2015 Temmuz Anneleri

[QUOTE="yekruye, post: 41201747, member: 541184"iak baska bisey bulamadim orgude bilmiyorum maksat kafamiz dagilsin :))[/QUOTE]

İyi fikirmisss boyama zevklidir bende survivorizliyorum yattigim yerden

[QUOTE="yekruye, post: 41201747, member: 541184"iak baska bisey bulamadim orgude bilmiyorum maksat kafamiz dagilsin :))

İyi fikirmisss boyama zevklidir bende survivorizliyorum yattigim yerden[/QUOTE]
Bnde suan izliyorum bn bazen cok heycanlaniyorum sanki bn oynuyorum :))bnmkide vuruyo alttan ustten :))

"yekruye, post: 41201954, member: 541184"]İyi fikirmisss boyama zevklidir bende survivorizliyorum yattigim yerden
Bnde suan izliyorum bn bazen cok heycanlaniyorum sanki bn oynuyorum :))bnmkide vuruyo alttan ustten :))[/QUOTE]
Aunen yaa bende heyecan yapiom bazen bizi noluyosa hamile hamile

Gecmis olsun cnm.bnde de var migrende tuttumu birakmiyo meret.tulbentle skica bagla uyumaya calis canim belki iyi gelir ilacta alamiyoruz ki gecsin.

oyy canım geçmiş olsun migren bende de var anlıyorum seni..dinlen karanlıkta sık başını örtüyle iyice
sagoln kizlar simdi sıktm basimi karanlk odada uyumaya calscm iyi geceler hepnize

yaa nebileyim canım ilk olunca tecrübesizlik başa bela.son aya girince herkes haftada bir gidiyo ya beni niye çağırmadı diye kafam karıştı.üstelik çatı muayesini bile sölemedi yaa

ayyy canım nasıl dayandın iki ay senmi gitmedin doktorunmu çağırmadı.ben ayda bir gidiyorum dayanamıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…