- 14 Aralık 2011
- 271
- 138
- 303
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.881
çok zarif olmuş. şık ve sade. ben bayıldım. ellerinize sağlık
Teşekkür ederiz teyzelerimize :)canm çok güzel olmşlarrr :) güle güle kullanın
bizde isim kavgasındayız kızlar. ben defne eşim ırmak istiyor. bebek arabası mevzusunda ağlattın beni. buda benim dediğim olsun diyorum. yine inat. çok bencil. sanki sadece onun çocuğu herşey onun dediği gibi olsun istiyor. ablamda eminönüne gitti bugün. kapı süsü için malzeme filan aldı. hem defne hem ırmak harflerini almış kızcağız. karar verin öyle yapıştırcam diyor. ya ben 4 ay kusmuşum, varisler, hemoroidler, ağrılar sızılar her şeye o karar verecek. var mı böyle bencillik ya. valla çok kızıyorum
Kızlar cnm çok sıkılıyor.daralıyorum.doğumu düşündükçe sanki panik atak geçiriyorum
Yani bu hafta içinde alırım zaten ama, sonuçta aldığım günden itibaren iznim aktarılıyorsa, ne kadar erken alsam benim için okadar kardır.bende haftalık diye biliyorum canım.
canım bu kadar takma kafana çatlamanın kilo ile hiç bir alakası yok. tamamen senin vücut yapınla alakalı. bende de var. doğumdan sonra sönüyormuş o mor çizgiler tamamen gitmiyor ama ten rengini alıyomuşkızlar o kadar dikkat etmeme rağmen 32. haftada tüm bacağım ve karnım çatladı . mor mor çizgiler oluştu. oysa sadece 8 kilo aldım o kadar kafaya takıyorum ki tüm psikolojim bozuldu. bunun aslında çok önemli olmadığını söyleyin lütfen
ya cnm kalça kapatyr dediler burda bende kapatyrmş kızlar almş dedm yok anam benmkini kapatmzmş kimnblr ne var sankıde kapatmyck uyuzluğu tuttu işte mini elbise bile giyiyrm ben onun yanında düğünlerde anlatamadm ama çok beğendm onu ya almk istyr cnm çok :)) gizliden alsam mı acaba :))Ne kadarkısaki sabahlık benimde kısa ama diz kapağıma kadar gecelikte öyle bide ben Tesettürlüyümaman o halinle zaten nolcakmış kimin yanında dolaşıcan ki yataktan çıkmıycan bi tuvalete kalksan odanda zaten yabancı kimse olmaz.
hayrlı kandıller canm ben o kızının el öpmeye çalşan minik ellerını yerım kiii :)) oyy nasl sevesm gelyr :)))Hayırlı kandiller kızlar. Nasılsınız? Kızımla el öpmeye geleceğiz foruma inş
ayy cnm düşünmemeye calş benmde olyr hemen kafamı başka yere veryrm diorm düşünsem ne değişck şimdiden kendıme sıkıntı yapmym herşey olcgna varckKızlar cnm çok sıkılıyor.daralıyorum.doğumu düşündükçe sanki panik atak geçiriyorum
Canım alsan bile denersin olmazsa geri iade edebilirisn aslında..ya cnm kalça kapatyr dediler burda bende kapatyrmş kızlar almş dedm yok anam benmkini kapatmzmş kimnblr ne var sankıde kapatmyck uyuzluğu tuttu işte mini elbise bile giyiyrm ben onun yanında düğünlerde anlatamadm ama çok beğendm onu ya almk istyr cnm çok :)) gizliden alsam mı acaba :))
Canım çok iyi anlıyorum bilmediğin yaşamadığın birşey yaşıyacağın için endişelisin korkuyorsun. Ama bu şekilde vucüduna olumsuz sinyaller gönderirsin rahatlayacak Müzikler dinle Kafanı yorma zaten akışına bırakıcaksın doğum anında bile öyle. Eğer kaldıramıycağımız bişey olsa Allah böyle bişey yaşatırmıydı hiç bak her kadın bi tanede değil bi kaç tane kendi rızasıyla doğurmak istiyorsa sende yapabilirsin.Kızlar cnm çok sıkılıyor.daralıyorum.doğumu düşündükçe sanki panik atak geçiriyorum
Aaaaa bizde kimse gelmez hastaneye istemiyceğimi bilirler erkek olarak tek eşim olur. Ablamlar gelir benim kızları getirirler oda o yüzden. O yorgunlukla hiç çekilir mi ya o kalabalık gürültü bide sağlık açısından iyi değil hastane odaları küçük zatenBenim ailemin değilde eşimin ailesinin erkekleri kesin girmeye çalışır odaya ziyarete.ben tesetturlu değilim ama rahatsız olurum yanı.geçenlerde arkadaşım doğum yaptı tam bebegı emzırıyor pat kaynı giriyor odaya.kız toparlanamıyor.yok kayınpederı giriyor pat diye sınır olmuştum.eşime söyledim.erkekler kapıdan 2 dk geçmiş olsun deyip gitsinler diye.hatta ben hastane ziyaretinin kısa olması taraftarıyım.
Bence al lohusa sabahlığı kısa olmaz ki kalçanı örter.ya cnm kalça kapatyr dediler burda bende kapatyrmş kızlar almş dedm yok anam benmkini kapatmzmş kimnblr ne var sankıde kapatmyck uyuzluğu tuttu işte mini elbise bile giyiyrm ben onun yanında düğünlerde anlatamadm ama çok beğendm onu ya almk istyr cnm çok :)) gizliden alsam mı acaba :))
pinhan16 .!.:Hayırlı kandiller kızlar. Nasılsınız? Kızımla el öpmeye geleceğiz foruma inş
yani canm orasıda var ama bana inat yapyr işteCanım alsan bile denersin olmazsa geri iade edebilirisn aslında..
Ama arkadaşın erken doğurmamış canım normal sayılan zamanda doğurmuş. Bebeği ne kadardı? Kilosu yani?ben bugun pek bi pollyannayım ama cuma günü ofisteki arkadaşım doğum yaptı 37+1 de o aklıma geldikçe korku sarıyor bide bebeği çok minikti düşündükçe daha çok yemeye başladım erken doğarsa felan korkusu sardı benide
bende onu dedm cnm o sıcakta ne yapcm uzunu benm kalcmı örtsn iç çamaşırımı göstermesn yeter ama ona göre öyle değilmşBence al lohusa sabahlığı kısa olmaz ki kalçanı örter.
Ben özel hastaneden aldığım raporu işlem için verdik İnsan Kaynaklarına. hiç bir problem olmadı. Neden öyle bir şey var ki anlamadım? SGK özel hastanede de işleniyor.Kızlar benim kafam iyice karıştı netten araştırayım dedim bu 32. hafta raporunu.. özel hastanelerden alınan raporu sgk kabul etmiyormuş yada gebeliğin başından beri takibini yaptrdığın özel hastanelerden alabiliyormuşun bu raporu.. off iice kafam karıştı, şimdi ben herhangi bir özel hastaneye gidip bu raporu alamıyormuyum? alsam bile saydıramıyormuyum?
2470 gr dı evet aslında erken doğum diye nitelendirilmiyor ama benim kafamda doğum hep 40.cı haftada olan bişeymiş gibiydi bide başından beri birlikteydik o arkadaşımla onu doğum yapmış görünce biraz telaş sardı benideAma arkadaşın erken doğurmamış canım normal sayılan zamanda doğurmuş. Bebeği ne kadardı? Kilosu yani?
Ya bilmiyorum ki bende nette okudum böyle birkaç yerde, o yüzden kafam karıştı. kimisi almış özelden gitmiş, sonra 37. hafta izne ayrılacağı zaman sıkıntı çıkmış falan. Bu eylem de tam beni buldu ne güzel devletten alıp verecektim raporumuBen özel hastaneden aldığım raporu işlem için verdik İnsan Kaynaklarına. hiç bir problem olmadı. Neden öyle bir şey var ki anlamadım? SGK özel hastanede de işleniyor.
cnm ben aldm özelden bişey olmadı hatta bizimki sen iyimsn gerek yok rapora dedi yahu sorun cıksn istmyrm dedm yok bişey olmaz dedi öyle devam edyrm şimdi bakalm izne çıkarken ne olckYa bilmiyorum ki bende nette okudum böyle birkaç yerde, o yüzden kafam karıştı. kimisi almış özelden gitmiş, sonra 37. hafta izne ayrılacağı zaman sıkıntı çıkmış falan. Bu eylem de tam beni buldu ne güzel devletten alıp verecektim raporumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?