2015 Temmuz Anneleri

işleri halledince insan rahat ediyor..beşiğimiz kuruldu bizim de ufak tefek eksikliklerim var bugünde dr dan sonra onları halledicem iinşallah..

Özele gitmene gerek yok pazartesi buradan ücretsiz yaptırabilirsin dedi. Ondan bekliyorum.

Yok canım normalde de kullanmam sigara

Ben özele gidiyorum canım

İnşallah dua edin olur mu?
canım özel genelde sezaryan yaptırma taraftarı olduğu için böyle bir şey söylemiş olabilir.bence sen başka bir doktora daha görün

Günaydın, hepimizin kandili mübarek duaları kabul olsun. Allah hepimize hayırlı doğumlarla sağlıklı bebekler büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Bugün ben de bel ağrısıyla uyandım. Oğlum tepiniyor mütemadiyen. Yan yatmamdan hiç hoşlanmıyor :) sola yatmak için direniyorum rahat etsin diye ama, bu kez de elinin kolunun geldiği sağ tarafımı acıtasıya dürtüyor:)

Dün de aşırı nefes darlığı yaşadım ve soğuk terler döktüm birkaç saat. Üst kattaki dr uma çıktm, tansiyonumu ölçtü bi yüksek çıktı iki kez de normal. Preeklampsi olursam diye endişelendi biraz. Ama bahaneyi dijital tansiyon aletine bulduk. Bugün manuel bir tane alacak eşim. Yüksek çıkarsa bana yine hastane yolları görünecek bakalım. Gerçi şu an bir sıkıntım yok çok şükür. İnş da olmaz.
Eşim Hastalık hastası oldun sürekli kendini dinliyosun diyor ama bu zamana kadar hiç şikayet etmedim. Yani kötü olunca da kötüyüm diyeyim bi zahmet değil mi:)

haftasonu mesajlarını okumaya başladım gelcem
ben tiny love ın tekmelemeli olanını aldım canım. kurduk çalan müziklere baktık çok güzeldi :))
inş oğlumda beğenir de oynar.
ana kucağımıda çok beğenerek aldım ama markasını hatırlamıyorum şuan bakınca yazarım

canım şimdi 260 TL di fiyatı ama kasaya gitmeden baktık ki kampanya varmış :)) 195 e inmiş. içinde en çok bunu beğenmiştim bunu aldık

Günaydın hamişler , mutlu sağlıklı haftalar. hepimize hayırlı kandilller .Allah hepimize hayırlı kolay sağlıkllı doğumlar nasip etsin. şifa bekleyenlere şifa versin. dualarımızı kabul etsin.

Gunaydin kizlar ..berat kandiliniz mubark olsun simdiden. Allah ettigimiz butun dualari kabul etsin insallah.

Kızlar hepinizin berat kandili mübarek olsun bol bol dua edelim benide unutmayın ha dualarinizda

Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Şu yalancı doğum sancılarıyla uyandım hala da geçmedi sanki doğum yakın gibi geliyo. Bi anlayabilsem şu yalancılar ne zaman ciddileşecek. Hep bi endişe halindeyim

günaydın annişler ,, berat geceniz mübarek olsun. Rabbim beratımızı sağ elimizden alanlardan eylesin inşallahh ... evlatlarımızla sevdiklerimizle güzel günlerimiz olsun inşallah

Gunaydin kizlar ..berat kandiliniz mubark olsun simdiden. Allah ettigimiz butun dualari kabul etsin insallah.

Kızlar hepinizin berat kandili mübarek olsun bol bol dua edelim benide unutmayın ha dualarinizda

Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Şu yalancı doğum sancılarıyla uyandım hala da geçmedi sanki doğum yakın gibi geliyo. Bi anlayabilsem şu yalancılar ne zaman ciddileşecek. Hep bi endişe halindeyim

günaydın annişler ,, berat geceniz mübarek olsun. Rabbim beratımızı sağ elimizden alanlardan eylesin inşallahh ... evlatlarımızla sevdiklerimizle güzel günlerimiz olsun inşallah

Günaydın kızlar. Hepinizin berat kandili mübarek olsun. Allah bu güzel dualarınızı kabul etsin inşallah

günaydın canım.dolap mevzu çok zor ya hele de kızın varsa.Gece 1 e kadar dolabılayla uğraştım 3 kapılı içinde ne ararsan var bişey bulmak ne mümkün söz verdi bana daha düzenli olacak 100000 . söz verme alışverişim az kaldı beşiği bu hafta alacağız inşaallah eşim söz verdi artık.Bu arada karnın aşağıya indi mi benim baya indi yalancı sancılarda oluyor erken mi gelecek acaba

Günaydın hayırlı kandiller aminnnn inşaallah

işleri halledince insan rahat ediyor..beşiğimiz kuruldu bizim de ufak tefek eksikliklerim var bugünde dr dan sonra onları halledicem iinşallah..
hem de nasıl rahat ediyor yoksa uyku uyuyamıyorum işleri düşünmekten.Sen hallettin galiba büyük işleeri ufak eksikler kalmış.Dr dan da güzel haberlerle dön inş.

Geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah tansiyonun yükselmez.Eşler halden anlamıyor ki onlar bizden daha hamile.

canım şimdi 260 TL di fiyatı ama kasaya gitmeden baktık ki kampanya varmış :)) 195 e inmiş. içinde en çok bunu beğenmiştim bunu aldık
güle güle kullan canım inşaallah memnun kalırsın fiyatı da gayet uygun ben 6 yıl önce iyi kazıklanmışım:)) Gerçi çok memnun kaldım kızım çok sevdi geçen seneye kadar oynadı içinde hiç yıpranmadı.Şimdi sıra oğlumda o kullanıcak:))

Günaydın hamişlerr hepimize hayrlı kandiller bugun doktor kontrolüm vardı malesf gidemiyorum cok sinir oldum samsunda bi doktor öldürüldüğü icin 2gün doktorlar eylemdeymiş hastanede bitane doktor yok bana cok sacma geliyo negüzel bebegimi görcektim 1aydır kilosunu bile bilmiyorum sabah sabah canimi sıktı bu mevzu

Gunaydin kizlar hayirli kandiller....bugun kontrole gidicem calisabilir belgesi almak icin yalniz benim sancim var kasiklarda erken dogum olabilir mi hic risk almasam mi diyorum....side kasik agrisi var mi

Kızlar herkese günaydın.Berat kandiliniz mübarek olsun.Bol bol dua edelim birbirimizi için.İnşallah dualarımız kabul olsun yavrularımız sağlıkla ,hayırla vakti zamanında gelsinler...Herkes yalancı sancılardan bahsetmiş ben daha hiç yaşamadım kızlar açıkçası tedirgin oldum sanırım öyle bişey olduğunda panikleyeceğim birden acaba doğum mu başladı diye ama sizlerden biliyorum yine ki düzenli aralıklarla olmadığında korkmama gerek yok inşallah değil mi??? Bu arada yine okula geldim bu hafta karneleri doldurmam lazım çocuklarımın ama inanın sabah kalkıp okula gelmesi işkence olmaya başladı gün sayıyorum artık. Biran önce okul bitsin evimde kalmak istiyorum inşallah..

Bizim 3 kapılı ama yok yetmiyo iki bıcırığa. Bebeğinkinide kendi komidinime yerleştirdim düşün.
Bizimde Beşik alınmadı beğendim Eminönü'nde eşime yakın zaten alır gelir ben erkenden istemedim son ana kalsın dedim.
Dün çok Aşağıya indi artık resmen bacaklarıma değiyo göbeğim. Ve mide sorunum bitti sağa sola da yatsam ekşime yok. 2. Kızım doğumda inmişti aşağı bu erken indi. Çok heycanlıyım haftaya kontrol var acaba doğurup mu gelirim
Sen nezaman gidicen?

Berat kandiliniz mübarek olsun,dualarımız kabul olsun inşallah arkadaşlar.

dün gece eşime sahur hazırladım. azcık az uyudum yani zaten işe gelmek istemiyorum artık, uykusuzlukta bahanem oldu, şuan hiç çalışsam yok işteyim

dün gece uyumadan çok ağrım oldu. ama ağrılarım Seymasevde nin sancı anlatımlarına uymadığı için içim rahattı uzandım soluma 5 10 dk ya geçti çok şükür.

yatağımızı kurduk bu arada,bundan almıştık

Eklentiler

• yatak.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 97
Gunaydin kizlar hayirli kandiller....bugun kontrole gidicem calisabilir belgesi almak icin yalniz benim sancim var kasiklarda erken dogum olabilir mi hic risk almasam mi diyorum....side kasik agrisi var mi
Canim nts ye faln sokarlar buyuk ihtimal.muayene etmeden vermiyorlar diye biliyorum raporu o zmn soylersin doktoruna seni yonlndirir.bnm suan igne batiyo kasiklrima bide kemigim agriyo gecer insallh

Allah kolaylık versin. Az kaldı zaten neyseki okulda bitiyo. Daha erken yalancı sancılar 36. Haftada başlıyor ve ilk gebeliklerde hissetmeyebiliyorsun. Gerçek doğum sancısını anlamamak imkansız okadar düzenli ve net ki hemen anlarsın.

Ayni durumdayiz canim.ewrak isleri biktirdi bni konulari bitirdim insallh izne ayrilmayi bekliyorum.ilk defa bu kdr skldim okuldan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…