- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.901
Kilosuda haftasına göre normal canım2470 gr dı evet aslında erken doğum diye nitelendirilmiyor ama benim kafamda doğum hep 40.cı haftada olan bişeymiş gibiydi bide başından beri birlikteydik o arkadaşımla onu doğum yapmış görünce biraz telaş sardı benide
Ya bilmiyorum ki bende nette okudum böyle birkaç yerde, o yüzden kafam karıştı. kimisi almış özelden gitmiş, sonra 37. hafta izne ayrılacağı zaman sıkıntı çıkmış falan. Bu eylem de tam beni buldu ne güzel devletten alıp verecektim raporumu
Canım ben devlette çalışıyorum, sekreter her gün soruyor raporu ne zaman getireceksin diyecnm ben aldm özelden bişey olmadı hatta bizimki sen iyimsn gerek yok rapora dedi yahu sorun cıksn istmyrm dedm yok bişey olmaz dedi öyle devam edyrm şimdi bakalm izne çıkarken ne olck
aa öyleyse sıkıntı çıkmaz bence de, buradakiler de girer inş sgk nın sistemine.ozel hastanede doktor soruyor zaten raporu yazmadan once, sgk nin sitesinden de islem yapiyormus. yani farketmiyor ozel ya da devlet sen kafana takma
bende onu dedm cnm o sıcakta ne yapcm uzunu benm kalcmı örtsn iç çamaşırımı göstermesn yeter ama ona göre öyle değilmş
cnm ben birara çok takyrdm kafaya ama artk ne olcksa olcksa olck artk herşey olcgna varır düşündkçe değişmyck ki :)Kilosuda haftasına göre normal canımsende Gözünü korkutma bebişleri sağlıkla kucaklıycaz inş canım tamammı kafanızda kötü düşünüp Endişe duymayın. 37. Haftadan itibaren doğum olabilir canım.
cnm sorsana sekretere ne dyck ben özele gdyrm özeldn alcm raporu sorun olur mu dieCanım ben devlette çalışıyorum, sekreter her gün soruyor raporu ne zaman getireceksin diyekesin almam lazım onu biliyorum da, devletten geç alabileceğim onun yerine özelden almaya çalışsam diyorum ama her zaman gittiğime gidemeyeceğim başkasından alsam sıkıntı olur mu kafam karıştı iyice.
ahh cnm onun kre4dı kartını kullancm kı:)) mecburum yanı yoksa ruhu duymazdı alrdm :)))Gostermeden alsaydın ya, hastanede giyince birsey diyemezdi
O özele gittiğimi biliyor zaten, birşey de demedi. ama nette okuduklarım benim kafamı karıştırdı. Yeni yas açıkmış falan filen diye.. ama yapacak bişey yok özelden almak zorundayım şu duurmda, hayırlısı artık..cnm sorsana sekretere ne dyck ben özele gdyrm özeldn alcm raporu sorun olur mu die
Canim netten hic araştırma her sene Yönetmelik degisiyor... Benimle ayni hastanede gecen sene dogum yapan arkadasim raporu elden SGK'ya götürmüş mesela, simdi direk e-rapor diye bir sistemden giriyor hastane... Hastaneni ara, rapor ile ilgili çalışana baglat, detayları ondan Öğren... ben takiplerimin yapıldığı hastaneden aldim raporumu, hicbirsey ile uğraşmadım direk sisteme girdiler, isyerimin ekranına dustuKızlar benim kafam iyice karıştı netten araştırayım dedim bu 32. hafta raporunu.. özel hastanelerden alınan raporu sgk kabul etmiyormuş yada gebeliğin başından beri takibini yaptrdığın özel hastanelerden alabiliyormuşun bu raporu.. off iice kafam karıştı, şimdi ben herhangi bir özel hastaneye gidip bu raporu alamıyormuyum? alsam bile saydıramıyormuyum?
Canım işte her zaman gittiğim özel hastane başka şehirde bu sefer ona gidemeyeceğim.. Burada kıytırık bi hastane var, kadın doğumcusu da yeni gelmiş hatta ona gidebileceğim yarın. Hiç sanmıyorum ama raporla ilgilenen birine ulaşabilirsem ona sorayım bari..Canim netten hic araştırma her sene Yönetmelik degisiyor... Benimle ayni hastanede gecen sene dogum yapan arkadasim raporu elden SGK'ya götürmüş mesela, simdi direk e-rapor diye bir sistemden giriyor hastane... Hastaneni ara, rapor ile ilgili çalışana baglat, detayları ondan Öğren... ben takiplerimin yapıldığı hastaneden aldim raporumu, hicbirsey ile uğraşmadım direk sisteme girdiler, isyerimin ekranına dustu
canım demekki yapın yırtılmaya müsait o morluklar doğumdan bir süre sonra gidiyor rengi inci gibi oluyor ama o çatlaklara bişey yapılamıyor öyle kalıyor hayırlsııyla bebişini kucağına alda o çatlaklar çokta önemli değil..kızlar o kadar dikkat etmeme rağmen 32. haftada tüm bacağım ve karnım çatladı . mor mor çizgiler oluştu. oysa sadece 8 kilo aldım o kadar kafaya takıyorum ki tüm psikolojim bozuldu. bunun aslında çok önemli olmadığını söyleyin lütfen
sağolasın canım iyim sen nasılsın?? oy yerim ben o prensesin mini minnacık ellerini rabbim nazarlardan sakınsın..Hayırlı kandiller kızlar. Nasılsınız? Kızımla el öpmeye geleceğiz foruma inş
Canim bende farklı bi şehre gidiyorum doktora.doktorum bana bulunduğunyerden herhangi bir kkadın dogumcudan raporunu alabilirsiniz demişti.="ekicioglu, post: 41210019, member: 247079"]Canım işte her zaman gittiğim özel hastane başka şehirde bu sefer ona gidemeyeceğim.. Burada kıytırık bi hastane var, kadın doğumcusu da yeni gelmiş hatta ona gidebileceğim yarın. Hiç sanmıyorum ama raporla ilgilenen birine ulaşabilirsem ona sorayım bari..
Azıcık büyüsün vurmaya başlayacağım cnm. Ellemeye kıyamıyoruz. Heleki babası sürekli öpme refleksinde. İzin vermiyoruz diye kızıyor bizeHayırlı kandiller yerim ben onun kıçını başını kız vur totosuna
Şükür cnm, daha iyiyiz. İnş dahada iyi oluruz mübarek günde bizlere de dua edin olur mucanım demekki yapın yırtılmaya müsait o morluklar doğumdan bir süre sonra gidiyor rengi inci gibi oluyor ama o çatlaklara bişey yapılamıyor öyle kalıyor hayırlsııyla bebişini kucağına alda o çatlaklar çokta önemli değil..
sağolasın canım iyim sen nasılsın?? oy yerim ben o prensesin mini minnacık ellerini rabbim nazarlardan sakınsın..
Ben gidiyorum canimGunaydin anneler... ufff kotu kotu ruyalar gordümdoguruyorum ama bi turlu emziremiyorum... bebek uyuyo uyandiramiyorum.... derken kendimi bi aksiyon filminin icinde buluyorum bu ne yaa ruya gormekten dinlenemiyorum uykumu alamiyorum bide oyle bi hake geldimki yasadigim baxi seyleri ruyamdami gordum yoksa bir iki gun once yasadimmi o olayi karistiriyorum beynim yanacak az kaldi BU ARADA MEDIPOL MEGAYA GIDEN VARMI????
yetmez canım benim kızım tek başına dolduruyor dolabı kitapları,kalemleri,boyaları,kıyafet,terlik,pandif,oyuncak .Bebeğin kıyafetlerini de koydum kızımın dolabına ama ona ayıryetten bizim oda için çamaşırlık alıcam .Sizde bizim gibi beşik almamışsınız.Benimde işte öyle göbeğim oturunca bacaklarıma değiyor.Rahat nefes alıyorum aşağıya indiğinden.Heyecanlı olursun tabi ne kaldı şunun şurasında ayy ben de heyecanlandım.Bizim 3 kapılı ama yok yetmiyo iki bıcırığa. Bebeğinkinide kendi komidinime yerleştirdim düşün.
Bizimde Beşik alınmadı beğendim Eminönü'nde eşime yakın zaten alır gelir ben erkenden istemedim son ana kalsın dedim.
Dün çok Aşağıya indi artık resmen bacaklarıma değiyo göbeğim. Ve mide sorunum bitti sağa sola da yatsam ekşime yok. 2. Kızım doğumda inmişti aşağı bu erken indi. Çok heycanlıyım haftaya kontrol var acaba doğurup mu gelirim
Sen nezaman gidicen?
seni gıcık etmek takılmak için öyle demiş olabilir:)Erkekler sinir etmeye bayılır zaten.Bir karikatür var ya erkek griple boğuşurken,kadın kanserle boğuşurken diye ne güzel çizilmiş:)Sorma canim, tansiyon aletini almis da ariyo beni demin, senin gereksiz aletini aldim diye. Kendisi grip olsa kiyamet kopariyo haberi yok:)
İdare edicez napalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?