- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.741
ayyy ca nım nasıl dayandın iki ay senmi gitmedin doktorunmu çağırmadı.ben ayda bir gidiyorum dayanamıyorum valla
Onu bilmiyordum canm öyle miCanım geçmiş olsun. Resmi rapordansa şifaen izin alabilme sansın var mı? 32haftadan sonra aldığımız her rapor doğım iznimizden düşülüo çünkü
Kiz o boyama degil terapi terapi :) suan çok moda onu yapmak iyi yapiyosun insan desarj oluyomus. Bizde semaverde caya çiktik esimle arkadaslarla buyuk terapi oldu :)[/Bnmde en büyük zevklerimdendir canı m , semaver, çay sohbet , bizimde eşimle , eşli ailecek görüştüklerimiz var ki genelde pazarları görülürüz. , en keyif aldığımız şeylerden:)yaz geldi artık sık sık yaparız
Aynen canim bu hafta sonu iki gun boyle gecti ben disari çikinca gezince daha cok zinde hissediyorum kendimi bana iyi geliyor :)Cinmde
Annelik iste canim belki o kadar rahatsiz olmicak bebis ama bizim icimiz rahat etmiyor karnimizdayken basliyoruz korumayakızlar hamileler için kilotlu coraplardan kullanıp memnun olan var mı?
ben kışın penti den almıstım biraz kalın olanlardan o gayet iyiydi. sonra da ince olanlardan aldım ama bugün giymeye çalıştım göbek kısmı neredeyse korse gibi güyaaa geniş yapmışlar bir kısmı daha ince ama hic rahat edemedim. tam da düğüne gitmek için hazırlanıyorduk, eşim bekle bekle ağaç oldu, daha kac tane corap deneyeceksin diyoren son normal hamile olmayan bir tanesinin göbeğe gelen kısmını makasla kestim öyle giydim bakalım bu bebekler daha neler yaptıracaklar bize
Benimde bacaklarim cok agriyor magnezyum almiyorum sanirim ondan eziyet oluyor gezmek gecen uc kat merdiven ciktim kizim ocin egildim inan kalkamicam zannettimAynen canim bu hafta sonu iki gun boyle gecti ben disari çikinca gezince daha cok zinde hissediyorum kendimi bana iyi geliyor :)
HamileIste piknik resimlerimiz...bu arada bisey sorucam bayanlar.hastane cantasuna koyacagimiz kiyafet yani kendimiz cikista giymek icin hamile kiyafeti mi olsun onceden giydigimiz biraz bol kiyafetlerden mi?
Teşekkür ederim canım:) kızım 2 aylık o resimde yatırıyordum oyun halısına oyuncaklara bakarak uyuyordu.müzikli bir oyuncağı vardı o ilgisini çok çekiyordu.Fiyatı da aynı kalmış nerdeyse :) ne varsa eskilerde var o zaman zamanla kaliteyi azalttılar o zaman.Bencede git gör dokun al.Netteki ürünler her zaman kaliteli olmuyor.Ayy maşallah canım ne tatlıymış kızın :)) bana da çok güzel geldi aslında. Tekmeleme kısımları falan çok eğlenceli duruo ama hiç gidip bakmadım. Şimdi de fiyatı 230 tl falan. 6 yıl önce sen 200 e aldıysan belki hakketen malzemeyi kötüleştirmiş olabilirler :)) en
İyisi netten almak yerine gidip görüp almak sanırım.
:) afiyet olsun canim.kafanin dagilmasi lazim yoksa dusun Allah dusun.valla simdilik iyi geldi camim esimede bnada :)Kiz o boyama degil terapi terapi :) suan çok moda onu yapmak iyi yapiyosun insan desarj oluyomus. Bizde semaverde caya çiktik esimle arkadaslarla buyuk terapi oldu :)
Ben pentinin kalınlarından giydiM kışın rahattı. İncede bir tane aldım geçenlerde giyiyim dedim. Üst kısmı dar dediğin gibi onu çekicem edicem derken daha giyemeden deldim. Çöpe gitti.kızlar hamileler için kilotlu coraplardan kullanıp memnun olan var mı?
ben kışın penti den almıstım biraz kalın olanlardan o gayet iyiydi. sonra da ince olanlardan aldım ama bugün giymeye çalıştım göbek kısmı neredeyse korse gibi güyaaa geniş yapmışlar bir kısmı daha ince ama hic rahat edemedim. tam da düğüne gitmek için hazırlanıyorduk, eşim bekle bekle ağaç oldu, daha kac tane corap deneyeceksin diyoren son normal hamile olmayan bir tanesinin göbeğe gelen kısmını makasla kestim öyle giydim bakalım bu bebekler daha neler yaptıracaklar bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?