- 1 Ocak 2015
- 289
- 222
- 73
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.001
cnm blr arkadaşım anlatmıştı. Onun da suyu az az bitmiş. Hiç farketmemiş. Sıradan kontrolünde anlaşılmış . Bebiş susuz kalmış. Hemen doğuma almışlar. Ben suyun hepsi birden patlar sanıyordum herkeste. Sen haftada blr mutlaka git kontroleSuyunun azalmaması için napmaliyim.camasirim hep islakmis gibi geliyor.suyum azar azar bitiyor gibi geliyor.ne yiyip ne icsem acaba yaa.nasıl hareket etsem akil verin bana çok tedirginim
Ay hadi bakalım bi heves geldi şimdi umut doldum yineSaçmalama kıız aaaaa sen bi anne ol kucağına o bebeği al sana boncuk boncuk bi baksın ozaman güüüüüüüüüç sende artıkmızmızlık değil ilk defa gebesin her yaşadığın seni kısıtladıkça sorguluyorsun endişeleniyorsun ilk hamilelikler hep öyle panik geçiyo sonrakinde biliyorsun zaten hazırsın bedenen ve ruhen.
Kolay değil ama inan değer diye düşünüyorum sonuçta bugünler bi süreç gelip geçicek büyücekler. Güzel Sözlerin için teşekkür ederim. Küçücük çocuklarla çok zor geçiyo. Bu ara hele onlara doya doya sarılamıyom kucağıma alamıyorum. Artık onlarda sabırsızca kardeşlerini bekliyorlar
Takma canım kafana yapabildiğin kadar yap; gerisini boşver önemli olan sen ve bebeğin. Seni hamileliğini merak edip geliyorlarsa yardımlarını da yapsınlar bi zahmet. Biraz naz yap kalkma yerinden sen onlara çektir canım. Bu halinle hizmet beklemesinler vallaValla gecen sene bn is yaoarken gizlice cekmisti bide videoya da almis halasi neymis ewdekiler merak.ediyomus bnm.nasil is yaptigimi.oyle mutfkta dururken bn gormeden cekmisti snra dedi tabi sil diyemedm.bakalim nolck geldiklerinde.
Oyle yapmaliyim valla bileklerimi bile hareket zor ettiriyorum. esimin halasi bekar 40a yakin yasi biraz siyirmis sanrim.degisik insanlr .dusunmkten uyuyamadim dogru duzgun.Nasıl görgüsüz bi insanmış sanane nasıl iş yaparsan yaparsın. Bence onlar gelince elini bişeye sürme hasta numarası yap zaten talan değil ağrımayan yerimiz mi var. Gerekirse onlarla hbiyere gitme ben duramıyorum ayakta felan de. Bide açıkça de şunu yaparmısın bunu yaparmısın diye görümcene.
Esimede dicem gelmelerine yakin.yardim etsinler diye.ewimede karismasin dicem surekli biseylerimi yikamk istiyolae sanki bn pisim..kendi keyifli zmnlarinsa geliyorlar.hic bu insan.ne durumda diyen yok.Takma canım kafana yapabildiğin kadar yap; gerisini boşver önemli olan sen ve bebeğin. Seni hamileliğini merak edip geliyorlarsa yardımlarını da yapsınlar bi zahmet. Biraz naz yap kalkma yerinden sen onlara çektir canım. Bu halinle hizmet beklemesinler valla
Şeker ölçümüm normaldi o yüzden doktor bir şeyler geveledi biraz canım sıkıldı dün ama şimdi daha iyiyim. Bende şekerli şeyler ve karbonhidrat yememeye çalışcam. Şekerin nasıldı peki?Benim bir ara hafif üst sınırı yoklamıştı sıvı, şeker etkisi olabilir demişti doktorum, yediklerine dikkat et demişti... O ara dikkat ettim düzeldi...
Çok şükür canım inşallah benim kızımda sağlıklı olur. Barsak değilde yemek borusunda sıkıntı olabiliyormuş normalde bebek amniyo sıvısını yutuyormuş, yutmazsa sıvı artışı olabilirmiş ama doktor midesinde sıvı var yemek borusunda bir şey yoktur dedi. Yine de bi endişelendim çünkü ağbimin oğlu o şekilde doğdu. Doğar doğmaz ameliyat ettiler falan. Dün baya stresli geçti benim için bunları düşünmekten. Bugün ve yarın sınavlarım var ve ben yataktan dayak yemiş gibi uyandım. Bu yaştan sonra okumak neymiş anladım. Birazdan sınava gitcem. Bana dua et canım olur mu?Benim küçük kızımdada fazlaydı bi sorun çıkmadı erken doğabilir yani 37.-38 haftalarda oda bi sorun olmaz. Suyu fazla olunca bazen Bağırsak rahatsızlığından Şüphe ediyorlar felan ama Şüphe ettiği bişey olsa onuda Söyler mutlaka. Benim kızımda ki gibidir sebebi ney hiç bilmiykm ama sağlıklı çok şükür kızım
Dualarım seninle canım. Bence kızımdaki gibi sorunsuz bi durumdur. Sorunlar birden ortaya çıkmaz illa önceki aylarda pürüzler olur belirti verir. İçini ferah tut.Çok şükür canım inşallah benim kızımda sağlıklı olur. Barsak değilde yemek borusunda sıkıntı olabiliyormuş normalde bebek amniyo sıvısını yutuyormuş, yutmazsa sıvı artışı olabilirmiş ama doktor midesinde sıvı var yemek borusunda bir şey yoktur dedi. Yine de bi endişelendim çünkü ağbimin oğlu o şekilde doğdu. Doğar doğmaz ameliyat ettiler falan. Dün baya stresli geçti benim için bunları düşünmekten. Bugün ve yarın sınavlarım var ve ben yataktan dayak yemiş gibi uyandım. Bu yaştan sonra okumak neymiş anladım. Birazdan sınava gitcem. Bana dua et canım olur mu?
GünaydınGünaydın kızlar temmuz ayına az kaldı gelsin son bir ay teker teker sağlıkla gelsin bebisler
Günaydın yawrumkızlar gunaydın nasılısınız ben ıkı gunudr otobüs carpmıs gıbıyım gozlerım acılmıyo ayaklarım ıyıce sıstı havalar ısındıkca artıyo sızler nasılsınız
canım gunaydın oh cok az kaldı kuzuna kavusmana darısı basımıza allah unıversteden mezun oldugu gunlerıde gostersın sende mezun olucan az kaldıGünaydın kızlar
Bugün kızımın mezuniyeti var anaokulu yaniyapmıycaklardı velilerle anlaşıp güzel oyun Alanlı bi cafe ayarladık orda olucak. Bide küçücük cübbeler kepler yapmışlar inş üniverste mezuniyetlerini de görürüz. Öğleden sonra oraya gidicem yürümeyi düşünüyorum belki doğururum
Orda sancılanıyormuşum bide
O kadar sık Sancı yaşıyorum ki doğum başlıycak amaaaaan Buda gene kandırıkçı deyip geçicem sonra yolda doğurucam. Zaten her gebelikte daha kısaymış doğum Süreci . Bide benim ağrı eşiğim yüksekmiş sancıları hissetmiyorum çok şiddetli açılmamda yavaş ilerliyo bakalım bunda nasıl olucak. Valla tabak tabak hurma yiyorum Ananas yiyorum artık düzgün açılmazsa ayıp olurmuayeneye gidip 5 cm açılman var hemen doğuma derler doğurup gelirim haftaya inş çenem düştü bugün enerjikim
canım işdeyim dun gece mısafır vardı gece on ıkıde kalktılar bende mahvoldum valla ne yapcaz boyle bılmıyom allahtan ısden erken cıkıyorum tek tesellım oGünaydın yawrum
Ne iki günü iki haftadır üzerimden TIR geçmiş gibi. Konuşmaya üşenir oldum. Gözlerini açma yat uyuayaklarınıda tuzlu karbonatlı suda bekletsen iyi gelir belkim
Oturun evinizde yaw yoruldun iice bide rapor aldın 1 ay daha oradasın nerdeyse.canım işdeyim dun gece mısafır vardı gece on ıkıde kalktılar bende mahvoldum valla ne yapcaz boyle bılmıyom allahtan ısden erken cıkıyorum tek tesellım o
Amiiiin.canım gunaydın oh cok az kaldı kuzuna kavusmana darısı basımıza allah unıversteden mezun oldugu gunlerıde gostersın sende mezun olucan az kaldıaman dıkkat et dogurma oralarda fazla yorma kendını
Ayy ne guzell canim.az kaldi kavusma yasamana.acaba bnde senin gbi o zmn gelince boyle dicekmiyim.ilk olunca bi terettut oluyo hep :)saglicakla alalim insallahhGünaydın kızlar
Bugün kızımın mezuniyeti var anaokulu yaniyapmıycaklardı velilerle anlaşıp güzel oyun Alanlı bi cafe ayarladık orda olucak. Bide küçücük cübbeler kepler yapmışlar inş üniverste mezuniyetlerini de görürüz. Öğleden sonra oraya gidicem yürümeyi düşünüyorum belki doğururum
Orda sancılanıyormuşum bide
O kadar sık Sancı yaşıyorum ki doğum başlıycak amaaaaan Buda gene kandırıkçı deyip geçicem sonra yolda doğurucam. Zaten her gebelikte daha kısaymış doğum Süreci . Bide benim ağrı eşiğim yüksekmiş sancıları hissetmiyorum çok şiddetli açılmamda yavaş ilerliyo bakalım bunda nasıl olucak. Valla tabak tabak hurma yiyorum Ananas yiyorum artık düzgün açılmazsa ayıp olurmuayeneye gidip 5 cm açılman var hemen doğuma derler doğurup gelirim haftaya inş çenem düştü bugün enerjikim
canım havalar sıcak bencede taksıyle falan gıt yorma kendını valla bızde ıs yerlerınde dogurucaz bu gıdısleAmiiiin.
He bende mezun olucam inş ben ne furlatcam plesanta yı
Eşim araba tut dedi giderken ama ben yürüycem niyetim doğurmak orda değil yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?