa geldi neyseki bebek doğduktan bir iki ay sonra gene gelecek o zaman daha uzun kalabilir.
Ee negüzel işte demek herşey yolunda seyrinde giden bi gebelik yaşıyorsun. Acil bişey olursa gidersin çocuğun hareketlerinde azalma su gelmesi kan gelmesi düzenli Sancı bu durumlarda bekleme git. Inan son ay da sadece gidip doğurup gelmek en güzeli. Stressiz sakin geçmiş oluyo.canım benimki de öyle dedi yaa bir ay sonra görüşürüz bende dedim doğururum ozaman diye.sonra daha erken gel dedi.anlamadım yani kafam karıştı ben mi hatırlatıcam yaa.normalde son ayında nerdeyse haftada bir gel diyo doktorlar..
Canim donmezse en fazla sezeryan olacaksin iste. Bende senin gibiydim kizimda o kadar korkuyordum ki sezeryan dan mecbur kalinca oldum tabi bebek icerde kalacak degil:) hicte oyle kotu birsey degilmis. Sen daha bekle zaten 35'e kadar yolu var!!!benim bebişde 28 de dönmüşdü ama şimdi yan duruyo ya dönmezse kesinlikle sezeryan istemiyorum nolcak benim doğum
Bende bu kadar hayati önem taşıdığını bilmiyordum cnm. Meğer kasılmaları önlemek gerekiyormuş benim için. Erken doğmasın diyeydi ama bizde çokta işe yaramadıBilmiyorum ki canım kramp kasılma pek olmuyor diye sanırım. Ama bu gittiğimde konuşup istiycem , korkular başladı çünkü :) bir de bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. Muz yiyorum, soda içiyorum artık :)
İyiyiz cnm sen nasılsın.guzel kızını kokla benim için:)Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Güzel pazarlar hepinize. Bizim misafirimiz var iki gündür. Kızımı görmeye geliyorlar. Sizlerde ne var ne yok? Umarım hepinizde herşey yolunda gidiyordur.
Kiz yok ben dusunmuyorum zaten arkadasa destek olayim dedim o da yanlis oldum herhalde ha 2.500 ha 3000 ne farkeder hep diyorum saglikli olsunlar yeter!!Yahu zaten 3 kilo civari normal olan:):) oyle yazmissinki 3 kilo civari sanki dusuk kilolu:):):) 2500 alti az kilolu olarak geciyor onlar da daha hizli toparliyor. Kilo meselesi ve ultrason olcumleri gercekten benim icin hicbirsey ifade etmiyor. Cocugun genetigi neyse tipi o sekilde oluyor. Kizimi hep ornek veriyorum ya:) kizimi gorseniz herhalde bu kiz 4,5 kilo dogmus dersiniz halbuki 3200 dogdu gayet normal kiloda sonra dalyan oldu kendisi Hollanda tarafina cekmis:) sizde hic dusunmeyin bu kilo
Meselesini artik. Doktor gelisimi iyi diyorsa tamamdir.
Bnde goriyorum arada kimse yok .boyama yapiyorum can skntisindan :) buyukler icin boyama kitabi aldim vakit geciriyoz :)Temmuz anneleri neredesınız:) gezmelerdemı yoksa:) ses soluk cıkmamıs kaç saattir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?