2015 Temmuz Anneleri

canm ağrlştk artk birde sıcaklar bunaltyr bende öylym yrüyemyrm sanki çok kçük admlarla iş yapmak zaten kaç kez dinlenerek yapyrm geceleri artk bende uyuyamyrm çok kalkyrm bir bardk su içiyrm 10 dk sonra çok sıkşyrm sanki altıma edcm

bende son günlerinin sorunsuz yaklaştığını görünce çok mutlu oldum canım
evet senin gibi kararlı azimli arkadaşımı bekliyorum yeniden
Allah yardımcın olsun sağ sağlim bebeğini kucağına al inşallah canım
herşey gönlünce olsunnnnnnn

Merhaba canm kandilin mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah :)

Ben çok yaşıyorum nefes darlığını meyvelerle aram çok iyi zaten hamileliğimin başından beri özellikle şu sıcak günlerde ferahlatıyor gerçekten. Ama gece yattğımda nefesim kesiliyor sanki ne tarafa dönsem boş snra uyuyakalıyorum zaten:)

Canım bu haftalarda nst ye başlanıyor bnm doktorum 32de aldı beni şimdi her hafta gidiyorum bir hafta doktorun yanına bir hafta sadece nst yani 2 haftada bir nst ve dr kontrolüne girmiş oluyorum. Çatı için emin değilim ama burda tecrübeli anneler 36-37 haftalarda yapılıyor demişti

Sagol canim ins atlatiriz bir sey olmadan. İlk olcumde 14-8 cikti sonraki iki olcumde 12-7 cikti. Apartmanda kimsede de pompali tansiyon aleti bulamadik. Sonra kulak tikanikligim ve nefes darligim gecince cihaz duzgun olcmuyor dedik. Bakalim simdi olcucem gunde iki kez. Persembeye de randevu aldm tekrar. Yine nst ye giricem, idrarda protein kacagi var mi diye fln bakicak.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.

evet doğru dedin hayırlsııyla şu son haftalarımızıda atlatalımda sağlıkla bebekelrimizi sağ salim kucaklarımıza alalım

Bir arkadaşım artık son ayda daha kolay oluyor demişti. Bebiş biraz daha aşağıya indiğinden diyafram ve ciğerler zorlanmıyormuş..

Canm kandilin mübarek olsun :) hemde doğum günün kutlu olsunn çook özel bir doğum günü olmuştur sana bu yıl inşallah seneye daha da özel olacak bebişinle, mutlu sağlıklı nice güzel yıllarınız olsun eşin bebeğin ve tüm sevdiklerinlee

Nst zor bir şey mi acaba Hiç bilmiyorum korkutucu olur diye araştıramadım
yok canım bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar karnını açıyorsun bi ip bağlıyorlar sonra iki küçük metal bişeyle cihaza bağlıyorlar 10-20 dakika sonra çıktısını veriyorlar sende onu doktora veriyorsun çok basit bişeybakabilirsien netten korkulacak bişey değil

aynen bende burdaki mor un modelini görünce G Gizemm59 a önermiştim. açık renkleri de var.
ben morun şortuna bakıyodum yazın giyerim diye. sabahlığı görünce de aklıma gizem geldi.

Nst ye normalde 34. Haftada basladiklarini soylemisti bnm dr um cnm. Tabii agri sanci duzenli kasilma sikayetin varsa erken haftalarda da sokabiliyorlar. Diger tahliller de kan degerlerin idrar vs dir muhtemelen. Korkacak bir sey yok yani:)

yekruye fallenangel8 kizlaaar ben ki idealist okulu çok seven öğretmen ne hale geldim ayaklarım geriye gidiodu okula giderken.gerçekten hamilelikte okul çekilmez oluyor...neyseki izindeyin ohhh yatiyorum evde.darısıbbaşınıza

Bir arkadaşım artık son ayda daha kolay oluyor demişti. Bebiş biraz daha aşağıya indiğinden diyafram ve ciğerler zorlanmıyormuş..
Benim bebiş epey aşağıda hatta dün yan yattığımda resmen kafası elime geldi okdr aşağıda duruyorki sevdik babasıyla küçük kafasını kuzucuğun :)) bir yandanda korktum bukadar inmiş erkenden gelmez inşallah diye. benm nefes darlığı sıkıntım 5. Aydan beri var nerdeyse, ozmn çok nefes nefese kalıyordum şimdi daha az ama geceleri zorluyor beni. Heralde doğumdan snra geçecek artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…