2015 Temmuz Anneleri

neden o kadar inat ediyorki canım üzülme ama defne ismi çok güzel bi yolunu buldur kabul ettir

Kızlar cnm çok sıkılıyor.daralıyorum.doğumu düşündükçe sanki panik atak geçiriyorum

ben bugun pek bi pollyannayım ama cuma günü ofisteki arkadaşım doğum yaptı 37+1 de o aklıma geldikçe korku sarıyor bide bebeği çok minikti düşündükçe daha çok yemeye başladım erken doğarsa felan korkusu sardı benide

canım bu kadar takma kafana çatlamanın kilo ile hiç bir alakası yok. tamamen senin vücut yapınla alakalı. bende de var. doğumdan sonra sönüyormuş o mor çizgiler tamamen gitmiyor ama ten rengini alıyomuş

ya cnm kalça kapatyr dediler burda bende kapatyrmş kızlar almş dedm yok anam benmkini kapatmzmş kimnblr ne var sankıde kapatmyck uyuzluğu tuttu işte mini elbise bile giyiyrm ben onun yanında düğünlerde anlatamadm ama çok beğendm onu ya almk istyr cnm çok :)) gizliden alsam mı acaba :))

Canım alsan bile denersin olmazsa geri iade edebilirisn aslında..

Kızlar cnm çok sıkılıyor.daralıyorum.doğumu düşündükçe sanki panik atak geçiriyorum
Canım çok iyi anlıyorum bilmediğin yaşamadığın birşey yaşıyacağın için endişelisin korkuyorsun. Ama bu şekilde vucüduna olumsuz sinyaller gönderirsin rahatlayacak Müzikler dinle Kafanı yorma zaten akışına bırakıcaksın doğum anında bile öyle. Eğer kaldıramıycağımız bişey olsa Allah böyle bişey yaşatırmıydı hiç bak her kadın bi tanede değil bi kaç tane kendi rızasıyla doğurmak istiyorsa sende yapabilirsin.

Aaaaa bizde kimse gelmez hastaneye istemiyceğimi bilirler erkek olarak tek eşim olur. Ablamlar gelir benim kızları getirirler oda o yüzden. O yorgunlukla hiç çekilir mi ya o kalabalık gürültü bide sağlık açısından iyi değil hastane odaları küçük zaten

Bence al lohusa sabahlığı kısa olmaz ki kalçanı örter.

Ama arkadaşın erken doğurmamış canım normal sayılan zamanda doğurmuş. Bebeği ne kadardı? Kilosu yani?

Ben özel hastaneden aldığım raporu işlem için verdik İnsan Kaynaklarına. hiç bir problem olmadı. Neden öyle bir şey var ki anlamadım? SGK özel hastanede de işleniyor.

Ama arkadaşın erken doğurmamış canım normal sayılan zamanda doğurmuş. Bebeği ne kadardı? Kilosu yani?
2470 gr dı evet aslında erken doğum diye nitelendirilmiyor ama benim kafamda doğum hep 40.cı haftada olan bişeymiş gibiydi bide başından beri birlikteydik o arkadaşımla onu doğum yapmış görünce biraz telaş sardı benide

Ben özel hastaneden aldığım raporu işlem için verdik İnsan Kaynaklarına. hiç bir problem olmadı. Neden öyle bir şey var ki anlamadım? SGK özel hastanede de işleniyor.
Ya bilmiyorum ki bende nette okudum böyle birkaç yerde, o yüzden kafam karıştı. kimisi almış özelden gitmiş, sonra 37. hafta izne ayrılacağı zaman sıkıntı çıkmış falan. Bu eylem de tam beni buldu ne güzel devletten alıp verecektim raporumu

cnm ben aldm özelden bişey olmadı hatta bizimki sen iyimsn gerek yok rapora dedi yahu sorun cıksn istmyrm dedm yok bişey olmaz dedi öyle devam edyrm şimdi bakalm izne çıkarken ne olck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…