2015 Temmuz Anneleri

cnm benm bulndgm yerde englsh home yok cnm en yakın 1 saatlk yerde var birde işteym gidemem ki sadece hastanede gezdrdklrnde giyerm zaten ne yapım en uygn bu olck gibi

Herşey de bi hayır vardır canım sıkma canını. En kısa zamana yeni randevu al sen. Kuzunda sağlıklıdır Allahın izniyle

geçmi olsunc anım tansıyonun kaç çıktı bendede preeklemsi olma ihtimali var bu yüzden sürekli tansıyonumu ölçüyorum inşallah tansıyonumuz hiç yükselmez bunda çok dikkat etmek gerekiyor bana doktorum 14/9 görürsen mutlaka haberim olsun dedi inşallah hiç yükselmez..
sağolsn canm iyiyim şükür sıktm başımı yattım geçti sen naslsn sık giremyrsn galiba göremyrm seni
geçen hafta kardeşim buradaydı bilgisayarı pek elime alamadım fırsat olmadı ama artık buradayım bu haftasonu randevum var doktorda önce nst ye giricem sonra muayene bakalım ne dicek doktor

Gümaydın kızlar kandiliniz mübarek olsunn

bugun benim doğum günüm minnoşum içerde kıpır kıpır bayılıyorum tekmelerini hareketlerini hissetmeye hep hareket etsin istiyorum karnıma sürekli sarılmak istiyorum tek vucutta geçirdiğimiz son zamanlarımız her anımı hafızama kazıma istiyorum çok güzel bir duyguymuş Allahım her isteyene bu güzelliği nasip etsin

hepinize bol tekmeli güzell günlerr

Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım?

Kızlar doktorumun yönlendirdiği profa gittim.
Bugün Türkiye geneli doktorlar grevdeymiş. Sekreter bizi gönderiyordu. Doktorumu aradım bekle dedi. Sonra doktor gelecek siz bekleyin sekreterine de bilgisi var diyin dedi. Görüştük. Geldi aldı ve her şey şimdilik iyi çalışabilirsin. Fakat tansiyonuna dikkat etmelisin ve rutin takip daha sıkı yapılmalı dedi. Kan akışı yeterli seviyede plesenta sağ duvarda biraz sıkıntı var ama hafta olarak büyük olduğumuzdan çok önemli değilmiş. Şimdilik durum böyle

canım doğum günün kutlu olsun :)
günaydın canım iyiyim sen nasılsın.. canım sendedemi yüksek tansıyon riski var inşallah yükselmez tansıyonlarımız

sağol canım. onları alacam büyük ihtimalle. sen çanyanı hazırladın mı neler koydun?
canm bebeğinkileri yıkadm ütüledm hurca koydum ama çantanın içine koymadm sadece benmkileride daha yıkamadm malum sabahlk arayışı içindydm onuda bugn englsh homedn alcm sanrm o gelsn hepsnı yıkarm sonrada çantalarm artk ama neler koycm tam bılmyrm ackcası

senın de olssn canm. nice yıllara :)

Herkese merhaba,
Kandiliniz mübarek olsun hepinizin :)

Yoğunluktan çok bakamıyorum ama son sayfalarda gördüğüm kadarıyla nefes darlığı yaşayanlar var epey.
Benim de oluyor.
Ben bu tür durumlarda daha çok ferah meyvalar yiyerek çözmeye çalışıyorum; karpuz gibi, erik gibi, kavun gibi..
Epey iyi geldi. Belki sizler için de iyi gelebilir.En azından yararı olur zararı olmaz..
Özellikle Kış meyvelerindeki C vitaminini erikte de rahat rahat bulabilirsiniz. Sonuçta artık son zamanlar olduğundan enerji düşüyor bir şekilde karşılamak gerekiyor.

Bir de yeni duyduğum bir şey var ama ben çalıştığımdan çok sıkı kahvaltı yapamadığımdan uygulayamam sanıyorum. Her gün yumurta yemek bebeğin sağlığı ve zeka gelişimi için çok faydalıymış.
Ben sabah erken saatlerde kalkıp işe gittiğimden böyle bir hazırlık maalesef yapamıyorum. Ancak gün içinde et yiyorum işte.. Yoğurt yemeğe; süt içmeye özen gösteriyorum..

Bu arada arkadaşlar badem ve cevizi hayatınızdan eksik etmeyin.. Bir çok faydalı minerali bir arada bulunduran mucizeler gibi onlar..

Bu arada bu hafta doktor randevum var. Doktor bana bu gelişinde sana bazı tahliller yapacağız demişti. Acaba NST bu haftalarda mı yapılıyor ? Yoksa çatı mı

iyidr canm sen naslsn iyi olmanza sevndm cnm d,kkat et kendıne

canım ben bu hafta gidicem muayeneden önce nst yapılsın dedi ama çatı muayenesi bir sorun olmadıkca 36. hafta sonra yapılıyor..

inş kötü bişey cıkmaz canm valla okadr alştm kı buraya biraz ses cıkmasn birinzden merak edyrm :)

evet bende daha gecelik pijama bulamadım. bende arıyorum :)

inş kötü bişey cıkmaz canm valla okadr alştm kı buraya biraz ses cıkmasn birinzden merak edyrm :)
aynen bende öyle canım geceleri yatmadan önce felan hep okudum yazdıkalrınızı ama cevap yazamadım insan gerçekten merak ediyor..
şu bir kaç gündür bende nefes alma zorlaştı vede kulaklarım tıkanıyor çok tuhaf evin içinde az bişey dolansam bile hemen nefes nefese kalıyorum

Bnde seminerlere kakayim.aktarayim diyodum bir sunum telasi sardi gidicem halde bna sunum hazrlatiyolr bnde hazr buldum bi iki bisey ekledim.bide rapor hazrlicakmisiz dedim bn kesin ayriliyorum izne biktrdilr.dedigin gbi ogldn snea uyuyacagim .Allah kolaylik versin canim hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…