2015 Temmuz Anneleri

Kilosuda haftasına göre normal canım sende Gözünü korkutma bebişleri sağlıkla kucaklıycaz inş canım tamammı kafanızda kötü düşünüp Endişe duymayın. 37. Haftadan itibaren doğum olabilir canım.

ozel hastanede doktor soruyor zaten raporu yazmadan once, sgk nin sitesinden de islem yapiyormus. yani farketmiyor ozel ya da devlet sen kafana takma

cnm ben aldm özelden bişey olmadı hatta bizimki sen iyimsn gerek yok rapora dedi yahu sorun cıksn istmyrm dedm yok bişey olmaz dedi öyle devam edyrm şimdi bakalm izne çıkarken ne olck
Canım ben devlette çalışıyorum, sekreter her gün soruyor raporu ne zaman getireceksin diye kesin almam lazım onu biliyorum da, devletten geç alabileceğim onun yerine özelden almaya çalışsam diyorum ama her zaman gittiğime gidemeyeceğim başkasından alsam sıkıntı olur mu kafam karıştı iyice.

ozel hastanede doktor soruyor zaten raporu yazmadan once, sgk nin sitesinden de islem yapiyormus. yani farketmiyor ozel ya da devlet sen kafana takma
aa öyleyse sıkıntı çıkmaz bence de, buradakiler de girer inş sgk nın sistemine.

cnm ben birara çok takyrdm kafaya ama artk ne olcksa olcksa olck artk herşey olcgna varır düşündkçe değişmyck ki :)

cnm sorsana sekretere ne dyck ben özele gdyrm özeldn alcm raporu sorun olur mu die

cnm sorsana sekretere ne dyck ben özele gdyrm özeldn alcm raporu sorun olur mu die
O özele gittiğimi biliyor zaten, birşey de demedi. ama nette okuduklarım benim kafamı karıştırdı. Yeni yas açıkmış falan filen diye.. ama yapacak bişey yok özelden almak zorundayım şu duurmda, hayırlısı artık..

Canim netten hic araştırma her sene Yönetmelik degisiyor... Benimle ayni hastanede gecen sene dogum yapan arkadasim raporu elden SGK'ya götürmüş mesela, simdi direk e-rapor diye bir sistemden giriyor hastane... Hastaneni ara, rapor ile ilgili çalışana baglat, detayları ondan Öğren... ben takiplerimin yapıldığı hastaneden aldim raporumu, hicbirsey ile uğraşmadım direk sisteme girdiler, isyerimin ekranına dustu

Canım işte her zaman gittiğim özel hastane başka şehirde bu sefer ona gidemeyeceğim.. Burada kıytırık bi hastane var, kadın doğumcusu da yeni gelmiş hatta ona gidebileceğim yarın. Hiç sanmıyorum ama raporla ilgilenen birine ulaşabilirsem ona sorayım bari..

canım demekki yapın yırtılmaya müsait o morluklar doğumdan bir süre sonra gidiyor rengi inci gibi oluyor ama o çatlaklara bişey yapılamıyor öyle kalıyor hayırlsııyla bebişini kucağına alda o çatlaklar çokta önemli değil..
Hayırlı kandiller kızlar. Nasılsınız? Kızımla el öpmeye geleceğiz foruma inş
sağolasın canım iyim sen nasılsın?? oy yerim ben o prensesin mini minnacık ellerini rabbim nazarlardan sakınsın..

Canim bende farklı bi şehre gidiyorum doktora.doktorum bana bulunduğunyerden herhangi bir kkadın dogumcudan raporunu alabilirsiniz demişti.

Hayırlı kandiller yerim ben onun kıçını başını kız vur totosuna
Azıcık büyüsün vurmaya başlayacağım cnm. Ellemeye kıyamıyoruz. Heleki babası sürekli öpme refleksinde. İzin vermiyoruz diye kızıyor bize
Şükür cnm, daha iyiyiz. İnş dahada iyi oluruz mübarek günde bizlere de dua edin olur mu

Ben gidiyorum canim

yetmez canım benim kızım tek başına dolduruyor dolabı kitapları,kalemleri,boyaları,kıyafet,terlik,pandif,oyuncak .Bebeğin kıyafetlerini de koydum kızımın dolabına ama ona ayıryetten bizim oda için çamaşırlık alıcam .Sizde bizim gibi beşik almamışsınız.Benimde işte öyle göbeğim oturunca bacaklarıma değiyor.Rahat nefes alıyorum aşağıya indiğinden.Heyecanlı olursun tabi ne kaldı şunun şurasında ayy ben de heyecanlandım.

Sorma canim, tansiyon aletini almis da ariyo beni demin, senin gereksiz aletini aldim diye. Kendisi grip olsa kiyamet kopariyo haberi yok:)
İdare edicez napalim.
seni gıcık etmek takılmak için öyle demiş olabilir:)Erkekler sinir etmeye bayılır zaten.Bir karikatür var ya erkek griple boğuşurken,kadın kanserle boğuşurken diye ne güzel çizilmiş:)

Selam kızlar...heyecan artıyor giderek...rüyalar görmeye başladım bende:)doğum yapmışım bebişim çok çirkin vs...:)

37.haftada çatı muayenesi yaptıracam normal mi sezeryan mi bir kez daha konuşacaz doktorumla...ben normalden yanayım bakalım hayırlısı kısmet...

Merhaba kızlar doktordan geldim az önce kilosu boyu iyi ama suyu azalmış dedi Dr.erken doğum olabilir dedi.bebeğim küçücük daha.nst gönderdi kalp atışı da normal çıktı.sadece suyu az.bu mübarek günün hurmetine dualarinizi bekliyorum.bebeğim vaktinde gelsin hepimizin bebeği vakti zamanında gelsin insallah

ayy kızlar yaa nedir bu benm başıma gelenler anlamyrm kı iyiki bir beşik aldm gelmyr birtürlü şimdide eleman yokms kargoda 5 hazirana kadr gelmyckmş şikayet etmdgmz yer kalmdı eşimde bırak arama dio kargoyu almadn iadede edmyrmşz başm ağrdı ya yine herşey üstüme üstüme gelyr bugün (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…