- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 39
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.721
Bnde goriyorum arada kimse yok .boyama yapiyorum can skntisindan :) buyukler icin boyama kitabi aldim vakit geciriyoz :)
:)) yapcak baska bisey bulamadim orgude bilmiyorum maksat kafamiz dagilsin :))İlahi canim boyama mi iyiymisss
canım benim hamile elbisem var onu götürmeyi planlıyorum çıkış içinIste piknik resimlerimiz...bu arada bisey sorucam bayanlar.hastane cantasuna koyacagimiz kiyafet yani kendimiz cikista giymek icin hamile kiyafeti mi olsun onceden giydigimiz biraz bol kiyafetlerden mi?
[QUOTE="yekruye, post: 41201747, member: 541184"iak baska bisey bulamadim orgude bilmiyorum maksat kafamiz dagilsin :))
Gecmis olsun cnm.bnde de var migrende tuttumu birakmiyo meret.tulbentle skica bagla uyumaya calis canim belki iyi gelir ilacta alamiyoruz ki gecsin.Slm kizlar napyrsnz migren tuttu bas agrisi cekyrm ya
Slm kizlar napyrsnz migren tuttu bas agrisi cekyrm ya
Çok merak ediyorum bebisimi.. Vericez artik doğumdan sonra napalim :)yesin bebislerimizz bol bol:)canım senle aramızda birgün var ve bende 70 oldum
geçmiş olsun canımSlm kizlar napyrsnz migren tuttu bas agrisi cekyrm ya
Bnde suan izliyorum bn bazen cok heycanlaniyorum sanki bn oynuyorum :))bnmkide vuruyo alttan ustten :))[/QUOTE]"yekruye, post: 41201954, member: 541184"]İyi fikirmisss boyama zevklidir bende survivorizliyorum yattigim yerden
Gecmis olsun cnm.bnde de var migrende tuttumu birakmiyo meret.tulbentle skica bagla uyumaya calis canim belki iyi gelir ilacta alamiyoruz ki gecsin.
sagoln kizlar simdi sıktm basimi karanlk odada uyumaya calscm iyi geceler hepnizeoyy canım geçmiş olsun migren bende de var anlıyorum seni..dinlen karanlıkta sık başını örtüyle iyice
Sagolsn canm benm uyursam iyi gelck umarm uyuyablrmgeçmiş olsun canım
"Gizemm59,: 41201994, member: 652578"]Slm kizlar napyrsnz migren tuttu bas agrisi cekyrm ya
Kiz o boyama degil terapi terapi :) suan çok moda onu yapmak iyi yapiyosun insan desarj oluyomus. Bizde semaverde caya çiktik esimle arkadaslarla buyuk terapi oldu :):)) yapcak baska bisey bulamadim orgude bilmiyorum maksat kafamiz dagilsin :))
yaa nebileyim canım ilk olunca tecrübesizlik başa bela.son aya girince herkes haftada bir gidiyo ya beni niye çağırmadı diye kafam karıştı.üstelik çatı muayesini bile sölemedi yaaEe negüzel işte demek herşey yolunda seyrinde giden bi gebelik yaşıyorsun. Acil bişey olursa gidersin çocuğun hareketlerinde azalma su gelmesi kan gelmesi düzenli Sancı bu durumlarda bekleme git. Inan son ay da sadece gidip doğurup gelmek en güzeli. Stressiz sakin geçmiş oluyo.
aynen canm yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun elbet veririz ya kilolarıÇok merak ediyorum bebisimi.. Vericez artik doğumdan sonra napalim :)yesin bebislerimizz bol bol:)
geçmiş olsun canım.bu arada profilindeki bebek çok şeker yaaaaaSlm kizlar napyrsnz migren tuttu bas agrisi cekyrm ya
ayyy canım nasıl dayandın iki ay senmi gitmedin doktorunmu çağırmadı.ben ayda bir gidiyorum dayanamıyorum vallahafta sonu güzel geçmiş herkesin anlaşılan doğuran da olmamışbenim de yarın kontrolüm var merak ediyorum dönmüş mü kızım diye 2 aydır gitmiyorum sağlıklı haberlerini alayım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?