- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 39
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.981
="yekruye, post: 41214112, member: 541184"]Gelmesinler desem hemn baslr surat asmaya bnm annem gelince oyun oynuyo odada kndi annesiyle oturuyo saatlerce.dicem artik bna yardim edeceksin bn ewi zor xekip cevriyorum.gorumceme dedim kimseye gosterme diye ama gosterir kesin.bni rahtsz eden canim asiri titiz olmalari.cok afedersin.tuvalete gitsem onlrda kac kere camasr suyu dokuyorum bnide psikopoat ettiler.
Aynn canim.havalr isininca kndi islerine gore geliyorlar.bn zor ewde is yapiyorum iki yemek yapiyorum yatiyorum.sularimizida kesiyorlr hepsi sknti.bakalim hftaya nolcak.karnimi kapatinca da acc ben.onu gormeye geldim diyolar.:)Boyle tiplere sinir oluyom bende insan iki kere
Dusunur hamile birine misafirlige gitmeye seni cok iyi anliyorum benimde kv dun bize geldi sirf dedikoduya sinir bozmaya sen aldiris
Etme sakin olmaya calis bende sinirden esimin karnina yuvarlak bi tepsi bagladimhadi bununla evi toparla dedim haklisin falan dedi ama anladi halimi ya hamileyken misafir alinmaz diye bisey yok ama 30 lu haftalardan sonra hic cekilmiyo
Büyük kızım 2010 Şubat doğumlu küçük 2012 Eylül tam 2.5 yaş kısmetse bu bebeğimizle küçük ablamızın arasıda nerdeyse 3 yaş olucakcanım ya kızlarının yaş aralıklarını sorucam unutuyorum hep..yaş farkı az galiba
Güzel kullanışlı bir seye benziyor. Fiyati da uygun. Ben de boyle bisi arıyorumKizlar bunu almayi dusunuyorum,ne dersiniz? http://www.hepsiburada.com/m/stylo-s12-138-anne-bebek-bakim-cantasi-bej-p-AILESTYS12138-BEJ
Büyük kızım 2010 Şubat doğumlu küçük 2012 Eylül tam 2.5 yaş kısmetse bu bebeğimizle küçük ablamızın arasıda nerdeyse 3 yaş olucak
Canım aman dikkat et sürekli tansiyonun takipte tut stres yapma stresten de çoğu zaman tansiyon yükseliyor..Kızlar tansiyonum 14 e 9 cıkmıstı bugun 15 olursa tehlikeli takip ettir dedi doktorum tahlil sonuclarım da idrarda keton yüksek hala kustugum için olabilirr ama urobilinojen yüksek ve protein yüksek doktoruma da yarın ulaşabilecegim biseyler bilen var mı ya cok endişelendim
Canım kendini yorma ýapamadığını görsünler sana yardım etsinler bu halde nasıl herşeyin üstesinden geleceksin.. foto işine gelinceye çektirmek istemediğini belirtilenherşey onlarin istediği gibi olmak zorunda değilKizlar oyle sinirliyimki.esimin kizkardesi tranzonda okuyo iste bize gelckti ii dedim gelsin genc kiz alisveris flnda yaparz.simdi halasinida getircekmis oda oyle temizlik hastasiki gecen sene geldiginde hamilede degildim oyle yoruldumki öldüm.okuldan gel yemk yap hizmet et oturdilar anca fln filan.simdi bn napayim gelme denmez gelseler rahat edemiyorum kendi ewimde.esimin erkk kardesi abi gelmiyomusun yazin .diyo olum bebek.olcak burdayiz yaa niyee bebegide alin gelin derdi gucu bilg.oynamak 20 yasinda cocuk.sirf bnm gobegimi girmeye geliyolr merak ediyolarmis karnimi.yengeleri bile cek fotosunu hister arnini bie demis sirf dedikodu yapcak aa cok buyukmus diye .cok sinir oldm.
Bidaha telini kapatma canım artık sonlara yaklaştın nolur ne olmaz ahalisi baya korkutucu neyse şimdi içeri rahatlamıştırKızlar iyi Akşamlar size, bana da günaydın. Akşamüstü biraz ağrım vardı işte. Erken çıktım 16 gibi yattım, yatmadan da eşime galan haber verdim uyucam diye teli de kapatmıştım. Aman Allah'ım bu saate kadar uyumuşum ve birbirine girmiş herkes. Danışman hocam dan tutun da anneme kadar herkes telaş yapmış. Eşime ulaşmış, Kalktım ki birsürü mesaj falan gelmiş. Milleti telaşlandırdım yani boşuna. Neyse şimdi sular duruldu :)
Maşallah bebeğin canım ee tosuncuklar büyüyor artıkslm kızlar nasılsınız. Uzun zamandır giremiyordum sayfaya.doğuran olmamıştır inşallah :) bugün doktora gittim . 35+ 0 di. Bebeğim 2600 olmuş boyu da 46 cm. Ilk kez yüzünü net gördüm her zaman elleriyle kapatıyordu oğluşum :) çok tatlıydi. Artık kucağıma almak istiyorum. Bu arada hepimizin kandili mübarek olsun. Hayırlı doğumlarımız için bol bol dua edelim birbirimize
Sizin ne kadar kiayyy ne güzel yaaaa çook özendim bizim yaş farkımız olcak biraz ama napalım nasip bu zamanaymışçok şükür RAbbim herkese tattırsın bu duyguyu
Sizin ne kadar ki
Hayalim 4 çocuktu ama bunda pes ettim artık limitim dolmuş. Bide bunları yetiştirmek var inş iyi bir insan iyi bir Müslüman olurlar
Amin canım amin cümlemizinkiinşallah canım Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah...5,5 yaşında kızımben de hep 5 çocuk isterdim ama artık biraz zor gibi ..artık inşallah 3 olursa ne güzel olur
Amin canım amin cümlemizinki
Allah gönlüne göre versin bi bakmışın bidaha ikiz üçüz olmuş
Çok fazla değilmiş yaş aralığı genede bazen 10 yaş ara oluyo ozaman çok zor bence ikiside tek çocuk gibi büyüyo. Seninki Sınırda
Suyunun azalmaması için napmaliyim.camasirim hep islakmis gibi geliyor.suyum azar azar bitiyor gibi geliyor.ne yiyip ne icsem acaba yaa.nasıl hareket etsem akil verin bana çok tedirginim
canım ona engel olamazsın..artık gelirse de doğuma gidicez...sen dr una söledin mi dr un az mı dedi? çok su içmekle alakalı da değil..tedirgin olma sakin ol..ıslaklık genelde herkes de olan bişey..yine de druna sor sen..
Doktora gittim canım bugün. Boyu kilosu gayet iyi ama suyunda azalma var dedi.erken doğum olabilir dedi.nst gönderdi.o da gayet iyi çıktı.haftalık olarak geleceksin kontrole dedi.suyunu takip edeceğim dedi dr
Valla iyi cesaretlisin güçlü hatunsunBüyük kızım 2010 Şubat doğumlu küçük 2012 Eylül tam 2.5 yaş kısmetse bu bebeğimizle küçük ablamızın arasıda nerdeyse 3 yaş olucak
Suyunun azalmaması için napmaliyim.camasirim hep islakmis gibi geliyor.suyum azar azar bitiyor gibi geliyor.ne yiyip ne icsem acaba yaa.nasıl hareket etsem akil verin bana çok tedirginim
Valla gecen sene bn is yaoarken gizlice cekmisti bide videoya da almis halasi neymis ewdekiler merak.ediyomus bnm.nasil is yaptigimi.oyle mutfkta dururken bn gormeden cekmisti snra dedi tabi sil diyemedm.bakalim nolck geldiklerinde.Canım aman dikkat et sürekli tansiyonun takipte tut stres yapma stresten de çoğu zaman tansiyon yükseliyor..
Canım kendini yorma ýapamadığını görsünler sana yardım etsinler bu halde nasıl herşeyin üstesinden geleceksin.. foto işine gelinceye çektirmek istemediğini belirtilenherşey onlarin istediği gibi olmak zorunda değil
Bidaha telini kapatma canım artık sonlara yaklaştın nolur ne olmaz ahalisi baya korkutucu neyse şimdi içeri rahatlamıştır
Maşallah bebeğin canım ee tosuncuklar büyüyor artık
Saçmalama kıız aaaaa sen bi anne ol kucağına o bebeği al sana boncuk boncuk bi baksın ozaman güüüüüüüüüç sende artıkValla iyi cesaretlisin güçlü hatunsunben birine cesaret edemiyordum; şimdi de bel ağrısından şikayetlerdeyim ikinciyi yaparmıyım diye düşünüyorum sen küçücük iki çocukla üçüncüye hamilesin ve 4 ü de düşünüyordum diyorsun tebrikler ayakta alkışlıyorum seni ben iyi bir anne olamıycam mı acaba fazla mı mızmızım ne
Nasıl görgüsüz bi insanmış sanane nasıl iş yaparsan yaparsın. Bence onlar gelince elini bişeye sürme hasta numarası yap zaten talan değil ağrımayan yerimiz mi var. Gerekirse onlarla hbiyere gitme ben duramıyorum ayakta felan de. Bide açıkça de şunu yaparmısın bunu yaparmısın diye görümcene.Valla gecen sene bn is yaoarken gizlice cekmisti bide videoya da almis halasi neymis ewdekiler merak.ediyomus bnm.nasil is yaptigimi.oyle mutfkta dururken bn gormeden cekmisti snra dedi tabi sil diyemedm.bakalim nolck geldiklerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?