- 30 Kasım 2010
- 720
- 422
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.861
evet canm büyüsün tabıı zmaanında gelsn hayrlısyla dedğin gibi rabbm büyük yardm eder zaten kaçısı yok yaşycz o günleri :)canım bir kaç hafta daha beklesin bebişin azcık daha büyüsün sonra geldin hayırlsııyla sağlıkla inşallah sen doğumu düşünmemeye çalış allah yardım eder hayır mübarek günlerde inşallah
kızlar o kadar dikkat etmeme rağmen 32. haftada tüm bacağım ve karnım çatladı . mor mor çizgiler oluştu. oysa sadece 8 kilo aldım o kadar kafaya takıyorum ki tüm psikolojim bozuldu. bunun aslında çok önemli olmadığını söyleyin lütfen
Kızlar benim kafam iyice karıştı netten araştırayım dedim bu 32. hafta raporunu.. özel hastanelerden alınan raporu sgk kabul etmiyormuş yada gebeliğin başından beri takibini yaptrdığın özel hastanelerden alabiliyormuşun bu raporu.. off iice kafam karıştı, şimdi ben herhangi bir özel hastaneye gidip bu raporu alamıyormuyum? alsam bile saydıramıyormuyum?
off kızlar ya eşimle öğlen öğlen tartştm sabahlğn link atmştm bak die bu kısa olmaz senın boyun uzun kalcanı kapatmz oran buran gözkyr bılmem ne ya kapatr diorm anlatamyrm dlrdm iyice bulcksn güzelini alcksn yoksa o gecelklerı öyle giyrm dedm sen onları giymeye çalş bende yırtar atarm onları dio gerildm onun yüzündn deli ya
Haftasonu kizimin halasi ve teyzesi ile dogum sonrasi için hazirlik yaptik. Bebek
Hediyemiz, lohusa serbeti icin bardaklarimizi, sepetimizi süsledik. Ayrica benim icin lohusa taci ve terlik leri yaptik. Simdi sirada kapi süsü ve taki yastigi var. Fotolarini atiyorum bakalim kk'daki teyzelerimiz begenecek mi :)
Ne kadarkısaki sabahlık benimde kısa ama diz kapağıma kadar gecelikte öyle bide ben Tesettürlüyümoff kızlar ya eşimle öğlen öğlen tartştm sabahlğn link atmştm bak die bu kısa olmaz senın boyun uzun kalcanı kapatmz oran buran gözkyr bılmem ne ya kapatr diorm anlatamyrm dlrdm iyice bulcksn güzelini alcksn yoksa o gecelklerı öyle giyrm dedm sen onları giymeye çalş bende yırtar atarm onları dio gerildm onun yüzündn deli ya
Bence karar vermeyin bırak doğumdan sonra netleşsin seni o halde görünce zaten dayanamaz senin dediğin olsun der benim hep öyle oldu. Sancı çekerken Şahit olunca bakış açısı değişir.bizde isim kavgasındayız kızlar. ben defne eşim ırmak istiyor. bebek arabası mevzusunda ağlattın beni. buda benim dediğim olsun diyorum. yine inat. çok bencil. sanki sadece onun çocuğu herşey onun dediği gibi olsun istiyor. ablamda eminönüne gitti bugün. kapı süsü için malzeme filan aldı. hem defne hem ırmak harflerini almış kızcağız. karar verin öyle yapıştırcam diyor. ya ben 4 ay kusmuşum, varisler, hemoroidler, ağrılar sızılar her şeye o karar verecek. var mı böyle bencillik ya. valla çok kızıyorum
canm çok güzel olmşlarrr :) güle güle kullanınHaftasonu kizimin halasi ve teyzesi ile dogum sonrasi için hazirlik yaptik. Bebek
Hediyemiz, lohusa serbeti icin bardaklarimizi, sepetimizi süsledik. Ayrica benim icin lohusa taci ve terlik leri yaptik. Simdi sirada kapi süsü ve taki yastigi var. Fotolarini atiyorum bakalim kk'daki teyzelerimiz begenecek mi :)
Kızlar malum bugün hastaneler grevdeymiş, benim de tam çalışabilir raporu almam gerekiyordu bugün.yeni randevuyu ancak perşembeye bulabildim, birkaç gün gecikince rapor sıkıntı çıkıyor mu acaba? ben normalde başka bir şehirde özele gidiyorum ama yaşadığım yerde bir tane özel var ondaki kadın doğumcular da ayrılmış.. bendeki de şans yani, hepsi üst üste geldi.. ne diyorsunuz raporu sonra alsam sıkıntı çıkarmı?
Çok haklısın cnm. Orta yolu bulursunuz inl diyeceğim ama inatlaşmaya gerek yok ki bu konuda. Birini sen birini o koysun. Ben kız ismi hiö düşünmemiştim. Babamız iki ismi de önerdi. Ben ikisi de olsun dedim. Kızının adısını koysun istedim açıkcası. Çünkü erkek olsaydı ben adını çoktan belirlemiştim. Babamızda razıydı. Umarım orta yolu bulursunuz cnm.bizde isim kavgasındayız kızlar. ben defne eşim ırmak istiyor. bebek arabası mevzusunda ağlattın beni. buda benim dediğim olsun diyorum. yine inat. çok bencil. sanki sadece onun çocuğu herşey onun dediği gibi olsun istiyor. ablamda eminönüne gitti bugün. kapı süsü için malzeme filan aldı. hem defne hem ırmak harflerini almış kızcağız. karar verin öyle yapıştırcam diyor. ya ben 4 ay kusmuşum, varisler, hemoroidler, ağrılar sızılar her şeye o karar verecek. var mı böyle bencillik ya. valla çok kızıyorum
Hayırlı kandiller yerim ben onun kıçını başını kız vur totosunaHayırlı kandiller kızlar. Nasılsınız? Kızımla el öpmeye geleceğiz foruma inş
Benim ailemin değilde eşimin ailesinin erkekleri kesin girmeye çalışır odaya ziyarete.ben tesetturlu değilim ama rahatsız olurum yanı.geçenlerde arkadaşım doğum yaptı tam bebegı emzırıyor pat kaynı giriyor odaya.kız toparlanamıyor.yok kayınpederı giriyor pat diye sınır olmuştum.eşime söyledim.erkekler kapıdan 2 dk geçmiş olsun deyip gitsinler diye.hatta ben hastane ziyaretinin kısa olması taraftarıyım.Ne kadarkısaki sabahlık benimde kısa ama diz kapağıma kadar gecelikte öyle bide ben Tesettürlüyümaman o halinle zaten nolcakmış kimin yanında dolaşıcan ki yataktan çıkmıycan bi tuvalete kalksan odanda zaten yabancı kimse olmaz.
aynen canm saçmaladı resmen bul al dedm zaten dahada ona sabahlk muhabbeti yapmycm sinr etti durdk yerekıskançlığı tutmuş. eğer gerçekten kafaya takan biriyse uzun model bak canım. doğumda bişey derse lohusa halinle daha çok üzülürsün. yok benimki gibi bi kızdığına bazen hiç bişey yokmuş gibi davranıyorsa ikna etmeye çalış :) ama bi sabahlık için kırılmayın.
düşüncesz olyrlr cnm ya anlyrm senı demyrlrkı annedr hakkı var die sende diret cnm isim bu onemlı bişeybizde isim kavgasındayız kızlar. ben defne eşim ırmak istiyor. bebek arabası mevzusunda ağlattın beni. buda benim dediğim olsun diyorum. yine inat. çok bencil. sanki sadece onun çocuğu herşey onun dediği gibi olsun istiyor. ablamda eminönüne gitti bugün. kapı süsü için malzeme filan aldı. hem defne hem ırmak harflerini almış kızcağız. karar verin öyle yapıştırcam diyor. ya ben 4 ay kusmuşum, varisler, hemoroidler, ağrılar sızılar her şeye o karar verecek. var mı böyle bencillik ya. valla çok kızıyorum
Defne ırmak olsun cnm:) ıkısınıde koyun.bizde isim kavgasındayız kızlar. ben defne eşim ırmak istiyor. bebek arabası mevzusunda ağlattın beni. buda benim dediğim olsun diyorum. yine inat. çok bencil. sanki sadece onun çocuğu herşey onun dediği gibi olsun istiyor. ablamda eminönüne gitti bugün. kapı süsü için malzeme filan aldı. hem defne hem ırmak harflerini almış kızcağız. karar verin öyle yapıştırcam diyor. ya ben 4 ay kusmuşum, varisler, hemoroidler, ağrılar sızılar her şeye o karar verecek. var mı böyle bencillik ya. valla çok kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?