2015 Temmuz Anneleri

Canim bana kalırsa tut bi kadın temizlet evi sende o ara yemek yaparsin..
Valla bende eşim taraftan biri gelince hic rahat edemiyorum.hele bazıları fesatlık için yaşıyor yaa.

Aynn canim.havalr isininca kndi islerine gore geliyorlar.bn zor ewde is yapiyorum iki yemek yapiyorum yatiyorum.sularimizida kesiyorlr hepsi sknti.bakalim hftaya nolcak.karnimi kapatinca da acc ben.onu gormeye geldim diyolar.:)

Büyük kızım 2010 Şubat doğumlu küçük 2012 Eylül tam 2.5 yaş kısmetse bu bebeğimizle küçük ablamızın arasıda nerdeyse 3 yaş olucak

ayyy ne güzel yaaaa çook özendim bizim yaş farkımız olcak biraz ama napalım nasip bu zamanaymış çok şükür RAbbim herkese tattırsın bu duyguyu

Canım aman dikkat et sürekli tansiyonun takipte tut stres yapma stresten de çoğu zaman tansiyon yükseliyor..

Canım kendini yorma ýapamadığını görsünler sana yardım etsinler bu halde nasıl herşeyin üstesinden geleceksin.. foto işine gelinceye çektirmek istemediğini belirtilenherşey onlarin istediği gibi olmak zorunda değil
Bidaha telini kapatma canım artık sonlara yaklaştın nolur ne olmaz ahalisi baya korkutucu neyse şimdi içeri rahatlamıştır
Maşallah bebeğin canım ee tosuncuklar büyüyor artık

ayyy ne güzel yaaaa çook özendim bizim yaş farkımız olcak biraz ama napalım nasip bu zamanaymış çok şükür RAbbim herkese tattırsın bu duyguyu
Sizin ne kadar ki
Hayalim 4 çocuktu ama bunda pes ettim artık limitim dolmuş. Bide bunları yetiştirmek var inş iyi bir insan iyi bir Müslüman olurlar

Sizin ne kadar ki
Hayalim 4 çocuktu ama bunda pes ettim artık limitim dolmuş. Bide bunları yetiştirmek var inş iyi bir insan iyi bir Müslüman olurlar

inşallah canım Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah...5,5 yaşında kızım ben de hep 5 çocuk isterdim ama artık biraz zor gibi ..artık inşallah 3 olursa ne güzel olur

inşallah canım Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah...5,5 yaşında kızım ben de hep 5 çocuk isterdim ama artık biraz zor gibi ..artık inşallah 3 olursa ne güzel olur
Amin canım amin cümlemizinki
Allah gönlüne göre versin bi bakmışın bidaha ikiz üçüz olmuş
Çok fazla değilmiş yaş aralığı genede bazen 10 yaş ara oluyo ozaman çok zor bence ikiside tek çocuk gibi büyüyo. Seninki Sınırda

bunda ikiz olur diye çok ümit etmiştim istemiştim aslında nasip evt ya 9-10 yaş çok gerçekten..sıyırdık biz..biraz bekledik bu kızımız nazlı biraz yoksa 4 yaş gibi planlamıştık biz ama tabi Rabbim in planı önemli olan..hayırlısı bu zamanmış..

Suyunun azalmaması için napmaliyim.camasirim hep islakmis gibi geliyor.suyum azar azar bitiyor gibi geliyor.ne yiyip ne icsem acaba yaa.nasıl hareket etsem akil verin bana çok tedirginim

Suyunun azalmaması için napmaliyim.camasirim hep islakmis gibi geliyor.suyum azar azar bitiyor gibi geliyor.ne yiyip ne icsem acaba yaa.nasıl hareket etsem akil verin bana çok tedirginim

canım ona engel olamazsın..artık gelirse de doğuma gidicez...sen dr una söledin mi dr un az mı dedi? çok su içmekle alakalı da değil..tedirgin olma sakin ol..ıslaklık genelde herkes de olan bişey..yine de druna sor sen..

Doktora gittim canım bugün. Boyu kilosu gayet iyi ama suyunda azalma var dedi.erken doğum olabilir dedi.nst gönderdi.o da gayet iyi çıktı.haftalık olarak geleceksin kontrole dedi.suyunu takip edeceğim dedi dr

Doktora gittim canım bugün. Boyu kilosu gayet iyi ama suyunda azalma var dedi.erken doğum olabilir dedi.nst gönderdi.o da gayet iyi çıktı.haftalık olarak geleceksin kontrole dedi.suyunu takip edeceğim dedi dr

dr un bilmesi iyi canım takibe de almış seni....enfeksiyon kapmamaya dikkat et canım.. dinlen..suyun çok sınırda olsa zaten ilaç veriolar seninki o kadar da az değilmiş demek ki

Büyük kızım 2010 Şubat doğumlu küçük 2012 Eylül tam 2.5 yaş kısmetse bu bebeğimizle küçük ablamızın arasıda nerdeyse 3 yaş olucak
Valla iyi cesaretlisin güçlü hatunsun ben birine cesaret edemiyordum; şimdi de bel ağrısından şikayetlerdeyim ikinciyi yaparmıyım diye düşünüyorum sen küçücük iki çocukla üçüncüye hamilesin ve 4 ü de düşünüyordum diyorsun tebrikler ayakta alkışlıyorum seni ben iyi bir anne olamıycam mı acaba fazla mı mızmızım ne

Canm camaşırındaki ıslaklığın bebeğin suyu ile ilgisi yok normal akıntı o hepimizde var. su gelince bir kerede gelir azar azar gelmez merak etme. Dr un sana suyun az mı dedi? Islaklık bu haftalarda çok olması normal bana dr um akıntın daha fazla olursa endişelenme normal bu haftalarda dedi. Ayrıca bebeğin suyunu azaltıp fazlalaştırmamak bizim elimizde değil.. Sen içini ferah tut

Valla gecen sene bn is yaoarken gizlice cekmisti bide videoya da almis halasi neymis ewdekiler merak.ediyomus bnm.nasil is yaptigimi.oyle mutfkta dururken bn gormeden cekmisti snra dedi tabi sil diyemedm.bakalim nolck geldiklerinde.

Saçmalama kıız aaaaa sen bi anne ol kucağına o bebeği al sana boncuk boncuk bi baksın ozaman güüüüüüüüüç sende artık mızmızlık değil ilk defa gebesin her yaşadığın seni kısıtladıkça sorguluyorsun endişeleniyorsun ilk hamilelikler hep öyle panik geçiyo sonrakinde biliyorsun zaten hazırsın bedenen ve ruhen.
Kolay değil ama inan değer diye düşünüyorum sonuçta bugünler bi süreç gelip geçicek büyücekler. Güzel Sözlerin için teşekkür ederim. Küçücük çocuklarla çok zor geçiyo. Bu ara hele onlara doya doya sarılamıyom kucağıma alamıyorum. Artık onlarda sabırsızca kardeşlerini bekliyorlar

Valla gecen sene bn is yaoarken gizlice cekmisti bide videoya da almis halasi neymis ewdekiler merak.ediyomus bnm.nasil is yaptigimi.oyle mutfkta dururken bn gormeden cekmisti snra dedi tabi sil diyemedm.bakalim nolck geldiklerinde.
Nasıl görgüsüz bi insanmış sanane nasıl iş yaparsan yaparsın. Bence onlar gelince elini bişeye sürme hasta numarası yap zaten talan değil ağrımayan yerimiz mi var. Gerekirse onlarla hbiyere gitme ben duramıyorum ayakta felan de. Bide açıkça de şunu yaparmısın bunu yaparmısın diye görümcene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…