2015 Temmuz Anneleri

ayyy ca nım nasıl dayandın iki ay senmi gitmedin doktorunmu çağırmadı.ben ayda bir gidiyorum dayanamıyorum valla

ikinci olacak onun verdiği bi rahatlık diyelim..şükür ayrıntılı falan iyiydi sonra bi kere daha gitmiştim ayda 1 geleyim mi dedim sıkıntı hissedersen hareketlerinde veya ekstra bir şey olursa gel dedi yoksa gerek yok dedi..bende tevekkül ettim..hastane çok geriyo beni..kızımda 3 hafta da bir gitmiştim çok sıkıntı orda bekle tahlil ultrason..inşallah yarın da güzel haberlerini alırım sonra da doğuma giderim

Canım geçmiş olsun. Resmi rapordansa şifaen izin alabilme sansın var mı? 32haftadan sonra aldığımız her rapor doğım iznimizden düşülüo çünkü
Onu bilmiyordum canm öyle mi tümöjafta sonu uzandım dinlendim , nete bile gidemedim , riske atamam , 36 yı doldursam , başka bişi istemem Allah yardım etsin

kızlar hamileler için kilotlu coraplardan kullanıp memnun olan var mı?
ben kışın penti den almıstım biraz kalın olanlardan o gayet iyiydi. sonra da ince olanlardan aldım ama bugün giymeye çalıştım göbek kısmı neredeyse korse gibi güyaaa geniş yapmışlar bir kısmı daha ince ama hic rahat edemedim. tam da düğüne gitmek için hazırlanıyorduk, eşim bekle bekle ağaç oldu, daha kac tane corap deneyeceksin diyor en son normal hamile olmayan bir tanesinin göbeğe gelen kısmını makasla kestim öyle giydim bakalım bu bebekler daha neler yaptıracaklar bize

Cinmde

Annelik iste canim belki o kadar rahatsiz olmicak bebis ama bizim icimiz rahat etmiyor karnimizdayken basliyoruz korumaya

Aynen canim bu hafta sonu iki gun boyle gecti ben disari çikinca gezince daha cok zinde hissediyorum kendimi bana iyi geliyor :)
Benimde bacaklarim cok agriyor magnezyum almiyorum sanirim ondan eziyet oluyor gezmek gecen uc kat merdiven ciktim kizim ocin egildim inan kalkamicam zannettim

Iste piknik resimlerimiz...bu arada bisey sorucam bayanlar.hastane cantasuna koyacagimiz kiyafet yani kendimiz cikista giymek icin hamile kiyafeti mi olsun onceden giydigimiz biraz bol kiyafetlerden mi?
Hamile
Kiyafeti canim
Kesinlikle. Bu arada cok guzel yerlere gitmissiniz :) gule gule bol bol gezin!!!

Teşekkür ederim canım:) kızım 2 aylık o resimde yatırıyordum oyun halısına oyuncaklara bakarak uyuyordu.müzikli bir oyuncağı vardı o ilgisini çok çekiyordu.Fiyatı da aynı kalmış nerdeyse :) ne varsa eskilerde var o zaman zamanla kaliteyi azalttılar o zaman.Bencede git gör dokun al.Netteki ürünler her zaman kaliteli olmuyor.

Günaydın güneşli bir pazartesi sabahından bu ara hava hep kapalı güneşi görünce mutlu oldum.Beni artık uyku tutmuyor 2 saat uyuyabiliyorum.Dün kızımın dolabını düzenledim küçük olanları ayırdım.Tam bir faciaydı dolabı bomba düşmüş gibi oyunca sepeti de öyle tokalar,kalemler,kıyafetler birbirine geçmiş epey uğraştım.Sonra oğlumun cicilerini yıkadım,hastanede giyeceğim kıayfeteleri de yıkadım bütün gün koşturdum durdum.Gece 2 de yattım 4 de uyandım o zamandan beri uyku tutmuyor.Bugün dışarı çıkacağım yine alınacaklar var.
Bu hafta hepimiz için güzel başlasın,bebeklerimiz vakitlice gelsin

Kiz o boyama degil terapi terapi :) suan çok moda onu yapmak iyi yapiyosun insan desarj oluyomus. Bizde semaverde caya çiktik esimle arkadaslarla buyuk terapi oldu :)
:) afiyet olsun canim.kafanin dagilmasi lazim yoksa dusun Allah dusun.valla simdilik iyi geldi camim esimede bnada :)

Ben pentinin kalınlarından giydiM kışın rahattı. İncede bir tane aldım geçenlerde giyiyim dedim. Üst kısmı dar dediğin gibi onu çekicem edicem derken daha giyemeden deldim. Çöpe gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…