- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.921
cnm benm bulndgm yerde englsh home yok cnm en yakın 1 saatlk yerde var birde işteym gidemem kisadece hastanede gezdrdklrnde giyerm zaten ne yapım en uygn bu olck gibi
Gümaydın kızlar kandiliniz mübarek olsunn
bugun benim doğum günüm minnoşum içerde kıpır kıpır bayılıyorum tekmelerini hareketlerini hissetmeye hep hareket etsin istiyorumkarnıma sürekli sarılmak istiyorum tek vucutta geçirdiğimiz son zamanlarımız her anımı hafızama kazıma istiyorum çok güzel bir duyguymuş Allahım her isteyene bu güzelliği nasip etsin
hepinize bol tekmeli güzell günlerr
Bence karar vermeyin bırak doğumdan sonra netleşsin seni o halde görünce zaten dayanamaz senin dediğin olsun der benim hep öyle oldu. Sancı çekerken Şahit olunca bakış açısı değişir.
Çok haklısın cnm. Orta yolu bulursunuz inl diyeceğim ama inatlaşmaya gerek yok ki bu konuda. Birini sen birini o koysun. Ben kız ismi hiö düşünmemiştim. Babamız iki ismi de önerdi. Ben ikisi de olsun dedim. Kızının adısını koysun istedim açıkcası. Çünkü erkek olsaydı ben adını çoktan belirlemiştim. Babamızda razıydı. Umarım orta yolu bulursunuz cnm.
aynen canm saçmaladı resmen bul al dedm zaten dahada ona sabahlk muhabbeti yapmycm sinr etti durdk yere
düşüncesz olyrlr cnm ya anlyrm senı demyrlrkı annedr hakkı var die sende diret cnm isim bu onemlı bişey
Defne ırmak olsun cnm:) ıkısınıde koyun.
neden o kadar inat ediyorki canım üzülme ama defne ismi çok güzel bi yolunu buldur kabul ettir
cnm eşim olmaz deyp dryr ya tartşmaya yorldm inan bıraktm artkcanım bugün gördüm ben pembesini bu farklı olan değilse çok ince bişey ama sabahlık ince olsa da olur dersen sen bilirsin...pembe ve yeşil de vardı böyle dantel değil ama pamuklu o da inceydiama çok rahat bir şeye benziyodu üstüne giyenler vardı ben denemdim ama
canım ne güzel ya sen anlattıkça ben daha çok heyecanlanıyorum.Azıcık büyüsün vurmaya başlayacağım cnm. Ellemeye kıyamıyoruz. Heleki babası sürekli öpme refleksinde. İzin vermiyoruz diye kızıyor bize
Şükür cnm, daha iyiyiz. İnş dahada iyi oluruz mübarek günde bizlere de dua edin olur mu
maşallah kızına canım. doktor bana her hangi bişey söylemedi. çok heyecanlı yaabiz de geldik dr dan çok şükür kızım iyiymiş..2300 olmuş..haziran sonu temmuz başı gelebilir öyle ayarla kendini dediheyecanlandım ya..e bebek e uğradım şampuan bebe yağı , biberon lohusa kilodu aldım.bezimiz kaldı bi tek şükür..limiti bu ay doldurmuşum alamadım ama kocişime demiştim bu ay dolar diye artık bez alma şerefini ona bırakıcam
cnm eşim olmaz deyp dryr ya tartşmaya yorldm inan bıraktm artk
Çok doğru yazmışın.geçmişi tam bitiremedim daha canım...boşver alma o zaman içini gösterince bir şey derse cevabını veririsin..sıkma canını..beşik de gelmemiş ondan da canın sıkkın senin galiba..hiç sıkma canını bebişini de üzme..5 inde olsun huzurla olsun..hem geç sayılmaz..rahat ol bebişinde rahatlasın o da mutlu olsun annem üzülüyo diye üzülmesin...ben kızımda çok duygusal bi hamilelik geçirdim çalışıyodum gergindim kızım öyle şimdi...onun için bunda rahat olmaya çalışıyorum takmamaya çalışıyorum..bende 2 pijama aldım sabahlık almadım penye bi sabahlığım var onu takarım üstüme zaten hastaneye erkek gelmesin dedimeşim olsun bi..babalarda eve gelsin dedim..kapalıyım normalde erkek gelmezse kısa kolla dururum hastanede evde zaten pijamayla çıkmam muhtemelen falan filan ayyyyyy amma yazdım....
kısaca boooşşşvveeerrrrr sıkma canını yaa
ayy kızlar yaa nedir bu benm başıma gelenler anlamyrm kı iyiki bir beşik aldm gelmyr birtürlü şimdide eleman yokms kargoda 5 hazirana kadr gelmyckmş şikayet etmdgmz yer kalmdı eşimde bırak arama dio kargoyu almadn iadede edmyrmşz başm ağrdı ya yine herşey üstüme üstüme gelyr bugün(
merhaba. beşiğini çok beğendim. tam aradığım gibi bişey. nereden aldın acaba. neti çok karıştırdım ama bulamadım.canım ben mobilya park yatak aldım, hem sallanıyor hem de park yatak oluyor. hem de anne yanı olarak yatağa birleştirilerek kullanılabiliyor
daha önce de paylaşmıştımEki Görüntüle 1480608 Eki Görüntüle 1480609
Ne guzelll.bide benimki gosterse yüzünü çok mutlu olcam.Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin canm.Simdi doktordan ciktim. Kizim ilk kez bize yüzünü gösterdi cok mutluyum :)
Cok şükür gelişimi iyiymis. Sadece bana dr magnezyum yazdi. El ve ayak uyusmam var diye. Artik 2 haftada bir doktora gidecekmisiz. Daha coj gorecem kizimi
Insallah hepsimiz saglikla yavrularimiza kavusuruz. Insallah bebegin kendini dogumdan once gosterir. Cok sukur seninde kucagina almana az kalmis. Olmadi gelince bol bol goreceksin.Ne guzelll.bide benimki gostoncee yüzünü çok mutlu olcam.Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin canm.
Kızlar benim kafam iyice karıştı netten araştırayım dedim bu 32. hafta raporunu.. özel hastanelerden alınan raporu sgk kabul etmiyormuş yada gebeliğin başından beri takibini yaptrdığın özel hastanelerden alabiliyormuşun bu raporu.. off iice kafam karıştı, şimdi ben herhangi bir özel hastaneye gidip bu raporu alamıyormuyum? alsam bile saydıramıyormuyum?
Kizlar ya okulda kitap dolabim var actigim su vardi atayim dedim unuttum duruyodu iki hftdr.bugunde ogrenciye dedim suyum vardi getirirmisin eskiyi getrmis bnde hic bakmafim dikledim .bisey olurmuki mikrop fln bn.biraz taktim midem bulaniyo psikolojik mi nedr.
Iyiki dogduuuuuun!!!!!!:)Gümaydın kızlar kandiliniz mübarek olsunn
bugun benim doğum günüm minnoşum içerde kıpır kıpır bayılıyorum tekmelerini hareketlerini hissetmeye hep hareket etsin istiyorumkarnıma sürekli sarılmak istiyorum tek vucutta geçirdiğimiz son zamanlarımız her anımı hafızama kazıma istiyorum çok güzel bir duyguymuş Allahım her isteyene bu güzelliği nasip etsin
hepinize bol tekmeli güzell günlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?