- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.841
aynen canm benm biran önce doğrmk istyrm artk o doğm koprkusuda bitsn ya düşündkçe bekledkce buytrym kendımce :)evet doğru dedin hayırlsııyla şu son haftalarımızıda atlatalımda sağlıkla bebekelrimizi sağ salim kucaklarımıza alalım
cnm benm gecelgm çok içimi göstryr ondn alcm birtane ekru gecelğm ve pijamam onlarn üzerine bu uyar diorm alcm inş bunuÇok güzel cnm bnde böyle bir sabahlık aldım eminönünden takım halinde. Fotoğraflarda güzel çıksın diye:) hem yazın sıkmaz güzel bnce al
Berat kandiliniz mübarek olsun,dualarımız kabul olsun inşallah arkadaşlar.
dün gece eşime sahur hazırladım. azcık az uyudum yanizaten işe gelmek istemiyorum artık, uykusuzlukta bahanem oldu, şuan hiç çalışsam yok işteyim
dün gece uyumadan çok ağrım oldu. ama ağrılarım @Seymasevde nin sancı anlatımlarına uymadığı için içim rahattıuzandım soluma 5 10 dk ya geçti çok şükür.
yatağımızı kurduk bu arada,bundan almıştık
doğum günün kulu olsun canım. seneye bebeğinle kutlayacaksın inşallahGümaydın kızlar kandiliniz mübarek olsunn
bugun benim doğum günüm minnoşum içerde kıpır kıpır bayılıyorum tekmelerini hareketlerini hissetmeye hep hareket etsin istiyorumkarnıma sürekli sarılmak istiyorum tek vucutta geçirdiğimiz son zamanlarımız her anımı hafızama kazıma istiyorum çok güzel bir duyguymuş Allahım her isteyene bu güzelliği nasip etsin
hepinize bol tekmeli güzell günlerr
Amin cnmm kandilin mübarek olsunn snnde dualarımız kabul olsun inş :)
Benimde çok sırt ağrım vardı akşam nefes alırken bile ağrıdı ne yatabildim ne düzgün uyuyabildim snra sabaha karşı artık sızmışımneyse sabahtan beri daha iyiyim çok şükür. Amann ağrılarımız yalancı ağrılar olsun biraz daha dursunlarr
Beşiğin çok güzeeell bnm kızımın beşiğinin aynısıı :)) ben çok beğenerek aldım kurduk odasında bekliyo küçük hanımı:) sağlıkla mutlulukla uyusunlar inşallah içlerinde
canım bir kaç hafta daha beklesin bebişin azcık daha büyüsün sonra geldin hayırlsııyla sağlıkla inşallah sen doğumu düşünmemeye çalış allah yardım eder hayır mübarek günlerde inşallahaynen canm benm biran önce doğrmk istyrm artk o doğm koprkusuda bitsn ya düşündkçe bekledkce buytrym kendımce :)
Kızlar malum bugün hastaneler grevdeymiş, benim de tam çalışabilir raporu almam gerekiyordu bugün.yeni randevuyu ancak perşembeye bulabildim, birkaç gün gecikince rapor sıkıntı çıkıyor mu acaba? ben normalde başka bir şehirde özele gidiyorum ama yaşadığım yerde bir tane özel var ondaki kadın doğumcular da ayrılmış.. bendeki de şans yani, hepsi üst üste geldi.. ne diyorsunuz raporu sonra alsam sıkıntı çıkarmı?
cnm okadr sabahlk die tuttrdm k,i :)) sağolsn cnm alcm burdan
http://www.englishhome.com.tr/madison-dokuma-sabahlik-s-mor.html
s beden bitmiş yaa
sırf mor diye zaten bunları begenmiştim
http://www.englishhome.com.tr/bety-kopanakili-terlik-36-37-mor.html
http://www.englishhome.com.tr/halen-viskon-ince-askili-gecelik-s-mor.html
takım yapacaktım
Cnm ben çalışmıyorum ama bir kere bir hamile bayan hastanede raporu almaya geçmi kalmış ne vermemıslerdı.çünkü sgkya mı ne bıldırıyorlarmıs.kı gittiğim hastane ozel hastane.Kızlar malum bugün hastaneler grevdeymiş, benim de tam çalışabilir raporu almam gerekiyordu bugün.yeni randevuyu ancak perşembeye bulabildim, birkaç gün gecikince rapor sıkıntı çıkıyor mu acaba? ben normalde başka bir şehirde özele gidiyorum ama yaşadığım yerde bir tane özel var ondaki kadın doğumcular da ayrılmış.. bendeki de şans yani, hepsi üst üste geldi.. ne diyorsunuz raporu sonra alsam sıkıntı çıkarmı?
yok canım hiç bi sorun olmaz. erken olsa vermezler de geç olunca sorun çıkmıyoKızlar malum bugün hastaneler grevdeymiş, benim de tam çalışabilir raporu almam gerekiyordu bugün.yeni randevuyu ancak perşembeye bulabildim, birkaç gün gecikince rapor sıkıntı çıkıyor mu acaba? ben normalde başka bir şehirde özele gidiyorum ama yaşadığım yerde bir tane özel var ondaki kadın doğumcular da ayrılmış.. bendeki de şans yani, hepsi üst üste geldi.. ne diyorsunuz raporu sonra alsam sıkıntı çıkarmı?
Kızlar herkese günaydın.Berat kandiliniz mübarek olsun.Bol bol dua edelim birbirimizi için.İnşallah dualarımız kabul olsun yavrularımız sağlıkla ,hayırla vakti zamanında gelsinler...Herkes yalancı sancılardan bahsetmiş ben daha hiç yaşamadım kızlar açıkçası tedirgin oldum sanırım öyle bişey olduğunda panikleyeceğim birden acaba doğum mu başladı diye ama sizlerden biliyorum yine ki düzenli aralıklarla olmadığında korkmama gerek yok inşallah değil mi??? Bu arada yine okula geldim bu hafta karneleri doldurmam lazım çocuklarımın ama inanın sabah kalkıp okula gelmesi işkence olmaya başladı gün sayıyorum artık. Biran önce okul bitsin evimde kalmak istiyorum inşallah..
bunlarn boyları nasl bişey acaba kalcayı kapatr mı
Gümaydın kızlar kandiliniz mübarek olsunn
bugun benim doğum günüm minnoşum içerde kıpır kıpır bayılıyorum tekmelerini hareketlerini hissetmeye hep hareket etsin istiyorumkarnıma sürekli sarılmak istiyorum tek vucutta geçirdiğimiz son zamanlarımız her anımı hafızama kazıma istiyorum çok güzel bir duyguymuş Allahım her isteyene bu güzelliği nasip etsin
hepinize bol tekmeli güzell günlerr
Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım?
Kızlar doktorumun yönlendirdiği profa gittim.
Bugün Türkiye geneli doktorlar grevdeymiş. Sekreter bizi gönderiyordu. Doktorumu aradım bekle dedi. Sonra doktor gelecek siz bekleyin sekreterine de bilgisi var diyin dedi. Görüştük. Geldi aldı ve her şey şimdilik iyi çalışabilirsin. Fakat tansiyonuna dikkat etmelisin ve rutin takip daha sıkı yapılmalı dedi. Kan akışı yeterli seviyede plesenta sağ duvarda biraz sıkıntı var ama hafta olarak büyük olduğumuzdan çok önemli değilmiş. Şimdilik durum böyle
Hımm anladım canım benim normalde pazar almam gerekiyordu ama, tatile denk geldiği için bugüne kaymıştı. şimdide daha çok gecikecek bu eylem yüzünden ve doğum sonrasına atacağım iznim kısalacakgeriye dönük vermezler ama o tarihten itibaren verirler
kızlar o kadar dikkat etmeme rağmen 32. haftada tüm bacağım ve karnım çatladı . mor mor çizgiler oluştu. oysa sadece 8 kilo aldım o kadar kafaya takıyorum ki tüm psikolojim bozuldu. bunun aslında çok önemli olmadığını söyleyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?