- 1 Nisan 2014
- 215
- 207
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.941
Bizde damacana almiyoruz o yizden nolur nolmz dye ama aldiklarimizda bidonda bekliyor. .bn cok.pimpirikli oldum hamile kalinca herseyden.mikrop kapicam bebege bisey olcak dusuncesi oluyo .Psikolojiktir tatlım. Eğerki suda mikrop üremiş bile olsaydı vu kadar erken belirti vermezdi. Temiz su sonuçta sadece beklemiş. Evde damacanalarda günlerce bekliyor içiyoruz bi güzel. En tehlikelisi sebilden su içmek. Düzenli temizlenen bi sebilse sıkıntı yok ama öteki türlü çok mikrop üretiyor
Canm gergnlk hep beni bulyr buara bende diorm oglm icin sakn olcm ama yok neyse artk canm zaten yapblcgmi yaptm nezamn gelrse dert edyrm ama etsmde degsmyr maalsefgeçmişi tam bitiremedim daha canım...boşver alma o zaman içini gösterince bir şey derse cevabını veririsin..sıkma canını..beşik de gelmemiş ondan da canın sıkkın senin galiba..hiç sıkma canını bebişini de üzme..5 inde olsun huzurla olsun..hem geç sayılmaz..rahat ol bebişinde rahatlasın o da mutlu olsun annem üzülüyo diye üzülmesin...ben kızımda çok duygusal bi hamilelik geçirdim çalışıyodum gergindim kızım öyle şimdi...onun için bunda rahat olmaya çalışıyorum takmamaya çalışıyorum..bende 2 pijama aldım sabahlık almadım penye bi sabahlığım var onu takarım üstüme zaten hastaneye erkek gelmesin dedimeşim olsun bi..babalarda eve gelsin dedim..kapalıyım normalde erkek gelmezse kısa kolla dururum hastanede evde zaten pijamayla çıkmam muhtemelen falan filan ayyyyyy amma yazdım....
kısaca boooşşşvveeerrrrr sıkma canını yaa
Canm arizdn dolayi geri verme degl su kargoyla ugrsmym die vazgeccektm ama olmyrms iste hevesle aldm besigi icine ettiler resmen ama birdaha kesinlkle yurtici terch etmycmCanım sıkma canını. Yurtiçi böyle lanet. Beşikte arıza filan varsa burda beklediği süreyi saymıyorlardır heralde iade süresi için.
:)) canm bu sabahlk konusunda en cok dertli benm galiba valla sinrlrm bozldu gulyrm artk englsh homeda indrm var cnm sabahlklarda ben alamdm sen bak istersen :)Sevgili Arkadaşlarım,
Bişi soracağım..ben 1 adet gecelik 1 adet pijama takımı aldım..ancak ikisinin de sabahlığı yok.. pijama puantiyeli mavi renk içi belli etmiyor ama gecelik ekru içi belli olur gibi...ne yapsam bir tane de sabahlıklı model mi alsam..bilemedim..onu alırsam nasıl bişi alayım...sizler neler aldınızz??
Benimde oluyor aynen canım. Bebeğin poposu o. Ben doktordayken olmuştu başı aşağıda poposu sağdaydıKizlar ya sizin karniniz boyle yamuk olyr mu benm ki boyle yamk duryr bazen ve cok sert ozellkle sagtarafim acyr resmen nedr bu bebek mi kaslma mi anlamyrm
Kızlar herkesin kandili mübarek olsun duaları kabul olsun bütün bebeklerimiz dogmus dogacak olan iyilerden yazılsın inşaAllahhh♥♥♥
biz az önce geldik doktordan kuşumm 2014 gr ve 42 cm olmuş.32 haftalik raporumu aldım
sözde 37 ye kdr calısacaktım ama o kdr sorunlu bir hamilelik geciriyorum ki 32yi bile göremedim
tansiyonum 14 cıktı takip edilecek vücudum hala hicbir ilacı vitamini kabul etmiyor
Benim de tek gögsümun alti karın altım be bikini bölgem tek tük çatlamaya başladı annem hiç çatlamamış cok takmıştım ama eşim bebişimizden hatıra onlar dedi :) artık takmıyorum annelik gb kutsal bisey yaşıcaz kilo da olur çatlak da olur önemli olan sağlıklı olmak Cok takip edemiyorum cok cabuk akıyo sayfalar ama hepinize dua ediyorum ve seviyorum sizleri♡♡♡
Bizde damacana almiyoruz o yizden nolur nolmz dye ama aldiklarimizda bidonda bekliyor. .bn cok.pimpirikli oldum hamile kalinca herseyden.mikrop kapicam bebege bisey olcak dusuncesi oluyo .
Canm arizdn dolayi geri verme degl su kargoyla ugrsmym die vazgeccektm ama olmyrms iste hevesle aldm besigi icine ettiler resmen ama birdaha kesinlkle yurtici terch etmycm
Kizlar ya sizin karniniz boyle yamuk olyr mu benm ki boyle yamk duryr bazen ve cok sert ozellkle sagtarafim acyr resmen nedr bu bebek mi kaslma mi anlamyrm
Bu arada burnu tıkalı olup şişmiş gibi hisseden var mı ? Östrojen hormonundan kaynaklıymış doktora gidicektim ama netten araştırınca vazgeçtim normalmiş. O kadar tıkalı ki gece hiç nefes alamıyorum ve aşırı horlamaya başlamışımeşim inanmıyorum diye videoya çekip izletene kadar mümkün olmayacağını düşünüyordum ama aşırı horlamışım utandım kendimden yanımda uyuyamıyor çok utanç verici bi durummuş geçer mi acaba doğumdan sonra
geçiyormuş canım. benim 4. ayda filan şişti. sanki şu aralar azaldı ama tabi eşime sormak lazım azaldımı diye
Aynen canım sağ tarafım tıkalı oluyor bazen uyuyamıyorum uyuduğum zamanda horluyormuşum napim dedim çekeceksin hamilelikten nede olsa keyfimizden mi yapıyoruz, bazende ben yapmıyorum ki bebişler yapıyor diyorumBu arada burnu tıkalı olup şişmiş gibi hisseden var mı ? Östrojen hormonundan kaynaklıymış doktora gidicektim ama netten araştırınca vazgeçtim normalmiş. O kadar tıkalı ki gece hiç nefes alamıyorum ve aşırı horlamaya başlamışımeşim inanmıyorum diye videoya çekip izletene kadar mümkün olmayacağını düşünüyordum ama aşırı horlamışım utandım kendimden yanımda uyuyamıyor çok utanç verici bi durummuş geçer mi acaba doğumdan sonra
amin inşallah canım inşallah bebişin vakti zamanı gelince gelir allah yardımcın olsun..Merhaba kızlar doktordan geldim az önce kilosu boyu iyi ama suyu azalmış dedi Dr.erken doğum olabilir dedi.bebeğim küçücük daha.nst gönderdi kalp atışı da normal çıktı.sadece suyu az.bu mübarek günün hurmetine dualarinizi bekliyorum.bebeğim vaktinde gelsin hepimizin bebeği vakti zamanında gelsin insallah
sıkma canını madem öyle bahane uyduracaklarıa baştan söyleselerdi eleman olmadiğini şapşallar..ayy kızlar yaa nedir bu benm başıma gelenler anlamyrm kı iyiki bir beşik aldm gelmyr birtürlü şimdide eleman yokms kargoda 5 hazirana kadr gelmyckmş şikayet etmdgmz yer kalmdı eşimde bırak arama dio kargoyu almadn iadede edmyrmşz başm ağrdı ya yine herşey üstüme üstüme gelyr bugün(
gözün aydın canım :)Simdi doktordan ciktim. Kizim ilk kez bize yüzünü gösterdi cok mutluyum :)
Cok şükür gelişimi iyiymis. Sadece bana dr magnezyum yazdi. El ve ayak uyusmam var diye. Artik 2 haftada bir doktora gidecekmisiz. Daha coj gorecem kizimi
bol bol dinlen canım herşeyde bir hayır vardır inşallah tansıyonun düşer..Kızlar herkesin kandili mübarek olsun duaları kabul olsun bütün bebeklerimiz dogmus dogacak olan iyilerden yazılsın inşaAllahhh♥♥♥
biz az önce geldik doktordan kuşumm 2014 gr ve 42 cm olmuş.32 haftalik raporumu aldım
sözde 37 ye kdr calısacaktım ama o kdr sorunlu bir hamilelik geciriyorum ki 32yi bile göremedim
tansiyonum 14 cıktı takip edilecek vücudum hala hicbir ilacı vitamini kabul etmiyor
Benim de tek gögsümun alti karın altım be bikini bölgem tek tük çatlamaya başladı annem hiç çatlamamış cok takmıştım ama eşim bebişimizden hatıra onlar dedi :) artık takmıyorum annelik gb kutsal bisey yaşıcaz kilo da olur çatlak da olur önemli olan sağlıklı olmak Cok takip edemiyorum cok cabuk akıyo sayfalar ama hepinize dua ediyorum ve seviyorum sizleri♡♡♡
evet bende oluyor arada sırada ya kasılma yada bebek dönüyor diye düşünüyorumKizlar ya sizin karniniz boyle yamuk olyr mu benm ki boyle yamk duryr bazen ve cok sert ozellkle sagtarafim acyr resmen nedr bu bebek mi kaslma mi anlamyrm
aynısının tıpkısı oluyor benim karnımdaKizlar ya sizin karniniz boyle yamuk olyr mu benm ki boyle yamk duryr bazen ve cok sert ozellkle sagtarafim acyr resmen nedr bu bebek mi kaslma mi anlamyrm
Benimde oluyor aynen canım. Bebeğin poposu o. Ben doktordayken olmuştu başı aşağıda poposu sağdaydıbazen yer değiştiriyor. kasılma olsa tek tarflı olmuyor herhalde göbeğin değilde aşağıda elinin altına toplanıyorsa kasılma yani tek taraflı değil Anlatamamış olabilirim tecrübesizlik
geçmiş olsun canım. çalışmak tehlikeli oluyorsa senin ve bebek için en doğrusu izne ayrılmak. dikkat et kendine. eşin ne güzel demiş. hatıranız olsun. zaten çatladıktan sonra yapacak birşey yok. en iyisi kafaya takmamak. benim ergenlikte kalçalarım çatladı. o zamanlar takıyordum şimdi bikinimide giyiyorum yani. napalım canım ölelim mi çatladık diye.
hepimiz öyle olduk canım. biz elimizden geleni yapıyoruz. Artık Allaha emanetler.
sen hevesini kaybetme. en güzel aşk zor olanmışş
olmaz mı canım. hep oluyor bana. ben poposu filan diyordum ama kasılmaymış sanırım o. ama arada poposunuda hissediyorum bence her seferinde kasılma olamaz di mi ama :)[/QUOTE oglsmn popsumyms o yerm ben onuu kaslma zanndyrdm ben a.okdr.olmaz diordm.cansunsenin gibi :) besik olayida esim aradi yarin arkdsn aracyla gidip alcm ben yeter sıkma.canini dedi cok mutlu oldm yawnicim.rahatladi valla :))
amin inşallah canım inşallah bebişin vakti zamanı gelince gelir allah yardımcın olsun..
sıkma canını madem öyle bahane uyduracaklarıa baştan söyleselerdi eleman olmadiğini şapşallar..
gözün aydın canım :)
bol bol dinlen canım herşeyde bir hayır vardır inşallah tansıyonun düşer..
evet bende oluyor arada sırada ya kasılma yada bebek dönüyor diye düşünüyorum
bebislerimz popolarini dikyrlr :)) kargo isinide.esim alck cok sukur icim rahatladi :)aynısının tıpkısı oluyor benim karnımda))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?