- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.761
Günaydın güneşli bir pazartesi sabahından bu ara hava hep kapalı güneşi görünce mutlu oldum.Beni artık uyku tutmuyor 2 saat uyuyabiliyorum.Dün kızımın dolabını düzenledim küçük olanları ayırdım.Tam bir faciaydı dolabı bomba düşmüş gibi oyunca sepeti de öyle tokalar,kalemler,kıyafetler birbirine geçmiş epey uğraştım.Sonra oğlumun cicilerini yıkadım,hastanede giyeceğim kıayfeteleri de yıkadım bütün gün koşturdum durdum.Gece 2 de yattım 4 de uyandım o zamandan beri uyku tutmuyor.Bugün dışarı çıkacağım yine alınacaklar var.
Bu hafta hepimiz için güzel başlasın,bebeklerimiz vakitlice gelsin
canım özel genelde sezaryan yaptırma taraftarı olduğu için böyle bir şey söylemiş olabilir.bence sen başka bir doktora daha görünÖzele gitmene gerek yok pazartesi buradan ücretsiz yaptırabilirsin dedi. Ondan bekliyorum.
Yok canım normalde de kullanmam sigara
Ben özele gidiyorum canım
İnşallah dua edin olur mu?
kızlaar oyun halısı ve ev tipi ana kucağı önerisi olan var mı ? Ana kucağını eğer kolik olursa mamaroo , rahatbi bebek olursa daha eğlenceli diye fisher pricedan alırım diye düşünmüştüm ama şimdiden alsam mı acaba ?
Oyun halısı da tiny love tekmele oyna düşündüm. Bugün bikaç yorum okudum çok ince , oyuncakları adi gibi yazmışlar. Kararsız kaldım.
Eğer aldıysanız siz ne aldınız ??
canım şimdi 260 TL di fiyatı ama kasaya gitmeden baktık ki kampanya varmış :)) 195 e inmiş. içinde en çok bunu beğenmiştim bunu aldıkben kızımda tiny love tekmele oyna halısını almıştım çok memnun kaldım çok kullandı hala yeni. oğlumda da kullanıcam inşaallah.6 yıl önce aldım 200 tl ye almıştım taa o zaman kızım ne keyifliydi baksana:))şimdiki modeller nasıl bilmiyorum.
Eki Görüntüle 1544318
Gunaydin kizlar ..berat kandiliniz mubark olsun simdiden. Allah ettigimiz butun dualari kabul etsin insallah.
Kızlar hepinizin berat kandili mübarek olsun bol bol dua edelim benide unutmayın ha dualarinizda
Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Şu yalancı doğum sancılarıyla uyandım hala da geçmedi sanki doğum yakın gibi geliyo. Bi anlayabilsem şu yalancılar ne zaman ciddileşecek. Hep bi endişe halindeyim
hayırlı sabahlar kızlar..hepimizin Berat kandili mübarek olsun..bu güzel gün hürmetine Rabbim bizlere hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin..bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Günaydın herkese Allah bu gecenin yüzü suyu hürmetine hepşmşzi sağlıkla çocuklarına kavuşan mutlu huzurlu annelerden olmamızı nasip etsin dualarınız kabul olsun hayırlara vesile olsun inşallah berat kandiliniz mübarek olsun...
günaydın annişler ,, berat geceniz mübarek olsun. Rabbim beratımızı sağ elimizden alanlardan eylesin inşallahh ... evlatlarımızla sevdiklerimizle güzel günlerimiz olsun inşallah
günaydın güzel hamile arkadaşlarım...hava güzel biz güzel hayat güzel bebişlerimiz de karnımızda ohhhh çooooook şükürRABBİM sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin...
nazlıyarim sende inşallah mustafanı sağlıkla kucağına alırsın..aklımızdasın..
Günaydın, hepimizin kandili mübarek duaları kabul olsun. Allah hepimize hayırlı doğumlarla sağlıklı bebekler büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Bugün ben de bel ağrısıyla uyandım. Oğlum tepiniyor mütemadiyen. Yan yatmamdan hiç hoşlanmıyor :) sola yatmak için direniyorum rahat etsin diye ama, bu kez de elinin kolunun geldiği sağ tarafımı acıtasıya dürtüyor:)
Dün de aşırı nefes darlığı yaşadım ve soğuk terler döktüm birkaç saat. Üst kattaki dr uma çıktm, tansiyonumu ölçtü bi yüksek çıktı iki kez de normal. Preeklampsi olursam diye endişelendi biraz. Ama bahaneyi dijital tansiyon aletine bulduk. Bugün manuel bir tane alacak eşim. Yüksek çıkarsa bana yine hastane yolları görünecek bakalım. Gerçi şu an bir sıkıntım yok çok şükür. İnş da olmaz.
Eşim Hastalık hastası oldun sürekli kendini dinliyosun diyor ama bu zamana kadar hiç şikayet etmedim. Yani kötü olunca da kötüyüm diyeyim bi zahmet değil mi:)[/QUOTE )
Günaydın güneşli bir pazartesi sabahından bu ara hava hep kapalı güneşi görünce mutlu oldum.Beni artık uyku tutmuyor 2 saat uyuyabiliyorum.Dün kızımın dolabını düzenledim küçük olanları ayırdım.Tam bir faciaydı dolabı bomba düşmüş gibi oyunca sepeti de öyle tokalar,kalemler,kıyafetler birbirine geçmiş epey uğraştım.Sonra oğlumun cicilerini yıkadım,hastanede giyeceğim kıayfeteleri de yıkadım bütün gün koşturdum durdum.Gece 2 de yattım 4 de uyandım o zamandan beri uyku tutmuyor.Bugün dışarı çıkacağım yine alınacaklar var.
Bu hafta hepimiz için güzel başlasın,bebeklerimiz vakitlice gelsin
Gunaydin kizlar ..berat kandiliniz mubark olsun simdiden. Allah ettigimiz butun dualari kabul etsin insallah.
Kızlar hepinizin berat kandili mübarek olsun bol bol dua edelim benide unutmayın ha dualarinizda
Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Şu yalancı doğum sancılarıyla uyandım hala da geçmedi sanki doğum yakın gibi geliyo. Bi anlayabilsem şu yalancılar ne zaman ciddileşecek. Hep bi endişe halindeyim
hayırlı sabahlar kızlar..hepimizin Berat kandili mübarek olsun..bu güzel gün hürmetine Rabbim bizlere hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin..bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Gunadinarr
Günaydın herkese Allah bu gecenin yüzü suyu hürmetine hepşmşzi sağlıkla çocuklarına kavuşan mutlu huzurlu annelerden olmamızı nasip etsin dualarınız kabul olsun hayırlara vesile olsun inşallah berat kandiliniz mübarek olsun...
günaydın annişler ,, berat geceniz mübarek olsun. Rabbim beratımızı sağ elimizden alanlardan eylesin inşallahh ... evlatlarımızla sevdiklerimizle güzel günlerimiz olsun inşallah
günaydın canım.dolap mevzu çok zor ya hele de kızın varsa.Gece 1 e kadar dolabılayla uğraştım 3 kapılı içinde ne ararsan var bişey bulmak ne mümkün söz verdi bana daha düzenli olacak 100000 . söz vermeGünaydın kızlar. Güzel iyi haberlerle dolu bi hafta olsun hepimiz için.
Abdominal günaydın canım dolap mevzusunu sorma hiç 15 gün oldu düzenleyeli şuan Aynen bomba düşmüş gibi. Negüzel alışverişini felan bitir rahat edersin. Uykusuz geceler başladı sendede desene
Günaydın hayırlı kandiller aminnnn inşaallahgünaydın annişler ,, berat geceniz mübarek olsun. Rabbim beratımızı sağ elimizden alanlardan eylesin inşallahh ... evlatlarımızla sevdiklerimizle güzel günlerimiz olsun inşallah
hem de nasıl rahat ediyor yoksa uyku uyuyamıyorum işleri düşünmekten.Sen hallettin galiba büyük işleeri ufak eksikler kalmış.Dr dan da güzel haberlerle dön inş.işleri halledince insan rahat ediyor..beşiğimiz kuruldu bizim deufak tefek eksikliklerim var bugünde dr dan sonra onları halledicem iinşallah..
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah tansiyonun yükselmez.Eşler halden anlamıyor ki onlar bizden daha hamile.Günaydın, hepimizin kandili mübarek duaları kabul olsun. Allah hepimize hayırlı doğumlarla sağlıklı bebekler büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Bugün ben de bel ağrısıyla uyandım. Oğlum tepiniyor mütemadiyen. Yan yatmamdan hiç hoşlanmıyor :) sola yatmak için direniyorum rahat etsin diye ama, bu kez de elinin kolunun geldiği sağ tarafımı acıtasıya dürtüyor:)
Dün de aşırı nefes darlığı yaşadım ve soğuk terler döktüm birkaç saat. Üst kattaki dr uma çıktm, tansiyonumu ölçtü bi yüksek çıktı iki kez de normal. Preeklampsi olursam diye endişelendi biraz. Ama bahaneyi dijital tansiyon aletine bulduk. Bugün manuel bir tane alacak eşim. Yüksek çıkarsa bana yine hastane yolları görünecek bakalım. Gerçi şu an bir sıkıntım yok çok şükür. İnş da olmaz.
Eşim Hastalık hastası oldun sürekli kendini dinliyosun diyor ama bu zamana kadar hiç şikayet etmedim. Yani kötü olunca da kötüyüm diyeyim bi zahmet değil mi:)
güle güle kullan canım inşaallah memnun kalırsın fiyatı da gayet uygun ben 6 yıl önce iyi kazıklanmışım:)) Gerçi çok memnun kaldım kızım çok sevdi geçen seneye kadar oynadı içinde hiç yıpranmadı.Şimdi sıra oğlumda o kullanıcak:))canım şimdi 260 TL di fiyatı ama kasaya gitmeden baktık ki kampanya varmış :)) 195 e inmiş. içinde en çok bunu beğenmiştim bunu aldık
Bizim 3 kapılı ama yok yetmiyo iki bıcırığa. Bebeğinkinide kendi komidinime yerleştirdim düşün.günaydın canım.dolap mevzu çok zor ya hele de kızın varsa.Gece 1 e kadar dolabılayla uğraştım 3 kapılı içinde ne ararsan var bişey bulmak ne mümkün söz verdi bana daha düzenli olacak 100000 . söz vermealışverişim az kaldı beşiği bu hafta alacağız inşaallah eşim söz verdi artık.Bu arada karnın aşağıya indi mi benim baya indi yalancı sancılarda oluyor erken mi gelecek acaba
Günaydın hayırlı kandiller aminnnn inşaallah
hem de nasıl rahat ediyor yoksa uyku uyuyamıyorum işleri düşünmekten.Sen hallettin galiba büyük işleeri ufak eksikler kalmış.Dr dan da güzel haberlerle dön inş.
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah tansiyonun yükselmez.Eşler halden anlamıyor ki onlar bizden daha hamile.
güle güle kullan canım inşaallah memnun kalırsın fiyatı da gayet uygun ben 6 yıl önce iyi kazıklanmışım:)) Gerçi çok memnun kaldım kızım çok sevdi geçen seneye kadar oynadı içinde hiç yıpranmadı.Şimdi sıra oğlumda o kullanıcak:))
cnm benm sağolsn. evet bende beğendm :)geçmiş olsun canım.bu arada profilindeki bebek çok şeker yaaaaa
Canim nts ye faln sokarlar buyuk ihtimal.muayene etmeden vermiyorlar diye biliyorum raporu o zmn soylersin doktoruna seni yonlndirir.bnm suan igne batiyo kasiklrima bide kemigim agriyo gecer insallhGunaydin kizlar hayirli kandiller....bugun kontrole gidicem calisabilir belgesi almak icin yalniz benim sancim var kasiklarda erken dogum olabilir mi hic risk almasam mi diyorum....side kasik agrisi var mi
Allah kolaylık versin. Az kaldı zaten neyseki okulda bitiyo. Daha erken yalancı sancılar 36. Haftada başlıyor ve ilk gebeliklerde hissetmeyebiliyorsun. Gerçek doğum sancısını anlamamak imkansız okadar düzenli ve net ki hemen anlarsın.Kızlar herkese günaydın.Berat kandiliniz mübarek olsun.Bol bol dua edelim birbirimizi için.İnşallah dualarımız kabul olsun yavrularımız sağlıkla ,hayırla vakti zamanında gelsinler...Herkes yalancı sancılardan bahsetmiş ben daha hiç yaşamadım kızlar açıkçası tedirgin oldum sanırım öyle bişey olduğunda panikleyeceğim birden acaba doğum mu başladı diye ama sizlerden biliyorum yine ki düzenli aralıklarla olmadığında korkmama gerek yok inşallah değil mi??? Bu arada yine okula geldim bu hafta karneleri doldurmam lazım çocuklarımın ama inanın sabah kalkıp okula gelmesi işkence olmaya başladı gün sayıyorum artık. Biran önce okul bitsin evimde kalmak istiyorum inşallah..
Ayni durumdayiz canim.ewrak isleri biktirdi bni konulari bitirdim insallh izne ayrilmayi bekliyorum.ilk defa bu kdr skldim okuldan.Kızlar herkese günaydın.Berat kandiliniz mübarek olsun.Bol bol dua edelim birbirimizi için.İnşallah dualarımız kabul olsun yavrularımız sağlıkla ,hayırla vakti zamanında gelsinler...Herkes yalancı sancılardan bahsetmiş ben daha hiç yaşamadım kızlar açıkçası tedirgin oldum sanırım öyle bişey olduğunda panikleyeceğim birden acaba doğum mu başladı diye ama sizlerden biliyorum yine ki düzenli aralıklarla olmadığında korkmama gerek yok inşallah değil mi??? Bu arada yine okula geldim bu hafta karneleri doldurmam lazım çocuklarımın ama inanın sabah kalkıp okula gelmesi işkence olmaya başladı gün sayıyorum artık. Biran önce okul bitsin evimde kalmak istiyorum inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?