2015 Temmuz Anneleri

ben 33 te gittim normal doğum pozisyonuna geçmiş dedi . dönmesinn yaa kalsın ölee

Günaydın kızlar iyi pazarlar

günaydın canım sen daha iyi biliyosun sabah biirden bel ağrılarım başladı . kasıklarımda sızı var anlayamıyorum ne oldugunu salak gibi işe de geldim . bir tavsiyen varmı sabah kaltım ayaklarım şişmişti. vbasamıyodum .

ceylt: 41197357 .!.:
1 ay mı benim doktorum 3 hafta diyo da ben yda 1 gdiyom .zaten 35 tesin 2 hafta sonra çagırması lazım

Benimki 30.haftadan beri 2 haftada bir cagirio.36 dan sonrada her hafta gelicen dedi.
Bu arada canım ayni dogumlarimiz

Benimki 30.haftadan beri 2 haftada bir cagirio.36 dan sonrada her hafta gelicen dedi.

evet canım aynı doğumlarımız en son gittiğimde 33 haftaydım doktor 3 hafta dedi doktorun hesaplarına göre 1 hafta daha erken de kafam karıştı ya ben ne zaman doğurcaam .

Üzerimde bi ağırlık var ev okadar dağınık ki çamaşırlar kurumuş çamaşırlıkta toplamaya katlamaya üşeniyorum ütüyü boşverin nevresimleri attım yıkanıyo şimdi. Ne kadar gıcık oldum ya midem bulanıyo sıkıntıdan. Öfffff

Mayıs'ın 12 sinde gittim 1 ay sonra gelirsin acil bişey olmazsa dedi 38. Haftam oluyo belki doğuma giderim
Ilk gebelikte 36 dan sonra her hafta çağırmıştı. gözetim altında olmak iyidir ilk gebelikte

ceylasyast: 41197454 .!.:
evet canım aynı doğumlarımız en son gittiğimde 33 haftaydım doktor 3 hafta dedi doktorun hesaplarına göre 1 hafta daha erken de kafam karıştı ya ben ne zaman doğurcaam .

Ben son gittigimde doğum 3 temmuzda dedi.tabii olağan dışı bi durum olmazsa.haftasiyla uyumlu bebis başında aşağıda dedi.cuma yine gitcem bakalım ne dicek

İyi gnler cnmm iydr.sen naslsn aynen yaklasyr zaman uzlme yine gelckms.ne guzel :)

Yok doktorumdan memnunum cagirsin beni hep bende merak ediom nasil olcak nolcak bebis nasil...

Canım artık 36. Haftaya girdin normaldir ama şişliğin olması nedemek bilmiyorum hiç şişlik olmadı bende. Sen genede yorma kendini eve geçebiliyorsan dinle.
Artık çık izne ya çok yorar seni

Canım artık 36. Haftaya girdin normaldir ama şişliğin olması nedemek bilmiyorum hiç şişlik olmadı bende. Sen genede yorma kendini eve geçebiliyorsan dinle.
Artık çık izne ya çok yorar seni

şimdi söledim zaten bu hafta artık gelemeyebilirm bakın başınızın çaresine dedim . bel ağrım çok var ama kasıklarımda yok. normal dimi.. hatırlamıyorum çünkü doğumada böle bi sancı ile gittim ben ama pembe işaaret gemişti öncesinde şimdi öle bişi yok . sadece belimde agrı var.

Artık Aşağıya doğru indikçe beline vuruyodur benim mide ekşimelerim tamamen geçti resmen indi yani ama belim ağrısı arttı kasıklarımda ağrı kramp baskı hissi tuvalet ihtiyacı idrar ve ötekide çok sıklaştı. Seninde başlıyo işte genede Şüphe ediyorsan acile görün. 2 haftaya doğurursun. :)))) içime öyle geliyo

valla canım benim tahminim haziran 20 yi geçmicez gibi geliy miğdemle ilgili hiçbirşey hissetmiyorum ekşime hissi yok ama birden agzıma acı su tadı geliyor. ben bide çok hareket ettiğim için bebek daha çabuk aşşagı indi heralde çocuk içimde yoruluy çıkınc dinlenirim demiştir.

:))) bencede artık yeter anne diye isyanlardadır

Anlasildi canim sen benden once dogurcan

:))) bencede artık yeter anne diye isyanlardadır

napıyım şimdi gitsem eve ütü yapıcam kendmi biliyorum . ben bide bu kadar enerjik bu kadar hareketli bişey değildim ben eve gider yatardım şimdi öle eğilim orayı topla düzenle 5 dkk boş durmuyom insanlara da kafay yedirdim zaten . inşaatta çalıştıgımı sölemiştim müşteri siz gelmeyin diye ısrar ediyo örnek daire ye giderken ben yok sakin olun iyiyim diyorum.

Ben ne saga ne sola mumkun degil yatamiyorum rahatsiz oluyo beyfendi illa sirt ustu yatacam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…