- 2 Mart 2014
- 404
- 206
- 23
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.961
canım benımde oluyor ayagını bıle tuttum gecen gun...Kizlar ya sizin karniniz boyle yamuk olyr mu benm ki boyle yamk duryr bazen ve cok sert ozellkle sagtarafim acyr resmen nedr bu bebek mi kaslma mi anlamyrm
Bana öyle kocaman poposu var gibi gelmiyor ne yalan söyliyim, bence sırtını dayayıp geriniyo falan içerdebebislerimz popolarini dikyrlr :)) kargo isinide.esim alck cok sukur icim rahatladi :)
Kızlar bugün ağrılarımı sormak için doktora gitiim. Ağrılarım sancılarım normal çıktı ama amniyo sıvısı fazla dedi doktor. Hiç böyle bir şey duydunuz mu? Başına gelen var mı?
Aynen canım sağ tarafım tıkalı oluyor bazen uyuyamıyorum uyuduğum zamanda horluyormuşum napim dedim çekeceksin hamilelikten nede olsa keyfimizden mi yapıyoruz, bazende ben yapmıyorum ki bebişler yapıyor diyorum
Canım eşine anlat durumu, ben bu halde 2 kişiye birden nasıl hizmet ederim fln de ? Veya geleceklersede rahatına bak, kusura bakmayın, hamilelik hali ancak kendimi çekip çeviriyorum fln dersin... Fotoğraf konusunda da rahatsız oluyorsan söylersin, nazardan korkuyorum fotoğraf çekmiyorum vs ? Olmaz mı ?Kizlar oyle sinirliyimki.esimin kizkardesi tranzonda okuyo iste bize gelckti ii dedim gelsin genc kiz alisveris flnda yaparz.simdi halasinida getircekmis oda oyle temizlik hastasiki gecen sene geldiginde hamilede degildim oyle yoruldumki öldüm.okuldan gel yemk yap hizmet et oturdilar anca fln filan.simdi bn napayim gelme denmez gelseler rahat edemiyorum kendi ewimde.esimin erkk kardesi abi gelmiyomusun yazin .diyo olum bebek.olcak burdayiz yaa niyee bebegide alin gelin derdi gucu bilg.oynamak 20 yasinda cocuk.sirf bnm gobegimi girmeye geliyolr merak ediyolarmis karnimi.yengeleri bile cek fotosunu hister arnini bie demis sirf dedikodu yapcak aa cok buyukmus diye .cok sinir oldm.
Gelmesinler desem hemn baslr surat asmaya bnm annem gelince oyun oynuyo odada kndi annesiyle oturuyo saatlerce.dicem artik bna yardim edeceksin bn ewi zor xekip cevriyorum.gorumceme dedim kimseye gosterme diye ama gosterir kesin.bni rahtsz eden canim asiri titiz olmalari.cok afedersin.tuvalete gitsem onlrda kac kere camasr suyu dokuyorum bnide psikopoat ettiler.Canım eşine anlat durumu, ben bu halde 2 kişiye birden nasıl hizmet ederim fln de ? Veya geleceklersede rahatına bak, kusura bakmayın, hamilelik hali ancak kendimi çekip çeviriyorum fln dersin... Fotoğraf konusunda da rahatsız oluyorsan söylersin, nazardan korkuyorum fotoğraf çekmiyorum vs ? Olmaz mı ?
Kizlar ya sizin karniniz boyle yamuk olyr mu benm ki boyle yamk duryr bazen ve cok sert ozellkle sagtarafim acyr resmen nedr bu bebek mi kaslma mi anlamyrm
Gelmesinler desem hemn baslr surat asmaya bnm annem gelince oyun oynuyo odada kndi annesiyle oturuyo saatlerce.dicem artik bna yardim edeceksin bn ewi zor xekip cevriyorum.gorumceme dedim kimseye gosterme diye ama gosterir kesin.bni rahtsz eden canim asiri titiz olmalari.cok afedersin.tuvalete gitsem onlrda kac kere camasr suyu dokuyorum bnide psikopoat ettiler.
Aynn canim bide sular gidiyo burda zor olcak.hayrlisi bakalimOf bu titizliğin fazlasıda beni acaip bunaltıyor... Çok haklısın, zor işler... O zaman kocana söyleyeceksin yardımcı olacak sana, yapacal birşey yok...
Aynn canim bide sular gidiyo burda zor olcak.hayrlisi bakalim
Boyle tiplere sinir oluyom bende insan iki kereKizlar oyle sinirliyimki.esimin kizkardesi tranzonda okuyo iste bize gelckti ii dedim gelsin genc kiz alisveris flnda yaparz.simdi halasinida getircekmis oda oyle temizlik hastasiki gecen sene geldiginde hamilede degildim oyle yoruldumki öldüm.okuldan gel yemk yap hizmet et oturdilar anca fln filan.simdi bn napayim gelme denmez gelseler rahat edemiyorum kendi ewimde.esimin erkk kardesi abi gelmiyomusun yazin .diyo olum bebek.olcak burdayiz yaa niyee bebegide alin gelin derdi gucu bilg.oynamak 20 yasinda cocuk.sirf bnm gobegimi girmeye geliyolr merak ediyolarmis karnimi.yengeleri bile cek fotosunu hister arnini bie demis sirf dedikodu yapcak aa cok buyukmus diye .cok sinir oldm.
Benim küçük kızımdada fazlaydı bi sorun çıkmadı erken doğabilir yani 37.-38 haftalarda oda bi sorun olmaz. Suyu fazla olunca bazen Bağırsak rahatsızlığından Şüphe ediyorlar felan ama Şüphe ettiği bişey olsa onuda Söyler mutlaka. Benim kızımda ki gibidir sebebi ney hiç bilmiykm ama sağlıklı çok şükür kızımKızlar bugün ağrılarımı sormak için doktora gitiim. Ağrılarım sancılarım normal çıktı ama amniyo sıvısı fazla dedi doktor. Hiç böyle bir şey duydunuz mu? Başına gelen var mı?
Canim ayni durum bende de var. Doktora danistim bugun normal dedi. Ama cok rahatsizsan sen de doktoruna danisKizlar ya sizin karniniz boyle yamuk olyr mu benm ki boyle yamk duryr bazen ve cok sert ozellkle sagtarafim acyr resmen nedr bu bebek mi kaslma mi anlamyrm
Canım ya Allah şifa versin acile görünsen hiç bilgim yok ama anlattıkların önemliKızlar tansiyonum 14 e 9 cıkmıstı bugun 15 olursa tehlikeli takip ettir dedi doktorum tahlil sonuclarım da idrarda keton yüksek hala kustugum için olabilirr ama urobilinojen yüksek ve protein yüksek doktoruma da yarın ulaşabilecegim biseyler bilen var mı ya cok endişelendim
Benim küçük kızımdada fazlaydı bi sorun çıkmadı erken doğabilir yani 37.-38 haftalarda oda bi sorun olmaz. Suyu fazla olunca bazen Bağırsak rahatsızlığından Şüphe ediyorlar felan ama Şüphe ettiği bişey olsa onuda Söyler mutlaka. Benim kızımda ki gibidir sebebi ney hiç bilmiykm ama sağlıklı çok şükür kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?