2015 Temmuz Anneleri

Kızlar malum bugün hastaneler grevdeymiş, benim de tam çalışabilir raporu almam gerekiyordu bugün. yeni randevuyu ancak perşembeye bulabildim, birkaç gün gecikince rapor sıkıntı çıkıyor mu acaba? ben normalde başka bir şehirde özele gidiyorum ama yaşadığım yerde bir tane özel var ondaki kadın doğumcular da ayrılmış.. bendeki de şans yani, hepsi üst üste geldi.. ne diyorsunuz raporu sonra alsam sıkıntı çıkarmı?

Çok güzel cnm bnde böyle bir sabahlık aldım eminönünden takım halinde. Fotoğraflarda güzel çıksın diye:) hem yazın sıkmaz güzel bnce al
cnm benm gecelgm çok içimi göstryr ondn alcm birtane ekru gecelğm ve pijamam onlarn üzerine bu uyar diorm alcm inş bunu

Amin cnmm kandilin mübarek olsunn snnde dualarımız kabul olsun inş :)

Benimde çok sırt ağrım vardı akşam nefes alırken bile ağrıdı ne yatabildim ne düzgün uyuyabildim snra sabaha karşı artık sızmışım neyse sabahtan beri daha iyiyim çok şükür. Amann ağrılarımız yalancı ağrılar olsun biraz daha dursunlarr

Beşiğin çok güzeeell bnm kızımın beşiğinin aynısıı :)) ben çok beğenerek aldım kurduk odasında bekliyo küçük hanımı:) sağlıkla mutlulukla uyusunlar inşallah içlerinde

doğum günün kulu olsun canım. seneye bebeğinle kutlayacaksın inşallah

sırt ağrım hep var sağolsun geçmek bilmiyor :))
en az 36 yı dolduralım da azcık daha ağrısına katlanırız dimi :)) artık yürürken nefes nefeseyim. çok yoruluyorum.uykuda sıkıntıda.

teşekkür ederim canım, sizde güle güle kullanın

bu beşiklere bebeklerin 5 6 aydan sonra kullanımı zor dıyorlar ama süslü olunca dayanamadım aldım :))
sonrasına bakarız artık

aynen canm benm biran önce doğrmk istyrm artk o doğm koprkusuda bitsn ya düşündkçe bekledkce buytrym kendımce :)
canım bir kaç hafta daha beklesin bebişin azcık daha büyüsün sonra geldin hayırlsııyla sağlıkla inşallah sen doğumu düşünmemeye çalış allah yardım eder hayır mübarek günlerde inşallah

Benim haftaya muayenem vardı. O zaman alsam olur mu dediğimde doktor sistem üzerinden yaptıkları için geriye dönük veremiyorlar demişti. Ben bugün saat 3te alcam rapor. Sekreterlere bi sorayım canım

cnm okadr sabahlk die tuttrdm k,i :)) sağolsn cnm alcm burdan

Güzel zarif modeller. Fiyatta uygun. Al bencede canım

Cnm ben çalışmıyorum ama bir kere bir hamile bayan hastanede raporu almaya geçmi kalmış ne vermemıslerdı.çünkü sgkya mı ne bıldırıyorlarmıs.kı gittiğim hastane ozel hastane.

yok canım hiç bi sorun olmaz. erken olsa vermezler de geç olunca sorun çıkmıyo

kızlar o kadar dikkat etmeme rağmen 32. haftada tüm bacağım ve karnım çatladı . mor mor çizgiler oluştu. oysa sadece 8 kilo aldım o kadar kafaya takıyorum ki tüm psikolojim bozuldu. bunun aslında çok önemli olmadığını söyleyin lütfen

kolay gelsin canım, ben de anaokulu öğretmeniyim, özel okulda çalışıyorum
bugün itibariyle izne ayrıldım, gerçekten son zamanlar cok zorlanıyordum özellikle gün içinde çok anlamasam da akşama uzanınca çıkıyordu. Evden dolduracağım inş gelişim raporlarını
son gün de birkaç saat gider kendim veririm diyorum.

bunlarn boyları nasl bişey acaba kalcayı kapatr mı

oyle cok uzun değil ama kalçayı kapatıyor bu sabahlıklar

doğum günün kutlu olsuuuun hamileyken de kutlamak ayrı bir eğlenceli oluyor bence

çok geçmiş olsuun inş
dediği gibi bebeklerimiz buyuk artık sorun olmadan kucağına alırsın

geriye dönük vermezler ama o tarihten itibaren verirler
Hımm anladım canım benim normalde pazar almam gerekiyordu ama, tatile denk geldiği için bugüne kaymıştı. şimdide daha çok gecikecek bu eylem yüzünden ve doğum sonrasına atacağım iznim kısalacak şansa bak

genelde çatlakların genetik olduğu söylenior bazen yapacak hiçbirşeyimiz olmuyormuş
ibrahim saraçoğlunun bi videosunda ca eksikliğininde neden oldugunu duymuştum derimizdede ca bulunuyormuş azalınca ilk derimizden gidiyormuş eger çok süt yoğurt yemiyorsan yenileri olmasın diye önlem olarak arttırabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…