- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.781
Nasıl oldun canım migrenin geçtimi?cnm benm sağolsn. evet bende beğendm :)
Berat kandiliniz mübarek olsun,dualarımız kabul olsun inşallah arkadaşlar.
dün gece eşime sahur hazırladım. azcık az uyudum yanizaten işe gelmek istemiyorum artık, uykusuzlukta bahanem oldu, şuan hiç çalışsam yok işteyim
dün gece uyumadan çok ağrım oldu. ama ağrılarımSeymasevde nin sancı anlatımlarına uymadığı için içim rahattı uzandım soluma 5 10 dk ya geçti çok şükür.
yatağımızı kurduk bu arada,bundan almıştık
canım inan gün sayıyorum.Bu çarş. randevum old. için okula gelmeyeceğim onu bile kar sayıyorum. bugünü saymazsak bu hafta 3 gün + haftaya p.tesi tatil sanırım salı ile 4 tam gün daha geleceğim okula çok şükür.Sonra bizim kulüp çalışmaları bitiyo cumaya kadar 8-13:00 çalışıcam yani yarım gün hiç problem değil.Öğleden sonrası dayanışmaz oluyo acaip bi uyku çöküyo üstüme.Sonrası zaten 1,5 hafta seminer yani 9-12:00 o da problem değil çok şükür az kaldıAyni durumdayiz canim.ewrak isleri biktirdi bni konulari bitirdim insallh izne ayrilmayi bekliyorum.ilk defa bu kdr skldim okuldan.
iyiyim canm sağolsn evet başımı sıkıp uyuynca gecti.Nasıl oldun canım migrenin geçtimi?
Canım geçmiş olsun, ben de iyi bilirim migren ağrısını, bide hamile hamile hiç çekilmez..iyiyim canm sağolsn evet başımı sıkıp uyuynca gecti.
Yok canım ya zararı olmaz mutlaka gitKızlar şu adet sancısı gibi olan ağrım geçmiyo hafifleyip geri geliyo 1.5 da doktora gitcem. Yalnız endişem şu ki geçen haftada ultrasona girdim. Sık ultrasonun bebeğe zararı olmasın??
sağol canım.. bende iyiyim migrenin tutmuş şimdi nasılsın??İyi gnler cnmm iydr.sen naslsn aynen yaklasyr zaman uzlme yine gelckms.ne guzel :)
amin inşallah canımAllah kavustursun canim!
canm benm allah razı olsun hemen bakyrm hemenn :) inş kalır bana alrm tükenmedenCanım geçmiş olsun, ben de iyi bilirim migren ağrısını, bide hamile hamile hiç çekilmez..
Gizemcim yanlış hatırlamıyorsam sen sabahlık almak istiyordun uygun fiyatlı, bugün englishhome de pijama grubunda yüzde 50 indirim varmış, ben bir tane sabahlık aldım yeri de güzel geldi bana.. haber vereyim dedim canım, bir bak istersen.. :)
sağolsn canm iyiyim şükür sıktm başımı yattım geçti sen naslsn sık giremyrsn galiba göremyrm senisağol canım.. bende iyiyim migrenin tutmuş şimdi nasılsın??
amin inşallah canım
Canım rica ederim, inşallah bulursun istediğin gibi birşey..canm benm allah razı olsun hemen bakyrm hemenn :) inş kalır bana alrm tükenmeden
Ben göğüs pedini de kremini de lansinoh aldım canım.. kremini kardeşim kullandı çok memnun, ama pedi hakkında birşey diyemeyeceğim..kızlar hastane çantamı hazırlamaya başlayacağım göğüs pedi hangisinden aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz. lansinoh göğüs ucu kremi almayı düşünüyorum bir de
bunlarn boyları nasl bişey acaba kalcayı kapatr mıCanım rica ederim, inşallah bulursun istediğin gibi birşey..
http://www.englishhome.com.tr/savan...m.html?OM.zn=fv_cat_top_seller&OM.zpc=M020213
kızlar bu nasl ekrunun üzerine giymek için
Gidicem bu doktor özel doktor benim üniversitede gittiğim asıl doktorum geçen sefer 2 dk falan baktı. Sezeryana yetişcekmiş. Şuramda ağrı oluyo dedim olur artık falan dedi böyle bi katakulliye geldi gibi oldu. Girdik çıktık toplam 5 dk sürdü içim rahat etmedi. Bu özel doktorada bir kez gitmiştim daha önce ama bilinen ünlü bi adam. Para verince işte adamın bi saçımı okşamadığı kalıyo o kadar ilgili ki. Yarın sınavım var bu hafta 3 sınavım kaldı. En azından şu kuruntulardan kurtulur sınavlara rahat çalışırım. Muhtemelen nırmal diyecek ağrılarıma biliyorum. Doğum sancısı olsa daha şiddetli olurdu diye düşünüyorum ama endişelerimden kurtulamıyorum. Ağrım oldukça korkuyorumYok canım ya zararı olmaz mutlaka git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?