- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.821
canım gecelikleri uzunmu kısamı acaba??Ben şundan aldım, kalçamı kapatıyor canım http://www.englishhome.com.tr/shannon-penye-dantelli-sabahlik-m-pembe.html
Şunu da gördüm http://www.englishhome.com.tr/marissa-penye-baskili-sabahlik-m-pembe.html bu da uzundu kapatır yani.
Buarada benim boyum 172..
sağol cnm bende paylaştıgımı alym ozmnBen şundan aldım, kalçamı kapatıyor canım http://www.englishhome.com.tr/shannon-penye-dantelli-sabahlik-m-pembe.html
Şunu da gördüm http://www.englishhome.com.tr/marissa-penye-baskili-sabahlik-m-pembe.html bu da uzundu kapatır yani.
lohusasepetnden aldm cnm ben ama içini göstryr :) ondn sabahlk alcm şimdievet bende daha gecelik pijama bulamadım. bende arıyorum :)
canm ağrlştk artk birde sıcaklar bunaltyr bende öylym yrüyemyrm sanki çok kçük admlarla iş yapmak zaten kaç kez dinlenerek yapyrm geceleri artk bende uyuyamyrm çok kalkyrm bir bardk su içiyrm 10 dk sonra çok sıkşyrm sanki altıma edcmaynen bende öyle canım geceleri yatmadan önce felan hep okudum yazdıkalrınızı ama cevap yazamadım insan gerçekten merak ediyor..
şu bir kaç gündür bende nefes alma zorlaştı vede kulaklarım tıkanıyor çok tuhaf evin içinde az bişey dolansam bile hemen nefes nefese kalıyorum
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah tansiyonun yükselmez.Eşler halden anlamıyor ki onlar bizden daha hamile.
bende son günlerinin sorunsuz yaklaştığını görünce çok mutlu oldum canımAaaaa canım ya sağol asıl ben seni tebrik ederim valla maşallah devam ediyorsun neyse doğurayım da gelicem gene sil baştan başlıycam :)))
Çok dua et kolayca atlatayım minik kuşumu kollarıma alayım çok mutlu oldum inan
Herkese merhaba,
Kandiliniz mübarek olsun hepinizin :)
Yoğunluktan çok bakamıyorum ama son sayfalarda gördüğüm kadarıyla nefes darlığı yaşayanlar var epey.
Benim de oluyor.
Ben bu tür durumlarda daha çok ferah meyvalar yiyerek çözmeye çalışıyorum; karpuz gibi, erik gibi, kavun gibi..
Epey iyi geldi. Belki sizler için de iyi gelebilir.En azından yararı olur zararı olmaz..
Özellikle Kış meyvelerindeki C vitaminini erikte de rahat rahat bulabilirsiniz. Sonuçta artık son zamanlar olduğundan enerji düşüyor bir şekilde karşılamak gerekiyor.
Bir de yeni duyduğum bir şey var ama ben çalıştığımdan çok sıkı kahvaltı yapamadığımdan uygulayamam sanıyorum. Her gün yumurta yemek bebeğin sağlığı ve zeka gelişimi için çok faydalıymış.
Ben sabah erken saatlerde kalkıp işe gittiğimden böyle bir hazırlık maalesef yapamıyorum. Ancak gün içinde et yiyorum işte.. Yoğurt yemeğe; süt içmeye özen gösteriyorum..
Bu arada arkadaşlar badem ve cevizi hayatınızdan eksik etmeyin.. Bir çok faydalı minerali bir arada bulunduran mucizeler gibi onlar..
Bu arada bu hafta doktor randevum var. Doktor bana bu gelişinde sana bazı tahliller yapacağız demişti. Acaba NST bu haftalarda mı yapılıyor ? Yoksa çatı mı
geçmi olsunc anım tansıyonun kaç çıktı bendede preeklemsi olma ihtimali var bu yüzden sürekli tansıyonumu ölçüyorum inşallah tansıyonumuz hiç yükselmez bunda çok dikkat etmek gerekiyor bana doktorum 14/9 görürsen mutlaka haberim olsun dedi inşallah hiç yükselmez..
geçen hafta kardeşim buradaydı bilgisayarı pek elime alamadım fırsat olmadı ama artık buradayım bu haftasonu randevum var doktorda önce nst ye giricem sonra muayene bakalım ne dicek doktor
Nst zor bir şey mi acabacanım ben bu hafta gidicem muayeneden önce nst yapılsın dedi ama çatı muayenesi bir sorun olmadıkca 36. hafta sonra yapılıyor..
evet doğru dedin hayırlsııyla şu son haftalarımızıda atlatalımda sağlıkla bebekelrimizi sağ salim kucaklarımıza alalımcanm ağrlştk artk birde sıcaklar bunaltyr bende öylym yrüyemyrm sanki çok kçük admlarla iş yapmak zaten kaç kez dinlenerek yapyrm geceleri artk bende uyuyamyrm çok kalkyrm bir bardk su içiyrm 10 dk sonra çok sıkşyrm sanki altıma edcm
Bir arkadaşım artık son ayda daha kolay oluyor demişti. Bebiş biraz daha aşağıya indiğinden diyafram ve ciğerler zorlanmıyormuş..Ben çok yaşıyorum nefes darlığını meyvelerle aram çok iyi zaten hamileliğimin başından beri özellikle şu sıcak günlerde ferahlatıyor gerçekten. Ama gece yattğımda nefesim kesiliyor sanki ne tarafa dönsem boş snra uyuyakalıyorum zaten:)
Canım dediğim gibi o gösterdiğim modeller gayet uzundu yani kalçamın altına kadar geliyorlar.canım gecelikleri uzunmu kısamı acaba??
Gümaydın kızlar kandiliniz mübarek olsunn
bugun benim doğum günüm minnoşum içerde kıpır kıpır bayılıyorum tekmelerini hareketlerini hissetmeye hep hareket etsin istiyorumkarnıma sürekli sarılmak istiyorum tek vucutta geçirdiğimiz son zamanlarımız her anımı hafızama kazıma istiyorum çok güzel bir duyguymuş Allahım her isteyene bu güzelliği nasip etsin
hepinize bol tekmeli güzell günlerr
yok canım bebeğin kalp atışlarını dinliyorlar karnını açıyorsun bi ip bağlıyorlar sonra iki küçük metal bişeyle cihaza bağlıyorlar 10-20 dakika sonra çıktısını veriyorlar sende onu doktora veriyorsun çok basit bişeybakabilirsien netten korkulacak bişey değilNst zor bir şey mi acabaHiç bilmiyorum korkutucu olur diye araştıramadım
Ben şundan aldım, kalçamı kapatıyor canım http://www.englishhome.com.tr/shannon-penye-dantelli-sabahlik-m-pembe.html
http://www.englishhome.com.tr/savan...m.html?OM.zn=fv_cat_top_seller&OM.zpc=M020213
kızlar bu nasl ekrunun üzerine giymek için
Nst ye normalde 34. Haftada basladiklarini soylemisti bnm dr um cnm. Tabii agri sanci duzenli kasilma sikayetin varsa erken haftalarda da sokabiliyorlar. Diger tahliller de kan degerlerin idrar vs dir muhtemelen. Korkacak bir sey yok yani:)Herkese merhaba,
Kandiliniz mübarek olsun hepinizin :)
Yoğunluktan çok bakamıyorum ama son sayfalarda gördüğüm kadarıyla nefes darlığı yaşayanlar var epey.
Benim de oluyor.
Ben bu tür durumlarda daha çok ferah meyvalar yiyerek çözmeye çalışıyorum; karpuz gibi, erik gibi, kavun gibi..
Epey iyi geldi. Belki sizler için de iyi gelebilir.En azından yararı olur zararı olmaz..
Özellikle Kış meyvelerindeki C vitaminini erikte de rahat rahat bulabilirsiniz. Sonuçta artık son zamanlar olduğundan enerji düşüyor bir şekilde karşılamak gerekiyor.
Bir de yeni duyduğum bir şey var ama ben çalıştığımdan çok sıkı kahvaltı yapamadığımdan uygulayamam sanıyorum. Her gün yumurta yemek bebeğin sağlığı ve zeka gelişimi için çok faydalıymış.
Ben sabah erken saatlerde kalkıp işe gittiğimden böyle bir hazırlık maalesef yapamıyorum. Ancak gün içinde et yiyorum işte.. Yoğurt yemeğe; süt içmeye özen gösteriyorum..
Bu arada arkadaşlar badem ve cevizi hayatınızdan eksik etmeyin.. Bir çok faydalı minerali bir arada bulunduran mucizeler gibi onlar..
Bu arada bu hafta doktor randevum var. Doktor bana bu gelişinde sana bazı tahliller yapacağız demişti. Acaba NST bu haftalarda mı yapılıyor ? Yoksa çatı mı
Benim bebiş epey aşağıda hatta dün yan yattığımda resmen kafası elime geldi okdr aşağıda duruyorki sevdik babasıyla küçük kafasını kuzucuğun :)) bir yandanda korktum bukadar inmiş erkenden gelmez inşallah diye. benm nefes darlığı sıkıntım 5. Aydan beri var nerdeyse, ozmn çok nefes nefese kalıyordum şimdi daha az ama geceleri zorluyor beni. Heralde doğumdan snra geçecek artık.Bir arkadaşım artık son ayda daha kolay oluyor demişti. Bebiş biraz daha aşağıya indiğinden diyafram ve ciğerler zorlanmıyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?