2015 Temmuz Anneleri

faydam olmuş ne güzel ya
Beşikte çok tatlı güle güle kullanın

Ayni durumdayiz canim.ewrak isleri biktirdi bni konulari bitirdim insallh izne ayrilmayi bekliyorum.ilk defa bu kdr skldim okuldan.
canım inan gün sayıyorum.Bu çarş. randevum old. için okula gelmeyeceğim onu bile kar sayıyorum. bugünü saymazsak bu hafta 3 gün + haftaya p.tesi tatil sanırım salı ile 4 tam gün daha geleceğim okula çok şükür.Sonra bizim kulüp çalışmaları bitiyo cumaya kadar 8-13:00 çalışıcam yani yarım gün hiç problem değil.Öğleden sonrası dayanışmaz oluyo acaip bi uyku çöküyo üstüme.Sonrası zaten 1,5 hafta seminer yani 9-12:00 o da problem değil çok şükür az kaldı

Kızlar şu adet sancısı gibi olan ağrım geçmiyo hafifleyip geri geliyo 1.5 da doktora gitcem. Yalnız endişem şu ki geçen haftada ultrasona girdim. Sık ultrasonun bebeğe zararı olmasın??

iyiyim canm sağolsn evet başımı sıkıp uyuynca gecti.
Canım geçmiş olsun, ben de iyi bilirim migren ağrısını, bide hamile hamile hiç çekilmez..
Gizemcim yanlış hatırlamıyorsam sen sabahlık almak istiyordun uygun fiyatlı, bugün englishhome de pijama grubunda yüzde 50 indirim varmış, ben bir tane sabahlık aldım yeri de güzel geldi bana.. haber vereyim dedim canım, bir bak istersen.. :)

canm benm allah razı olsun hemen bakyrm hemenn :) inş kalır bana alrm tükenmeden

kızlar hastane çantamı hazırlamaya başlayacağım göğüs pedi hangisinden aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz. lansinoh göğüs ucu kremi almayı düşünüyorum bir de

kızlar hastane çantamı hazırlamaya başlayacağım göğüs pedi hangisinden aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz. lansinoh göğüs ucu kremi almayı düşünüyorum bir de
Ben göğüs pedini de kremini de lansinoh aldım canım.. kremini kardeşim kullandı çok memnun, ama pedi hakkında birşey diyemeyeceğim..

Gunaydin anneler... ufff kotu kotu ruyalar gordüm doguruyorum ama bi turlu emziremiyorum... bebek uyuyo uyandiramiyorum.... derken kendimi bi aksiyon filminin icinde buluyorum bu ne yaa ruya gormekten dinlenemiyorum uykumu alamiyorum bide oyle bi hake geldimki yasadigim baxi seyleri ruyamdami gordum yoksa bir iki gun once yasadimmi o olayi karistiriyorum beynim yanacak az kaldi BU ARADA MEDIPOL MEGAYA GIDEN VARMI????

Yok canım ya zararı olmaz mutlaka git
Gidicem bu doktor özel doktor benim üniversitede gittiğim asıl doktorum geçen sefer 2 dk falan baktı. Sezeryana yetişcekmiş. Şuramda ağrı oluyo dedim olur artık falan dedi böyle bi katakulliye geldi gibi oldu. Girdik çıktık toplam 5 dk sürdü içim rahat etmedi. Bu özel doktorada bir kez gitmiştim daha önce ama bilinen ünlü bi adam. Para verince işte adamın bi saçımı okşamadığı kalıyo o kadar ilgili ki. Yarın sınavım var bu hafta 3 sınavım kaldı. En azından şu kuruntulardan kurtulur sınavlara rahat çalışırım. Muhtemelen nırmal diyecek ağrılarıma biliyorum. Doğum sancısı olsa daha şiddetli olurdu diye düşünüyorum ama endişelerimden kurtulamıyorum. Ağrım oldukça korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…