2015 Temmuz Anneleri

bebislerimz popolarini dikyrlr :)) kargo isinide.esim alck cok sukur icim rahatladi :)
Bana öyle kocaman poposu var gibi gelmiyor ne yalan söyliyim, bence sırtını dayayıp geriniyo falan içerde

Kızlar gittim bugün doktora, 2.496 (fazla iddialı, net bir rakam) gram olmuş benim oğlan. Doktorum uyardı, göbek çevresi 1 hafta önde bu ara tatlıyı biraz fazla kaçırmışız diye, dikkat etmem gerekiyormuş... Onun dışında 34+5 dim ben bugün rutin olarak preeklampsi testini yapıyormuş, bende de ödem zaten fazla fazla olunca direk yaptık. Kan ve idrar testleri yapılmış oldu, sonuçları henüz doktorumla konuşamadım ama benim gördüğüm kadarıyla değerler sınırların içerisinde, 1-2 yerde sınırın bir tık üstünde veya altında ama ben pek endişelenmedim... Karaciğer enzimlerim normal, idrarda protein yok... Bizden böyle 1 hafta 10 gün sonra tekrar gidiyoruz, sıklaştı muayeneler... Birde izine ayrıldım ben raporu bugün başlatacaktık, orda bir sorun oldu. SGk, hastanemin kullandığı sistemde küsürat kabul etmiyormuş... Yani bugün 34+5 olduğu için raporu ya 34. haftadan başlatabiliyorlarmış ya 35. haftadan. Bugün ve yarını yıllık izin yazıyorum bende, çarşamba başlayacak doğum izni... Raporu henüz almamış olanlar dikkat etsin bu konuya :)

Kızlar bugün ağrılarımı sormak için doktora gitiim. Ağrılarım sancılarım normal çıktı ama amniyo sıvısı fazla dedi doktor. Hiç böyle bir şey duydunuz mu? Başına gelen var mı?

Benim bir ara hafif üst sınırı yoklamıştı sıvı, şeker etkisi olabilir demişti doktorum, yediklerine dikkat et demişti... O ara dikkat ettim düzeldi...

Kizlar oyle sinirliyimki.esimin kizkardesi tranzonda okuyo iste bize gelckti ii dedim gelsin genc kiz alisveris flnda yaparz.simdi halasinida getircekmis oda oyle temizlik hastasiki gecen sene geldiginde hamilede degildim oyle yoruldumki öldüm.okuldan gel yemk yap hizmet et oturdilar anca fln filan.simdi bn napayim gelme denmez gelseler rahat edemiyorum kendi ewimde.esimin erkk kardesi abi gelmiyomusun yazin .diyo olum bebek.olcak burdayiz yaa niyee bebegide alin gelin derdi gucu bilg.oynamak 20 yasinda cocuk.sirf bnm gobegimi girmeye geliyolr merak ediyolarmis karnimi.yengeleri bile cek fotosunu hister arnini bie demis sirf dedikodu yapcak aa cok buyukmus diye .cok sinir oldm.

Aynen canım sağ tarafım tıkalı oluyor bazen uyuyamıyorum uyuduğum zamanda horluyormuşum napim dedim çekeceksin hamilelikten nede olsa keyfimizden mi yapıyoruz, bazende ben yapmıyorum ki bebişler yapıyor diyorum
Aynen keyfimizden değil ya. Ama inşallah geçer ya böyle kalmayalım da

Canım eşine anlat durumu, ben bu halde 2 kişiye birden nasıl hizmet ederim fln de ? Veya geleceklersede rahatına bak, kusura bakmayın, hamilelik hali ancak kendimi çekip çeviriyorum fln dersin... Fotoğraf konusunda da rahatsız oluyorsan söylersin, nazardan korkuyorum fotoğraf çekmiyorum vs ? Olmaz mı ?

Gelmesinler desem hemn baslr surat asmaya bnm annem gelince oyun oynuyo odada kndi annesiyle oturuyo saatlerce.dicem artik bna yardim edeceksin bn ewi zor xekip cevriyorum.gorumceme dedim kimseye gosterme diye ama gosterir kesin.bni rahtsz eden canim asiri titiz olmalari.cok afedersin.tuvalete gitsem onlrda kac kere camasr suyu dokuyorum bnide psikopoat ettiler.

Kızlar iyi Akşamlar size, bana da günaydın. Akşamüstü biraz ağrım vardı işte. Erken çıktım 16 gibi yattım, yatmadan da eşime galan haber verdim uyucam diye teli de kapatmıştım. Aman Allah'ım bu saate kadar uyumuşum ve birbirine girmiş herkes. Danışman hocam dan tutun da anneme kadar herkes telaş yapmış. Eşime ulaşmış, Kalktım ki birsürü mesaj falan gelmiş. Milleti telaşlandırdım yani boşuna. Neyse şimdi sular duruldu :)

Of bu titizliğin fazlasıda beni acaip bunaltıyor... Çok haklısın, zor işler... O zaman kocana söyleyeceksin yardımcı olacak sana, yapacal birşey yok...

slm kızlar nasılsınız. Uzun zamandır giremiyordum sayfaya.doğuran olmamıştır inşallah :) bugün doktora gittim . 35+ 0 di. Bebeğim 2600 olmuş boyu da 46 cm. Ilk kez yüzünü net gördüm her zaman elleriyle kapatıyordu oğluşum :) çok tatlıydi. Artık kucağıma almak istiyorum. Bu arada hepimizin kandili mübarek olsun. Hayırlı doğumlarımız için bol bol dua edelim birbirimize

Kızlar bir de Rüyam da kanamam olduğunu gördüm. Birde eşim bana inanmıyordu yürüyerek hastaneye falan gitmeye çalışıyordum uyandığımda her tarafım ter içindeydi. Hayır olsun inşallah.. Hepinizin berat Kandil'i de mübarek olsun Arkadaşlarım, ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah...

Boyle tiplere sinir oluyom bende insan iki kere
Dusunur hamile birine misafirlige gitmeye seni cok iyi anliyorum benimde kv dun bize geldi sirf dedikoduya sinir bozmaya sen aldiris
Etme sakin olmaya calis bende sinirden esimin karnina yuvarlak bi tepsi bagladimhadi bununla evi toparla dedimhaklisin falan dedi ama anladi halimi ya hamileyken misafir alinmaz diye bisey yok ama 30 lu haftalardan sonra hic cekilmiyo

Kızlar bugün ağrılarımı sormak için doktora gitiim. Ağrılarım sancılarım normal çıktı ama amniyo sıvısı fazla dedi doktor. Hiç böyle bir şey duydunuz mu? Başına gelen var mı?
Benim küçük kızımdada fazlaydı bi sorun çıkmadı erken doğabilir yani 37.-38 haftalarda oda bi sorun olmaz. Suyu fazla olunca bazen Bağırsak rahatsızlığından Şüphe ediyorlar felan ama Şüphe ettiği bişey olsa onuda Söyler mutlaka. Benim kızımda ki gibidir sebebi ney hiç bilmiykm ama sağlıklı çok şükür kızım

Kizlar ya sizin karniniz boyle yamuk olyr mu benm ki boyle yamk duryr bazen ve cok sert ozellkle sagtarafim acyr resmen nedr bu bebek mi kaslma mi anlamyrm
Canim ayni durum bende de var. Doktora danistim bugun normal dedi. Ama cok rahatsizsan sen de doktoruna danis

Canım ya Allah şifa versin acile görünsen hiç bilgim yok ama anlattıkların önemli

canım ya kızlarının yaş aralıklarını sorucam unutuyorum hep..yaş farkı az galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…